Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
Bloody Mary
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by Bloody Mary » Sun Sep 27, 2009 1:27 pm

Βασικά πρόπερσυ ήταν η ιδανικότερη χρονιά, γιατί με την εγγραφή των πρωτοετών γινόταν αυτόματα και η δήλωση των υποχρεωτικών μαθημάτων του πρώτου έτους και επειδή δεν υπήρχε δήλωση συγγραμμάτων ακόμα (οπότε όλοι έπαιρναν κάποιο συγκεκριμένο σύγγραμμα), μπορούσαν να παραλάβουν (σχεδόν) αμέσως τα βιβλία τους! Μας είχε κάνει σε όλους πολύ εντύπωση, αφού εμείς πχ μια χρονιά νωρίτερα είχαμε ξεκινήσει να παραλαμβάνουμε κατά το Δεκέμβρη. Πέρυσι ξεκίνησε να εφαρμόζεται ο νόμος για τα συγγράμματα όμως και χάλασε πάλι ό,τι είχε οργανωθεί. Μπορεί φέτος να είναι πιο συνειδητοποιημένοι και να είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα (μην ξεχνάμε πως όλοι ψαχνόμασταν πέρσυ με το θέμα των συγγραμμάτων - συμπεριλαμβανομένης της γραμματείας). Πάντως κι εγώ γύρω στο Νοέμβρη φαντάζομαι...
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Sep 27, 2009 2:20 pm

Παντως για να λεμε τα συκα συκα, εχουμε απο τις καλυτερες γραμματειες.Γνωστος μου στην Πατρα τα βιβλια του περσινου χειμερινου τα πηρε...τον Απριλη. :smt005 :smt005
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nikolas17 » Sun Sep 27, 2009 2:29 pm

Καλά και εγώ έχω ακούσει για περιπτώσεις που παίρνουν τα βιβλία μετά την εξεταστική και κάτι τέτοια :smt016
Image
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Sun Sep 27, 2009 6:06 pm

Η αδερφή μου που σπουδάζει στο βιολογικό του Καποδιστριακού λέει οτι τους έδωσαν βιβλία λίγες μέρες πρίν την εξεταστική αλλα οχι και μετά ρε...
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Sep 27, 2009 6:09 pm

Αυτό το'χω ακούσει κι εγώ, στη Ρόδο τα πήραν μετά την εξεταστική.
Για να μείνουμε στα δικά μας, το καλό με το πεδίο μας, είναι πως τα πάντα όλα βρίσκονται στο web. Πολλά βιβλία δε θα ανοίξετε καν, μερικά από αυτά είναι ογκώδη reference books και προφανώς με το διάβασμα που μας διακατέχει όλους η Google φέρνει πολύ πιο γρήγορα και συνοπτικά τις απαντήσεις που ψάχνουμε. Αν θα μάθετε κάτι σε αυτό το τμήμα είναι να Googlάρετε. Κι αυτό είναι καλό, γιατί δεν έχεις έτοιμη δουλειά από μία μόνο πηγή, αλλά συνδυάζεις απαντήσεις και προσεγγίσεις διαφόρων ανθρώπων.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by mariosCSX » Mon Sep 28, 2009 5:39 pm

sandra wrote:Αυτό το'χω ακούσει κι εγώ, στη Ρόδο τα πήραν μετά την εξεταστική.
Για να μείνουμε στα δικά μας, το καλό με το πεδίο μας, είναι πως τα πάντα όλα βρίσκονται στο web. Πολλά βιβλία δε θα ανοίξετε καν, μερικά από αυτά είναι ογκώδη reference books και προφανώς με το διάβασμα που μας διακατέχει όλους η Google φέρνει πολύ πιο γρήγορα και συνοπτικά τις απαντήσεις που ψάχνουμε. Αν θα μάθετε κάτι σε αυτό το τμήμα είναι να Googlάρετε. Κι αυτό είναι καλό, γιατί δεν έχεις έτοιμη δουλειά από μία μόνο πηγή, αλλά συνδυάζεις απαντήσεις και προσεγγίσεις διαφόρων ανθρώπων.
wow βρήκες ωραίο τρόπο να εκφράσεις το "δεν σας λέμε τίποτα. ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας" :lol: :lol:

Καλωσορίσατε πρωτοετείς ! :)

καλά να πάθετε ! xD

(kidding είναι ωραία η σχολή μας!)

(kidding)
1996 Δεν Ξεχνώ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube] Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα; Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί; Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι! Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Mon Sep 28, 2009 7:50 pm

(Ουφ ουφ επιτελους...διαβασα και τισ 32 σελιδες!)

Χαιρετω τα μελη του venus.
Λεγομαι (προφανως) Σταυρος και φυσικα πρωτοετης.
Πρωτη επιλογη φυσικα το τμημα ,αφου ειχα ακουσει τα καλυτερα απο τη καλη φιλη (και μελος του venus) evaggelia.
Μου ευχομαι σε μενα καθως και στους υπολοιπους πρωτοετεις ευτυχισμενα 4(τουλαχιστον) χρονια.

Υ.Γ Ειμαι πολυ καλος φιλος του miv που απο οσο διαβασα γνωριστηκατε αρκετα :razz:
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Mon Sep 28, 2009 7:55 pm

Stayrakas wrote:(Ουφ ουφ επιτελους...διαβασα και τισ 32 σελιδες!)

Χαιρετω τα μελη του venus.
Λεγομαι (προφανως) Σταυρος και φυσικα πρωτοετης.
Πρωτη επιλογη φυσικα το τμημα ,αφου ειχα ακουσει τα καλυτερα απο τη καλη φιλη (και μελος του venus) evaggelia.
Μου ευχομαι σε μενα καθως και στους υπολοιπους πρωτοετεις ευτυχισμενα 4(τουλαχιστον) χρονια.

Υ.Γ Ειμαι πολυ καλος φιλος του miv που απο οσο διαβασα γνωριστηκατε αρκετα :razz:
Welcome Stayrakas, συγχαρητήρια για την επιλογή σου και καλή φοιτητική ζωή απο δω και πέρα! Αφού λοιπόν γνωρίζεις για το venus, ίσως να θες να έρθεις και στο meeting μας? :-D
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Mon Sep 28, 2009 8:11 pm

Ως πρωτοετης ειναι υποχρεωση μου να ερθω και να γνωρισω τους υπολοιπους του venus :!: :smt004

edit : ενα μικρο ορθογραφικο :oops:
Last edited by Stayrakas on Mon Sep 28, 2009 8:23 pm, edited 2 times in total.
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Mon Sep 28, 2009 8:16 pm

Stayrakas wrote:Ως πρωτοετης ειναι υποχρεωση μου να ερθω και να γνωρισω τους υπολοιπους του venum :!: :smt004
γκουχ... venus... γκουχ. :-p
Καλωσηρθες. Θα μαζευτουν ατομα φετος στο φορουμ. "Θυμηθειτε λογκια μου" :batman: :compress:
ImageImageImageImageImageImageImage
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Mon Sep 28, 2009 8:19 pm

Ενα πραγμα δεν τ'αφήνεις ρε putty να πεσει κατω. Καντου το και edit :lol: :-p
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Mon Sep 28, 2009 8:47 pm

Διάβασες 32 σελίδες? Wow, αρχίζω και νιώθω άσχημα για τις βλακείες που έλεγα με κάποιους κάποιους (από πάνω). :-p Καλως ήρθες και από μένα!
marios δεν είπα ότι δε θα τους βοηθήσουμε, απλά ανάμεσα στο ρωτάω πάντα κάποιον άλλο επειδή βαριέμαι να ψάξω(ή ακόμα χειρότερα, δεν έχω βιβλίο->δεν ψάχνω) και στο ψάχνω πρώτα λίγο μονός μου και μετά ρωτάω, υπάρχει διαφορά. Όσο πιο νωρίς μάθει κάποιος να ψάχνει ή έστω να ρωτάει για το που να ψάξει τόσο το καλύτερο. Αυτά τα μπερδεμένα από μένα :-D
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Mon Sep 28, 2009 9:10 pm

Καλωσόρισες Stayraka!! Συγχαρητήρια για την εισαγωγή σου στο Τμήμα μας και για την εγγραφή σου στο venus! :smt023
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Mon Sep 28, 2009 9:22 pm

Γειά σου Stauraka!!και καλωσόρισες στο venus :D Συνάδελφος πρωτοετής και γω :)

Νά ρωτήσω παιδιά, στην εγγραφή μας είπαν να παεράσουμε να πάρουμε το φοιτητικό πάσσο μας μετά απο καμία εβδομάδα...έχει πάει κανείς να δεί εαν είναι έτοιμα? :smt017
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Sep 28, 2009 10:06 pm

Όλοι θα πάρουμε τα πάσσο μας - Θα γίνεται χαμός τις μέρες εκείνες :lol: :lol: :lol: - Οπότε δεν είναι εμφανώς έτοιμα... Και όταν είναι πολλές φορές τους τελειώνουν τα χαρτάκια και τρως πόρτα! Μου χε τύχει μετά απο αναμονή >40 λεπτών, να τελειώσουν 2-3 άτομα πριν από μένα. :smt005

Καλωσήλθες Stayraka στο forum και στη Σχολή. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου! :-D
Φυσικά και έχεις υποχρέωση να μάθεις τους βενουσίτες από κοντά :lol: :lol: :lol:
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by mariosCSX » Mon Sep 28, 2009 11:24 pm

sandra wrote:Διάβασες 32 σελίδες? Wow, αρχίζω και νιώθω άσχημα για τις βλακείες που έλεγα με κάποιους κάποιους (από πάνω). :-p Καλως ήρθες και από μένα!
marios δεν είπα ότι δε θα τους βοηθήσουμε, απλά ανάμεσα στο ρωτάω πάντα κάποιον άλλο επειδή βαριέμαι να ψάξω(ή ακόμα χειρότερα, δεν έχω βιβλίο->δεν ψάχνω) και στο ψάχνω πρώτα λίγο μονός μου και μετά ρωτάω, υπάρχει διαφορά. Όσο πιο νωρίς μάθει κάποιος να ψάχνει ή έστω να ρωτάει για το που να ψάξει τόσο το καλύτερο. Αυτά τα μπερδεμένα από μένα :-D
όχι ρε με παρεξήγησες ! Αυτό που είπα για τους καθηγητές πήγαινε όχι για σένα/εμάς
1996 Δεν Ξεχνώ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube] Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα; Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί; Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι! Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Mon Sep 28, 2009 11:32 pm

Αυτό το'χω ακούσει κι εγώ, στη Ρόδο τα πήραν μετά την εξεταστική.
Ε όχι και στην Ρόδο. Μην θάβεις τον τόπο μου :smt016 :smt016 (έχω φίλη φοιτήτρια στην σχολή οπότε θα ελέγξω την εγκυρότητα των επιχειρημάτων σου! :-D)

Καλησπέρα Σταύρο και από εμένα! (καλά, όλοι φίλοι του miv είστε? :smt016 ) Απ' ότι είδα, είμαστε και οι μοναδικοί πρωτοετείς (προς το παρόν!!) που δηλώσαμε συμμετοχή και για το meeting ;) (άντε να δηλώνουν και οι υπόλοιποι σιγά-σιγά)
Ως πρωτοετης ειναι υποχρεωση μου να ερθω και να γνωρισω τους υπολοιπους του venοm
Fixed! :lol: :lol:
Νά ρωτήσω παιδιά, στην εγγραφή μας είπαν να παεράσουμε να πάρουμε το φοιτητικό πάσσο μας μετά απο καμία εβδομάδα...έχει πάει κανείς να δεί εαν είναι έτοιμα?
Παίζει να πάω αύριο, αλλιώς θα πάω 100% μεθαύριο (1 εβδομάδα ακριβώς απ' την εγγραφή! :) )
Image
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Mon Sep 28, 2009 11:37 pm

Μην πας καν αύριο αν είναι να πας μόνο για αυτό. Η γραμματεία είναι στην διάθεση μας:
Δευτέρα και Τετάρτη 12.00 - 14.00
Παρασκευή 11.00 - 13.00
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Mon Sep 28, 2009 11:43 pm

Απλά μάλλον θα περάσω από μπροστά πηγαίνοντας κέντρο, γι' αυτό το σκέφτηκα. Ξέρω για τις ώρες τις γραμματείας :-)
Image
kate_91
byte level
byte level
Academic status: 3rd year

Post by kate_91 » Tue Sep 29, 2009 12:06 am

Εμένα δεν μου είπαν τίποτα για το πάσο στη εγγραφή.. Είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμα την τετάρτη?? Ρώτησε κανείς? :smt017
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue Sep 29, 2009 12:24 am

Καλησπέρα Σταύρο και από εμένα! (καλά, όλοι φίλοι του miv είστε? :smt016 ) Απ' ότι είδα, είμαστε και οι μοναδικοί πρωτοετείς (προς το παρόν!!) που δηλώσαμε συμμετοχή και για το meeting ;) (άντε να δηλώνουν και οι υπόλοιποι σιγά-σιγά
Επειδη αυτο με αδικει λιγο :-p , αξιζει να σημιωσω οτι επαιξα μεγαλο ρολο στο να ρθουν miv και panos.g στο τμημα μας :smt005
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Sep 29, 2009 1:00 am

Εμένα δεν μου είπαν τίποτα για το πάσο στη εγγραφή.. Είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμα την τετάρτη?? Ρώτησε κανείς?
Πάντως στην δική μου σειρά έλεγαν σε όλους (και σε εμένα ντε :-p ) να περάσουμε σε μια εβδομάδα για το πάσο! ;)
Image
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”