Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Post by aguero88 » Sun Nov 01, 2009 5:31 pm

Καταρχάς και εγώ θεωρώ το γεγονός τραγικό...Δεν περνάω καμία αγωνία...Εγώ ούτε συμμετείχα στα γεγονότα, ούτε με εκφράζουν οι συγκεκριένες παραταξιακές λογικές... Δεν προκάλεσα κανέναν και απλά έδωσα τα λινκ...

Απλά τσαντίστηκα όταν συγκεκριμένα άτομα ενώ αρχικά δεν είπαν τίποτα (Παρασκευή) πήγαν το Σάββατο να κλειδώσουν το θέμα...

Η ενέργεια σου να βγάλεις το embed με έκανε όχι να πιστέψω ότι το έκανες επίτηδες...

Απλά αναρωτήθηκα, σε αυτό το forum επιτρέπεται το embed για "το τραγούδι της ημέρας" και απαγορεύεται το embed για τα video που δείχνουν την κατάντια του ελληνικού Πανεπιστήμιου;

Επίσης πήγε αμέσως να περάσει η λογική "όλοι ίδιοι είναι"...Δεν είναι όλοι ίδιοι...Δεν υπήρξαν
από την ζερβή πλευρά Κενταυροι, Εκοφίτες και Ρειντζερς...

Δεν είμαι εγώ το ίδιο με τον υπεύθυνο της ΔΑΠ Οικονομικού Νομικής που ήρθε στην Ασοεε και τραμπούκιζε κοριτσάκια...Επίσης είμαι και λιγότερο έξυπνος γιατί έβγαλα 17000 μόρια σε αντίθεση με τον ΔΑΠίτη 3ο έτος Πολιτικών Μηχανικών που έβγαλε 19800 και κράταγε το πτυσσόμενο μαχαίρι...
Όποιος νομίζει ότι λέω λόγια του αέρα του στέλνω τις φώτο με τα 2 αυτά άτομα...Και δυστυχώς αυτά τα άτομα θα μας κυβερνάνε μεθαύριο...

Δεν είναι λοιπόν όλοι ίδιοι...

Το ότι ήρθαν κρανιοφόροι, με μαχαίρια είναι η αλήθεια...Αντί να βλέπουμε όμως το γεγονός και να
το καταδικάζουμε λέει ο καθένας τις αερολογίες του...

Αν θέλουμε μπορούμε να εθελοτυφλούμε λέγοντας "δεν επιτρέπονται κομματικές συζητήσεις"(λες και κάναμε) ή
"έλα μωρέ όλοι ίδιοι είναι". Αν όλοι δίναμε ένα στυγερό ΟΧΙ στις λογικές αυτές, το Πανεπιστήμιο μας θα ήταν καλύτερο.

Δεν υπερασπίζομαι κανέναν...Όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουν ευθύνη για αυτή την κατάντια αλλά την μεγαλύτερη
ευθύνη την έχουμε εμείς, οι απλοί φοιτητές που ανεχόμαστε και προσπερνάμε τέτοια γεγονότα...

Δεν είναι όλοι ίδιοι...

Τέλος θα πω το εξής...Το έχω πει πολλές φορές...Στο venus υπάρχει μια συγκεκριμένη "ομάδα" ατόμων που περνάει
την γραμμή για το οτιδήποτε γίνεται "φταίνε οι παρατάξεις και το άσυλο"...Μέχρι και admin μου έχει παραδεχτεί
ότι υπάρχει προβληματισμός για αυτό που λέω...Αν θέλετε ένα forum που να ευλογείτε τα γένια σας δεν έχω κανένα
πρόβλημα...Και εγώ μπορεί να είμαι κατά των παρατάξεων τελικά, αλλά δεν γράφω σε κάθε post μου "άρα που καταλήγουμε
ότι φταίει το άσυλο και οι παρατάξεις
..."...

Αν θέλετε μπορεί να κάνετε το venus ένα συντηρητικό forum στο οποίο οποιαδήποτε προοδευτική άποψη χάνεται ανάμεσα
στα post των μελών της κατηγορίας των 1000posts, που κάνουν ένα είδος spamming κατά την γνώμη μου...

Μπορείτε να κάνετε το venus όχι ένα χώρο ανταλλαγής ιδεών και ενημέρωσης αλλά ένα forum όπου υπό άλλες συνθήκες banαρισμένο
άτομο με το γνωστό του alter egο θα μας πληροφορούν για το πόσο καλός είναι ο καπιταλισμός και για τις αποδόσεις των μετοχών...Ή ένα forum στο
οποίο τα πιο ενδιαφέρον του topic είναι "το τραγούδι της ημέρας" "πες κάτι στον επόμενο", "χρόνια πολλά"...

Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα απλά. Σε κάποιους δεν άρεσε(δεν αναφέρομαι στους admin, moderator κλπ)

Το δημόσιο πανεπιστήμιο πάσχει...

Πάσχει από ωχαδερφιστικές λογικές και από την απραξία των σκεπτόμενων φοιτητών...

Πάσχει από τα απόλυτα μηδενικά που ανεχόμαστε να μας κάνουν τους καμπόσους...

Πάσχει γιατί εμείς οι ίδιοι το απαξιώνουμε καθημερινά...

Το πανεπιστήμιο σαν μικρογραφία της κοινωνίας πάσχει από τις ίδιες καρκινικές λογικές...Το κακό είναι, ότι σήμερα το πανεπιστήμιο
δεν παράγει κάτι το εναλλακτικό, κάτι που θα δώσει ελπίδα, κάτι που θα κάνει την κοινωνία να πιαστεί για να ξεκινήσει την
αυτοκάθαρση της όπως παλιότερα...

Ας γίνουμε ενεργοί φοιτητές, ενεργοί πολίτες μπας και αλλάξει τίποτα...

Αλλιώς ας ζήσουμε στην αιώνια μιζέρια μας...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν σας αναστάτωσα...

Ευχαριστώ

Γιάννης
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Mon Nov 02, 2009 4:41 am

Ερωτηση: Υπαρχει στη σχολη καμια παραταξη ή χωρος (απο τους αναρχικους μεχρι τη δαπ) , που δεν εχει παιξει ποτε ξύλο με αλλους; ;)
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Nov 02, 2009 11:25 am

jimm wrote:Ερωτηση: Υπαρχει στη σχολη καμια παραταξη ή χωρος (απο τους αναρχικους μεχρι τη δαπ) , που δεν εχει παιξει ποτε ξύλο με αλλους; ;)
1 million dollar question !!!! :lol: :lol: :lol:

Πραγματικά δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό - είμαστε μια ζούγκλα :roll:

edit:

ΦΑΝΚΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol: :lol: :lol:
Woohoo
bit level
bit level

Post by Woohoo » Mon Nov 02, 2009 11:38 am

"Σκηνές σκληρού ροκ διαδραματίζονται από το πρωί στην ΑΣΟΕΕ, όπου μέλη της ΠΑΣΠ εμπόδισαν τους συνδικαλιστές της ΔΑΠ να μπουν στη Σχολή και μάλιστα δεν έλειψαν και οι προπηλακισμοί. Αυτή τη στιγμή οι ΠΑΣΠίτες κινητοποιούν τις όποιες δυνάμεις τους ανά την Αθήνα και οι επόμενες ώρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κύριε πρωθυπουργέ εγκρίνετε αυτές τις μεθόδους; Έτσι αντιλαμβάνεστε τον "αέρα αλλαγής" στα Πανεπιστήμια; Αλήθεια, η ανασυγκρότηση της νεολαίας σας πότε θα πραγματοποιηθεί; Μάλλον προέχει η πλήρωση των θέσεων των γενικών γραμματέων, οπότε πού καιρός για τέτοια..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Από το τρωκτικό..αλήθεια τί γίνεται εκεί στον Αμαζόνιο; :-D
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Mon Nov 02, 2009 11:57 am

Zifnab wrote:
jimm wrote:Ερωτηση: Υπαρχει στη σχολη καμια παραταξη ή χωρος (απο τους αναρχικους μεχρι τη δαπ) , που δεν εχει παιξει ποτε ξύλο με αλλους; ;)
1 million dollar question !!!! :lol: :lol: :lol:

Πραγματικά δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό - είμαστε μια ζούγκλα :roll:

edit:

ΦΑΝΚΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol: :lol: :lol:
H ΦΑΝΚΙ πρέπει να έχει φάει ξύλο όμως. Ή αυγά? Δε θυμάμαι.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Nov 02, 2009 2:16 pm

Στο site της δαπ λέει πως 4 άτομα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο
Δυστυχώς δεν έλειψαν οι τραυματίες μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το πρωί στην ΑΣΟΕΕ, όταν συνδικαλιστές της ΠΑΣΠ επιτέθηκαν με καδρόνια και αυγά, συνοδεία μπράβων, σε συμφοιτητές τους που πρόσκεινται στη ΔΑΠ. 2 άτομα νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό τραυματισμένα.

Source: troktiko
Last edited by emperormario on Mon Nov 02, 2009 2:22 pm, edited 1 time in total.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Mon Nov 02, 2009 2:22 pm

Από εκεί να καταλάβεις. Τώρα θα αρχίσουν όχι λέτε ψέματα, οχι εσείς το ξεκινήσατε. Πραγματικά δεν λυπούνται τα κεφάλια τους?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Mon Nov 02, 2009 2:40 pm

Εκεί ήμουν το πρωί που έγιναν όλα αυτά. Ακούσαμε στο διάλειμμα στης 10 φασαρία από την Δεριγνύ και έγινε ο κακός χαμός. Λογικά οι τραυματίες είναι και από το ρολό που κατέβασαν πάνω στα κεφάλια των άλλων...
What to say man...what to say....
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Nov 02, 2009 2:56 pm

Κατεβασαν ρολο?Πλακα κανεις ετσι? :shock:
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Mon Nov 02, 2009 3:01 pm

Μα δεν είδε κανείς ότι το ρολό της πόρτας από την πτέρυγα Δεριγνύ ήταν κατεβασμένο? Αφού πήγα να βγω από κει και μου είπαν κάτι κοπέλες από την Πασπ να πάω από την κεντρική...

Και ιδού η ερώτηση:
Αφού όλες οι άλλες είσοδοι της σχολής ήταν ανοικτές γιατί αυτοί που ήθελαν να μπουν περίμεναν μόνο στην Δεριγνύ?
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Nov 02, 2009 4:11 pm

Woohoo wrote:
"Σκηνές σκληρού ροκ διαδραματίζονται από το πρωί στην ΑΣΟΕΕ, όπου μέλη της ΠΑΣΠ εμπόδισαν τους συνδικαλιστές της ΔΑΠ να μπουν στη Σχολή και μάλιστα δεν έλειψαν και οι προπηλακισμοί. Αυτή τη στιγμή οι ΠΑΣΠίτες κινητοποιούν τις όποιες δυνάμεις τους ανά την Αθήνα και οι επόμενες ώρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κύριε πρωθυπουργέ εγκρίνετε αυτές τις μεθόδους; Έτσι αντιλαμβάνεστε τον "αέρα αλλαγής" στα Πανεπιστήμια; Αλήθεια, η ανασυγκρότηση της νεολαίας σας πότε θα πραγματοποιηθεί; Μάλλον προέχει η πλήρωση των θέσεων των γενικών γραμματέων, οπότε πού καιρός για τέτοια..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Source: troktiko
Από το τρωκτικό..αλήθεια τί γίνεται εκεί στον Αμαζόνιο; :-D
emperormario wrote:Στο site της δαπ λέει πως 4 άτομα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο
Δυστυχώς δεν έλειψαν οι τραυματίες μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το πρωί στην ΑΣΟΕΕ, όταν συνδικαλιστές της ΠΑΣΠ επιτέθηκαν με καδρόνια και αυγά, συνοδεία μπράβων, σε συμφοιτητές τους που πρόσκεινται στη ΔΑΠ. 2 άτομα νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό τραυματισμένα.
Χμμμμμ. Κάποιος εδώ λέει ψέματα. Βλέπω 2 γεγονότα με αντίστροφους ρόλους.

Πάντως το πρωί εγώ άκουσα ότι ΔΑΠίτες +Χρυσαυγήτες ξαναπροσπάθησαν να μπούν για να ξαναχτυπίσουν την ΠΑΣΠ.

Βέβαια δεν καταλαβαίνω τι νόημα θα είχε για την ΔΑΠ να ξανακάνει το ίδιο πράγμα μέσα σε λίγα 24ωρα.Δεν την συμφέρει πολιτικά.

Πάντως μια εξήγηση για την εμμονή με την Δεριγνύ θα μπορούσε να είναι ότι στο προαύλιο ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί ΠΑΣΠίτες.

Πιο μετά κάτι άκουσα ότι έσκασαν μύτη αριστεροί (όχι ΠΑΣΠ πάντως) και είχαν ντουντούκες και ανανέωσαν τον χρωματισμό σε διάφορα σημεία της σχολής.
Last edited by nickpro on Mon Nov 02, 2009 5:50 pm, edited 4 times in total.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Nov 02, 2009 4:26 pm

Σκασανε οντως ατομα με ντουντουκες αλλα δεν καταλαβα τι ρολο βαρανε.
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Mon Nov 02, 2009 4:59 pm

ultimate_aektzis wrote:Σκασανε οντως ατομα με ντουντουκες αλλα δεν καταλαβα τι ρολο βαρανε.
Γίνεται αντιρατσιστικό στον Αγ.Παντελεήμονα και έγινε μια αντισυγκέντωση από ακροδεξιούς και ΧΑ, οπότε μάλλον έγινε ενημέρωση.

Όσον αφορά τα γεγονότα, έχουν πάρει μεγαλύτερη διάσταση απ' ότι είχε γίνει στις 8 Νοέμβρη 2006 (τότε ήταν καλεσμένοι ΧΑιτες -μπράβοι γνωστής παράταξης- που άφησαν ένα τυχαίο παιδί με σπασμένη μύτη).
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Nov 02, 2009 5:11 pm

Εισαι κατω?Γινεται πολυ πανικος?

Τελικα η σχολη θα κλεισει που μας ειπε ενας καθηγητης το πρωι?Τι ρωταω, εδω δεν εχει βγει επισημη ανακοινωση απο την πρυτανεια ακομα. :smt011

===

Εμαθα οτι στους ΠΑΣΠιτες που ειναι στο νοσοκομειο ειναι και παιδια απο το τμημα, αλλα ουτε πολυ σημασια εχει αυτο ουτε το εχω επιβεβαιωσει.Ααπλα το λεω...
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Mon Nov 02, 2009 5:24 pm

Από τη ζούγκλα http://www.zougla.gr τα νέα για τη ζούγκλα "ΑΣΟΕΕ" (έτσι όπως καταντήσαμε) για τα σημερινά και τα γεγονότα της Παρασκευής.

Για την Παρασκευή:
Eπίθεση ακροδεξιών στην ΑΣΟΟΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009, 19:11

Άγρια επίθεση δέχτηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr αλλά και άλλους διαδικτυακούς τόπους, φοιτητές της ΠΑΣΠ, της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.

Οι φοιτητές βρίσκονταν στην ΑΣΟΕΕ, όταν ξαφνικά τους επιτέθηκαν περίπου 150 άτομα, πολύ καλά οργανωμένα με πτυσσόμενα κλομπ, λοστούς και κράνη.

Τα άτομα τα οποία επιτέθηκαν, όπως λένε μαρτυρίες, φορούσαν κουκούλες που κάλυπταν τα πρόσωπά τους, ενώ κάποια από αυτά έφεραν και αγκυλωτούς σταυρούς.

Ανάμεσα σε αυτούς τους νεαρούς, σύμφωνα με καταγγελίες υπήρχαν και μέλη της ΔΑΠ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτιμάται πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 τραυματίες, ενώ πληροφορίες θέλουν έναν φοιτητή της ΠΑΣΠ να έχει μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Ακολούθησε κυνηγητό έξω από τη σχολή με τα μέλη της ΠΑΣΠ να ανασυντάσονται και να κυνηγούν τους ανθρώπους που τους επιτέθηκαν.
Και τα σημερινά
Και νέες συμπλοκές στην ΑΣΟΕΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009, 13:45

Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν και πάλι σήμερα το πρωί γύρω στις 10 μεταξύ μελών της ΠΑΣΠ, της παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, και της ΔΑΠ, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

Μέλη της ΔΑΠ υποστηρίζουν ότι περίπου 50 άτομα της ΠΑΣΠ τους επιτέθηκαν την ώρα που έμπαιναν στη σχολή. Από την πλευρά της, η ΠΑΣΠ αναφέρει ότι ομάδες της ΔΑΠ μαζί με "μπράβους" εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ και άρχισαν αδιακρίτως να χτυπούν φοιτητές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έπεσαν «βροχή» οι πέτρες και τα ξύλα, με τους δράστες να χρησιμοποιούν ακόμη και κλομπ και λοστούς.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες.
Πότε θα μας αδειάσουν τη γωνιά μερικοί μερικοί;
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon Nov 02, 2009 5:27 pm

Εγώ να σχολιάσω ότι δεν γουστάρω τέτοια στην σχολή και τα θεωρώ τριτοκοσμικά και ανόητα, ή θα είμαι πάλι ανεξάρτητος ή ανεξάρτητος;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Mon Nov 02, 2009 5:34 pm

Τελικά στην σχολή γίνονται ακόμα επεισόδια? Έχουν ακυρωθεί μαθήματα?
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Mon Nov 02, 2009 5:41 pm

Καλά το να είμαστε ΑΣΟΕΕ και να βάζουμε αμφιβόλου εγκυρότητας link για το τι γίνεται αυτή την στιγμή στην σχολή μας είναι λίγο τραγικό...

edit videaki που βρήκα μόλις τώρα...

http://www.youtube.com/watch?v=hAulbdhc5QE
Last edited by aguero88 on Mon Nov 02, 2009 5:46 pm, edited 2 times in total.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Mon Nov 02, 2009 5:41 pm

marios wrote:Εγώ να σχολιάσω ότι δεν γουστάρω τέτοια στην σχολή και τα θεωρώ τριτοκοσμικά και ανόητα, ή θα είμαι πάλι ανεξάρτητος ή ανεξάρτητος;
αυτο δεν ειναι σχολη! ring ειναι... :lol: :lol: :lol:
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Mon Nov 02, 2009 5:42 pm

aguero88 wrote:Καλά το να είμαστε ΑΣΟΕΕ και να βάζουμε αμφιβόλου εγκυρότητας link για το τι γίνεται αυτή την στιγμή στην σχολή μας είναι λίγο τραγικό...
+++
που θα πάει θα το δουμε...
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Mon Nov 02, 2009 5:48 pm

Τώρα πρέπει να συνεδριάζει η σύγκλητος, αν δεν έχει τελειώσει...Άντε να δούμε τι ανακοίνωση(αν βγει) θα βγει...
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Mon Nov 02, 2009 5:57 pm

Παιδια η λυση είναι μια. Μην πατε να τους ξαναψηφίσετε ουτε σε εκλογές ούτε σε ΓΣ. Αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία τους. Αν αντί για 4000 ψήφους κάθε χρόνο είχαν 300, δηλαδή τους δικούς τους, δεν θα έκαναν τίποτα από αυτά. Αδιαφορία παιδιά η καλύτερη λύση...
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”