Έρευνα σε πρωτοετείς φοιτητές ...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by rapadder » Sun Jan 30, 2005 11:18 pm

Πολύ καλό το άρθρο της Athens Voice, Marauder. Υποθέτω ότι το σκάναρες, δεν φαντάζομαι να το έγραψες στον υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση έχω να κάνω ένα σχόλιο. Ξέρετε ποιά είναι η παρενέργεια του να βγάζει ένα τμήμα αποφοίτους με πολύ υψηλό μέσο όρο; Ότι αυτοί έχουν περισσότερα εφόδια να κάνουν μεταπτυχιακά και να δουλέψουν στο Δημόσιο. Ξέρω 4 παλιούς μου συμφοιτητές που τελείωσαν το ΔΕΤ και κάνουνε master στην Πληροφορική. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά βλέποντας ένα ΜΟ γύρω στο 7.5 τους παίρνουνε (εγώ το θεωρώ αντίστοιχο με το 7.00-7.10 της Πληροφορικής), τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα. Από αυτούς τους 4 κανένας δεν είναι σε θέση να κάνει μια προγραμματιστική άσκηση της προκοπής, δηλαδή άμα τους έβαζες να γράψουν Κάβουρα (Συντιχάκη έστω :smile:) του 1ου εξαμήνου, θα κοβώντουσταν. Δεν κάνω πλάκα, ούτε είμαι υπερβολικός. Το θέμα τώρα είναι ότι άμα τελειώσουν (με παπαγαλία, σκληρό διάβασμα, αντιγραφές προγραμματιστικών εργασιών κτλ) το μεταπτυχιακό τους στην Πληροφορική (αργά ή γρήγορα), θα μπορούν άνετα να σε συναγωνιστούν στο Δημόσιο τομέα και σε συνδυασμό με τον υψηλό μέσο όρο του πτυχίου τους, να σου πάρουν την θέση. Γι' αυτό θα πρότεινα ειδικά για το μεταπτυχιακό Επιστήμη των Υπολογιστών (είναι ντροπή να μπαίνουν άτομα που να μην μπορούν να κάνουν το BubbleSort σε Java), να δίνουν όλοι οι υποψήφιοι εξετάσεις το GRE, ώστε να υπάρχει ένα αντικειμενικό κριτήριο αξιολόγησης.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Sun Jan 30, 2005 11:26 pm

Διευθυντές Πληροφορικής ΧΑΧΑΧΑ καλό ε?? Πόσες είναι οι εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα και πόσες θα μείνουν είναι ένα πολύ καλό αστείο. Αντε 2-3 είναι κερδοφόρες και οι άλλες πάνε για φούντο άσε που και οι μισθοί είνια χάλια. Επίσης το management δε σπουδάζετε ή εχεις την παπατζία ή το γλίψωμο ή τα σωματικά προσώντα και προχωράς γιατί μη μου πείτε ότι αυτό δε συμβαίνει κατά 85% των περιπτώσεων. Επίσης οι πετυχημένοι και σωστοί managers ήταν 10-15 χρόνια τοπ προγραμματιστές που κουράστηκαν και ξέρουν απέξω το χώρο και πήγαν πάνω.

Καλώς η κακώς και σύμφωνα με το ποστ του Marauder το μανατζεριλίκι είναι νεκρό κατ εμέ η μαγκιά είναι στο entrepreneurship όποιος έχει τα κότσια και τις γνώσεις ας κάνει κάτι δικό του και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες στην Ελλάδα γιατί είμαστε αιώνες πίσω. Ακόμα καλά-καλά δεν έχουν οργανωθεί ηλεκτρονικά οι δημόσιες υπηρεσίες ακόμα και στην Ινδία δίνεις για δίπλωμα ηλεκτρονικά.

Επίσης για το managerιλικ υπάρχουν χιλιάδες απόφοιτοι το χρόνο από ΑΕΙ, ΤΕΙ, Αγγλίες, Ζουαζηλάνδη, Lavernde και Deree. Ποιοι πάνε πιο πάνω |??? Φυσικά οι Deree και λοιποί αφού θα πάνε στις δουλείες του μπαμπά και έχουν όλα τα κονέ στα ΒΠ

Managers και λεφτά υπάρχουν. Ιδέες κανείς ?? Και φυσικά όλες οι ιδέες στον τομέα μας βγαίνουν από τα geeks και όχι απο τους managers. Aυτοί απλά τις πουλάνε και στην τελική βγάζουν όλα τα λεφτά από τον δικό μας ιδρώτα και την πάλη με τα πληκτρολόγια. Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.

Καλώς ή κακώς καπιταλιστική χώρα είμαστε και νομίζω να ονειρεύεσαι στσ 21 να γίνεις διευθυντής δεν είναι και ότι το πιο ωραίο. Αν πάλι η καριέρα είναι το παν αντί να ονειρεύεσαι διευθυντιλίκια ας σκεφτούμε να κάνουμε κάνα spin-off και να είμαστε και διευθυντές του εαυτού μας !

Σταμάτη το GRE πιστεύω είναι τρελή μάπα γιατί έχει μεγάλο κόστος και τρομέρο άγχος. Νομίζω η συνέντευξη είναι καλύτερη. Αλλά να σας πω μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕΕ είναι λιγό τραγικό απο την άποψη ότι βλέπεις άτομα που είναι εκεί για "ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ" ευνόητους λόγους ενώ άλλοι σκίζονται άλλοι πάνε περίπατο. Εχω μία φίλη PhD και έχω ακούσει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
Last edited by PaP on Sun Jan 30, 2005 11:29 pm, edited 1 time in total.
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sun Jan 30, 2005 11:28 pm

οι υποψήφιοι εξετάσεις το GRE, ώστε να υπάρχει ένα αντικειμενικό κριτήριο αξιολόγησης
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Το GRE, όπως μου είπε ένας αμερικάνος καθηγητής, οι αμερικάνοι το εισήγαγαν ως αντικειμενικό μετρητή εξομάλυνσης....Πως να κρίνω αποφοίτους στην Πληροφορική από 3000 διαφορετικά τμήματα στην Αμερική- και άλλα 10.000 από τον υπολοιπο κόσμο; Ποιά η σχέση Πανεπιστημίου της Κολωνίας και Πανεπιστημίου της Αθήνας σε ότι αφορά το βαθμό πτυχίου; Μήπως το 7 στην Κολωνία είναι ίδιο με το 8,5 της Αθήνας;; Οι αμερικάνοι έτσι έκριναν σκόπιμο να χρησιμοποιήσουν ένα τέστ σαν μετρητή εξομάλυνσης-αντικειμενικό παρατηρητή ....Έξυπνα Μαθηματικά, Δύσκολη γλώσσα, Δύσκολες - ταχείς εκθέσεις. Τό έδωσα φέτος και είναι ένα εξαιρετικό διαγώνισμα (πολυ δύσκολο στο verbal για μη native speaker αγγλικών - γι αυτό και λένε ότι αν δεν μιλάς πρώτη γλώσσα τα αγγλικά δεν πολυκοιτάνε το verbal. Συμφωνώ μαζί σου να εισαγόταν για κριτήριο αν και αν ξέρω κάτι απο μεταπτυχιακά είναι ότι συνήθως δεν είναι αντικειμενικά τα κριτήρια εισαγωγής αποφοίτων και μετράνε τη διαφορά δυσκολίας τμημάτων. Σε ότι αφορά το δημόσιο βέβαια έχεις δίκιο..Εκεί μετρά στυγνά ο βαθμός πτυχίου....Σημείωση: Να δώσεις το GRE κοστίζει 140$ + 25 για κάθε ίδρυμα που στέλνεις το αποτέλεσμα , χωρίς τα μαθήματα που κάνεις για να εκπαιδευτείς για να το δώσεις (τα οποία δεν θεωρώ ότι χρειάζονται - μπορείς και μόνος σου). Είναι μεγάλο το κόστος αλλά πολύ έξυπνο σαν κριτήριο το διαγώνισμα.
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Sun Jan 30, 2005 11:31 pm

Από την ταπεινή μου εμπειρία σαν mod βλέπω το thread να φτάνει τις 9+ σελίδες :)
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sun Jan 30, 2005 11:41 pm

Αλλά να σας πω μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕΕ είναι λιγό τραγικό απο την άποψη ότι βλέπεις άτομα που είναι εκεί για "ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ" ευνόητους λόγους ενώ άλλοι σκίζονται άλλοι πάνε περίπατο. Εχω μία φίλη PhD και έχω ακούσει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Και ξέρεις - είπα να το πώ εγώ πρίν από σένα, αλλά λέω ασε .. :-D

Τίποτα, στην Ελλάδα πέρα από τις Πανελλήνιες και το ΑΣΕΠ δεν υπάρχει άλλη αντικειμενικά ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ διαδικασία....Κακές, άσχημες, βανάυσες; Ναι...αλλά αδιαβλητες.......

βεβαια ας πούμε και την αλήθεια...στο ΟΠΑ είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο από ότι στο ΠΑΠΕΙ ή σε άλλα ιδρύματα σε αυτό το θέμα, έτσι;; Εχουν ακουστεί πράγματα για εύνοιες και τέτοια αλλά όχι στην Πληροφορική όσο στο Οικονομικό, στην ΟΔΕ και (οποία εκπληξις) στο μεταπτ. του ΔΕΤ......αλλά Παπ αυτό δεν μπορείς να το κατηγορείς...είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει με ποιούς θα εργαστεί και θα επιλέξει αν δεν είναι μια αντικειμενική, απο το κράτος κατοχυρωμένη, διαδικασία.......
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Jan 30, 2005 11:44 pm

Ίσως είναι λίγο βλακεία αυτό που είπα για το GRE. Κοίταξα κάτι θέματα στο web και μόνο απόφοιτοι πληροφορικής θα μπορούσαν να τα απαντήσουν. Δηλαδή είναι μάλλον παράλογο να ζητάγαμε από απόφοιτους τμημάτων μη πληροφορικής να τα απαντήσουν. Ωστόσο θα πρέπει να δίνουν κάποιες εξετάσεις. Στο μεταπτυχιακό Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, τους υποχρεώνουν να δίνουν τρίωρες εξετάσεις (αν και δεν γράφουν κώδικα στο master αυτό). Αντίθετα στο Επιστήμης Υπολογιστών μπαίνουν χωρίς καμία εξέταση, πράγμα εντελώς παράλογο, που αφήνει περιθώρια για αναξιοκρατική επιλογή υποψηφίων στηριζόμενη στις γνωριμίες και τις δημόσιες σχέσεις. Πώς είναι δυνατόν μια επιτροπή να συγκρίνει αποφοίτους διαφόρων τμημάτων όπως του Μαθηματικού, Φυσικού, ΔΕΤ κα διαφορετικών σχολών. Όσο αντικειμενική και να θέλει να είναι η επιτροπή, είναι αδύνατον να τους συγκρίνει. Αντίθετα εάν έγραφαν κάποια γραπτή εξέταση, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για τους αξιολογητές. Άντε να συγκρίνεις τον Φυσικό της Πάτρας με τον Μαθηματικό της Αθήνας και ένα σωρό άλλους αποφοίτους.
Last edited by rapadder on Sun Jan 30, 2005 11:55 pm, edited 1 time in total.
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Sun Jan 30, 2005 11:51 pm

Στην Πληροφορική όντως είμαστε καλύτερα από άλλα τμήματα και όσο αφορά τους καθηγήτες αλλά δεν είμαστε βέβαια και τέλεια άλλα είναι σίγουρα πιο προσιτοί από αυτούς του Οικονομικου, λιγότερο ψώνια από του ΔΕΤ, Marketing και λιγότερα διαπλεκόμενοι από Οικονομικό, ΟΔΕ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Επίσης πιστεύω ότι αν θες να αποδείξεις την αξία σου κάποιοι θα το δουν και φυσικά όχι όλοι άλλα θες να ψαχτείς θα βρεις βόηθεια. Μάλλον το έχουμε οι πληροφορικάριοι στη φύση μας :)

Δήλωση του πασίγνωστου καθηγητή Μαρκετινγ που το όνομα του ξεκινά από Α και τελειώνει *λωνίτης.
Αφου παραλυρεί ότι έφερε το μαρκετινγκ στην ελλάδα και και πετάγετε η θρασής φοιτήτρια και λεει:
-Λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει....
Και γυρνά ο ταπεινός καθηγητάκος και λέει
-Αν η μετριοφροσύνη ήταν προσόν ο Α*λωνίτης θα την είχε !!!!

Δε λέω έχουμε και μεις το Γιαννακουδάκη αλλά εχει την πλακα του
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Sun Jan 30, 2005 11:53 pm

πάντως semis εμένα δε με ενοχλεί τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη σχολή μου. Και το λέω αυτό έχοντας γνώση και άλλων καταστάσεων σε άλλες σχολές. Τώρα για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι, νομίζω πρέπει να κάνουν κάτι επειγόντος γι'αυτό. τα χρόνια περνάνε
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Mon Jan 31, 2005 12:02 am

Προσωπικά και εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη σχολή μου και το διδακτικό προσωπικό (εκτός από 1-2 περιπτώσεις). Πιστεύω επίσης ότι σε αυτή την ζωή, άμα είσαι καλός σε κάτι δεν χάνεσαι. Εάν θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι θα τα καταφέρεις. Απλά πρέπει να προσπαθούμε ως σχολή για το καλύτερο και να μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας.
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Jan 31, 2005 12:07 am

PaP wrote:
Δήλωση του πασίγνωστου καθηγητή Μαρκετινγ που το όνομα του ξεκινά από Α και τελειώνει *λωνίτης.
Αφου παραλυρεί ότι έφερε το μαρκετινγκ στην ελλάδα και και πετάγετε η θρασής φοιτήτρια και λεει:
-Λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει....
Και γυρνά ο ταπεινός καθηγητάκος και λέει
-Αν η μετριοφροσύνη ήταν προσόν ο Α*λωνίτης θα την είχε !!!!
καλά, σοβαρά μιλάς?? Έχει γίνει τέτοιο περιστατικό?? :smt063 :smt066 :smt070
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Jan 31, 2005 12:58 am

Einherjar wrote:πάντως semis εμένα δε με ενοχλεί τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη σχολή μου.
Νεκτάριε, μα ούτε και εγώ έχω παράπονο από τη σχολή μου ... :cool: (τουλάχιστον σοβαρό ... αν είχα θα έκανα 10%! ;-) ) αλλά δεν μπορώ κάποιους να βρίζουν το ΔΕΤ έτσι για να γουστάρουν ... :smt093
Αντί ο άλλος να κάτσει να παραδειγματιστεί από ένα καλύτερο τμήμα από αυτόν και να κάνει έστω και την ύστατη στιγμή κάτι παρόμοιο κάθεται και αμπελοφιλοσοφεί ... :roll:
@lexo wrote:Όποιος μπήκε στην πληροφορική πρέπει να μπήκε για ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ...
Αν ήθελε να γίνει manager ή ότι άλλο βγαίνεις από εκεί μέσα ας πήγαινε εκεί ...
Έτσι αν κάποιος ήθελε να γίνει manager και πήγε Πληροφορική είναι δικό του λαθος και όχι λάθος της Πληροφορικής ΟΠΑ.
Ας ψαχνόταν σωστά όταν χρειζόταν να ψαχτεί και όχι εκ των υστέρων να αποποιείται των ευθυνών του....
Δυστυχώς, @lexo ξέφυγες και μπερδεύτηκες εγώ δεν μίλησα για αντικείμενο αλλά για οργάνωση ... η οποία είναι άμεσα συγκρίσιμη ...
Σε προκαλώ να πας να δεις τι γράφει το ΔΕΤ για την πρακτική και τι το τμήμα μας ... σε προκαλώ ... αυτό είναι υποδομή, πού κολλάει το αντικείμενο δεν παέι να κάνει πρακτική ο άλλος σε μοναστήρι ... τι βαρύτητα δίνει ο ένας και τι ο άλλος ... ;-)
Για το αντικείμενο έχω διαφωνήσει παμπολλες φορές με silegav, p3, ethel κα και δε θα συμφωνήσουμε ΠΟΤΕ τώρα μιλάμε για οργάνωση ...
Μη πας τη συζήτηση όπου σε συμφέρει ή σε deadlocks ... να έχεις καθαρό μαυλό και να βλέπεις το καλύτερο να μη λες το δικό σου χειρότερο καλύτερο ...
Για τους γμο Marauder, ailouros και pap έχετε δίκιο για την μη αντικειμενικότητα του δείγματος αλλά να είστε σίγουροι δε θα αλλάξει.
----------------------------------------------------------------------------------
Επειδή το βαρύναμε ... αυτό με τον Αυλωνίτη (βέβαια τρελό ψώνιο :king: ) αλλά η απάντηση είναι απλά αποστομοτική :silent: ... έγραψε ... :razz:
Για το παιδί (Γιαννακουδάκη :smt081 [-( ) δεν σηκώνω κουβέντα μπορεί να είναι ψώνιο αλλά το αξίζει ... τι λέει δηλ. ότι ξέρει τις καλύτερες βάσεις στην Ελλάδα ... έχει άδικο;
:smt112
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Mon Jan 31, 2005 12:59 am

Ναι νομίζω σε μεταπτυαχιακό ήταν. Υπάρχουν και άλλα σκηνικά άπειρου καλλους αλλά δε θα αναφέρω κάτι παραπάνω εδώ για πρέπει να αυτολογοκριθώ αλλιώς να κλειδώσω τώρα το τοπικ και να μη συνεχίσω :)
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Mon Jan 31, 2005 1:29 am

semis μιλάς για αυτό το pdf,για την πρακτική ;
Μα όταν λες για μέσο όρο και Σας πικάρει ότι μια μέρα τους λένε ότι θα γίνουν διευθυντές; δεν αναφέρεσαι στην οργάνωση αλλά στο αντικείμενο.
Σωστά;
Όσο για την οργάνωση πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος ...
Εμένα δεν με νοιάζει η Πληροφορκή να είναι η καλύτερη σε οργάνωση,με νοιάζει να είναι καλή και θεωρώ πως είναι .
Εσύ "ισοπέδωσες" την Πληροφορική,επειδή θεώρεις πως το ΔΕΤ είναι καλύτερο σε οράνωση ...
Και να είναι ισχύει αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά οργανωμένο το τμήμα μας ...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Mon Jan 31, 2005 2:32 am

semis19 wrote:Αντί ο άλλος να κάτσει να παραδειγματιστεί από ένα καλύτερο τμήμα από αυτόν και να κάνει έστω και την ύστατη στιγμή κάτι παρόμοιο κάθεται και αμπελοφιλοσοφεί ...
Επέτρεψε σε εμένα (και στον καθένα από εδώ μέσα) να έχει την προσωπική, στην περίπτωσή μου αντίθετη, γνώμη επί αυτού του θέματος. Μη δίνεις αξιωματική μορφή στα λεγόμενά σου γιατί αυτό, κατά τη γνώμη μου, δε είναι ωραίο
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Mon Jan 31, 2005 9:37 am

Λοιπόν ειδικά στο θέμα της Πρακτικής το τμήμα μας απέδειξε ότι είμαστε καραγκιόζηδες. Σε κάποια φάση λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, έκανα τον κόπο να τσεκάρω τα e-mail μου στον Δία. Υπήρχαν άπειροι ιοί και spam και κάπου ανάμεσα σε αυτά υπήρχε ένα e-mail (copy-paste pdf) που έλεγε για πρακτική στο εαρινό εξάμηνο. Η προθεσμία υποβολής ήταν 10 Ιανουαρίου. Το e-mail πρέπει να το έλαβα (βαριέμαι τώρα να μπώ στον Δία) μερικές μέρες πριν το κλείσιμο για τις Διακοπές των Χριστουγέννων. Πρόλαβα και συζήτησα σχετικά με έναν καθηγητή και έγραψα ένα Βιογραφικό. Την ημέρα που άρχισαν τα μαθήματα (Δευτέρα 10 Ιανουαρίου) έληγε η προθεσμία υποβολής Βιογραφικών. Έλεγα σε κάποια άτομα ότι έληξε η διωρία και με κοιτάζανε απορημένοι. Επειδή τις επόμενες ημέρες (μέχρι και 2 εβδομάδες θα έλεγα) έτρεχαν όλοι να κάνουν εκπρόθεσμα αίτηση για πρακτική, η υπεύθυνη έβαλε τότε μια ανακοίνωση για την πρακτική στο site του τμήματος, η οποία υπάρχει μέχρι και σήμερα και στην οποία αναγράφεται ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων η 10/1. Μάλιστα όταν ανέφερα στην υπεύθυνη ότι πολλά παιδιά δεν ξέρουν για την πρακτική, η απάντηση της ήταν του στύλ" Ποιό παλιόπαιδο έβγαλε την αφίσσα ..." (η οποία υποτίθεται ότι ήταν κολλημένη με ζελοτειπ κάπου στο CSLAB1 και έγραφε απλά ότι η πρακτική άσκηση χρηματοδοτείται από το ΕΠΕΑΚ). Φυσικά και με νοιάζει να είναι καλό το τμήμα μας στον τομέα της οργάνωσης, όχι για να ξεπεράσουμε το ΔΕΤ αλλά για να λειτουργεί αποτελεσματικά. Όταν οι άλλοι βγάζουν ηλεκτρονικές ανακοινώσεις, εμείς κολλάμε χαρτιά με ζελοτειπ στον τοίχο (τουλάχιστον ας πάρουν και άλλον εναν πίνακα ανακοινώσεων, λερώνεται και ο τοίχος).
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Mon Jan 31, 2005 10:00 am

1.05 ότι το θέμα θα γίνει χρυσό :).
Πάντως δεν κατανοώ γιατί σώνει και καλά ο μ.ο θα παραμείνει υψηλός.Λόγω ευκολίας μαθημάτων;
Κατά τα άλλα εγώ ως πρωτοετής είδα χαώδη διαφορά οργάνωσης μεταξύ ασοεε και τμήματος άλλης σχολής.
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Mon Jan 31, 2005 11:23 am

Ας θέσουμε ένα πιο Hot θέμα που έχει σχέση και με την πρακτική και φυσικά αναφέρεται στο πιο εξυπηρετικό άτομο στη σχολή:
ταραρατατατα

Μαρία Π.

Στη πυρά !
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Mon Jan 31, 2005 11:42 am

Εγώ θέλω να πας να της το πείς στη μάπα της... αν σου πάει :twisted:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Jan 31, 2005 1:27 pm

PaP wrote:Ελεος ρε Σέμη με τη βάσεις
Ρε συ τι "Σέμη"! Τι με μπλέκεις εμένα .Ο semis19 λέγεται Σωτήρης......
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Jan 31, 2005 1:29 pm

Lost in Translation.....:-D
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Jan 31, 2005 3:31 pm

rapadder wrote:...όταν ανέφερα στην υπεύθυνη ότι πολλά παιδιά δεν ξέρουν για την πρακτική, η απάντηση της ήταν του στύλ" Ποιό παλιόπαιδο έβγαλε την αφίσσα ..." (η οποία υποτίθεται ότι ήταν κολλημένη με ζελοτειπ κάπου στο CSLAB1 και έγραφε απλά ότι η πρακτική άσκηση χρηματοδοτείται από το ΕΠΕΑΚ).

Η αφίσα υπάρχει ακόμα κολλημένη στη Γραμματεία. Αποκλείεται να μην την είδαν όλοι. Επίσης τα παιδιά που έκαναν το χειμώνα πρακτική είχαν ενημερωθεί μόνο μέσω e-mail τον Αύγουστο που είναι κλειστή η σχολή...Εκείνοι δηλαδή πώς έμαθαν και δεν παραπονέθηκαν??

Ας μην αρχίζουμε τις μουρμούρες... ήταν λάθος που μερικοί έσβησαν το e-mail...

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, δεν θα καθίσουν να μας να πιάσουνε από το χεράκι... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ MAIL ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ...

και μην μου πείτε ότι χρησιμοποιείτε όλοι το mail της σχολής... είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που πολλοί έχουν Hotmail /Yahoo και κατά τα άλλα διαμαρτύρονται ότι δεν έλαβαν το mail της πρακτικης...

Ας σοβαρευτούμε.... :twisted:
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Jan 31, 2005 4:48 pm

a_s ++ αν κι εγώ είμαι από αυτούς που άργησαν... :-) το είχα δει το mail βέβαια, αλλά το αμέλησα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”