καταρχήν να πω ότι ήταν custom παραγγελία (e-shop) και το έφερα από Αμερική προσωπικά
Filia wrote:wireless συνέχεια θα χρησιμοποιώ!! (και ήδη χρησιμοποιώ)
αυτό του κουμπάκι είναι σαν wireless scanner. δεν είναι δηλαδή για να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το ασύρματο. αυτό είναι κλασσικά πάνω από το πληκτρολόγιο
Filia wrote:έχει ενσωματωμένο bluetooth? γιατί δεν βγάζω άκρη με αυτά που λέει η εταιρία
Θεωρείται extra. Εγώ το είχα επιλέξει να έχει ...
Filia wrote:Μήπως εννοείς P8600; 8300 δεν βρίσκω πουθενά! (εκτός αν ψάχνω σε λάθος μέρος )
Θα σε γελάσω και βαριέμαι να το ανοίγω.

Does it really matter?
Filia wrote:Ανεβάζει θερμοκρασία γενικά;
Επίτηδες ανέφερα το θέμα με τον μεντεσέ. Έχει από τους καλύτερους εξαερισμούς που έχω δει (μαζί με Mac) και οι θερμοκρασίες του είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό)
Filia wrote:Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία με μια νορμαλ χρήση; (όχι ταινίες, αλλά οχι και να κάθεται)
Του έχω βάλει την μεγάλη μπαταρία (85άρα). 17άρι λοιπόν με φυσιολογική χρήση (wireless on) κρατάει κανα 2ωρο (ίσως και λίγο παραπάνω). Χωρίς wireless Νομίζω χτυπάει τις 3+ Μου είχε κάνει απίστευτη εντύπωση (και η μπαταρία δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, να το θες για portable και on-the-road, κοίτα να την επιλέξεις)
Από τον Οκτώβρη που το έχω δεν έχω κανένα παράπονο. Το μόνο θεματάκι είναι ότι πρέπει να έχουν κάνει κάποια βλακεία στα ηχεία (τα συνέδεσαν ανάποδα κόκκινο-μαύρο ?) και τρίζουν αρκετά. Ούτως ή άλλως όμως μουσική ακούω είτε με ακουστικά είτε με εξωτερικά ηχεία...
Άλλες ερωτήσεις ?