Anime κανείς
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Anime κανείς
Ψάχνω το binetsu shoujo (manga οχι anime) από το 26 chapter και μετά. (Ξέρω ότι είναι πολύ κοριτσίστικη φάση
). Κανείς που να ξέρει?

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- zweistein
- Wow! Terabyte level
το τελευταίο chapter βγήκε πέρσι και είναι το 26.
το τελευταίο volume βγήκε το 2001.
το τελευταίο bunko βγήκε το 2006.
δεν έχεις παρά απλά να κανείς υπομονή η να το αφήσεις στον κόσμο του μέχρι τυχαία να βγει νεότερο.
PS: κάποια παιδιά περιμένουν καινούριο volume του Escaflowne από το 97.....
το τελευταίο volume βγήκε το 2001.
το τελευταίο bunko βγήκε το 2006.
δεν έχεις παρά απλά να κανείς υπομονή η να το αφήσεις στον κόσμο του μέχρι τυχαία να βγει νεότερο.
PS: κάποια παιδιά περιμένουν καινούριο volume του Escaflowne από το 97.....

- sandra
- Wow! Terabyte level
Thanx. Απλά σταμάτησε υπερβολικά απότομα και φαντάστηκα ότι χρειάζεται τουλάχιστον ένα ακόμα για να το τελειώσει. Αυτά με τα volumes,chapters, bunko δεν τα πολυκαταλαβαίνω έτσι κι αλλιώς 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
chapter είναι μια απλή (εβδομαδιαία συνήθως) εκδοση. (a few pages)
volume είναι το κλασσικό βιβλιαράκι στο οποίο γίνεται ειδική εκδοση με μερικά chapters μαζί ανεξαρτήτως του περιοδικού στο οποίο ίσος έβγαιναν τα chapters. (5 to 10 chapters together)
bunko είναι μια ειδική εκδοση σε μορφή βιβλίου, το οποίο κάποιες φορές είναι ανεξάρτητο από τα volumes και είναι πάντα αυτοτελές. (ξεχωριστή ιστορία η collectors editions η λίγο πιο σπάνιο all volumes in one όπως το The Demon Ororon (悪魔のオロロン ,Akuma no Ororon)
volume είναι το κλασσικό βιβλιαράκι στο οποίο γίνεται ειδική εκδοση με μερικά chapters μαζί ανεξαρτήτως του περιοδικού στο οποίο ίσος έβγαιναν τα chapters. (5 to 10 chapters together)
bunko είναι μια ειδική εκδοση σε μορφή βιβλίου, το οποίο κάποιες φορές είναι ανεξάρτητο από τα volumes και είναι πάντα αυτοτελές. (ξεχωριστή ιστορία η collectors editions η λίγο πιο σπάνιο all volumes in one όπως το The Demon Ororon (悪魔のオロロン ,Akuma no Ororon)

- zweistein
- Wow! Terabyte level
ήρθε η επόμενη πολυαναμενόμενη ταινία του Evangelion, με τίτλο Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance.
H ταινία θα προβληθεί στην Ιαπωνία στης 27 Ιουνίου. Όποτε εμέις πρέπει να περιμένουμε 6 μήνες για να δούμε ποιοτικά subs.

Στην καινούργια ταινία θα εμφανιστεί (επιτέλους για πολλούς φαν, μεταξύ και εμού) η πολύαγαπημένη Asuka. Αλλά θα εμφανιστεί επίσης η καινούργια χαρακτήρας που οι περισσότεροι έχουμε απορία να δουμέ ποιά είναι.
Τώρα το πώς θα την χωρέσουν στην ιστορία, είναι ένα ερώτημα που θα το μάθουμε όταν την δούμε.
Μέχρι τότε μπορούμε να καθόμαστε σε αναμένα κάρβουνα.
Περισσότερες πληροφορίες http://www.sankakucomplex.com/2009/02/2 ... june-27th/
source anime//gr
___
Evangelion: 2.0 You Can [Not] Advance, the second film in Hideaki Anno and Khara's theatrical remake of Gainax's Neon Genesis Evangelion television anime series, will open on June 27 in Japan.
The project's official website and the second film's teaser, which was shown with the first film, promised the fan-favorite character Asuka, the EVA-02 through -06 units with new designs for many of them, a new eyeglasses-wearing brunette girl character, more fan "service-service," "a shocking new story, and new visuals."
Evangelion: 1.0 You Are [Not] Alone, will get a "1.11" release on Blu-ray Disc and DVD on May 27. The 1.11 release will include new cuts and digital mastering.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... 7-in-japan (posted on 2009-02-19)
____
EvaGeeks.org Forums :: View topic - 2.0 Trailer speculation
____
promo POSTER
___
anidb info
H ταινία θα προβληθεί στην Ιαπωνία στης 27 Ιουνίου. Όποτε εμέις πρέπει να περιμένουμε 6 μήνες για να δούμε ποιοτικά subs.

Στην καινούργια ταινία θα εμφανιστεί (επιτέλους για πολλούς φαν, μεταξύ και εμού) η πολύαγαπημένη Asuka. Αλλά θα εμφανιστεί επίσης η καινούργια χαρακτήρας που οι περισσότεροι έχουμε απορία να δουμέ ποιά είναι.
Τώρα το πώς θα την χωρέσουν στην ιστορία, είναι ένα ερώτημα που θα το μάθουμε όταν την δούμε.
Μέχρι τότε μπορούμε να καθόμαστε σε αναμένα κάρβουνα.
Περισσότερες πληροφορίες http://www.sankakucomplex.com/2009/02/2 ... june-27th/
source anime//gr
___
Evangelion: 2.0 You Can [Not] Advance, the second film in Hideaki Anno and Khara's theatrical remake of Gainax's Neon Genesis Evangelion television anime series, will open on June 27 in Japan.
The project's official website and the second film's teaser, which was shown with the first film, promised the fan-favorite character Asuka, the EVA-02 through -06 units with new designs for many of them, a new eyeglasses-wearing brunette girl character, more fan "service-service," "a shocking new story, and new visuals."
Evangelion: 1.0 You Are [Not] Alone, will get a "1.11" release on Blu-ray Disc and DVD on May 27. The 1.11 release will include new cuts and digital mastering.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... 7-in-japan (posted on 2009-02-19)
____
EvaGeeks.org Forums :: View topic - 2.0 Trailer speculation
____
promo POSTER
___
anidb info

- Fairy
- Gbyte level

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- abujafar
- Mbyte level
Δν ξέρω τι έγινε αλλα το keyboard μ δν αλλάζει σε greek και αναγκάστηκα θα ποστάρω σε greeklish. 
Τεσπα δν ξέρω αν το ανέφερε κανεις πιο πάνω γιατί είναι παρα πολλά τα posts.
Προφανώς το no.1 anime είναι το dragon ball z.Το οποιο γίνεται remastered και ήδη κυκλοφόρησαν τα 2 πρώτα επεισόδια.Μιλάμε πάντα για το Z οποτε ξεκινάει όπως ήταν και το παλιό. Για όσους θέλουν να το ψάξουν λέγεται Dragon Ball Z ΚΑΙ.Υπάρχουν στο utube αλλα υπάρχει και αυτό το site που έχει παρα πολλά animes να το ξέρετε:
http://www.liveanime.net/
Have fun.

Τεσπα δν ξέρω αν το ανέφερε κανεις πιο πάνω γιατί είναι παρα πολλά τα posts.
Προφανώς το no.1 anime είναι το dragon ball z.Το οποιο γίνεται remastered και ήδη κυκλοφόρησαν τα 2 πρώτα επεισόδια.Μιλάμε πάντα για το Z οποτε ξεκινάει όπως ήταν και το παλιό. Για όσους θέλουν να το ψάξουν λέγεται Dragon Ball Z ΚΑΙ.Υπάρχουν στο utube αλλα υπάρχει και αυτό το site που έχει παρα πολλά animes να το ξέρετε:
http://www.liveanime.net/
Have fun.
Last edited by maria_ on Thu Apr 16, 2009 10:13 am, edited 1 time in total.
Reason: greeklish edited
Reason: greeklish edited
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Τι ακριβως εννοεις με το remaster.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
-
- Buffer underflow exception
Anime κανείς
Στο ναρουρο εχεις ολα τα επισοδεια?
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Το ponyo (Ponyo on the Cliff by the Sea) πρέπει να είναι από τις λίγες ταινίες του Miyazaki Hayao (Αν όχι η μοναδική) που πραγματικά δεν βρήκα κανένα απόλυτος νόημα στην ταινία :P
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... 45#p124039spiretos wrote: και αυτό το είδα στο apple.com και αφού μου μοιάζει με pokemon και YuGiOh μάλλον anime είναι:![]()
Link

βασικά για το ponyo απο το video clip δε μοιάζει τόσο για κλασσικό anime
ποιό πολύ disney-anime μοιάζει (αν και μάλλον ουσιαστικά αυτό είναι) πολύ ωραία σχέδια πάντως.διαφορετικά
για το avatar the last airbender πρέπει να είναι το μοναδικό ολλανδικό αν δε κάνω λάθος anime και το είχε βγάλει η nickelodeon
βλέπεται πολύ ευχάριστα και προσωπικά είχα ρίξει πολύ γέλιο μιας και είχε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ
τώρα αυτό για τη ταινία δε το ήξερα,αλλά θα πάω να τη δώ με το καλό
ποιό πολύ disney-anime μοιάζει (αν και μάλλον ουσιαστικά αυτό είναι) πολύ ωραία σχέδια πάντως.διαφορετικά
για το avatar the last airbender πρέπει να είναι το μοναδικό ολλανδικό αν δε κάνω λάθος anime και το είχε βγάλει η nickelodeon
βλέπεται πολύ ευχάριστα και προσωπικά είχα ρίξει πολύ γέλιο μιας και είχε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ
τώρα αυτό για τη ταινία δε το ήξερα,αλλά θα πάω να τη δώ με το καλό
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
It was good ^.^zweistein wrote:Για όσους δεν το ξέρουν έχει βγει το έκτο OVA του Hellsing subed.
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
- cypher
- Venus Former Team Member
Πηγα σημερα στο Jemma (books & comics) στην καλλιθεα. http://www.jemmacomics.com/greek/index.asp
Ειχε αρκετα ωραια πραγματα αν και στο site το δειχνει μεγαλυτερο απο οτι ειναι. Νομιζω εχουν καιρο να το ανανεωσουν.
Πηρα το "Το φαντασμα" του Seok Jeong-Hyun και εχω βαλει στοχο ακομα τα Paranoia Agent και Gilgamesh που ειναι στο ιδιο στυλ (Future & Super-Duper technology & Science fiction)
Ι Like.
Comic του southpark δεν ειχε γμτ που θελω να παρω ως δωρο και εχω ρωτησει σε τοσα και τοσα μαγαζια.
Anyway.
---------------------------------
Μολις τελειωσα το "Το φαντασμα". Μου πηρε ~1,5 ωρα αλλα διαβαζω γρηγορα οποτε δεν ειναι ενδειξη για το μεγεθος του. Αξιζε τα 16 ευρω (αν κοστιζε ~8-9 ευρω θα ειχε καλυτερο value for money αλλα δεν πειραζει
). Αριστη ιστορια που εμπλεκει κρατος, πολιτοφυλακες με συγκρουσεις σωμα με σωμα και στο βαθρο εχει και αρκετα future-ιστικα τεχνολογικα στοιχεια. Μου αρεσε το αφιερωμα στο τελος που δειχνει ουσιαστικα σε 20-30 σελιδες το ολο concept art με κοντινα σε ολα τα μηχανηματα/οπλα που εμφανιστηκαν καθως και ενα υποβαθρο σχετικα με αυτα. Σαν να διαβαζω το making of.
Next in queue: "Paranoia Agent". Θα προσπαθησω να παω αυριο η μεθαυριο στην εκθεση βιβλιου στο ζαππειο μπας και το βρω σε χαμηλοτερη τιμη. Ολο και κατι θα εχει δεν μπορει.
Γυρισα και απο την εκθεση βιβλιου. Πιο φθηνα κομιξ/manga δεν ειχε αλλα ειχε μεγαλυτερη ποικιλια εκδοτικων οικων οποτε κατι ειναι και αυτο.
Θυμαμαι παλιοτερα παντως οταν γινοταν στον πεζοδρομο διπλα στην ακροπολη η και στο πεδιο του αρεος ειχε πολυ περισσοτερα περιπτερα με βιβλια απο οτι τωρα. Κριμα.
Προς το παρον πηρα:
-SkyDoll 1 & 2 των Barducci - Canepa (Ενα κομικ αποσπασματα του οποιου ειχε και στο "9" που εδινε παλια η ελευθεροτυπια και μου αρεσε)
Συντομο story εδω για το πρωτο τευχος http://fableshabitat.blogspot.com/2009/ ... -doll.html
-Αρπακτικα των Dufaux - Marini http://www.jemmacomics.com/greek/Produc ... sition=711 επισης απο αποσπασματα στο 9 της ελευθεροτυπιας το θυμηθηκα και μου αρεσε τοτε.
-2 manga "Blade of the Immortal" τομος 1 &2 απο εκδοσεις Anubis που μου φανηκαν ενδιαφεροντα μιας και μου θυμιζουν λιγο το Rurouni Kenshin με το οποιο ειχα εθιστει καπως στο γυμνασιο.
-Ιστοριες του Κθουλου απο αποσπασματα καμια 15αρια δημιουργων των εκδοσεων Jemma
Και τελος ενα ασχετο το "Θεωρια χορδων ολα η τιποτα;" του Lee Smolin.
Παντως αξιζει να πατε και εσεις στην εκθεση. Τελειωνει την αλλη κυριακη.
Ειχε αρκετα ωραια πραγματα αν και στο site το δειχνει μεγαλυτερο απο οτι ειναι. Νομιζω εχουν καιρο να το ανανεωσουν.

Πηρα το "Το φαντασμα" του Seok Jeong-Hyun και εχω βαλει στοχο ακομα τα Paranoia Agent και Gilgamesh που ειναι στο ιδιο στυλ (Future & Super-Duper technology & Science fiction)

Ι Like.

Comic του southpark δεν ειχε γμτ που θελω να παρω ως δωρο και εχω ρωτησει σε τοσα και τοσα μαγαζια.

Μολις τελειωσα το "Το φαντασμα". Μου πηρε ~1,5 ωρα αλλα διαβαζω γρηγορα οποτε δεν ειναι ενδειξη για το μεγεθος του. Αξιζε τα 16 ευρω (αν κοστιζε ~8-9 ευρω θα ειχε καλυτερο value for money αλλα δεν πειραζει

Next in queue: "Paranoia Agent". Θα προσπαθησω να παω αυριο η μεθαυριο στην εκθεση βιβλιου στο ζαππειο μπας και το βρω σε χαμηλοτερη τιμη. Ολο και κατι θα εχει δεν μπορει.

Γυρισα και απο την εκθεση βιβλιου. Πιο φθηνα κομιξ/manga δεν ειχε αλλα ειχε μεγαλυτερη ποικιλια εκδοτικων οικων οποτε κατι ειναι και αυτο.

Θυμαμαι παλιοτερα παντως οταν γινοταν στον πεζοδρομο διπλα στην ακροπολη η και στο πεδιο του αρεος ειχε πολυ περισσοτερα περιπτερα με βιβλια απο οτι τωρα. Κριμα.
Προς το παρον πηρα:
-SkyDoll 1 & 2 των Barducci - Canepa (Ενα κομικ αποσπασματα του οποιου ειχε και στο "9" που εδινε παλια η ελευθεροτυπια και μου αρεσε)
Συντομο story εδω για το πρωτο τευχος http://fableshabitat.blogspot.com/2009/ ... -doll.html
-Αρπακτικα των Dufaux - Marini http://www.jemmacomics.com/greek/Produc ... sition=711 επισης απο αποσπασματα στο 9 της ελευθεροτυπιας το θυμηθηκα και μου αρεσε τοτε.
-2 manga "Blade of the Immortal" τομος 1 &2 απο εκδοσεις Anubis που μου φανηκαν ενδιαφεροντα μιας και μου θυμιζουν λιγο το Rurouni Kenshin με το οποιο ειχα εθιστει καπως στο γυμνασιο.

-Ιστοριες του Κθουλου απο αποσπασματα καμια 15αρια δημιουργων των εκδοσεων Jemma
Και τελος ενα ασχετο το "Θεωρια χορδων ολα η τιποτα;" του Lee Smolin.

Παντως αξιζει να πατε και εσεις στην εκθεση. Τελειωνει την αλλη κυριακη.

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Είχα καιρό (κάνα χρόνο) να δω κάποιο anime καθώς πλέον τα έβρισκα πολύ κοινότυπα και ψιλοβαριόμουν να ασχοληθώ.
Όμως ένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Detroit Metal City DMC (デトロイト・メタル・シティ, Detoroito Metaru Shiti)
Είναι διαφορετικό και στο art, και στο σχέδιο και στο σενάριο.
Κάθε επεισόδιο φέρνει δάκρυα από τρελό γέλιο!! Είναι 12 episodes με διάρκεια κάνα 10' μόλις το καθένα.
Το προτείνω με 1000
PS: Έχει βγει και σε live action movie με πρώτο ρολο στον Tatsuya Fujiwara. Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλα θα την δω.
Όμως ένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Detroit Metal City DMC (デトロイト・メタル・シティ, Detoroito Metaru Shiti)
Είναι διαφορετικό και στο art, και στο σχέδιο και στο σενάριο.
Κάθε επεισόδιο φέρνει δάκρυα από τρελό γέλιο!! Είναι 12 episodes με διάρκεια κάνα 10' μόλις το καθένα.
Το προτείνω με 1000
PS: Έχει βγει και σε live action movie με πρώτο ρολο στον Tatsuya Fujiwara. Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλα θα την δω.

- abujafar
- Mbyte level
Κανονικα τα αρχικα DMC ανηκουν στο devil may cry