crash_override wrote:Σχετικά με την Τεχνητή είδα σε έναν πίνακα γνωστής παράταξης ότι έχει βγει από τις 16 του μηνός αν δεν κάνω λάθος...
Έλενξα βέβαια όλα τα χαρτιά αλλά δεν βρήκα τίποτα...
Τεχνητη νομιζω δωσανε 2/10.Οποτε λιγο δυσκολο.

crash_override wrote:Σχετικά με την Τεχνητή είδα σε έναν πίνακα γνωστής παράταξης ότι έχει βγει από τις 16 του μηνός αν δεν κάνω λάθος...
Έλενξα βέβαια όλα τα χαρτιά αλλά δεν βρήκα τίποτα...
Δεν έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση περί παράτασης των δηλώσεων.madness wrote:καλό και αυτό... και οι δηλώσεις μαθημάτων λήξαν (εκτός κ αν δόθηκε παράταση)!!!
Άκουσα κάτι μεχρι 29.. Επιβεβαιωστε για να μην ξεκινησω ραδιο αρβιλα..enum21 wrote:Δεν έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση περί παράτασης των δηλώσεων.madness wrote:καλό και αυτό... και οι δηλώσεις μαθημάτων λήξαν (εκτός κ αν δόθηκε παράταση)!!!
Επιβεβαιώνω λοιπόνproskopos wrote:Άκουσα κάτι μεχρι 29.. Επιβεβαιωστε για να μην ξεκινησω ραδιο αρβιλα..enum21 wrote:Δεν έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση περί παράτασης των δηλώσεων.madness wrote:καλό και αυτό... και οι δηλώσεις μαθημάτων λήξαν (εκτός κ αν δόθηκε παράταση)!!!
Στείλε mail.zoup wrote:οι ωρες γραφειου της κ. Σιδερη 4-5 την δευτερα ισχύουν και τωρα αν θέλουμε να δουμε το γραπτο μαs;ξερει κανεις;
Ισχύει.Zifnab wrote:Μία συνφοιτήτρια μου είπε ότι μπορούμε να μάθουμε τον βαθμό μας από την κ.Καλογεράκη στα Κατανεμημένα με ένα email!. Εκείνη έστειλε εδώ και καιρό και έμαθε τον δικό της. Θα στείλω και εγώ σήμερα
Έμαθα και εγώ τον δικό μου...mariosCSX wrote:Ισχύει.Zifnab wrote:Μία συνφοιτήτρια μου είπε ότι μπορούμε να μάθουμε τον βαθμό μας από την κ.Καλογεράκη στα Κατανεμημένα με ένα email!. Εκείνη έστειλε εδώ και καιρό και έμαθε τον δικό της. Θα στείλω και εγώ σήμερα
Επίσης, αν θυμάμαι καλά, την παρασκευή είναι η προθεσμία για να ανακοινωθούν όλα τα αποτελέσματα της εξεταστικής, σύμφωνα με το πρόγραμμα του εξαμήνου.