ΑΜΚΑ
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Re: ΑΜΚΑ
Για το tracking χρησιμοποιούν και το google-analytics...αναρωτιέμαι διάβασε κανείς τα terms of service; Επίσης έχω την αποροία σε ποιό account έγινε register το domain; amka[!]gmail.com?

Ά ρε koboleiros...

Ά ρε koboleiros...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- sandra
- Wow! Terabyte level
Αν δε με βρει καταχωρημένη πρέπει να βγάλω οπωσδήποτε? Πφφφφφφφφ
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Χωρίς παρεξήγησηΑντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή του ΑΜΚΑ, αφού από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Οκτωβρίου όλοι οι ασφαλισμένοι θα χρησιμοποιούν τον αριθμό για τις συναλλαγές με το Ταμείο τους.
Η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά βρέθηκε στο Περιστέρι, τελευταίο σταθμό της ενημερωτικής καμπάνιας για τον ΑΜΚΑ.
«Το Περιστέρι είναι η τελευταία στάση ενός μεγάλου οδοιπορικού σε όλη την Ελλάδα, που έγινε αυτό το καλοκαίρι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για τον ΑΜΚΑ, ο οποίος από τη 1η Οκτωβρίου μπαίνει στη ζωή μας.
» Εννέα εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες πολίτες έχουν σήμερα ΑΜΚΑ. Τον αριθμό αυτό, που θα μας ακολουθεί σε όλο τον εργασιακό, ασφαλιστικό και τον συνταξιοδοτικό μας βίο» δήλωσε μεταξύ άλλων.
Ο ΑΜΚΑ αποδίδεται στους πολίτες από τα ΚΕΠ όλης της χώρας, καθώς και από τα 125 γραφεία ΑΜΚΑ που δημιούργησε το υπουργείο Απασχόλησης στα ασφαλιστικά ταμεία.
Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται από την τηλεφωνική γραμμή 11131 (χωρίς χρέωση), αλλά και από τη διαδικτυακή πύλη του ΑΜΚΑ.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1057984

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
cypher wrote:Εγω ακομα δεν εχω φτιαξει.Δεν βλεπω τηλεοραση και δεν το ειδα αλλου. Πρεπει να βγαλω; Μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια γιατι αυριο γραφω και δεν παιζει να τρεχω στα κεπ.
Ειναι μεχρι την Πεμπτη(μαλλον και η πεμπτη μεσα).Λενε οτι αν επρεπε να ειχες βγαλει και δεν εβγαλες μεσα στην προθεσμια χωρις σοβαρο λογο θα πεσει προστιμο αλλα ξερεις τωρα.

- para
- Wow! Terabyte level
cypher, μπες εδώ να δεις αν έχεις.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Εμένα πάντως η καρτούλα μου με περιμένει κάπου σε ένα ΚΕΠ, αλλά δεν ξέρω ακόμα επί ποιας κυβέρνησης θα πάω να την πάρω .
Btw, προσπαθώ να βρω έστω και έναν λόγο για την δημιουργία αυτού του περίφιμου ΑΜΚΑ (εκτός του μπαλώματος των ζημιών των ταμίων
).

Btw, προσπαθώ να βρω έστω και έναν λόγο για την δημιουργία αυτού του περίφιμου ΑΜΚΑ (εκτός του μπαλώματος των ζημιών των ταμίων

- cypher
- Venus Former Team Member
para wrote:cypher, μπες εδώ να δεις αν έχεις.
Θα παω να βγαλω την πεμπτη. Αυριο δεν προλαβαινω μεχρι τις 2-3 που κλεινουν τα κεπ.ultimate_aektzis wrote: Ειναι μεχρι την Πεμπτη(μαλλον και η πεμπτη μεσα).Λενε οτι αν επρεπε να ειχες βγαλει και δεν εβγαλες μεσα στην προθεσμια χωρις σοβαρο λογο θα πεσει προστιμο αλλα ξερεις τωρα.![]()
Waste of time αλλα τεσπα.

Ξέρει κανείς τί γίνεται αν πάμε αργότερα από 1η Οκτωβρίου να βγάλουμε ΑΜΚΑ;
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Μεχρι αυριο ειναι η προθεσμια,τουλαχιστον επισημα.Τα κεπ ειναι ανοιχτα μεχρι τισ 7.Ισως προλαβεις τι να σου πω.Αμα δεν βγαλεις ΑΜΚΑ δεν θα μπορεις να κλεισεις ραντεβου in case που γινει κατι.
@Filia αυτα που ειπα πιο πανω ελπιζω να σε καλυψαν(χωρις να ειμαι 100% σιγουρος).Τωρα αμα θα βγαλουν και αλλες ημερομηνιες τι να σου πω.
@Filia αυτα που ειπα πιο πανω ελπιζω να σε καλυψαν(χωρις να ειμαι 100% σιγουρος).Τωρα αμα θα βγαλουν και αλλες ημερομηνιες τι να σου πω.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- Serendipity
- Gbyte level
παιδια για να καταλαβω παμε στα κεπ και τους ζηταμε να παρουμε αμκα με την ταυτοτητα μας? εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Υeap, μονο αυτο χρειάζεται σύμφωνα με το http://www.amka.grSerendipity wrote:παιδια για να καταλαβω παμε στα κεπ και τους ζηταμε να παρουμε αμκα με την ταυτοτητα μας? εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο...
Βέβαια δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί στο site γράφει ότι μπορείς απλά να πας με ταυτότητα, ενώ πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι πρέπει να πάω με το ΑΜΚΑ της μάνας μου γιατί είμαι ασφαλισμένος ως προστατευόμενο μέλος μέχρι να τελειώσω τις σπουδές.
Τρέχα γύρευε, είμαι σίγουρος ότι και με τη διαθήκη του παππού μου να πάω, πάλι κάτι θα θέλουνε

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Serendipity
- Gbyte level
δεν νομιζω η μανουλα μου να εχει ΑΜΚΑ
εκτος αν της δωσανε απευθιας στο ταμείο της...τεσπα θα ρωτησω τον μπαμπα μου...παντως εγω δεν ειχα ακουσει τπτ για το αμκα

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Οταν βγαζεις ΑΜΚΑ σου δινουν εναν αριθμο μεχρι να ερθει και το επισημο εγγραφο (μιλαμε για ολοκληρη διαδικασια της κρατικης μηχανης).ΟΠοτε αμα σε ασφαλιζει καποιος απο τους γονεις σου τοτε πρεπει να ξερεις τον αριθμο του ΑΜΚΑ του(πηγα εχθες και δεν τον ειχα και θα παω ξανα αυριο)
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Να κανω λιγο το offtpoic μου στο offtopic?την Δευτερα 5/10 μονο οι δημοσιες υπηρεσιες ειναι κλειστες.Μαγαζια κτλ ειναι κανονικα ανοιχτα?
Ναι έτσι ισχύει πάντα. Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι απολαμβάνουν την αργία της ''επόμενης των εκλογών''. Οι υπόλοιποι δουλέψτε σαν τα σκυλιά για να πληρώσετε τους φόρους με τους οποίους θα πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.