Οnline Ωρολόγιο Προγράμμα (Schedule Master) και Πρ.μαθημάτων/εξετάσεων
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Εφαρμογή Ωρολογίου Προγράμματος
Μεταφέρθηκε εδώ http://schedule.aueb.gr/
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Αργησα κάπως να το δω, αλλά πολύ καλή ιδέα και προσπάθεια!!! χρήσιμο κ εύχρηστο
γουελ νταν!

γουελ νταν!

“I'm not upset that you lied to me, I'm upset that from now on I can't believe you”
Καλησπέρα,
Μετά απο κάμποσο καιρό και αρκετή γραφειοκρατία καταφέραμε να μπει το πρόγραμμα του ωρολόγιου προγράμματος στο κεντρικό site της σχολής.
Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε ένα ακόμα μικρό βήμα.
Εδώ είναι που χρειαζόμαστε και λίγο την βοήθεια σας.
Πρέπει να φτιάξουμε ένα μικρό banner σε διαστάσεις 178*80 pixels το οποίο θα μπει στο www.aueb.gr κάτω αριστερά πάνω από το link επικαιρότητα.
Η βασική ιδέα είναι ένα gif με δύο κεντρικά frames:
1) το ένα θα χρησιμοποιεί το banner της εφαμοργής http://schedule.aueb.gr/styles/images/logo.png θα γράφει schedule master aueb
2) θα έχει την φράση "βρες το προγραμμά σου"
Επειδή εμείς δεν το πολυκατέχουμε το άθλημα με το photoshop κτλ παίζει να βοηθήσει κάνεις;
Εννοείται οποιαδήποτε άλλη ιδέα είναι δεκτή. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αυτή που έχουμε σκεφτεί δεν μας έχει τρελάνει κιόλας...
Αυτά προς του παρόν
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μετά απο κάμποσο καιρό και αρκετή γραφειοκρατία καταφέραμε να μπει το πρόγραμμα του ωρολόγιου προγράμματος στο κεντρικό site της σχολής.
Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε ένα ακόμα μικρό βήμα.
Εδώ είναι που χρειαζόμαστε και λίγο την βοήθεια σας.
Πρέπει να φτιάξουμε ένα μικρό banner σε διαστάσεις 178*80 pixels το οποίο θα μπει στο www.aueb.gr κάτω αριστερά πάνω από το link επικαιρότητα.
Η βασική ιδέα είναι ένα gif με δύο κεντρικά frames:
1) το ένα θα χρησιμοποιεί το banner της εφαμοργής http://schedule.aueb.gr/styles/images/logo.png θα γράφει schedule master aueb
2) θα έχει την φράση "βρες το προγραμμά σου"
Επειδή εμείς δεν το πολυκατέχουμε το άθλημα με το photoshop κτλ παίζει να βοηθήσει κάνεις;
Εννοείται οποιαδήποτε άλλη ιδέα είναι δεκτή. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αυτή που έχουμε σκεφτεί δεν μας έχει τρελάνει κιόλας...
Αυτά προς του παρόν
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για πειραματισμό με το Logo μπορείτε να το κατεβάσετε από εδω
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Σχετικά με τα μαθήματα επιλογής που υπήρξαν κάποιες προτάσεις νωρίτερα.
Προς το παρόν εάν κάποιος έχει διαλέξει πρώτα τμήμα πχ. Πληροφορική και από εκεί διαλέξει 3 μαθήματα και πατήσει Καταχώρηση και μετά διαλέξει να προβάλει όλα τα τμήματα η επιλογή των μαθημάτων που είχε κάνει θα είναι αποθηκευμένη.
Δηλαδή, αν πχ διαλέξει Δομές Δεδομένων έχοντας επιλέξει τμήμα πληροφορική και θέλει να προσθέσει την Ψυχολογία του Μαρκετινγκ, διαλέγει Τμήμα:"Ολα" και απλα προσθέτει το μάθημα αυτό.
Μελλοντικά ενδεχομένως να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες.
Προς το παρόν εάν κάποιος έχει διαλέξει πρώτα τμήμα πχ. Πληροφορική και από εκεί διαλέξει 3 μαθήματα και πατήσει Καταχώρηση και μετά διαλέξει να προβάλει όλα τα τμήματα η επιλογή των μαθημάτων που είχε κάνει θα είναι αποθηκευμένη.
Δηλαδή, αν πχ διαλέξει Δομές Δεδομένων έχοντας επιλέξει τμήμα πληροφορική και θέλει να προσθέσει την Ψυχολογία του Μαρκετινγκ, διαλέγει Τμήμα:"Ολα" και απλα προσθέτει το μάθημα αυτό.
Μελλοντικά ενδεχομένως να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες.
Γειά
Μήπως θα ήταν καλύτερο του κουμπάκι "Αποθήκευση/Εκτύπωση Προγράμματος σε PDF" να ανοίγει σε νέο παράθυρο? (Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί νωρίτερα
)

Μήπως θα ήταν καλύτερο του κουμπάκι "Αποθήκευση/Εκτύπωση Προγράμματος σε PDF" να ανοίγει σε νέο παράθυρο? (Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί νωρίτερα

http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

καλή ιδέα.Master_ex wrote:Γειά![]()
Μήπως θα ήταν καλύτερο του κουμπάκι "Αποθήκευση/Εκτύπωση Προγράμματος σε PDF" να ανοίγει σε νέο παράθυρο? (Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί νωρίτερα)
Μια πρόταση για το σηματάκι είναι αυτή, κανείς άλλος?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Δεν έχω ιδέα από αυτά, μια μικρή παρατήρηση - στο Sequence όταν κάνει fade out - τα γράμματα σε κάποια καρέ είναι εκτός θέσης (ήταν επίτηδες?)...κατα τ' άλλα μια χαρά είναι...
άλλο ένα
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
To πρώτο με τα μαύρα γράμματα μαρέσει πιο πολύ, φαντάζομαι ότι θα τραβάει την προσοχή περισσότερο 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Και σε εμένα το πρώτο με τα άσπρα γράμματα και το μαύρο φόντο μου φαίνεται καλύτερο. "Χτυπάει πιο πολύ στο μάτι" η χρωματική αντίθεση!
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- enum21
Θετική ψήφος και από εμένα στο 1ο!
Είναι το πιο καλό από όλα! 

- Zifnab
- Academic status: MSc
Στο cs.aueb.gr έχει βγει και δεν το βρήκα κάπου?
- enum21
Ούτε κι εγώ το βρήκα... Αλλά δε νομίζω να το βάλουν γιατί έχει όλα τα τμήματα της σχολής.
υποτίθεται έχουμε στείλει αίτημα για να μπει στο site του cs. Μάλλον χάθηκε στο δρόμο ...
- enum21
Νομίζω ότι αξίζει να πιέσετε λιγάκι. 

Master_ex wrote:Γειά![]()
Μήπως θα ήταν καλύτερο του κουμπάκι "Αποθήκευση/Εκτύπωση Προγράμματος σε PDF" να ανοίγει σε νέο παράθυρο? (Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί νωρίτερα)
Υλοποιήθηκαν και οι 2 προτάσειςh4wk wrote:όταν επιλέγω στο τμήμα "όλα" μήπως θα έπρεπε να υπάρχει στη λίστα πάνω απο τα μαθήματα το τμήμα που ανήκουν; γιατί είναι λίγο χύμα και έκανα ctrl+f για να βρώ αυτά που έψαχνα...κατα τ'άλλα ευχαριστούμε που μας γλυτώνετε απο μπόλικο κόπο

- sandra
- Wow! Terabyte level
Μια χαζή ερώτηση. Αφού περασμένα είναι μόνο τα του φθινοπωρινού, πώς υπάρχουν μαθήματα του εαρινού όπως ασφάλεια?
Γιατι δεν διαλεξες τα φαινονται τα μαθηματα του χειμερινου !sandra wrote:Μια χαζή ερώτηση. Αφού περασμένα είναι μόνο τα του φθινοπωρινού, πώς υπάρχουν μαθήματα του εαρινού όπως ασφάλεια?
Και να τα διαλεξεις του εαρινου στον πινακα δεξια δεν θα δεις κανενα.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Αυτό το κατάλαβα απλά αφού δεν είναι περασμένο κάποιο πρόγραμμα εαρινού το σκεπτικό μου είναι ότι δε θα έπρεπε να υπάρχουν και τα μαθήματα του εαρινού. Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να επιλέξω εξάμηνο. Σαν να είνα επιπλέον feature που δεν κάνει τιποτα καινούργιο
Έχει δρομολογηθεί να αλλαχθείsandra wrote:Αυτό το κατάλαβα απλά αφού δεν είναι περασμένο κάποιο πρόγραμμα εαρινού το σκεπτικό μου είναι ότι δε θα έπρεπε να υπάρχουν και τα μαθήματα του εαρινού. Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να επιλέξω εξάμηνο. Σαν να είνα επιπλέον feature που δεν κάνει τιποτα καινούργιο

EDIT: Προστέθηκε και αυτό