HTML???
- Paralias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
HTML???
Καλησπέρα σε όλους...
Φτιάχνω το site για την εργασία της επιστήμης και θέλω να κάνω το εξής:έχω μία σελίδα που χειρίζεται 3 frames,1 οριζόντιο και από κάτω 2 κάθετα.Το κάτω αριστερά έχει ένα menu και οι επιλογές "σκάνε" στο δεξί frame.Αυτό που θέλω να κάνω είναι ο τίτλος που βγαίνει στη μπάρα επάνω (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ) να καθορίζεται από την εκάστοτε σελίδα που βρίσκεται στο δεξί frame και όχι από τη σελίδα που χειρίζεται τα frames.Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;;
Φτιάχνω το site για την εργασία της επιστήμης και θέλω να κάνω το εξής:έχω μία σελίδα που χειρίζεται 3 frames,1 οριζόντιο και από κάτω 2 κάθετα.Το κάτω αριστερά έχει ένα menu και οι επιλογές "σκάνε" στο δεξί frame.Αυτό που θέλω να κάνω είναι ο τίτλος που βγαίνει στη μπάρα επάνω (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ) να καθορίζεται από την εκάστοτε σελίδα που βρίσκεται στο δεξί frame και όχι από τη σελίδα που χειρίζεται τα frames.Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;;
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Εάν αναφέρεσαι στο <TITLE></TITLE> Πρέπει να το κάνεις με JScript αυτό μιας και είναι dynamic.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Είμαι πολύ lazy για να κάθομαι τώρα να γράφω
...ψάξε δεν είναι τπτ στο w3schools τσέκαρε και γενικά για JScript και θα το πιάσεις πως να το κάνεις.

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Εγώ είχα φτιάξει σελίδα,που το Frontpage μου έλεγε ότι ένα modem 28.8 θα ήθελε κοντά στα δύο λεπτά να την κατεβάσει...Αλλά δεν τρέχει τίποτα!Δεν έχει στην εξέταση PSTN,αλλά Fast Ethernet...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...