Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
-
ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level

by ultimate_aektzis » Sat Oct 03, 2009 2:54 pm
gasparosoft wrote:18 κάνει. Αγόρασα χθες.
Α, 18 κανει τελικα?Απο 19 που ειναι η "κανονικη"?
Σιγα εκει στο υπουργειο, μας κακομαθαινετε με τις...παροχες?

-
Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
-
όχι η κανονική είναι νομίζω >30 Ευρώ - απλά μειώθηκε 1 αυρό ακόμα το μειωμένο
-
ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level

by ultimate_aektzis » Sat Oct 03, 2009 3:04 pm
Ναι, σωστα.Το εχω χασει λιγο τελευταια(δεν θελω σχολια

).
Ηταν 19 και πηγε 18 η φοιτητικη.Ευχαριστω φοβερο υπουργειο.

-
gasparosoft
- Gbyte level

by gasparosoft » Sat Oct 03, 2009 3:07 pm
[οff] Δεν μπορείς να μην κράξεις εσύ

[/off]
Μπορούσαν να το αφήσουν και 19. Όπως και να το κάνεις , συμφέρει όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ κάθε μέρα.
-
Zifnab
- Academic status: MSc
-
Παίδες επί του θέματος - υπάρχει και thread για τα ΜΜΜ

-
miv
- Kilobyte level

- Academic status: 2nd year
nikolas17 wrote:Υπενθυμίζω (για τον Κώστα) ότι η
γραμματεία δεν είναι ανοικτή Τρίτη και Πέμπτη!
Χε, έτσι, έτσι Σταύρο! Χαιρετώ κι εγώ kos, skycloud! Και την Τρίτη μη σκεφτεί κανένας να κάνει παράταση του καλοκαιριού και πάω μόνος μου με τον stayrakas στη σχολή. Άντε, να γνωριζομαστε κιόλας σιγά-σιγά.
Σιγά. Νομίζω δεν είμαστε οι μόνοι που πεθαίνουν απ' την βαρεμάρα επειδή καθόμασταν 4 μήνες. Εγώ θα είμαι εκεί πάντως!

Ναι, εντάξει...Δε μπορώ να πω ότι ψοφάω βέβαια για ν'αρχίσουμε, όπως και να το κάνεις, είναι δύσκολο πάλι μετά από 4 μήνες υποχρεώσεις και προγράμματα.

Αλλά εντάξει, δε μπορώ να πω, για τη σχολή και μόνο θέλω ν'αρχίσουμε. Αν ειχα περάσει αλλού και μου έλεγαν "σε τρεις μέρες ξεκινάς" (δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη), θα ξενέρωνα απίστευτα...
ΥΓ: Η μειωμένη (φοιτητική) 18 ευρώ έχει για λεωφορεία, τρόλλευ, τραμ, ηλεκτρικό, μετρό (εκτός αεροδρόμιο) και προαστιακό (μέχρι κορωπί και μαγούλα). Αγόρασα σήμερα το πρωί. Για τη μηνιαία μιλάω πάντα.
Προτιμήστε
ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις
κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας,
είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
-
ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level

by ultimate_aektzis » Sat Oct 03, 2009 4:00 pm
[off]Συμφερει, αλλα κινητρο σε οσους εχουν να επιλεξουν αναμεσα σε αυτοκινητο/μηχανη και ΜΜΜ δεν σου δινει, γιατι εξακολουθει να ειναι σχετικα ακριβη.Ενα φοιτητικο εισητηριο τη μερα για ολες τις εργασιμες βγαινει πιο φθηνα.0,5*20=10 ευρα[/off]
-
giannists
- bit level

- Academic status: N>4
Μετά από μιάμιση ώρα ανάγνωσης των προηγούμενων ποστ για να μην είμαι οφφ τόπικ, γεια σας κι από εμένα! με λένε γιάννη (προφανώς) και είμαι κι εγώ πρωτοετής από την πάτρα... το συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας είναι ότι οκ όλα καλά, μπορούμε να βοηθηθούμε από εσάς εδώ και γενικώς από το ίντερνετ.. έλα μου όμως που σε εμάς από τις άλλες πόλεις θα κάνουν ένα μήνα και βάλε για να μας συνδέσουν γραμμές ίντερνετ.... ?! τι θα κάνουμε εμείς λοιπόν τα κακόμοιρα? ούτε δήλωση για τα μαθήματα δε θα μπορώ να κάνω?
-
cypher
- Academic status: Alumnus/a
giannists wrote:Μετά από μιάμιση ώρα ανάγνωσης των προηγούμενων ποστ για να μην είμαι οφφ τόπικ, γεια σας κι από εμένα! με λένε γιάννη (προφανώς) και είμαι κι εγώ πρωτοετής από την πάτρα... το συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας είναι ότι οκ όλα καλά, μπορούμε να βοηθηθούμε από εσάς εδώ και γενικώς από το ίντερνετ.. έλα μου όμως που σε εμάς από τις άλλες πόλεις θα κάνουν ένα μήνα και βάλε για να μας συνδέσουν γραμμές ίντερνετ.... ?! τι θα κάνουμε εμείς λοιπόν τα κακόμοιρα? ούτε δήλωση για τα μαθήματα δε θα μπορώ να κάνω?
Υπαρχει προσβαση στο ιντερνετ στα εργαστηρια της σχολης. Θα μπορεις να καθεσαι εκει να κανεις την δουλεια σου. Αλλιως υπαρχουν παρα πολλα ιντερνετ καφε. Πας για 1-2 ωρες και τελειωσες.

-
gasparosoft
- Gbyte level

by gasparosoft » Sat Oct 03, 2009 4:21 pm
ultimate_aektzis wrote:[off]Συμφερει, αλλα κινητρο σε οσους εχουν να επιλεξουν αναμεσα σε αυτοκινητο/μηχανη και ΜΜΜ δεν σου δινει, γιατι εξακολουθει να ειναι σχετικα ακριβη.Ενα φοιτητικο εισητηριο τη μερα για ολες τις εργασιμες βγαινει πιο φθηνα.0,5*20=10 ευρα[/off]
[off] Μόνο που θες 10 ευρώ για να πας. Μετά πως γυρνάς; Με τα πόδια; Θες άλλα 10 , οπότε σύνολο 20. Γλιτώνεις 2 ευρώ. Χώρια που το χρησιμοποιείς και άλλες φορές [/off]
Καλώς ήρθες συνονόματε !!!
-
giannists
- bit level

εδώ έχασα το δρόμο για το σπίτι μου μια μέρα, θα τρέχω και σε νετ καφέ που ούτε καν ξέρω πού βρίσκονται στα πετράλωνα?!

-
The Punisher
by The Punisher » Sat Oct 03, 2009 4:29 pm
giannists wrote:εδώ έχασα το δρόμο για το σπίτι μου μια μέρα
Καλωσήρθες !

-
kate_91
- byte level

- Academic status: 3rd year
Πετράλωνα ε?? Καλωσόρισες Γιάννη συντοπίτη!!!!!!!
Για νετ καφε ψάξε στην οδό δημοφώντος κατι έχει παρει το μάτι μου εκεί αν και δεν σου υπόσχομαι τίποτα..

-
cypher
giannists wrote:εδώ έχασα το δρόμο για το σπίτι μου μια μέρα, θα τρέχω και σε νετ καφέ που ούτε καν ξέρω πού βρίσκονται στα πετράλωνα?!

Αρχικα οτι χαρτη/περιοχη/δρομο θες μπορεις να τον βρισκεις εδω
http://maps.google.com/ (μπορεις να το χρησιμοποιεις στην σχολη για αρχη)
ενω για λιστα με ιντερνετ cafe's μπορεις να πας εδω
http://www.in.gr/directory/15/dir1537.0.asp και εδω
http://dir.vres.gr/category.php?cat_id=395
Θα δεις ειναι ωραιο να ψαχνεσαι. Σε 2-3 εβδομαδες θα εχεις μαθει πιο καλα τα κατατοπια.

-
giannists
- bit level

οκ.. ευχαριστώ πάρα πολύ είστε αμεσότατοι!! μη γελάς εσύ που χάθηκα, έχω πάθει και χειρότερα!μία μέρα στον ησαπ αντί να πάω προς κηφισσιά πήγα προς πειραιά.. ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς αυτό βέβαια και κατέβηκα!

-
miv
- Kilobyte level

Στην ανάγκη άνοιξε το wlan και κλέψε από κάνα γείτονα.

Προτιμήστε
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
-
ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level

by ultimate_aektzis » Sat Oct 03, 2009 5:00 pm
gasparosoft wrote:ultimate_aektzis wrote:[off]Συμφερει, αλλα κινητρο σε οσους εχουν να επιλεξουν αναμεσα σε αυτοκινητο/μηχανη και ΜΜΜ δεν σου δινει, γιατι εξακολουθει να ειναι σχετικα ακριβη.Ενα φοιτητικο εισητηριο τη μερα για ολες τις εργασιμες βγαινει πιο φθηνα.0,5*20=10 ευρα[/off]
[off] Μόνο που θες 10 ευρώ για να πας. Μετά πως γυρνάς; Με τα πόδια; Θες άλλα 10 , οπότε σύνολο 20. Γλιτώνεις 2 ευρώ. Χώρια που το χρησιμοποιείς και άλλες φορές [/off]
Κραταει για 1,5 ωρα οποτε δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρειαστει να ξαναβγαλεις.Δεν μιλαω μονο για τους σκοπους της σχολης.
===
Καλως ηρθες giannists.Μην αγχωνεσαι για το χαος της Αθηνας.Εγω που ειναι Αθηναιος πιο πολυ φοβομουν μην χαθω στην ΑΣΟΕΕ με τις πολλες σκαλες.

-
sandra
- Wow! Terabyte level

Δεν είναι και τόσο περίεργο κι εγώ έχω χαθεί στα στενά των Πατησίων και φυσικά έχω πάρει ανάποδα το μετρό

Ευτυχώς μετρό και τρένο μαθαίνονται εύκολα, μόνο με τρόλλευ και λεωφορεία μπορεί να μπερδευθείς με τόσες στάσεις.
Ρεκόρ πρωτοετών πάντως, απίστευτο κι όμως αληθινό

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
-
miv
- Kilobyte level

ultimate_aektzis wrote:gasparosoft wrote:ultimate_aektzis wrote:[off]Συμφερει, αλλα κινητρο σε οσους εχουν να επιλεξουν αναμεσα σε αυτοκινητο/μηχανη και ΜΜΜ δεν σου δινει, γιατι εξακολουθει να ειναι σχετικα ακριβη.Ενα φοιτητικο εισητηριο τη μερα για ολες τις εργασιμες βγαινει πιο φθηνα.0,5*20=10 ευρα[/off]
Κραταει για 1,5 ωρα οποτε δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρειαστει να ξαναβγαλεις.Δεν μιλαω μονο για τους σκοπους της σχολης.
===
Καλως ηρθες giannists.Μην αγχωνεσαι για το χαος της Αθηνας.Εγω που ειναι Αθηναιος πιο πολυ φοβομουν μην χαθω στην ΑΣΟΕΕ με τις πολλες σκαλες.

Κοίτα, αυτοί αν δώσεις 20 αντί 18 πάλι κερδισμένοι είναι...Το θέμα ειναι ότι αν χρησιμοποιήσεις το λιγότερο 2 εισιτήρια τη μέρα μόνο για τη μετακίνηση της σχολής, θέλεις 20 ευρώ το μήνα. Χώρια του ότι και σε άλλες περιπτώσεις θα το χρειαστείς, χώρια που δεν θα έχεις το μπελά αν έχεις ή δεν έχεις εισιτήριο, χώρια που ορισμένες φορές ξεπερνάς τη 1,5 ώρα, χώρια το σπάσιμο νεύρων στην ακύρωση του εισιτηρίου όταν, για να χτυπήσεις, αναγκάζεσαι να χάσεις το τρένο κλπ....Από κάθε άποψη καλύτερα η κάρτα.
giannists wrote:οκ.. ευχαριστώ πάρα πολύ είστε αμεσότατοι!! μη γελάς εσύ που χάθηκα, έχω πάθει και χειρότερα!μία μέρα στον ησαπ αντί να πάω προς κηφισσιά πήγα προς πειραιά.. ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς αυτό βέβαια και κατέβηκα!

Καλως ήρθες κι απο μένα! Κι εντάξει, αφού μένεις στο κέντρο (σχετικά), δεν έχεις να μαθεις και πάρα πολλά. Αρκεί να κυκλοφορήσεις λίγο και εντάξει.
Προτιμήστε
-
nikolas17
- Gbyte level

Καλωσήρθες Γιάννη
Για να βρεις ίντερνετ καφέ κοντά σου :
http://www.xo.gr , πάτα στο tab 'κοντά μου', γράφεις στο πρώτο πεδίο ' Ίντερνετ Καφέ' και στο 2ο την διεύθυνση σου και σου βγάζει τα κοντυνότερα. Επίσης για να μην χάνεσαι στις μετακινήσεις :
http://www.youdrive.gr
(αν και λογικά από πετράλωνα παίρνεις μετρό για Βικτωρίας?)
Last edited by
nikolas17 on Sat Oct 03, 2009 5:10 pm, edited 1 time in total.
-
stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
Καλωσήρθες giannists!
Πωπω πραγματικά το meeting το περιμένω όσο τίποτα με τόσες νέες παρουσίες
Οχι δεν σας βαρεθηκα υπόλοιποι, i just love to pass on wisdom.

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου:
Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \