Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
Να κάνω μια απλή ερωτησούλα?Κυρώσεις θα υπάρξουν για όσους έκαναν ό, τι έκαναν???Απλά ρωτάω από περιέργια.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
@zaveti άμα θες να θες να μάθεις ποιοι είναι μερικοί από τους εξωπανεπιστημιακούς θα σου αναφέρω εγώ συγκεκριμένα
Υπεύθυνος φοιτητικής παράταξης(σήμα η πουλάδα) Οικονομικού Νομικής
Φοιτητής 3ο έτος Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αυτός με το πτυσσόμενο μαχαίρι (μέλος φοιτητικής παράταξης σήμα η πουλάδα)
Μέλος ΟΝΝΕΔ, αυτός με την full-face...
Επίσης έχουμε μπράβους κλπ....
Υπάρχουν και ονόματα...
Α όσο αναφορά ποιοι (συγκεκριμένοι) είναι οι φοιτητές ΑΣΟΕΕ δες τα βιντεακια και θα αναγνωρίσεις αρκετούς...
Υπεύθυνος φοιτητικής παράταξης(σήμα η πουλάδα) Οικονομικού Νομικής
Φοιτητής 3ο έτος Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αυτός με το πτυσσόμενο μαχαίρι (μέλος φοιτητικής παράταξης σήμα η πουλάδα)
Μέλος ΟΝΝΕΔ, αυτός με την full-face...
Επίσης έχουμε μπράβους κλπ....
Υπάρχουν και ονόματα...
Α όσο αναφορά ποιοι (συγκεκριμένοι) είναι οι φοιτητές ΑΣΟΕΕ δες τα βιντεακια και θα αναγνωρίσεις αρκετούς...
Last edited by aguero88 on Mon Nov 02, 2009 8:33 pm, edited 2 times in total.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Πέρα απο κομματικά, δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου! Το ένα βιντεάκι έφερε το άλλο (στο youtube) και δεν περιμένα τέτοια βία. Μαλλον λάθος, δεν θύμομουν τέτοια βία, την περιμένεις, αλλά ποτέ δεν το θυμάσαι πόσο άσχημο είναι.
aguero88 μπράβο για το βιντεάκι που δίνουν το μαχαίρι στον Πρύτανη. Δεν ξέρω ποιος το κουβαλούσε και δεν με νοιάζει, αλλά τουλάχιστον φάνηκαν πολλά από τη στάση του.
Τώρα να κατέβεις ΑΣΟΕΕ την Τετάρτη ή να μην κατέβεις? Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ. Γιατί ακόμα και άτομα σαν κι εμάς που δεν είναι σε παράταξη, ούτε σε κάποιο χώρο, δεν ξέρω πόσο εύκολα τη γλυτώνουν απο τέτοια κύματα βίας.
aguero88 μπράβο για το βιντεάκι που δίνουν το μαχαίρι στον Πρύτανη. Δεν ξέρω ποιος το κουβαλούσε και δεν με νοιάζει, αλλά τουλάχιστον φάνηκαν πολλά από τη στάση του.
Τώρα να κατέβεις ΑΣΟΕΕ την Τετάρτη ή να μην κατέβεις? Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ. Γιατί ακόμα και άτομα σαν κι εμάς που δεν είναι σε παράταξη, ούτε σε κάποιο χώρο, δεν ξέρω πόσο εύκολα τη γλυτώνουν απο τέτοια κύματα βίας.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Τι ρωτάς ρε Αλεξ, ναι θα τους φωνάξουν να έρθουν τη Τετάρτη με τους κηδεμόνες τους...necrofear_13 wrote:Να κάνω μια απλή ερωτησούλα?Κυρώσεις θα υπάρξουν για όσους έκαναν ό, τι έκαναν???Απλά ρωτάω από περιέργια.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Νομίζω πέρσυ ή πρόπερσυ επί καταλήψεων και συνελεύσεων ένα απόγευμα (;) είχαν περάσει χρυσαυγίτες και παρόμοιοι από την σχολή, προσπάθησαν να κατέβουν στο υπόγειο όπου κόσμος τους απωθούσε (εκτός από ΔΑΠ που όλως τυχαίως έλειπε εντελώς), και είχαν μαχαιρώσει όμως 1 φοιτητή που έτυχε να μπαίνει στην σχολή από την Δεριγνύ μάλλον. Στην συνέχεια κυνηγήθηκαν και επακολούθησε ... 'άδειασμα' του γραφείου της ΔΑΠ.
Τότε νομίζω αιτία του γεγονότος ίσως ήταν οι συνεχείς καταλήψεις όπου δεν δούλευε το 'πλαίσιο ΔΑΠ', τώρα είναι (ίσως σε αφορμή) η ΠΑΣΠ.
Τότε νομίζω αιτία του γεγονότος ίσως ήταν οι συνεχείς καταλήψεις όπου δεν δούλευε το 'πλαίσιο ΔΑΠ', τώρα είναι (ίσως σε αφορμή) η ΠΑΣΠ.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Εντάξει ρε περικλή άμα έρθει ο τάδε και με χτυπήσει εμένα δεν θα κυνηγήσω το δίκιο μου???Εγώ το βλέπω έτσι.Τα παιδιά που είναι νοσοκομείο ξέρουν ποιος του χτύπησε.Μπορούν λοιπόν φαντάζομαι να κινηθούν νομικά.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- astronomer
- byte level
Πάντως πως γίνεται...οι "κακοί" Δαπίτες να έχουν μαζί τους Χρυσαυγίτες, μπράβους, πτυσόμενα γκλοπ, μαχαίρια, ούζι, μπαζούκας κλπ και οι "καλοί" πασόκοι να καταφέρνουν να "απωθούν τα φασιστοειδή", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν... Πρέπει να διαθέτουν κάποιου είδους υπερδυνάμεις μάλλον... Τους δίνουν μαγικό ζωμό στα κεντρικά τους γραφεία... Αν είναι έτσι, να μαζέψουμε καμιά 10αριά "ηρωικούς" συνδικαλιστές της πασπ, να πάνε να επανακαταλάβουν τα Ίμια....
- Silver
- Kilobyte level
Μπα στους περισσότερους από αυτούς ο κηδεμόνας βρίσκεται κάπου ψηλά και μόνο το όνομα του αρκεί.Master_ex wrote:Τι ρωτάς ρε Αλεξ, ναι θα τους φωνάξουν να έρθουν τη Τετάρτη με τους κηδεμόνες τους...necrofear_13 wrote:Να κάνω μια απλή ερωτησούλα?Κυρώσεις θα υπάρξουν για όσους έκαναν ό, τι έκαναν???Απλά ρωτάω από περιέργια.
Τόσα χρόνια τα ίδια χάλια.
Όλες οι χρωματιστές πλευρές έχουν καταντήσει το πανεπιστήμιο κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που αντιπροσωπεύει! Και με το να λέμε ότι φταίνε οι χρυσαυγίτες, οι ακροδεξιοί, οι οικοδόμοι, οι πασόκοι, οι πουλάδες, οι αναρχικοί και λοιπά και λοιπά, απλά εθελοτυφλούμε γιατί η πραγματικότητα είναι ότι φταίνε όλοι! 6 χρόνια συμπλήρωσα στο πανεπιστήμιο και σκηνικά σαν το σημερινό, ή της Παρασκευής, έχουν δει πολλά τα μάτια μου και κάθε φορά ήταν διαφορετικός ο δράστης..
Σήμερα κατέβηκα σχολή για να κάνω επιτέλους αίτηση πτυχίου και μπήκα με ρίσκο μέσα γιατί μπαίνω στρατό σε μία εβδομάδα και θα χρειαστώ σύντομα το χαρτί.. Και άντε εγώ μεγάλωσα και έχουν δει πολλά τα μάτια μου, τα παιδιά του πρώτου έτους που μόλις μπήκαν στην σχολή, τί εντύπωση σχηματίζουν άραγε? Είναι κατάσταση αυτή?!
Σήμερα κατέβηκα σχολή για να κάνω επιτέλους αίτηση πτυχίου και μπήκα με ρίσκο μέσα γιατί μπαίνω στρατό σε μία εβδομάδα και θα χρειαστώ σύντομα το χαρτί.. Και άντε εγώ μεγάλωσα και έχουν δει πολλά τα μάτια μου, τα παιδιά του πρώτου έτους που μόλις μπήκαν στην σχολή, τί εντύπωση σχηματίζουν άραγε? Είναι κατάσταση αυτή?!

Δίκιο έχεις μόνο που όπως είπες τα παιδιά θα πρέπει να κινηθούν από μόνα τους και να διεκδικήσουν το δίκιο τους.necrofear_13 wrote:Εντάξει ρε περικλή άμα έρθει ο τάδε και με χτυπήσει εμένα δεν θα κυνηγήσω το δίκιο μου???Εγώ το βλέπω έτσι.Τα παιδιά που είναι νοσοκομείο ξέρουν ποιος του χτύπησε.Μπορούν λοιπόν φαντάζομαι να κινηθούν νομικά.
Δεν είπε κανείς ότι οι πασπίτες είναι άγιοι, ίσως στη συγκεκριμένη περίπτωση να ήταν τα θύματα μα οι ρόλοι αλλάζουν συχνά. Το γεγονός είναι που καταδικάζουμε οι περισσότεροι.astronomer wrote:Πάντως πως γίνεται...οι "κακοί" Δαπίτες να έχουν μαζί τους Χρυσαυγίτες, μπράβους, πτυσόμενα γκλοπ, μαχαίρια, ούζι, μπαζούκας κλπ και οι "καλοί" πασόκοι να καταφέρνουν να "απωθούν τα φασιστοειδή", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν... Πρέπει να διαθέτουν κάποιου είδους υπερδυνάμεις μάλλον... Τους δίνουν μαγικό ζωμό στα κεντρικά τους γραφεία... Αν είναι έτσι, να μαζέψουμε καμιά 10αριά "ηρωικούς" συνδικαλιστές της πασπ, να πάνε να επανακαταλάβουν τα Ίμια....
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

-
- Mbyte level
Τα έχεις μπερδέψει. Το ότι τα παιδία της δαπ πάνε χέρι με χέρι με τους χρυσαγίτες κλπ είναι δεδομένο και πολλάκις επιβεβαιωμένο. Κανείς δεν είπε ότι οι Πασόκοι τους απώθησαν, και κανείς δεν είπε ότι οι μπράβοι αυτοί είναι μη απωθηταίοι (astronomer wrote:Πάντως πως γίνεται...οι "κακοί" Δαπίτες να έχουν μαζί τους Χρυσαυγίτες, μπράβους, πτυσόμενα γκλοπ, μαχαίρια, ούζι, μπαζούκας κλπ και οι "καλοί" πασόκοι να καταφέρνουν να "απωθούν τα φασιστοειδή", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν... Πρέπει να διαθέτουν κάποιου είδους υπερδυνάμεις μάλλον... Τους δίνουν μαγικό ζωμό στα κεντρικά τους γραφεία... Αν είναι έτσι, να μαζέψουμε καμιά 10αριά "ηρωικούς" συνδικαλιστές της πασπ, να πάνε να επανακαταλάβουν τα Ίμια....

-
- Kilobyte level
Στο site τους το λένε και με προβλημάτισε κι εμένα η αλήθεια είναι:*estrngd wrote:Τα έχεις μπερδέψει. Το ότι τα παιδία της δαπ πάνε χέρι με χέρι με τους χρυσαγίτες κλπ είναι δεδομένο και πολλάκις επιβεβαιωμένο. Κανείς δεν είπε ότι οι Πασόκοι τους απώθησαν, και κανείς δεν είπε ότι οι μπράβοι αυτοί είναι μη απωθηταίοι (astronomer wrote:Πάντως πως γίνεται...οι "κακοί" Δαπίτες να έχουν μαζί τους Χρυσαυγίτες, μπράβους, πτυσόμενα γκλοπ, μαχαίρια, ούζι, μπαζούκας κλπ και οι "καλοί" πασόκοι να καταφέρνουν να "απωθούν τα φασιστοειδή", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν... Πρέπει να διαθέτουν κάποιου είδους υπερδυνάμεις μάλλον... Τους δίνουν μαγικό ζωμό στα κεντρικά τους γραφεία... Αν είναι έτσι, να μαζέψουμε καμιά 10αριά "ηρωικούς" συνδικαλιστές της πασπ, να πάνε να επανακαταλάβουν τα Ίμια....έτσι γράφεται; ), ώστε να μπορούν να σώσουν τα λατρεμένα σου ίμια.
Απο ότι κατάλαβα το περίμεναν βασικά χωρίς να εννοώ τίποτα. Πρέπει να είχαν πληροφόρηση οτι κάποια στιγμή θα γίνει. Το οτι τους απώθησαν χωρίς να φέρουν κι αυτοί άλλους καλό το κόβω αν και δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.paspasoee wrote:10.30πμ: Ομάδες τραμπούκων της ΔΑΠ με επικεφαλής δεκάδες μπράβους εισήλθαν στο πανεπιστήμιο χτυπώντας αδιακρίτως φοιτητές. Φοιτητές κατάφεραν να τους απωθήσουν από το Πανεπιστήμιο.
Καλούμε όλους τους φοιτητές να έρθουν στο Ο.Π.Α για να περιφρουρήσουμε όλοι μαζί το άσυλο και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
αν και δεν περιμενα οτι θα πω κατι θετικο προς την πασπ, σοβαρα τωρα : χρειαζεται να ειχαν ενημερωση για να ξερουν οτι ολο το συναφι δεξιων και ακροδεξιων εγληματιων θα ξαναρχονταν;
επισης θελει μεγαλη τεχνη να τους διωξουν; οι πασπ εχει τη μιση σχολη μαζι της, και σιγουρα θα βοηθησαν και καποιοι απο αλλες παραταξεις. Δεν μπορω να δεχτω τη λογικη του "ε τους πασοκους βαρανε τι μας νιαζει εμας;" που θελουν να περασουν μερικοι στη σχολη (το ακουσα σημερα απο τα παιδια πισω μ στο αμφιθεατρο), και σιγουρα δεν μπορουν να την δεχτουν και αλλοι
επισης η λογικη λεει οτι εκτος απο καρεκλες και λοιπα αντικειμενα που θα μπορουσε να ειχε σηκωσει αυθορμητα η πασπ για αμυνα, θα ειχαν φερει και μαζι τους κανα δυο ξυλα, δεν τους κατηγορω
-----------------------
ασχετο, αλλα πολυ ωραια ανακοινωση για τα επεισοδεια, αν και μονο της παρασκευης, εχει κανει η αρενα, οποιος θελει ας κοιταξει (και οχι, δν ειμαι μελος, πιθανοτατα ουτε ψηφοφορος τους)
επισης θελει μεγαλη τεχνη να τους διωξουν; οι πασπ εχει τη μιση σχολη μαζι της, και σιγουρα θα βοηθησαν και καποιοι απο αλλες παραταξεις. Δεν μπορω να δεχτω τη λογικη του "ε τους πασοκους βαρανε τι μας νιαζει εμας;" που θελουν να περασουν μερικοι στη σχολη (το ακουσα σημερα απο τα παιδια πισω μ στο αμφιθεατρο), και σιγουρα δεν μπορουν να την δεχτουν και αλλοι
επισης η λογικη λεει οτι εκτος απο καρεκλες και λοιπα αντικειμενα που θα μπορουσε να ειχε σηκωσει αυθορμητα η πασπ για αμυνα, θα ειχαν φερει και μαζι τους κανα δυο ξυλα, δεν τους κατηγορω
-----------------------
ασχετο, αλλα πολυ ωραια ανακοινωση για τα επεισοδεια, αν και μονο της παρασκευης, εχει κανει η αρενα, οποιος θελει ας κοιταξει (και οχι, δν ειμαι μελος, πιθανοτατα ουτε ψηφοφορος τους)
- astronomer
- byte level
Α είσαι γραμμή Πάγκαλου κι εσύ...*estrngd wrote:.. ώστε να μπορούν να σώσουν τα λατρεμένα σου ίμια.
------------------------------
chriskin wrote:το συναφι δεξιων και ακροδεξιων εγληματιων θα ξαναρχονταν;
Άσε τις ταμπέλες του τύπου δεξιός = εγκληματίας γιατί προσβάλεις πολλούς συμφοιτητές σου. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στη σχολή έχουν καθαρά οπαδικό χαρακτήρα και δεν έχουν καμία σχέση με ιδεολογίες πιστεύω.
Last edited by Loner on Mon Nov 02, 2009 10:13 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post merged
Reason: double post merged
για δευτερη φορα στο ιδιο θεμαastronomer wrote:chriskin wrote:το συναφι δεξιων και ακροδεξιων εγληματιων θα ξαναρχονταν;
Άσε τις ταμπέλες του τύπου δεξιός = εγκληματίας γιατί προσβάλεις πολλούς συμφοιτητές σου. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στη σχολή έχουν καθαρά οπαδικό χαρακτήρα και δεν έχουν καμία σχέση με ιδεολογίες πιστεύω.
δεν ειπα δεξιος = εγληματιας
ειπα δεξιος εγληματιας
ειναι τελειως διαφορετικο νομιζω...
προφανως υπαρχει και η κατηγορια των δεξιων που δεν ειναι εγκληματιες, δεν θυμαμαι να το ακυρωσα αυτο
Διαβασε τι γραφει πρωτα ο αλλος και μετα απαντησε αμα θελεις

- zaveti
- Mbyte level
παιδια το εχω πει και το ξαναλεω.ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια υποβαθμιζουν ενα απο τα ιστορικοτερα και μεγαλυτερα πανεπιστημια της ελλαδας...αν οι κομματοφανατισμενοι εχουν διαφορες περι της εξουσιας,μπορουν καλιστα να πανε σε ενα παρκο,μια πλατεια ή οπου αλλου γουσταρουν και να βγαλουν τα ματια τους(και οχι μονο).για να ξεβρωμισει και λιγο ο χωρος
- astronomer
- byte level
Άρα, σύμφωνα με τη δική σου κατηγοροποίηση, όταν οι πασόκοι ανοίγουν κεφάλια με ξύλα...είναι πασόκοι εγκληματίες....και όταν αριστεριστές βγάζουν γκλοπ μέσα στις συνελεύσεις...είναι αριστεροί εγκληματίες...chriskin wrote:
ειπα δεξιος εγληματιας
Εγώ πιστεύω πως όταν ο άλλος ασκεί βία... μπορείς να τον κατατάσσεις στην κατηγορία του "τρομοκράτη" χωρίς να βάζεις ιδεολογική ταμπέλα, ως επιθετικό προσδιορισμό. Είναι σαν να κάνει ένα φόνο ένας υδραυλικός...εγώ να τον αποκαλέσω "φονιά" κι εσυ να με διορθώσεις λέγοντάς τον "υδραυλικό φονιά"... Ελπίζω να γίνεται κατανοητός ο συλλογισμός μου...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Astronomer, τιποτα επι του δια ταυτα εχεις να προσθεσεις ή απλα μπηκες να υπερασπιστεις την παραταξη σου?Δεν ειμαι του...παγκαλου(για να σε προλαβω) , απλα σκεφτομαι οτι ο επομενος μαχαιρωμενος ή "γκλοπιασμενος" μπορει να ειμαι εγω ή κανας φιλος μου.Ειτε απο γαλαζιο ειτε απο πρασινο ειτε απο ασπρομαυρο....
Ξυπνα λιγακι!astronomer wrote:Άρα, σύμφωνα με τη δική σου κατηγοροποίηση, όταν οι πασόκοι ανοίγουν κεφάλια με ξύλα...είναι πασόκοι εγκληματίες....και όταν αριστεριστές βγάζουν γκλοπ μέσα στις συνελεύσεις...είναι αριστεροί εγκληματίες...chriskin wrote:
ειπα δεξιος εγληματιας
Εγώ πιστεύω πως όταν ο άλλος ασκεί βία... μπορείς να τον κατατάσσεις στην κατηγορία του "τρομοκράτη" χωρίς να βάζεις ιδεολογική ταμπέλα, ως επιθετικό προσδιορισμό. Είναι σαν να κάνει ένα φόνο ένας υδραυλικός...εγώ να τον αποκαλέσω "φονιά" κι εσυ να με διορθώσεις λέγοντάς τον "υδραυλικό φονιά"... Ελπίζω να γίνεται κατανοητός ο συλλογισμός μου...
αμα επρεπε να γραφω καθε φορα που αναφερομαι σε αυτους π εκαναν ο,τι εκαναν "μελη της δαπ, μελη της οννεδ,τρομοκρατες της χρυσης αυγης, αρκετοι ανεξαρτητοι ακραιοι ρατσιστες , μπραβοι της παραλιακης, εγληματιες καθε ειδους που ερχονται για 5 ευρω να δειρουν και λοιποι υποστηρικτες τους" το thread θα ειχε τωρα 100 σελιδες αντι για οσες εχει...
επισης σιγουρα καταλαβαινεις οτι το παραδειγμα με τον υδραυλικο ειναι Τελειως αποτυχημενο ε;

- astronomer
- byte level
Τα "ξύπνα" αλλού... Απλά διαφώνησα μαζί σου...Να μάθεις να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη.chriskin wrote:
Ξυπνα λιγακι!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εννοείται πως αυτά που γίνονται στη σχολή είναι αίσχη. Το θεώρούμε όλοι αυτονόητο πιστεύω.ultimate_aektzis wrote:απλα σκεφτομαι οτι ο επομενος μαχαιρωμενος ή "γκλοπιασμενος" μπορει να ειμαι εγω ή κανας φιλος μου.Ειτε απο γαλαζιο ειτε απο πρασινο ειτε απο ασπρομαυρο....
δεν διαφωνεις μαζι μου, διαφωνεις με αυτο π θελεις να πιστευεις οτι ειπα (!)astronomer wrote:Τα "ξύπνα" αλλού... Απλά διαφώνησα μαζί σου...Να μάθεις να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη.chriskin wrote:
Ξυπνα λιγακι!
καταλαβες γιατι χρησιμοποιησα τη φραση τουλαχιστον ; γιατι δεν απαντησες καν
- astronomer
- byte level
Επαναλαμβάνω. Διαφωνώ με τον επιθετικό χαρακτηρισμό "δεξιοί", μπροστά απο τη λέξη εγκληματίες. Αυτό που γίνεται στην ασοεε είναι καθαρά οπαδικό.chriskin wrote:
δεν διαφωνεις μαζι μου, διαφωνεις με αυτο π θελεις να πιστευεις οτι ειπα (!)
καταλαβες γιατι χρησιμοποιησα τη φραση τουλαχιστον ; γιατι δεν απαντησες καν