Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
-
maxthebest
- Kilobyte level

by maxthebest » Mon Sep 28, 2009 10:33 pm
μου απαντησε το εξης :
Εγώ απλά τήρησα την διαδικασία όσον αφορά τις εξετάσεις που είχα κάνει γνωστή σε όλους τους φοιτητές στην αρχή του μαθήματος. Τα αποτελέσματα τα έδωσα στη γραμματεία εγκαίρως και τα ανακοίνωσα μέσω του e-class.
Εάν εσείς για κάποιο λόγο δεν θέλεται το βαθμό σας μπορείτε να ζητήσετε από τη γραμματεία αναβαθμολόγηση και εγώ δεν έχω αντίρρηση να κρατήσεται το βαθμό σας στη εργασία και να ξαναδώσετε εξετάσεις στις 30 Σεπτεμβρίου.
ωστοσο δεν εχει ληξη η αναβαθμολογιση των μαθηματων ιουνιου-ιουλιου ?
Εγω, ετσι ακουσα απο το παιδι που με πληροφορησε για το ολο ζητημα.
σας ευχαριστω,
Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν (Αντιγόνη στοίχος 523) =
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
-
Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
-
Υπήρχε ανακοίνωση την οπόια δεν την βρίσκω πια...Ας διασταυρώσει κάποιος
-
Luke
- Gbyte level

- Academic status: Alumnus/a
Κανονικά έχει λήξει η περίοδος αυτή από τις 11 Σεπτεμβρίου. Παραθέτω και τη σχετική ανακοίνωση, την οποία έχουν κατεβάσει από το site.
Προσπάθησε να τους πας κάποιο αποδεικτικό από τον καθηγητή (π.χ. κάποια βεβαίωση όπως αυτό που σου αναφέρει στο mail) ώστε να σου το ακυρώσουν, αν και σύμφωνα με το γράμμα του νόμου δε θα έχει κάποια ισχύ. Τελευταία λύση ίσως θα είναι να περάσει από Γ.Σ. και να παρθεί μια απόφαση που και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα "δικαιωθείς". Βέβαια με αυτό τον τρόπο, αν τελικά γίνει κάτι, θα πρέπει λογικά να το δώσεις στην επόμενη εξεταστική και όχι τώρα.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
-
The Punisher
by The Punisher » Mon Sep 28, 2009 11:34 pm
απλά για το τυπικό
maxthebest wrote: Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα εξακρίβωσης ταυτότητας, όποτε ο καθένας ότι λέει θέλει.
Το ότι εγώ γράφω πίσω από ένα ψευδώνυμο δεν με κάνει κλόουν

Επίσης γενικά έχουν ξεπεραστεί οι εποχές που όταν έλεγες κάτι (ειδικά στο internet!) έλεγες και το επώνυμό σου.
Εξίσου, όταν γράφω στο eclass με ένα όνομα, δεν με κάνει περισσότερο αξιόπιστο ή ειδήμονα
Απλώς ήθελα να ξεκαθαραίσω αυτό το θέμα που αφορούσε το Venus
-
StormRider
- Gbyte level

Παιδιά στην ηλεκτρονική γραμματεία σας έχουν περαστεί οι βαθμοί του μαθήματος; Το περίεργο είναι ότι είχα στείλει κι εγώ mail και με 'κοψε με 4. Ίσως την διαφορά την έκανε ότι έστειλα και στην κα.Τόνια...
Ελπίζω να διευθετηθεί το ζήτημα.
-
Erevodifwntas
- Gbyte level

-
by Erevodifwntas » Tue Sep 29, 2009 9:20 am
Μπορείς να κρατήσεις το βαθμό σου και να πάρεις ένα επιπλέον μάθημα (από τα 36 -αν θυμάμαι καλά- που χρειάζεσαι για το πτυχίο) και απλά να μην το υπολογιστεί στο Μ.Ο. του πτυχίου (ενώ θα μετράει ότι έχεις τελειώσει και τον αντίστοιχο κύκλο σπουδών).
Αργότερα θα δεις ότι οι βαθμολογίες στα μαθήματα έχουν πολύ μικρή σημασία. Βαρύτητα έχουν κυρίως στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Αν έχεις αποκτήσει τις γνώσεις, don't worry και απλά συνέχισε παρακάτω.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).
my personal site
-
Zifnab
-
Δεν μπορεί να μην μετρήσει αφού είναι υποχρεωτικό κύκλου...Δεν είναι επιλογής...
-
Erevodifwntas
- Gbyte level

-
by Erevodifwntas » Tue Sep 29, 2009 11:05 am
Zifnab wrote:Δεν μπορεί να μην μετρήσει αφού είναι υποχρεωτικό κύκλου...Δεν είναι επιλογής...
Στα χρόνια μου μπορούσε.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).
my personal site
-
maxthebest
- Kilobyte level

Εστειλα μαιλ στην γραμματια και αυτο μου απαντησε :
Oi prothesmies anavathmologhshs gia ta mathimata earinou examhnou htan mexri
11/9/2009.
Den yparxei tropos akyrwshs/allaghs vathmologias mathimatos apo pleyras
foithth, alla mono h dynatothta, sthn periptwsh lathoys, o Kathhghths na
ypovalei aithsh diorthwshs vathmologias sth Genikh Syneleysh toy Tmhmatos me
thn proskomish toy Graptoy.
Elpizw na apanthsa sto erwthma
Christos Sakelalriou
Το μονο που μπορω τωρα να ελπιζω ειναι η συνεργασια του καθηγητη.
Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν (Αντιγόνη στοίχος 523) =
Δεν γεννήθηκα για να συμμερίζομαι το μίσος , αλλά για να αγαπώ και να με αγαπούν.
-
mariosCSX
- Kilobyte level

maxthebest wrote:
Εστειλα μαιλ στην γραμματια και αυτο μου απαντησε :
Oi prothesmies anavathmologhshs gia ta mathimata earinou examhnou htan mexri
11/9/2009.
Den yparxei tropos akyrwshs/allaghs vathmologias mathimatos apo pleyras
foithth, alla mono h dynatothta, sthn periptwsh lathoys, o Kathhghths na
ypovalei aithsh diorthwshs vathmologias sth Genikh Syneleysh toy Tmhmatos me
thn proskomish toy Graptoy.
Elpizw na apanthsa sto erwthma
Christos Sakelalriou
Το μονο που μπορω τωρα να ελπιζω ειναι η συνεργασια του καθηγητη.
Εντάξει δεν είναι και τόσο απίθανο. Το μόνο "πρόβλημα" είναι το πως θα προσκομίσει το γραπτό ο καθηγητής
Τελικά σου απάντησε στο email ή ακόμη;
1996 Δεν Ξεχνώ
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube]
Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα;
Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν
Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί;
Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι!
Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι
Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
-
alexgerow
- Kilobyte level

- Academic status: N>4
maxthebest wrote:Αποτέλεσμα, να είμαι στιγματισμένος για όλη μου την ζωή από έναν τέτοιο προσβλητικό βαθμό. Στην χειρότερη περίπτωση θα αναγκαστώ να αλλάξω κύκλο (παρόλο που τον έχω ολοκληρώσει) γιατί δεν αντέχω να αναγράφεται ένας τέτοιος βαθμός στο πτυχίο μου.
καλα τωρα πως θα ζησεις με το 6 που πηρες ειναι τοσο μεγαλο το στιγμα που πιστευω πρεπει να δωσεις ενα τελος στη ζωη σου δε το αξιζεις αυτο το στιγμα καταλαβαινω οτι πλεον η ζωη σου θα ειναι μια Οδυσσεια και Ιλιαδα μη σου πω.Διαβαζοντας ολο αυτο το κειμενο της κακομοιριας καταλαβαινω οτι τελικα το μεγαλυτερο σου προβλημα δεν ειναι το στιγμα αλλα μια τρυπα στο κεφαλι σου που απο εκει χανεις και εμεις με τη σειρα μας χανουμε το χρονο μας διαβαζοντας τις αηδιες σου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ADMIN ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ POST ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ?
Καλύτερα να αδικείσαι παρά να αδικείς
-
stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
alexgerow wrote:
καλα τωρα πως θα ζησεις με το 6 που πηρες ειναι τοσο μεγαλο το στιγμα που πιστευω πρεπει να δωσεις ενα τελος στη ζωη σου δε το αξιζεις αυτο το στιγμα καταλαβαινω οτι πλεον η ζωη σου θα ειναι μια Οδυσσεια και Ιλιαδα μη σου πω.Διαβαζοντας ολο αυτο το κειμενο της κακομοιριας καταλαβαινω οτι τελικα το μεγαλυτερο σου προβλημα δεν ειναι το στιγμα αλλα μια τρυπα στο κεφαλι σου που απο εκει χανεις και εμεις με τη σειρα μας χανουμε το χρονο μας διαβαζοντας τις αηδιες σου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ADMIN ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ POST ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Oσο κι αν δεν άρεσε το ύφος του maxthebest, δεν προσεβαλε κανέναν (τουλάχιστον όχι τόσο άμεσα όσο εσύ). Οπότε για σένα πάει η δουλειά του admin.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου:
Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
alexgerow
- Kilobyte level

Stoupeace wrote:Oσο κι αν δεν άρεσε το ύφος του maxthebest, δεν προσεβαλε κανέναν (τουλάχιστον όχι τόσο άμεσα όσο εσύ). Οπότε για σένα πάει η δουλειά του admin.
αμα θελει να μιλησει για τα στιγματα που θα εχει στη ζωη του να παει σε κανενα κους κους η στο χαρδαβελα.εδω ειναι κοινοτητα που μιλαμε για θεματα που αφορουν την πανεπιστημιακη ζωη και οχι για τα στιγματα που δηθεν δημιουργουνται.οταν ο αλλος λεει θα με στιγματισει το 6 ενω αλλα παιδια παλευουν να βγαλουν τη σχολη με 5 προσβαλει και μειωνει την προσπαθεια ολων των υπολοιπων εμμεσα.τωρα εαν δε το καταλαβαινεις εσυ γινε αδμιν και ριξε μου ενα ban για να το ευχαριστηθεις.εγω παλι εδω θα ειμαι
Last edited by
Bloody Mary on Tue Sep 29, 2009 6:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: quote added
-
stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
alexgerow wrote:αμα θελει να μιλησει για τα στιγματα που θα εχει στη ζωη του να παει σε κανενα κους κους η στο χαρδαβελα.εδω ειναι κοινοτητα που μιλαμε για θεματα που αφορουν την πανεπιστημιακη ζωη και οχι για τα στιγματα που δηθεν δημιουργουνται.οταν ο αλλος λεει θα με στιγματισει το 6 ενω αλλα παιδια παλευουν να βγαλουν τη σχολη με 5 προσβαλει και μειωνει την προσπαθεια ολων των υπολοιπων εμμεσα.τωρα εαν δε το καταλαβαινεις εσυ γινε αδμιν και ριξε μου ενα ban για να το ευχαριστηθεις.εγω παλι εδω θα ειμαι
Mα εγώ από τους πρώτους του είπα ότι έτσι μειώνει τους υπόλοιπους "στιγματισμένους", αρα συμφωνώ μαζί σου.
Ωστόσο αυτό δεν είναι
προσωπική επίθεση. Εσύ παρόλα αυτά του έκανες. Αυτό είπα. Δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτο τώρα, μανουρα χωρίς λόγο.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου:
Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
Zifnab
-
Το ban δίνει ένα αίσθημα ευφορία και για αυτό χαίρονται οι admins! Έλεος!

Δεν μπορώ να πω ότι με στιγμάτησε και μένα το 7 - αλλά γιατί να κανονίζει ο άλλος τί θα κάνω εγώ με τους βαθμούς μου?
Εμένα με ενόχλησε η παραπληροφόρηση από τον κ.Καλαμπούκη - ενώ εγώ έπσευσα να ζητήσω ακύρωση του βαθμού για το γραπτό και μή κατάθεσή του...
-
alexgerow
- Kilobyte level

Zifnab wrote:Το ban δίνει ένα αίσθημα ευφορία και για αυτό χαίρονται οι admins! Έλεος!

Δεν μπορώ να πω ότι με στιγμάτησε και μένα το 7 - αλλά γιατί να κανονίζει ο άλλος τί θα κάνω εγώ με τους βαθμούς μου?
Εμένα με ενόχλησε η παραπληροφόρηση από τον κ.Καλαμπούκη - ενώ εγώ έπσευσα να ζητήσω ακύρωση του βαθμού για το γραπτό και μή κατάθεσή του...
zifnab αυτο ακριβως λεω και εγω θελεις να ξεσπασεις πες στον καθηγητη για οτιδηποτε εσυ πιστευεις οτι εκανε λαθος σε θεμα πληροφορησης η οτιδηποτε αλλο.αλλα δε μπορεις να λες οτι ενα 6 θα σε στιγματισει για την υπολοιπη ζωη σου οταν υπαρχουν φοιτητες που ειναι πανω απο το 60% που πραγματικα παλευουν για να παρουν αυτο το 6 που στιγματιζει.
-
Zifnab
-
Πιο πολύ σχολίασα ότι ο admin χαίρεται να κάνει ban...πράγμα που δεν ισχύει προφανώς...
Συμφωνώ ότι είναι κάπως υπερβολή ο στιγματισμός - αλλά μάλλον δεν εννοούσε αυτό ο maxthebest...
Απλά θα του χαλάσει τον Μ.Ο και αυτό είναι σεβαστό - γιατί πχ μπορεί να χάσει κάποια υποτροφία ή κάποιο πανεπιστήμιο που έχει βάλει στόχο
-
crash_override
- Wow! Terabyte level

by crash_override » Tue Sep 29, 2009 4:26 pm
Τουλάχιστον μάθαμε το ότι μπορείς να ΜΗΝ δώσεις εξετάσεις στο τέλος αλλά να τα πας καλά στις εργασίες και να το περάσεις!!
What to say man...what to say....
-
*estrngd
- Mbyte level

-
crash_override wrote:Τουλάχιστον μάθαμε το ότι μπορείς να ΜΗΝ δώσεις εξετάσεις στο τέλος αλλά να τα πας καλά στις εργασίες και να το περάσεις!!
++;
Και εμένα μου θύμησε το [url=http://www.imdb.com/title/tt0145531/]stigmata[/url] ότι δεν το έχω δει.
-
mariosCSX
- Kilobyte level

alexgerow wrote:maxthebest wrote:Αποτέλεσμα, να είμαι στιγματισμένος για όλη μου την ζωή από έναν τέτοιο προσβλητικό βαθμό. Στην χειρότερη περίπτωση θα αναγκαστώ να αλλάξω κύκλο (παρόλο που τον έχω ολοκληρώσει) γιατί δεν αντέχω να αναγράφεται ένας τέτοιος βαθμός στο πτυχίο μου.
Τι ειρωνεύεσαι και προσβάλλεις τώρα εσύ; Σε ενόχλησε που είπε πως στιγματίστηκε που πήρε 6 ? Εγώ 5 παίρνω γενικά οπότε την γλίτωσα.
μήπως τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή να κοιτάξεις την υπογραφή σου;
1996 Δεν Ξεχνώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube]
Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα;
Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν
Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί;
Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι!
Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι
Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
-
Zifnab
-
alexgerow έκανες προσωπική επίθεση και είσαι απαράδεκτος! Αν συνεχίσεις το ban το έχεις καβάντζα!
Μου διέφυγε in the first place!...
-
crash_override
- Wow! Terabyte level

by crash_override » Wed Sep 30, 2009 3:03 pm
Ειλικρινά...νιώθω ότι είμαστε στο νηπιαγωγείο...
What to say man...what to say....