Venus Feedback

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Re: Venus Feedback

Post by giak » Wed Sep 09, 2009 11:51 am

Zifnab wrote:
giak wrote:ένας τύπος φοιτητή γράφει στο venus
Για ανάλυσε λίγο αυτήν την ταμπελίτσα...
το ωραίο είναι ότι ξέρεις τι εννοώ και εσύ παρότι μοντεράτορας ψήνεσαι να βγούμε οφφ και να μετά άντε να το μαζέψεις. :-)
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Sep 09, 2009 8:28 pm

Εγω μια απορια εχω που απο οτι ειδα περασε στο ντουκου.Ποιος σας ειπε οτι κοιταμε, οσα ατομα δεν γραφουν στο venus, αφ'υψηλου.Σε αντιθεση με τους υπολοιπους μελλοντικους mit-ες εγω ειμαι ολιγον μπετοβλακας και δεν καταλαβα την συλλογιστικη.Μου το εξηγει καποιος εκ των "αγανακτισμενων" συμφορουμιτων, παρακαλω?
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Wed Sep 09, 2009 9:01 pm

Να το λήγουμε το τσίρκο σιγά σιγά ? Λέω εγώ τώρα ... :roll:

Καταλήγουμε στο ότι φταίει ο sifu που τα θέματα δεν ήταν ίδια με τα παλιά, και που ο kosmopoulos δεν έγραψε καλά. Είμαστε όλοι σύμφωνοι?

Οκ, με συνοπτικές διαδικασίες έληξε ... :smt023
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Wed Sep 09, 2009 9:02 pm

Στην ερώτηση του ZIF δεν απαντάς giak.Επίσης όπως εχει αναφερθει πολλες φορες διαβασες τον κανονισμο του venus πριν γραφτείς???Αν θυμαμαι καλα λεει απαγορευονται οι χαρακτηρισμοι μελων.....ποσο μαλλον καθηγητων που μας κανουν την τιμη να ειναι στο venus και να συμμετεχει ο καθενας με τον τροπο του.Η πλακα ειναι πως αμα δεν αλλαζανε καποια πραγματα στα υπολογιστικα και σε οποιδηποτε αλλο μαθημα μετα απο καποια post στο venus, καποιοι που λενε αλλα τωρα θα λεγανε οτι οι καθηγητες δεν κοιταζουν το venus και δεν ακουν τη γνωμη μας.....Ελεος!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Sep 09, 2009 10:28 pm

έχετε φαγωθεί για φλέιμ μερικοί.

όχι δεν το διάβασα τον κανονισμό και δε με νοιάζει κιόλας. φέρομαι όπως θεωρώ σωστό και να δεν αρέσει στους ιδιοκτήτες του φόρουμ ας με μπανάρουν δεν έχω πρόβλημα.

χαρακτηρισμοί μελών γίνονται πάρα πολύ συχνά. τις περισσότερες φορές βέβαια λόγω υποκρισίας των μελών δεν γίνονται ευθέως οπότε εσύ μπορεί και να μην το πιάνεις. άρα ή δεν.. ή δεν έχεις καταλάβει τι πάει να πει "χαρακτηρισμός". οπότε κάτσε δες που χαρακτήρισα εγώ τον βασάλο στο τόπικ και έλα πες το μου.

ο τύπος φοιτητή που γράφει στο venus είναι πάνω κάτω ο geek/γλύφτης/καριερίστας. δεν είναι όλοι έτσι αλλά αυτός κυριαρχεί και σχεδόν όλη η σχολή έχει την ίδια άποψη.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Sep 09, 2009 10:55 pm

Ρητορικη απορια και παω να δω το ματς:

Αφου ειμαστε τοσο καταπτυστοι πως καταδεχεστε να μπαινετε εδω μεσα?
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Sep 09, 2009 11:00 pm

δεν είστε όλοι ;)

---------------------

φταίει ο sifu και οι υπόλοιποι γιατί η συναδελφική αλληλεγγύη έχει πάει περίπατο. θες να διαβάζεις όλη μέρα κύριε; θες να μορφωθείς; κανένα πρόβλημα. ο βαθμός όμως είναι άσχετος με αυτό και η μόνη του χρησιμότητα είναι να ξεχωρίζει τους επιμελής και υπάκουους από τους άλλους και να χαίρεται τη μαμά σου.
Last edited by enum21 on Thu Sep 10, 2009 4:49 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Sep 10, 2009 12:08 am

giak αγόρι μου τι θες να κάνουμε για να είμαστε αλληλέγγυοι απέναντι στους συμφοιτητές μας? Όποτε μπορούμε (δεν είμαστε παντογνώστες) απαντάμε ο ένας στις απορίες του άλλου. Τι άλλο να κάνει το Venus? Επίσημα φροντιστήρια; δεν καταλαβαίνω. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που θέλει και να μάθει και να πάρει καλό πτυχίο για να συνεχίσει μετά σπουδές είναι ατομιστής και δε βοηθά τους άλλους. Ειλικρινά καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες για να μπω στο πνεύμα σου, θέλω να πιστεύω ότι με το που δεις κάποιον και γράφει εδώ χωρίς καν να τον ξέρεις δεν του κολλάς την ταμπέλα γλείφτης (κάπου το γράψες, ίσως σε άλλο τόπικ). peace my dear γιατί αν πάρω τη μαμά μου όπως κάθε μέρα να την ενημερώσω για την πρόοδο μου, θα στεναχωρεθεί πολύ γι'αυτά που λες :-p
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 10, 2009 12:10 am

σάντρα κορίτσι μου που είπα εγώ ότι όποιος θέλει να πάρει το πτυχίο του και να συνεχίσει τις σπουδές του είναι ατομιστής;
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Sep 10, 2009 12:14 am

Μ'αρέσει το θετικό πνεύμα που μας διακατέχει.
Όχι απλά να πάρει πτυχίο aka 36 μαθήματα. Να περνάει μαθήματα με βαθμό.
ο τύπος φοιτητή που γράφει στο venus είναι πάνω κάτω ο geek/γλύφτης/καριερίστας
Δεν το γραψες έτσι αλλά αυτό το νόημα εξέλαβα. Τέλος πάντων δεν απαντάς σε αυτό που λεω, τι κακό κάνει το venus και δεν είναι κοντά στον φοιτητή? Εμείς αποτελούμε την ομάδα του και προσωπικά δεν ξέρω κάποιον που αν μπορούσε να βοηθήσει δε θα το κανε. :???:
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu Sep 10, 2009 12:16 am

Mπορείς να δώσεις κάποιες συμβουλές για να ανέβει αυτή η αλληλεγγύη στο forum? Για να καταλάβουμε τι θες ...
btw είμαστε τόσο offtopic που αξίζει ένα νέο thread :-k
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Sep 10, 2009 12:17 am

Ποοοοο, ~10 mods, admin κτλ είσαστε ρε παιδιά.. Κανείς δεν κόβει αυτες τις ******* που λέγονται εδώ και στα υπολογιστικά...? Εντάξει, είπανε καποια παιδια την άποψη τους και κάποιοι συμφωνουν κάποιοι όχι.. τι θα γίνει τώρα; θα βγάλουμε μαχαίρια...? Το venus καιρό τώρα ανέχεται τα flame χωρις λόγο... Κουραστικό είναι πια... Έτσι δεν κερδίζουμε ενεργα μέλη, έτσι διώχνουμε...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Thu Sep 10, 2009 12:17 am

@zif Κάνε ένα εσύ όπου νομιζεις πως κολλάει. Νομίζω πως μονο να κερδίσουμε έχουμε μετά από μια τέτοια συζήτηση αν δεν είμαστε κολλημένοι.

merci zif!
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Thu Sep 10, 2009 12:31 am

Έτοιμα όλα - παρακαλώ να συνεχίσει η συζήτηση :smt023
statakos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by statakos » Thu Sep 10, 2009 12:38 am

Προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω τί πρόβλημα έχουν μερικοί με την κοινότητα. Ας γίνουν λίγο πιο συγκεκριμένοι. Ίσα-ίσα σε σχέση με άλλες κοινότητες το venus είναι αρκετά ανεβασμένο.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ρε παιδιά μήπως να βάζαμε ratio να τελειώνει η υπόθεση ; :smt016
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
Filia
Mbyte level
Mbyte level

Post by Filia » Thu Sep 10, 2009 12:42 am

Μιας και μεταφέρθηκε και δεν είναι πλέον offtopic:
ο τύπος φοιτητή που γράφει στο venus είναι πάνω κάτω ο geek/γλύφτης/καριερίστας
όταν αυτός ο τύπος φοιτητή λύνει την απορία σου είναι καλά;

Με τρομάζει η ευκολία με την οποία μερικοί άνθρωποι "αφορίζουν" άλλους, χωρίς να κάνουν καν τον κόπο να τους γνωρίσουν.
Λες και αν είμασταν όντως γλύφτες/καριερίστες, θα καθόμασταν να λύνουμε απορίες.

(και τον ρατσισμό απέναντι στα geeks τον προσπερνάω :-p )
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Thu Sep 10, 2009 12:50 am

Η συζήτηση μπορεί να έχει εποικοδομητικό χαρακτήρα και γι' αυτό οι giak, cohiba και οι υπόλοιποι που συμφωνήσατε προηγουμένως θα ήθελα να εκθέσετε τις απόψεις σας ώστε να υπάρχει ένα reference point.

Προσωπικά γνωρίζω πάνω από 60 άτομα (live) που είναι στο Venus (ενεργά κυρίως) και δεν εμπίπτουν στις ανωτέρω κατηγορίες. Κακώς μιλάμε για κατηγορίες ανθρώπων - αλλά κάπως πρέπει να συνεννοηθούμε...

@giak Έπειτα πως γίνεται όπως είπες χαρακτηριστικά "σχεδόν όλη η σχολή το πιστεύει αυτό για το venus" - σε σχέση με τον τύπο των φοιτητών...

Και περιμένω και τις προτάσεις βελτίωσης του επιπέδου αλληλεγγύης και πως το εκλαμβάνετε εσεις αυτό...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 10, 2009 1:07 am

ούτε ο βαθμός με ενοχλεί.

Ρε παιδιά νομίζω την έχω ξαναπεί την άποψή μου για τις εξετάσεις, το σύστημα βαθμολόγησης και την σημασία του και για τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους φοιτητές. Αν θυμάμαι καλά όταν συζητούσαμε για τις αντιγραφές. Άρχισαν πάλι τα ίδια, ότι πχ δεν θα έπρεπε να ξέρουνε τα θέματα στο ΟΣΥ γιατί περνάνε άτομα χωρίς προσπάθεια, ότι είναι ελληνάρες που τεμπελιάζουν, είμαστε σοβαρό πανεπιστήμιο κτλ. Λέω (στα γρήγορα) ότι αυτή η νοοτροπία είναι ατομικιστική, προκύπτει από τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους φοιτητές και το ποιος θα ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους είτε για να ικανοποιηθεί το εγώ του είτε για ανέβει στην κλίμακα πιο εύκολα. Το να παίρνουν και άλλοι εύκολα το πτυχίο σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζει το επίπεδο σπουδών που υποτίθεται ότι για αυτό κάνετε έτσι.

Τώρα η συζήτηση μπήκε στο venus feedback αλλά εγώ δεν έχω καμία πρόταση για ένα καλύτερο φόρουμ. Το να μη στρεφόμαστε ο ένας εναντίων του άλλου έχει γενικότερη σημασία και θα το καταλάβετε πιο εύκολα αύριο μεθαύριο στη δουλειά σας. Βέβαια δεν είναι όλοι οι φοιτητές το ίδιο, ούτε έχουν τις ίδιες ανάγκες και συμφέροντα αλλά οι περισσότεροι νομίζω στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Thu Sep 10, 2009 1:11 am

Οκ δεκτόν...btw Τα θέματα θέλαμε να ανέβουν (αν ανέβουν 10 ίδιες χρονιές θέματα - ίσως να μπουν διαφορετικά(πιο ποιοτικά?) κάποτε) ! ο alexripper δεν ήθελε...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 10, 2009 1:14 am

τα θέματα να μην ανεβαίνουν αν είναι να τα αλλάξει ο καθηγητής λόγω αυτού. έτσι θα περνάνε περισσότεροι και με λιγότερο κόπο.

καλύτερα να τα δίνετε χέρι χέρι ή πμ αλλά ποτέ δημόσια
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Thu Sep 10, 2009 1:15 am

giak wrote:τα θέματα να μην ανεβαίνουν αν είναι να τα αλλάξει ο καθηγητής λόγω αυτού. έτσι θα περνάνε περισσότεροι και με λιγότερο κόπο.

καλύτερα να τα δίνετε χέρι χέρι ή πμ αλλά ποτέ δημόσια
:lol: :lol:
ImageImageImageImageImageImageImage
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Sep 10, 2009 1:17 am

χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε!
Post Reply

Return to “Venus Community”