Anime κανείς

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με την "έβδομη" τέχνη.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Anime κανείς

Post by zweistein » Fri Sep 25, 2009 11:28 pm

με ακρωνύμια μπορεί παίξει κανεις πολύ :P
wiki source:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[list=1]Diffusion Monte Carlo, a method that utilizes a Green function to solve the Schrödinger equation Dynamic Markov Compression, a general purpose statistical data compression algorithm Dynamic Matrix Control, an approach for multi-input/output model predictive control Digital mixing console, an electronic device for combining, routing, and changing the dynamics of digital audio samples Darryl McDaniels, a member of hip hop group Run-DMC [b]Devil May Cry (series), a video game series Detroit Metal City, a manga series. [/b] Disco Mix Club, an organization known for its yearly world DJ championships DMC.TV, Dhamma Media Channel Deathmatch Classic, a Half-Life mod Duel Masters Civilisations, a fan-made program for playing the Duel Masters trading card game online DeLorean Motor Company, makers of the distinctive DeLorean DMC-12 sports car Daelim Motor Company, a South Korean motorcycle (<250cc) and motorscooter manufacturer A series of snowcats made by the Logan Machine Company Digital Media Center, German based software company Destination Management Company, a company that specializes in the organization of meetings and events Detroit Medical Center, a non-profit corporation that operates certain hospitals in southeast Michigan Dipolog Medical Centre Foundation College, Inc, Dipolog City, Philippines Data Monitoring Committees, groups that review clinical trials to ensure safety of trial participants Defence Munitions centre, of the UK military Dhaka Medical College, Bangladesh. Disaster Monitoring Constellation, a set of imaging satellites run by DMC International Imaging. Digital Magnetic Compass, a magnetic compass without moving parts. Dimethyl carbonate, a chemical compound. [/list]
Image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Sep 28, 2009 1:57 am

zweistein wrote: PS: Έχει βγει και σε live action movie με πρώτο ρολο στον Tatsuya Fujiwara. Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλα θα την δω.
My mistake. Ο Ken'ichi Matsuyama παίζει. Είναι αυτός που έκανε τον L στο Death Note (live action movie).
Αν και την είδα την ταινία DMC, δεν έλεγε και πολλά.
Καλή αλλα όχι και τρελή.
Το anime εξακολουθεί να είναι τέλειο πάντως.
Image
abujafar
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by abujafar » Mon Sep 28, 2009 2:47 am

zweistein wrote:
zweistein wrote: PS: Έχει βγει και σε live action movie με πρώτο ρολο στον Tatsuya Fujiwara. Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλα θα την δω.
My mistake. Ο Ken'ichi Matsuyama παίζει. Είναι αυτός που έκανε τον L στο Death Note (live action movie).
Αν και την είδα την ταινία DMC, δεν έλεγε και πολλά.
Καλή αλλα όχι και τρελή.
Το anime εξακολουθεί να είναι τέλειο πάντως.
Η ταινια Death Note λεει τιποτα?
Eχω ολα τα μανγκα και προφανως εχω δει τα anime.Αλλα δεν μ αρεσε τοτε η ιδεα οτι θα το κανουν ταινια, γιαυτο δεν την ειδα ποτε.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Sep 28, 2009 3:34 am

Κοίτα στην μεταφορά ενός anime - manga σε live action ταινία πάντα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές και στο σενάριο και στην εξέλιξη της πλοκής.
Αυτό το κάνουν κυρίως γιατί η ταινία σαν αντικείμενο έχει άλλη φιλοσοφία.
Έχει ένα είδος δομής στην οποια χτίζεται το σενάριο ώστε ο θεατής (ακόμα και αυτός που δεν έχει ιδέα από manga και anime) να την απολαύσει και να την καταλάβει.
Οποτε υπάρχουν πάντα αλλαγές (προς το χειρότερο συνήθως). Εμενα οι ταινίες Death Note και L: Change the World δεν μου φάνηκαν άσχημες.
Το θέμα είναι ότι εσύ σχηματίζεις τον χαρακτήρα και στην φαντασία σου μέσα από το anime/manga και όταν δεις την ταινία μπορεί να απογοητευτείς..

PS: Οι Ιαπωνικές ταινίες και τα J-Dramas γενικά έχουν και ένα σχετικά διαφορετικό χαρακτήρα αυτού των anime. (γίαυτό υπάρχουν και ξεχωριστά οι addict του είδους..) Ένας ακόμα λόγος που γενικά από anime σε ταινία επέρχονται μεγάλες αλλαγές..

PSS:
cypher wrote:-SkyDoll 1 & 2 των Barducci - Canepa (Ενα κομικ αποσπασματα του οποιου ειχε και στο "9" που εδινε παλια η ελευθεροτυπια και μου αρεσε)
Συντομο story εδω για το πρωτο τευχος http://fableshabitat.blogspot.com/2009/ ... -doll.html
cypher .. Αν θες έχω και το 3 να στο.. δώσω... :-#
Image
abujafar
Mbyte level
Mbyte level

Post by abujafar » Mon Sep 28, 2009 12:48 pm

Καταλαβα..
Μηπως μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για τα καινουργια επεισοδια των Naruto και Βleach?
Γιατι εκει π τα εβλεπα τα εχει παιξει το site..
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Mon Sep 28, 2009 1:32 pm

Manga θες ή anime???Streaming ή να downloads???
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Sep 28, 2009 1:33 pm

abujafar wrote:Καταλαβα..
Μηπως μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για τα καινουργια επεισοδια των Naruto και Βleach?
Γιατι εκει π τα εβλεπα τα εχει παιξει το site..
Οποιος τα έχει ας του τα στείλει με pm γιατί η νομιμότητα των anime - manga downloading δεν έχει εγκριθεί.
Image
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Tue Oct 06, 2009 11:08 pm

ONE PIECE και ξερό ψωμί!

shrinked image

το bleach είναι ξενέρωτο και θα συνεχίσει να είναι για κανα χρόνο ακόμα κρίνοντας απο τα manga
και το naruto το έχει παραχέσει με τα fillers και δε το κόβω να σταματάει ποτέ.με κάθε ευκαιρία θα βάζουν.
επίσης το manga του έχει καιρό να με κάνει να το ευχαριστηθώ...οπότε;

γιατί να μή παρακολουθήσετε το πιό επικό anime που έγινε ποτέ; (στη πραγματικότητα το manga είναι ακόμα πιό επικό!!!)

one piece

in Oda we trust

Τέλος!
πώς και δεν είχα αρχίσει τον προσυλιτισμό νωρίτερα....; :-k
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Wed Oct 21, 2009 11:55 pm

Προτείνω ανεπιφύλακτα το Death Note ...Είναι μαλλον ένα απο τα καλύτερα anime που υπάρχουν...Ειδικά απο πλευράς πλοκής
Επίσης προτείνω Bleach εαν σου αρέσει η δράση...απο πλοκή δέν λέει πολλα αλλα είναι πολύ καλο απο πλευράς animation.

Αυτά..δέν ασχολούμαι και παρα πολυ :-D
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
abujafar
Mbyte level
Mbyte level

Post by abujafar » Thu Oct 22, 2009 12:09 am

Kostas1601 wrote:Προτείνω ανεπιφύλακτα το Death Note ...Είναι μαλλον ένα απο τα καλύτερα anime που υπάρχουν...Ειδικά απο πλευράς πλοκής
Επίσης προτείνω Bleach εαν σου αρέσει η δράση...απο πλοκή δέν λέει πολλα αλλα είναι πολύ καλο απο πλευράς animation.

Νομιζω φαινεται οτι συμφωνω για το Dn :lol:
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Thu Oct 22, 2009 12:19 am

xa0x0ax0a βασικά ήμουν σίγουρος οτι θα απαντούσες εσύ :lol: :lol:

L Lawliet FtW :-D
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Oct 29, 2009 9:24 pm

Vampire Knight :smt007 (και τα manga είναι όλα τα λεφτά!! :smt016 )
άντε να βγει και το Twilight :smt007 :-p
Σύντομα, σύντομα [-o<
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 5:52 pm

abujafar wrote:
Kostas1601 wrote:Προτείνω ανεπιφύλακτα το Death Note ...Είναι μαλλον ένα απο τα καλύτερα anime που υπάρχουν...Ειδικά απο πλευράς πλοκής

Νομιζω φαινεται οτι συμφωνω για το Dn :lol:
νομιζω οτι φαινεται οτι συμφωνω και εγω :)

σε ενα πιο κλαψιαρικο αλλα με πολυ καλη πλοκη, το ToraDora αξιζει.
δεν συνηθιζω να βλεπω τετοια , αλλα το συγκεκριμενο ειναι Πολυ καλο

τωρα για αλλα δεν λεω γιατι δν ξερω τι εχετε πει παραπανω
Dante1990
bit level
bit level
Academic status: 4th year

Post by Dante1990 » Mon Mar 15, 2010 4:16 pm

Έχω να προτείνω 2..Γράφω πρώτη φορά σε αυτό το topic αλλά έχω παρακολουθήσει αρκετά..Λοιπόν..Όποιος δεν έχει δει one piece και death note δεν έχει δει τίποτα..one piece η σειρά με την οποία μεγαλώσαμε..Death note η πιο έξυπνη σειρά anime που έχει βγει..Σας προτείνω να τα αρχίσετε και τα δύο..Παρεπιπτόντωςτο one piece είναι on going..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 15, 2010 4:19 pm

το one piece ωραιο ρε συ για οταν ημαστε σε γυμνασιο αλλα για τωρα ειναι λιγο αργα, θα φαινεται υπερβολικα παιδικο σε οποιον το αρχισει σε τετοια ηλικια :???:
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Mon Mar 15, 2010 6:00 pm

μπα. Ειδικά τώρα έχει τρελό ενδιαφέρον (τουλάχιστον το manga, γιατί το anime δεν ξέρω που είναι :oops: ). Άσε που βγάζει πλάκα και διασκέδαση, αρκετά περισσότερο από τα υπόλοιπα anime. Συν το ότι έχει ποικιλία γενικά στην πλοκή, δε βαριέσαι. Το προτείνω χαλαρά για κάποιον που θέλει να ξεφύγει λίγο και να περάσει όμορφα την ώρα του ;)
abujafar
Mbyte level
Mbyte level

Post by abujafar » Mon Mar 15, 2010 6:14 pm

Το 1P παντα μου φαινοταν πολυ παιδικο δεν ξερω γιατι. :-D
Προτιμω naruto,bleach,hellsing :smt016
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 15, 2010 6:19 pm

The Punisher wrote:μπα. Ειδικά τώρα έχει τρελό ενδιαφέρον (τουλάχιστον το manga, γιατί το anime δεν ξέρω που είναι :oops: ). Άσε που βγάζει πλάκα και διασκέδαση, αρκετά περισσότερο από τα υπόλοιπα anime. Συν το ότι έχει ποικιλία γενικά στην πλοκή, δε βαριέσαι. Το προτείνω χαλαρά για κάποιον που θέλει να ξεφύγει λίγο και να περάσει όμορφα την ώρα του ;)
δεν ξερω ρε συ μου φαινεται και παιδικο αλλα , κυριως, Τεραστιο
ειχα δει καποτε 200 επεισοδια , 200 επεισοδια ομως που θα μπορουσαν να ηταν 40 αμα δν ειχαν ΑΠΕΙΡΑ fillers η/και αμα πυκνωνε λιγακι το σεναριο.

γι αυτο βλεπω κυριως σειρες των 13 η 26 επεισοδιων , μετα απο αυτο συνηθως χανουν το ξεχωριστο τους και αναλωνονται στα ιδια και τα ιδια για να γεμισουν επεισοδια - η τουλαχιστον (προφανως) ετσι πιστευω εγω
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Mon Mar 15, 2010 8:25 pm

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ιδιοφυία από τον Oda σε manga. To anime δεν είναι δικό του, άλλος το σκηνοθετεί και ένας βοηθός του το ελέγχει να μη ξεφτιλίζεται.
Τώρα είναι στο impel down το anime.Τελείος χαζό το anime του συγκριτικά με το manga.
Αλλά μή το ξεφτιλίζουμε.Τα fillers του είναι κλάσης ανώτερα από naruto και bleach fillers.

Πάντως ότι και να λέτε ο Oda είναι ιδιοφυία.Μόνο έτσι μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο που έχει σκεφτεί το σενάριο 10 χρόνια μπροστά.Και τα ενώνει αλάνθαστα και αφήνει έξυπνα hints πολύ νωρίτερα.Σε αντίθεση με αρκετά λάθη που είχα προσέξει σε naruto και bleach παλιά.

Και μη ξεχνάμε οτι δεν το έχει ξεφτιλήσει.
[shrinkimg=50]http://img4.imageshack.us/img4/6250/onepiecebest.png[/shrinkimg]
Όσο για το death note θα μπορούσε να είναι δεκάρι....αλλά είναι οχτάρι.Θα μπορούσε να το τελειώσει ΠΟΛΥ καλύτερα!!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 15, 2010 8:37 pm

μετα απο οταν μας αφησε ο L δεν ειχε ιδιαιτερο νοημα το death note

με την ευκαιρια To aru kagaku no railgun βλεπει κανεις;
απο αυτα που βλεπω αυτη την περιοδο ειναι το μονο που με κανει να περιμενω για νεο επεισοδιο
(αντε και κανα sora no woto και katanagatari, αλλα οχι με ιδιο "ενθουσιασμο")
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Mon Mar 15, 2010 9:57 pm

Πρόσφατα έχω ψιλοξεκινήσει Fairy Tail... Βλέπει κανείς?
@chriskin
Δέν έχω ούτε κάν ακουστά τα anime που ανέφερες στο προηγούμενο σου ποστ...πρέπει να είναι πολύ ψαγμένα :shock:
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 15, 2010 10:07 pm

Kostas1601 wrote:Πρόσφατα έχω ψιλοξεκινήσει Fairy Tail... Βλέπει κανείς?
@chriskin
Δέν έχω ούτε κάν ακουστά τα anime που ανέφερες στο προηγούμενο σου ποστ...πρέπει να είναι πολύ ψαγμένα :shock:

αααα fairy tail
καιρο εψαχνα κοσμο να το εχει δει να πει αποψη μπας και το αρχισω, για πες :)

---------
ελα ρε, sora no woto ειναι κλασικο τυπου k-on! και lucky*star (αυτα θα τα εχεις ακουσει φανταζομαι;εκτος αμα δεν πολυασχολεισαι με το συγκεκριμενο ειδος αν και εχει τρελο γελιο. δες επεισοδιο του k-on! χωρις να γελασεις/απλα δεν γινεται.το sora no woto ειναι φετινο, δεν προλαβε να φτιαξει ακομα ονομα φανταζομαι)
το katanagatari ειναι καινουριο επισης (3 επεισοδια της μιας ωρας μεχρι στιγμης). βγαζει ανα δυο βδομαδες η μηνα ,δεν ορκιζομαι
το railgun ειναι η δευτερη(αν και ανεξαρτητη σχετικα, και κατα την αποψη μου μακραν καλυτερη) "σεζον" του Toaru Majutsu no Index

κοψε μια βολτα απο Mazui και Nekomimi και θα σ'αρεσουν φανταζομαι/ελπιζω

(οπως ειχε πει καποτε ενας γνωστος παντως : αν εχει σελιδα στο wikipedia, σιγουρα δεν ειναι ψαγμενο - ολα τους εχουν)
Post Reply

Return to “Κινηματογράφος - Τηλεοπτικά”