Αφού δεν τους βρήκαν όταν εκκένωσαν το κατάστημα..δύσκολο να βρεθούν τώρα.para wrote:Τελικά δεν υπήρχε κανένας ληστής μέσα! Την είχαν κάνει μαζί με τους πελάτες!
Madata.gr
Αφού δεν τους βρήκαν όταν εκκένωσαν το κατάστημα..δύσκολο να βρεθούν τώρα.para wrote:Τελικά δεν υπήρχε κανένας ληστής μέσα! Την είχαν κάνει μαζί με τους πελάτες!
έχει ακούσει κανείς τίποτα γι'αυτό; πέρα απο το γεγονός οτι πιστεύω πως λείπει ένα "ς" στο ομιλία δέ βρήκα κάποια αναφορά στο internet....ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ WHATS UP ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ 9 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ!
Δεν ισχύει! Λείπει κάτι και απο το ΥΠΟΛΟΠΟh4wk wrote:μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου το παρακάτω μήνυμα
έχει ακούσει κανείς τίποτα γι'αυτό; πέρα απο το γεγονός οτι πιστεύω πως λείπει ένα "ς" στο ομιλία δέ βρήκα κάποια αναφορά στο internet....ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ WHATS UP ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ 9 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ!
και δέ μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγος κάποιος να ξεκινήσει κάποιο τέτοιο spam...
any idea?
Να βρεις τους drivers όχι.. Η εταιρια που το αγόρασες ειναι υποχρεωμένη να σου΄τους παρέχει, άσχετα αν αναγνωρίζονται απο το λειτουργικό αυτόματα..h4wk wrote:Έχω 2 απορίες.Ελπίζω να μην είναι χαζές.Αλλά και να είναι θα το ξεπεράσω εκπληκτικά πολύ γρήγορα,οπότε...
Ο εξωτερικός σκληρός χαλάει αν τον αφήσω εκτός μπρίζας για κάποιο χρονικό διάστημα;
Το laptop μου όταν το πήρα δε χρειάστηκε να εγκαταστήσω κάποια drivers καθώς το έκανε απο μόνο του.
Τώρα που θέλω να του κάνω format και να του αλλάξω λειτουργικό θα πρέπει να ψάξω μόνος μου να βρώ τα drivers που θα χρειαστώ ένα-ένα πρίν κάνω format;
Εξαρτάται τι θες να του φορέσεις πάνω. Π.χ. αν από XP θες να του βάλεις SVista(γιατί να κάνεις τετοιο πράγμα στον εαυτό σου ομως;) ή 7, τότε κατά 99,99999% δεν θα έχεις πρόβλημα.h4wk wrote:Το laptop μου όταν το πήρα δε χρειάστηκε να εγκαταστήσω κάποια drivers καθώς το έκανε απο μόνο του.
Τώρα που θέλω να του κάνω format και να του αλλάξω λειτουργικό θα πρέπει να ψάξω μόνος μου να βρώ τα drivers που θα χρειαστώ ένα-ένα πρίν κάνω format;
Σκέψου ότι ο σκληρός(εσωτερικός) παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό για να δουλέψει(δλδ να γυρίσει ο κύλινδρος και να κινούνται οι βραχίωνες). Για τον ίδιο λόγο θέλει και ο εξωτερικός. Και για να προλάβω, τα USB sticks έχουν τόσο μικρό σε όγκο δίσκο μέσα, που αρκεί το ρεύμα που παίρνουν από την σύνδεση του USB για να δουλέψουνh4wk wrote:για τον σκληρό ρώτησα γιατί δε καταλαβαίνω τί ακριβώς το θέλει το ρεύμα...
Βασικά τα usb sticks έχουν μνήμη Flash (αποτελείται μόνο από ηλεκτρονικά μέρη) σε αντίθεση με τους δίσκους που έχουν μηχανικά μέρη και σαν αποτέλεσμα χρειάζονται περισσότερο ρεύμα.marios wrote:Σκέψου ότι ο σκληρός(εσωτερικός) παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό για να δουλέψει(δλδ να γυρίσει ο κύλινδρος και να κινούνται οι βραχίωνες). Για τον ίδιο λόγο θέλει και ο εξωτερικός. Και για να προλάβω, τα USB sticks έχουν τόσο μικρό σε όγκο δίσκο μέσα, που αρκεί το ρεύμα που παίρνουν από την σύνδεση του USB για να δουλέψουνh4wk wrote:για τον σκληρό ρώτησα γιατί δε καταλαβαίνω τί ακριβώς το θέλει το ρεύμα...
Stoupeace wrote:http://tbitw.com/