marios wrote:Καλύτερα με στολή παραλαγήςgasparosoft wrote:Εγώ λέω να πάτε με ελικόπτερο πάνω στην ταράτσα της ΑΣΟΕΕ και να ντυθείτε James Bond. Δεν θα σας φάνε τα παιδιά ρε σεις. Και αυτά την "δουλειά" τους κάνουν.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
marios wrote:Καλύτερα με στολή παραλαγήςgasparosoft wrote:Εγώ λέω να πάτε με ελικόπτερο πάνω στην ταράτσα της ΑΣΟΕΕ και να ντυθείτε James Bond. Δεν θα σας φάνε τα παιδιά ρε σεις. Και αυτά την "δουλειά" τους κάνουν.
ΛΟΛ!gasparosoft wrote:Ο δεύτερος κάθετος είναι η Δεριγνύ. Ο πρώτος είναι η Αντωνιάδου
Εγώ λέω να πάτε με ελικόπτερο πάνω στην ταράτσα της ΑΣΟΕΕ και να ντυθείτε James Bond. Δεν θα σας φάνε τα παιδιά ρε σεις. Και αυτά την "δουλειά" τους κάνουν.
Απλά δεν θέλω να μου χαλάσει κανείς την 1η μέρα στο πανεπιστήμιοΑν είστε τόσο ντροπαλοί ή φοβητσιάρηδες τι να πω.
Κατσε γιατι νομιζω οτι σου εχουν "κιτρινισει" καποια πραματα.Τι να σου χαλασουν τη μερα?Απλα θα επιχειρησουν να σε γνωρισουν και στο τελος θα ανταλλαξετε και τηλεφωνα.Δεν θα σε φανε...αν δεν γουσταρεις παρε δωσε απλα το ξεκαθαριζεις με τη σταση σου αργοτερα, εχεις αγχωθει υπερβολικα για ενα τετριμενο θεμα.Απλά δεν θέλω να μου χαλάσει κανείς την 1η μέρα στο πανεπιστήμιο
Απλα θα επιχειρησουν να σε γνωρισουν (για να σε βάλουν στην παράταξη τους) και στο τελος θα ανταλλαξετε και τηλεφωνα (για να σου στείλουν μήνυμα για να ψηφίσεις)
Ψάχνω τσάντα αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να βρώΚαλή τύχη στις εγγραφές. Μην δίνετε τα τηλέφωνά σας αριστερά δεξιά. και μην μπείτε στο πανεπιστήμιο με τις ακτινογραφίες παραμάσχαλα
nikolas17 wrote:Απλα θα επιχειρησουν να σε γνωρισουν (για να σε βάλουν στην παράταξη τους) και στο τελος θα ανταλλαξετε και τηλεφωνα (για να σου στείλουν μήνυμα για να ψηφίσεις)
Μακριά απ' τις φίλες μου! (πλάκα κάνωΡε παλλικαρι, εγω μπορει να επιχειρησω να σε γνωρισω γιατι θελω να κανω κατασταση με μια φιλη σου(no offence ε?παραδειγμα φερνω ).
Αν κρατάς κανά φυλλάδιο στο χέρι σου(παράδειγμα), παίζει!Θα κανεις ολοκληρο σχεδιο να αποφυγεις να μου μιλησεις?Αυτο προσπαθω να σου πω.
Θα πάω να φτιάξω κανά πυργάκι στην άμμο.~~Wind~~ wrote:Δε μας νοιάζει φίλε μου, να φύγεις, να πας αλλού!~~Wind~~ wrote:Το πανεπιστήμιο λοιπόν, εκτός από τις παρατάξεις, το εστιατόριο, το Venus και τα μαθήματα, έχει και Ομάδα Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού (ο Θεός να την κάνει), οπότε κοιτάτε για ανακοινώσεις και είστε έτοιμοι..
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, με βλέπω απ' τις 8 το πρωί να ψάχνω όλες τις εναλλακτικές προτάσεις εισόδου στο πανεπιστήμιο. Χαχα!~~Wind~~ wrote:Η καλύτερη είσοδος είναι αυτή:
Δεν εννοώ τον κεντρικό διάδρομο που βγάζει στο ισόγειο(εκεί που είναι τα Α,Β,Γ αμφιθέτρα), αλλά ακόμα πιο αριστερά, υπάρχει μια πόρτα που βγάζει στα σκαλιά πριν κατέβεις από τη γραμματεία στα γραφειάκια, κι αν μπεις από εκεί είσαι δίπλα στη γραμματεία.
Ποιός είναι ο James Bond τώρα ?
Μιας και το ανέφερες, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ακαδημαϊκή ιδιότητά μαςsandra wrote:Τι έγινε παιδιά σήμερα? Δεν μπόρεσα να έρθω το πρωίΕπίσημα πρωτοετείς τώρα?
Τριτοετής δεν είσαι?Μιας και το ανέφερες, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ακαδημαϊκή ιδιότητά μας