edit: Το poll το αποφεύγω καθώς πολλοι πατάνε και δεν λένε την ιστοριούλα από πίσω σε ένα post

Ξεκινώ λέγοντας για μένα ότι μου το είπε ο Punisher
Ότι πάρει τις περισσότερες ψήφους, να μπεί στο Hall Of Famesandra wrote:λολ θέμαΜπορείς να κάνεις και Poll. Από συμφοιτητή, μηχανή αναζήτησης, τμήμα κλπ
![]()
ΠαρομοιωςThe Punisher wrote:Google
Εdit: Όχι δεν έχω τρελαθεί ακόμα. Όχι δεν έχω καείΉταν μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα.Έξω έβρεχε και μέσα στο σπίτι ένα παιδί ονόματι Wind απολάμβανε τα μακαρόνια με το κουτοπουλάκι του καθισμένος μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή. Εκεινή την στιγμή , μια σκέψη πέρασε από το μυαλό μου , μια σκέψη όπου θα άλλαζε το μέλλον της ανθρωπότητας. Σκέφτηκε , ότι ήταν επιτέλους καιρός να φάει το τελευταίο μπισκότο της γης. Έτσι με μια αστραπιαία κίνηση , σηκώθηκε από την καρέκλα του. Για καλή του τύχη και κατ'επέκταση της ανθρωπότητας ένα μακαρόνι έφυγε από το στόμα του και έπεσε πάνω στο πληκτρολόγιο. Καθώς πήγε να το καθαρίσει , πατήθηκαν καταλάθος διάφορα κουμπιά. Aφότου το καθάρισε , πήγε κι έφαγε με πελώρια ευχαρίστηση το μπισκότο και γύρισε χαμογελαστός στον υπολογιστή του. Σοκαρισμένος είδε στην οθόνη του : 01010110 01000101 01001110 01010101 01010011. Μιας και ήταν εξαιρετικός επιστήμονας σκέφτηκε να τα μετατρέψει στο δεκαδικό σύστημα. Έτσι έβγαλε σαν αποτέλεσμα:86 69 78 85 83. Μετά τα προσθέσε και με περίπλοκους μηχανισμούς (κάποιοι λένε ότι απέδειξε την Εικασία του Γκόλντμπαχ) για φτάσει στο αποτέλεσμα ότι του είχαν μείνει τελικά 401 μπισκότα !!! Με χαρά πήγε στην κουζίνα και είδε το βαζάκι τελικά άδειο.Ο δύσμοιρος wind έβαλε τα κλάματα (λένε ότι τα δάκρυά του οδήγησαν τον Νώε να φτιάξει την κιβωτό , φοβούμενος μην "πνιγεί" όλη η γη). Όμως ένα από τα χαρίσματα του ήταν να αφήνει στο παρελθόν ότι κακό του συνέβει. Έτσι έκατσε και συλογίστηκε και έφτασε στο αποτέλεσμα ότι έιχε κάνει λάθος. 40 λεπτά μετά , και αφού κατάφερε να αποδείξει ότι P = NP βρήκε ότι αυτοί οι αριθμοί αποτελούσαν τους ascii χαρακτήρες σε δυαδική μορφή της λέξης VENUS. Τον επίλογο τον ξέρουμε όλοι μας. Έγινε μέλος αυτής της κοινότητας και μοιράστηκε τις άπειρες γνώσεις του πάνω στο φαγητό , στα μπισκότα και στους υπολογιστές !!!
ultimate_aektzis wrote: Υ.Γ.1:Βεβαια μετανοιωσα και αλλαξα username στο καπακι.Την ζορικη αυτη δουλεια ζητησα να μου την κανει ο τοτε moderator tzole.Τον καημενο, δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του και να ερθει καποιος να μου πει να τον γραψω ως ultimate_gavros.![]()
Υ.Γ.2:Δεν θυμαμαι να το εχω πει ποτε, αλλα τον ειδα Ολυμπιακο και επιτηδες εστειλε σε αυτον.Γνωριζα ηδη προσωπικα τον zifnab οποτε θα μπορουσα να του το ζητησω πιο "ανετα".Αλλα ειμαι κτηνος.
Κι εγώnetharis wrote:ΠαρομοιωςThe Punisher wrote:Google