To copy/paste μπορεις να το κανεις ανετα μεσα απο το ide κανωντας copy as RTF αρκει να υποστηριζεται απο το IDE σου. Το eclipse το εχει.Stoupeace wrote: Σε openoffice έχει, μόνο unformatted text :P
Daywalkings... 06:01-23:59
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Daywalkings... 06:01-23:59

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Διαβαζω εδω κατι για το μετρο.Εχω ριξει απιστευτο γελιο.Δειτε:

Προβλεπόμενες μακροπρόθεσμες επεκτάσεις
Βάσει του σχεδίου νόμου για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (ΡΣΑ)[7] που ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ στις 13 Απριλίου 2009, προβλέπεται μακροπρόθεσμα η επέκταση των γραμμών 1 έως 4 και η κατασκευή επί πλέον νέων γραμμών, ώστε το δίκτυο του μητροπολιτικού σιδηροδρόμου στην Αθήνα να αποκτήσει την ακόλουθη σύνθεση:
* Γραμμή 1: Κερατσίνι - Πειραιάς - Νέα Ερυθραία (- Άγιος Στέφανος)
* Γραμμή 2: Ζεφύρι - Περιστέρι - Ελληνικό - Γλυφάδα
* Γραμμή 3: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Δουκίσσης Πλακεντίας - Αιγάλεω - Δημοτικό Θέατρο
* Γραμμή 4: Πετρούπολη - Γαλάτσι - Πανεπιστήμιο - Μαρούσι - Λυκόβρυση
* Γραμμή 5: Βύρωνας - Παγκράτι-Καισαριανή - Πατήσια - Νέα Φιλαδέλφεια - Άνω Λιόσια
* Γραμμή 6Α: Χαλάνδρι - Γκύζη - Καλλιθέα - Πειραϊκή Χερσόνησος
* Γραμμή 6Β: Θησείο - Πέτρου Ράλλη - Κερατσίνι - Πέραμα
* Γραμμή 7: Χαϊδάρι - Λεωφόρος Καβάλας - Νέα Σμύρνη - Άλιμος
* Γραμμή 8: Κυκλική γραμμή

- marios
- Wow! Terabyte level
ίσως 4-5 γενιές μετά από εμάς να τα δουν... Αν δεν έχουν φάει όλα τα λεφτά μέχρι τότε 

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Τώρα τα βλέπετε πρώτη φορά??
Ελάτε μην είστε τόσο απαισιόδοξοι. Οι πρώτοι σταθμοί του μετρό ήταν έτοιμοι μόνο σε 6 χρόνια. Και τότε ήταν δύσκολο, γιατί δεν είχαμε καθόλου εμπειρία και τεχνογνωσία. Σήμερα έχουμε από τα καλύτερα μετρό του κόσμου. Μπορεί σαν χώρα να είμαστε gtp, αλλά το μετρό αποτελεί εξαίρεση (το μετρό, όχι ο ΗΣΑΠ
).
Εγώ πιστεύω ότι μέχρι το 2015 θα έχουμε την κίτρινη γραμμή ολοκληρωμένη. Αν και εγώ διαφωνώ με την διάταξή της λίγο.
edit: Εγώ έχω και χάρτη με τις προβλεπόμενες γραμμές.
Αλλά δεν έχω scanner . 

Εγώ πιστεύω ότι μέχρι το 2015 θα έχουμε την κίτρινη γραμμή ολοκληρωμένη. Αν και εγώ διαφωνώ με την διάταξή της λίγο.

edit: Εγώ έχω και χάρτη με τις προβλεπόμενες γραμμές.

- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ? Κινητό με κάμερα ? 

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
Η αλήθεια είναι ότι παρέλειψα τελείως αυτό τον τρόπο, ενώ την Πέμπτη τον χρησημοποίησα για μια εργασία.
Αν δεν βαρεθώ θα την ανεβάσω.

Αν δεν βαρεθώ θα την ανεβάσω.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
nickpro wrote:Τώρα τα βλέπετε πρώτη φορά??Ελάτε μην είστε τόσο απαισιόδοξοι. Οι πρώτοι σταθμοί του μετρό ήταν έτοιμοι μόνο σε 6 χρόνια. Και τότε ήταν δύσκολο, γιατί δεν είχαμε καθόλου εμπειρία και τεχνογνωσία. Σήμερα έχουμε από τα καλύτερα μετρό του κόσμου. Μπορεί σαν χώρα να είμαστε gtp, αλλά το μετρό αποτελεί εξαίρεση (το μετρό, όχι ο ΗΣΑΠ
).
edit: Εγώ έχω και χάρτη με τις προβλεπόμενες γραμμές.Αλλά δεν έχω scanner .
αυτο σιγουρα ισχυει - το μετρο στο παρισι πχ ειναι σαν ασχημη / βρωμικη / παρατημενη / παναρχαια / αργη / φασαριοζικη εκδοση του δικου μας Ηλεκτρικου, και για καποιο λογο ειναι και περιφανοι για το τρενακι του τρομου π εχουν αντι για κανονικο μετρο
- dexter
αυτοί το τρενάκι του τρόμου το έχουν πάνω από 100 χρόνια..chriskin wrote:nickpro wrote:Τώρα τα βλέπετε πρώτη φορά??Ελάτε μην είστε τόσο απαισιόδοξοι. Οι πρώτοι σταθμοί του μετρό ήταν έτοιμοι μόνο σε 6 χρόνια. Και τότε ήταν δύσκολο, γιατί δεν είχαμε καθόλου εμπειρία και τεχνογνωσία. Σήμερα έχουμε από τα καλύτερα μετρό του κόσμου. Μπορεί σαν χώρα να είμαστε gtp, αλλά το μετρό αποτελεί εξαίρεση (το μετρό, όχι ο ΗΣΑΠ
).
edit: Εγώ έχω και χάρτη με τις προβλεπόμενες γραμμές.Αλλά δεν έχω scanner .
αυτο σιγουρα ισχυει - το μετρο στο παρισι πχ ειναι σαν ασχημη / βρωμικη / παρατημενη / παναρχαια / αργη / φασαριοζικη εκδοση του δικου μας Ηλεκτρικου, και για καποιο λογο ειναι και περιφανοι για το τρενακι του τρομου π εχουν αντι για κανονικο μετρο
εμείς πήζαμε(και πήζουμε) στο καυσαέριο για πολλά χρόνια..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ALL BLACKS supporter..
ισχυει, αλλα και ο ησαπ υπαρχει απο παλια αλλα αλλαζει σιγα σιγα - εκεινοι γιατι δν βαζουν τιποτα καινουριο; ολακερη χωρα δν μπορει να παρει μερικα νεα τρενα πχ; η να κανει κανα εργο στις ραγες να μην πανε τα τρενα λες και εισαι στο αλλου , με φασαρια και ταρακουνηματα;
ποσο μαλλον να σφουγγαρισουν καμια φορα, δεν μπορω να φανταστω ποτε σφουγγαρισαν τελευταια φορα :S
ποσο μαλλον να σφουγγαρισουν καμια φορα, δεν μπορω να φανταστω ποτε σφουγγαρισαν τελευταια φορα :S
- enum21
Με τόσο κόσμο που πηγαινοέρχεται καθημερινά και να σφουγγαρίσεις πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις στο τέλος
Τέσπα, φαίνεται ότι σπαταλούν τα λεφτά τους σε πράγματα τα οποία έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς

Τέσπα, φαίνεται ότι σπαταλούν τα λεφτά τους σε πράγματα τα οποία έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς

βασικα και σε μας στον ηλεκτρικο που σφουγγαριζουν χειροτερα ειναι μετα , δεν ξερω αμα το εχετε προσεξειenum21 wrote:Με τόσο κόσμο που πηγαινοέρχεται καθημερινά και να σφουγγαρίσεις πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις στο τέλος![]()
παντα τα φρεσκοσφουγγαρισμενα τρενα μυριζουν Χαλια
- enum21
Κοίτα όσον αφορά το θέμα του πώς μυρίζουν άστο να πάει άστοchriskin wrote:βασικα και σε μας στον ηλεκτρικο που σφουγγαριζουν χειροτερα ειναι μετα , δεν ξερω αμα το εχετε προσεξειenum21 wrote:Με τόσο κόσμο που πηγαινοέρχεται καθημερινά και να σφουγγαρίσεις πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις στο τέλος![]()
παντα τα φρεσκοσφουγγαρισμενα τρενα μυριζουν Χαλια

Είτε τα σφουγγαρίζουν είτε όχι εγώ διαφορά δε βλέπω
- emperormario
- Wow! Terabyte level
4 στους 10 επιβάτες του ηλεκτρικου αγνοουν τη λέξη "σαπούνι"
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
emperormario wrote:4 στους 10 επιβάτες του ηλεκτρικου αγνοουν τη λέξη "σαπούνι"
βλεπω οτι εχουμε ακομα αισιοδοξους εδω γυρω
θα εβαζα το νουμερο στο 6
απο την αλλη, οι αλλοι 2 μπορει να την ξερουν απλα να μην το χρησιμοποιουν
το χειροτερο απο ολα ειναι καποιοι π τους βλεπεις απο μακρια και φαινονται πεντακαθαροι και πας κοντα και μυριζουν σαν να εχουν να δουν σαπουνι 5 δεκαετιες
- dexter
που να δεις μετρό λονδίνου 5 φορές πιο βρώμικο 10 φορές πιο ακριβό..chriskin wrote:ισχυει, αλλα και ο ησαπ υπαρχει απο παλια αλλα αλλαζει σιγα σιγα - εκεινοι γιατι δν βαζουν τιποτα καινουριο; ολακερη χωρα δν μπορει να παρει μερικα νεα τρενα πχ; η να κανει κανα εργο στις ραγες να μην πανε τα τρενα λες και εισαι στο αλλου , με φασαρια και ταρακουνηματα;
είχα πετύχει σάββατο βράδυ κοπέλα που ξέρασε μέσα στο τρένο και δεν κουνήθηκε βλέφαρο..ούτε καν να της δώσουν ένα χαρτομάντηλο της κοπέλας..
τραγικοί οι άγγλοι..
ALL BLACKS supporter..
ALL BLACKS supporter..
δεν εχω παει μεγαλη βρετανια οποτε δν μπορω να πωdexter wrote:που να δεις μετρό λονδίνου 5 φορές πιο βρώμικο 10 φορές πιο ακριβό..chriskin wrote:ισχυει, αλλα και ο ησαπ υπαρχει απο παλια αλλα αλλαζει σιγα σιγα - εκεινοι γιατι δν βαζουν τιποτα καινουριο; ολακερη χωρα δν μπορει να παρει μερικα νεα τρενα πχ; η να κανει κανα εργο στις ραγες να μην πανε τα τρενα λες και εισαι στο αλλου , με φασαρια και ταρακουνηματα;
είχα πετύχει σάββατο βράδυ κοπέλα που ξέρασε μέσα στο τρένο και δεν κουνήθηκε βλέφαρο..ούτε καν να της δώσουν ένα χαρτομάντηλο της κοπέλας..
τραγικοί οι άγγλοι..
το εχω ξανακουσει αυτο παντως
καλα ποσο ακριβο ειναι;
και κυριως, κανει και αυτο φασαρια οταν προχωραει σε σημειο να κλεινεις τα αυτια σου και να ελπιζεις να αντεξεις, ενω ταυτοχρονα τρανταζεται και παει περα δοθε χωρις λογο;
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ρε σεις το μετρο της Αγγλιας υπαρχει πριν τον Α Παγκοσμιο...λογικο ειναι να ειναι καλυτερο το δικο μας που μετραει 7-8 χρονια ζωης.Αν και η φραση "εχουμε το καλυτερο στην Ευρωπη" μαλλον ειναι για αποπροσανατολισμο αν σκεφτεις οτι εχουν 11 γραμμες και μεις 2.
- dexter
τουλάχιστον τα δικά μας ΜΜΜ την παλεύουν από άποψη τιμής, ειδικά αν είσαι φοιτητήςultimate_aektzis wrote:Ρε σεις το μετρο της Αγγλιας υπαρχει πριν τον Α Παγκοσμιο...λογικο ειναι να ειναι καλυτερο το δικο μας που μετραει 7-8 χρονια ζωης.Αν και η φραση "εχουμε το καλυτερο στην Ευρωπη" μαλλον ειναι για αποπροσανατολισμο αν σκεφτεις οτι εχουν 11 γραμμες και μεις 2.

ALL BLACKS supporter..
ALL BLACKS supporter..
- cyberpython
- Mbyte level
Ναι, αλλά η Αθήνα καλύπτει ~39km² και το Λονδίνο ~1707km² (δηλαδή περίπου 43 φορές μεγαλύτερη έκταση)...ultimate_aektzis wrote:Αν και η φραση "εχουμε το καλυτερο στην Ευρωπη" μαλλον ειναι για αποπροσανατολισμο αν σκεφτεις οτι εχουν 11 γραμμες και μεις 2.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αυτο ομως δεν αναιρει οτι ειναι λιγες οι γραμμες.Υπαρχουν πυκνοκατοικημενες και traffic-πνιγμενες περιοχες(πχ Γαλατσι) που παει ενα λεωφορειο μονο.Αντε να φτιαχτει η 4, μπας και δουν ασπρη μερα εκει πανω. 

ultimate_aektzis wrote:.Αν και η φραση "εχουμε το καλυτερο στην Ευρωπη" μαλλον ειναι για αποπροσανατολισμο αν σκεφτεις οτι εχουν 11 γραμμες και μεις 2.
Η ποσότητα δεν κάνει την ποιότητα Bob.

Όσο για τον ηλεκτρικό δεν έχεισ άδικο, αν και όλες οι χώρες μετράνε και τους αντίστοιχους ηλεκτρικούς τους στο σχέδιο του μετρό. Στις ΗΠΑ π.χ. το αποκαλούνε light train και είναι σε άλλα μέρη υπόγειο σε άλλα επιφανιακό και σε άλλα υπέργειο, σε βαθμό που είσαι στον 20 όροφο ενός ουρανοξύστη και κοιτάς από το παράθυρο και το βλέπεις να περνάει δίπλα σου. Εξάλλου αν ο ηλεκτρικός γίνει τόσο γρήγορος όσο το μετρό δεν θα υπάρχει διαφορά. Λένε ότι τώρα αλλάζουν τη γραμμή ώστε μετά να αγοράσουνε καινούρια τρένα σε στυλ ''μετρό'' που θα είναι πιο γρήγορα.
nickpro wrote:ultimate_aektzis wrote:.Αν και η φραση "εχουμε το καλυτερο στην Ευρωπη" μαλλον ειναι για αποπροσανατολισμο αν σκεφτεις οτι εχουν 11 γραμμες και μεις 2.
Η ποσότητα δεν κάνει την ποιότητα Bob.![]()
Όσο για τον ηλεκτρικό δεν έχεισ άδικο, αν και όλες οι χώρες μετράνε και τους αντίστοιχους ηλεκτρικούς τους στο σχέδιο του μετρό. Στις ΗΠΑ π.χ. το αποκαλούνε light train και είναι σε άλλα μέρη υπόγειο σε άλλα επιφανιακό και σε άλλα υπέργειο, σε βαθμό που είσαι στον 20 όροφο ενός ουρανοξύστη και κοιτάς από το παράθυρο και το βλέπεις να περνάει δίπλα σου. Εξάλλου αν ο ηλεκτρικός γίνει τόσο γρήγορος όσο το μετρό δεν θα υπάρχει διαφορά. Λένε ότι τώρα αλλάζουν τη γραμμή ώστε μετά να αγοράσουνε καινούρια τρένα σε στυλ ''μετρό'' που θα είναι πιο γρήγορα.
αληθεια;;; Τελειο
θελω να παω εκει

παντως σοβαρα, στην ελλαδα ειναι ηδη οκ, γιατι σπαταλανε λεφτα εκει και στα νοσοκομεια π ετρεχα τελευταια δεν ειχαν να δωσουν στους δικους μας μια καθαρη γαζα;