Πως ξεφορτωνόμαστε τους dialers??
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Πως ξεφορτωνόμαστε τους dialers??
Σε WIN XP...
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω από που τους κόλλησα..Υποψιάζομαι Kazaa ή κάτι τέτοιο. Κάθε τρεις και λίγο πηγαίνω στο registry και τους σβήνω, αλλά μετά πάλι εμφανίζονται!!
Είναι θέμα σύνδεσης;;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω από που τους κόλλησα..Υποψιάζομαι Kazaa ή κάτι τέτοιο. Κάθε τρεις και λίγο πηγαίνω στο registry και τους σβήνω, αλλά μετά πάλι εμφανίζονται!!
Είναι θέμα σύνδεσης;;
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Δοκιμασε το Spybot. Πολυ καλος spyware cleaner. Καθαριζει και τους dialers.
http://beam.to/spybotsd
http://beam.to/spybotsd
Ni!! Ni!! Ni!!
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Πολύ καλός και επίσης adfree γιατί ναι, πολλοί διάσημοι cleaners εχουν το κατιτίς τους
Έχει και καλές συμβουλές στο site του

``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Re: Πως ξεφορτωνόμαστε τους dialers??
Δεν νομίζω ότι είναι απο kazaa...Πρέπει να προσέχεις όταν σου πετάγονται "παραθυράκια" σε διάφορα sites και σε ρωτάνε αν αποδέχεσαι τους όρους χρήσης κ.τ.λlumenintervalum wrote:Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω από που τους κόλλησα..Υποψιάζομαι Kazaa ή κάτι τέτοιο.

-
- Venus Project Founder
αυτό που είπε ο alexo είναι το προφανές..(φοιτητής πληροφορικής δεν πιστεύω να την πατήσει!) δηλ να πατήσεις accept σε όρους dialer,να τερματηστεί η παρούσα σύνδεση κ να dial μια νέα!
το κακό-πρόβλημα είναι πως οι dialers μπορουν να install στο pc σου χωρίς να το καταλάβεις μόνο κ μόνο από την επίσκεψη σου σε κάποιο(περίεργο ;-) ) web site!( ρίξε μια ματία στον φάκελο System32,στα Windows κ κάτι θα βρείς..
)
Εδώ μπαίνει κάτι που λέγεται firewall(κ είναι άλλο κ μεγάλο θέμα!)

το κακό-πρόβλημα είναι πως οι dialers μπορουν να install στο pc σου χωρίς να το καταλάβεις μόνο κ μόνο από την επίσκεψη σου σε κάποιο(περίεργο ;-) ) web site!( ρίξε μια ματία στον φάκελο System32,στα Windows κ κάτι θα βρείς..

Εδώ μπαίνει κάτι που λέγεται firewall(κ είναι άλλο κ μεγάλο θέμα!)
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Συνήθως με κάτι τέτοια προγραμματάκια εμφανίζονται και εικονίδια στο iconsbar (κάτω δεξιά),τα οποία με δεξί κλικ παρέχουν τη δυνατότητα unistall.Μερικές φορές μπορούν να απομακρυνθούν και μέσα από το Add/Remove Programs στο Control Panel.Επίσης δεν είναι απαραίτητο ο φίλος μας να επισκέφτηκε κάποιο "πονυρό" site για να βρει κάποια βοήθεια σχετικά με το "Depth".....FirstAdapter (πού πήγε το μυαλό σας;;;
).Έχω βρει και άλλα sites,με cracks και ιστορίες,όπου γίνεται η ίδια δουλειά...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Μέχρι να κάνεις όλα τα παραπάνω σου προτείνω να εγκαταστήσεις έναν Dialer control προκειμένου να διασφαλίσεις ότι ακόμα και αν έχεις κάποιον diler στο Pc σου, εκείνος δεν θα παίρνει τηλεφωνάκια όποτε του καπνίσει.
Για να μην ψάχνεις, ανέβασα στον dia αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ (και ο Silegav). Μέχρι στιγμής έχω γλιτώσει μια επίθεση που σίγουρα θα που στοίχιζε καμιά 30€
http://dias.aueb.gr/~p3010031/dcsetup.zip
Για να μην ψάχνεις, ανέβασα στον dia αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ (και ο Silegav). Μέχρι στιγμής έχω γλιτώσει μια επίθεση που σίγουρα θα που στοίχιζε καμιά 30€
http://dias.aueb.gr/~p3010031/dcsetup.zip
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
είμαι καλό κορίτσι εγώ, δεν μπαίνω σε "πονηρά" sites!!! :smt059 (Δεν εγγυώμαι όμως για τους υπόλοιπους χρήστες του υπολογιστή μου-που είναι κ λίγο απρόσεχτοι) Αν και έχω κάνει το ψαξιματάκι μου μερικές φορές για cracks..
Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω...THNK U ALL!!!

Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω...THNK U ALL!!!

We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind