Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
εμένα μου έδωσαν και γνωμάτευση...
- Kostas1601
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Α...Μαλιστα...Καλα δεν πειράζει...σιγα τωρα...Stoupeace wrote:Φήμες καθυστερημένων/κομπλεξικών συντηρητικών ηλιθίων.Kostas1601 wrote:γιατί στην ταυτότητα απαγορεύεται να χαμωγελάς...

~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αναγκαστικά θα πάω και σε παθολόγο γιατί μόνο την ακτινογραφία μου δώσανε. (και ξεχωριστά παθολογικές και δερματολογικές εξετάσεις)
-
- Gbyte level
Απο οτι θυμαμαι η μονο τη γνωματευση κοιτανε η τιποτα απ αυτα....
Αφου νομιζω εγω εφερα κ την ακτινογραφια πισω σπιτι, κ μαλιστα την ειχα κατατσαλακωσει, επειδη ηταν μεγαλη κ βαριομουν να τη κραταω..Νομιζω ειχα προσπαθησει να τη χωρεσω σε μια τσαντα απ αυτες τις μικρες που σου διναν τα κομματα ανεξαρτητα αν τους ζηταγες η οχι...
Χαιρετω κ γω τα νεα παιδια του Venus
Αφου νομιζω εγω εφερα κ την ακτινογραφια πισω σπιτι, κ μαλιστα την ειχα κατατσαλακωσει, επειδη ηταν μεγαλη κ βαριομουν να τη κραταω..Νομιζω ειχα προσπαθησει να τη χωρεσω σε μια τσαντα απ αυτες τις μικρες που σου διναν τα κομματα ανεξαρτητα αν τους ζηταγες η οχι...
Χαιρετω κ γω τα νεα παιδια του Venus

- nikolas17
- Gbyte level
Παίδες κάτι άλλο, υπάρχει χάρτης (εσωτερικός) της ΑΣΟΕΕ κάπου? Ρωτάω επειδή θέλω να μπω από...την πίσω πόρτα (του κτιρίου ντε
) και να φτάσω στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου χωρίς να με πάρει κανένας είδηση! 

- statakos
- Kilobyte level
nikolas17 wrote:Ρωτάω επειδή θέλω να μπω από...την πίσω πόρτα (του κτιρίου ντε) και να φτάσω στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου χωρίς να με πάρει κανένας είδηση!

http://www.aueb.gr/pages/foithsh/docs/welcome_09.pdf - Δες στις τελευταίες σελίδες.
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
- nikolas17
- Gbyte level
Α ρε στατάκο χίλια ευχαριστώ.
Μάλιστα το συγκεκριμένο το είχα βρει και παλιότερα κει μετα ξέχασα τελείως την ύπαρξη του (έλεος. πρέπει να κάνω αναβάθμιση της μνήμης μου!
)

- cypher
- Venus Former Team Member
Αριστο στρατηγικο σχεδιο μεν αλλα ετσι και αλλιως δεν θα γλιτωσεις. Λογικα θα κατασκηνωσουν και εξω απο το αμφιθεατρο (και μεσα μην σου πω) οποτε το να περασεις απαρατηρητος δεν γινεται χωρις την βοηθεια consieler nanobots . May the source be with you την μερα της εγγραφης παντως.nikolas17 wrote:Παίδες κάτι άλλο, υπάρχει χάρτης (εσωτερικός) της ΑΣΟΕΕ κάπου? Ρωτάω επειδή θέλω να μπω από...την πίσω πόρτα (του κτιρίου ντε) και να φτάσω στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου χωρίς να με πάρει κανένας είδηση!

- sandra
- Wow! Terabyte level
Εγώ προτείνω να τον συνοδεύσεις cypher και να βγάλεις και ανακοίνωση για το venus 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Ναι nikolas17 δεν παίζει να την γλιτώσεις!!
Στην πίσω πόρτα θα υπάρχουν στρατοπεδευμένοι ταλιμπάν με ειδική αποστολή την συνοδεία ατίθασων φοιτητών σαν εσένα που θέλουν να την γλιτώσουν!!

Στην πίσω πόρτα θα υπάρχουν στρατοπεδευμένοι ταλιμπάν με ειδική αποστολή την συνοδεία ατίθασων φοιτητών σαν εσένα που θέλουν να την γλιτώσουν!!

- cypher
Να συνοδεψω no problem αλλα εγω σε δημοσια ανακοινωση; Ειπαμε να φερουμε κοσμο στο venus οχι να τον διωξουμε.sandra wrote:Εγώ προτείνω να τον συνοδεύσεις cypher και να βγάλεις και ανακοίνωση για το venus

Ακολουθω την mouth-to-mouth* προσεγγιση.
*Με την μεταφορικη εννοια.

- nikolas17
- Gbyte level
4 εισόδους έχει το κτίριο, σε κάθε μια θα είναι στρατευμένοι?
Εναλλακτική ιδέα : Θα πάω νωρίς. Κατά τις 8μιση-9 δηλαδή. Θα έχω και ακουστικά στα αυτιά και θα κάνω τον χαζό σε όποιον μου μιλάει

Εναλλακτική ιδέα : Θα πάω νωρίς. Κατά τις 8μιση-9 δηλαδή. Θα έχω και ακουστικά στα αυτιά και θα κάνω τον χαζό σε όποιον μου μιλάει

- Zifnab
- Academic status: MSc
Το καλύτερο κόλπο: Φόρεσε μία ταμπέλα "ΜεγαλοΕτής" και δεν θα σε ακουμπήσει κανένας 
Στην ερώτηση "1ετής?" Aπαντάς N>4

Στην ερώτηση "1ετής?" Aπαντάς N>4

-
- Gbyte level
Κ στη Βικτωρια εχουν στρατιωτακια....nikolas17 wrote:4 εισόδους έχει το κτίριο, σε κάθε μια θα είναι στρατευμένοι?![]()

- para
- Wow! Terabyte level
Αυτό το "νωρίς" δεν πολυπιάνει στη σχολή μας!nikolas17 wrote:Εναλλακτική ιδέα : Θα πάω νωρίς. Κατά τις 8μιση-9 δηλαδή. [..]
Προχθές έδινα μάθημα στις 3.30, πήγα 1 ώρα κ 3 τέταρτα νωρίτερα κι οι 3 στις 4 αίθουσες είχαν γεμίσει κατά 2-3/4. Επίσης στα μαθήματα των 8 (το πρωί) τα αμφιθέατρα γεμίζουν απ' τις 7 παρά που ανοίγει η σχολή!
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση και δυο ώρες νωρίτερα να πας, θα είναι το ίδιο με το να πας 10' πιο νωρίς! Ίσως είναι καλύτερα να μπεις με ένα μπουλούκι μέσα.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Βασικα, ακομα και αν δεν ειχαν σκοπο να φυλανε" και τις πισω πορτες, μολις τους δωσατε ιδεες. 

Όσο cool και μεγαλο-ετής κι αν φανείς, ο φάκελος θα σε προδώσει.. Γι αυτό κρύψ'τον!! 

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Μην τα τρομοκρατείτε τα παιδια..Ας μιλήσουν και με παιδιά που είναι στις παρατάξεις..Δε θα πάθουν τίποτα..Άλλωστε ο καθένας έχει κρίση και μπορεί να τηρήσει τις αποστάσεις τους στην πορεία, ή να ακολουθήσει όποιο άλλο δρόμο θέλει..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- nikolas17
- Gbyte level
Kchatzi wrote:Όσο cool και μεγαλο-ετής κι αν φανείς, ο φάκελος θα σε προδώσει.. Γι αυτό κρύψ'τον!!
To ξέρω, λες να πήγαινα σαν το ποντίκι μες την φάκα? (με τον φάκελο στο χέρι δηλαδή

Παραπλανητικό ήταν. Για να φυλάνε τις πίσω και να μπω απ' το πλάι εγώΒασικα, ακομα και αν δεν ειχαν σκοπο να φυλανε" και τις πισω πορτες, μολις τους δωσατε ιδεες.

- Zifnab
- Academic status: MSc
Ναι φυσικά θα ψηθούν στην πορεία - ωστόσο πολλές φορές πολλοί μπαίνουν στις παρατάξεις γιατί τα βλέπουν όλα ρόδινα - εύκολες παρέες - σχέσεις και αναγνωρισιμότητα. Αυτό προωθούν και οι παρατάξεις τους πρώτους μήνες. Μετά από λίγο διάστημα τους τρέχουν και φτάνουν να χρωστάνε 4ο έτος μαθήματα του 1ου έτους, ενώ δεν παρακολουθούν ποτέ μαθήματα. Κάποια άλλα μαθήματα δε είναι σαν να τα έχουν περάσει 100 φορές κάνοντας εργασίες παιδιών για να τα προσελκύσουν στην παράταξη ή για προσωπικές βλέψεις. Έχω φίλη που ήταν υπεύθυνη στην σχολή της και τελικά παράτησε τη σχολή λόγω του ότι έχασε τη μπάλα με τα μαθήματα και αυτό εξαιτίας των κενών που δημιουργησε η ενασχόληση με την παράταξη. Άμα χάσεις την επαφή μετά βαριέσαι/δεν θες να συνεχισεις/χαλβαδιάζεις (
) κτλ ...
Εδώ μια κατάληψη γίνεται και χάνεις την μπάλα...

Υπάρχει και μία ακόμη είσοδος, για τις δύσκολες ώρες.. Κοντά στην κεντρική, προς την Αντωνιάδου.. Απευθείας στο εστιατόριο..!
Και δεν σας τρομοκρατούμε εννοείται, απλά λέμε κάποιες αλήθειες οι οποίες είναι αστείες εν μέρει!

Και δεν σας τρομοκρατούμε εννοείται, απλά λέμε κάποιες αλήθειες οι οποίες είναι αστείες εν μέρει!

- nikolas17
- Gbyte level
Εγώ ξεκαθαρίζω απ' την αρχή πάντως ότι δεν θέλω να μπω σε καμία 'φοιτητική' παράταξη. Γι' αυτό και θέλω να τους αποφύγω όλους όσο περισσότερο μπορώ, ειδικά στην αρχή!Zifnab wrote:Ναι φυσικά θα ψηθούν στην πορεία - ωστόσο πολλές φορές πολλοί μπαίνουν στις παρατάξεις γιατί τα βλέπουν όλα ρόδινα - εύκολες παρέες - σχέσεις και αναγνωρισιμότητα. Μετά από λίγο διάστημα τους τρέχουν και φτάνουν να χρωστάνε 4ο έτος μαθήματα του 1ου έτους, ενώ δεν παρακολουθούν ποτέ μαθήματα. Κάποια άλλα μαθήματα δε είναι σαν να τα έχουν περάσει 100 φορές κάνοντας εργασίες παιδιών για να τα προσελκύσουν στην παράταξη ή για προσωπικές βλέψεις. Έχω φίλη που ήταν υπεύθυνη στην σχολή της και τελικά παράτησε τη σχολή λόγω του ότι έχασε τη μπάλα με τα μαθήματα και αυτό εξαιτίας των κενών που δημιουργησε η ενασχόληση με την παράταξη. Άμα χάσεις την επαφή μετά βαριέσαι/δεν θες να συνεχισεις/χαλβαδιάζεις () κτλ ...

Χα. Ομολογώ δεν το ήξερα αυτόΥπάρχει και μία ακόμη είσοδος, για τις δύσκολες ώρες.. Κοντά στην κεντρική, προς την Αντωνιάδου.. Απευθείας στο εστιατόριο..!

Last edited by nikolas17 on Sun Sep 20, 2009 4:57 pm, edited 1 time in total.