Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
Ας μην καταντήσουμε το Venus e-δικαστήριο ( αντίστοιχο των τηλεδικαστηρίων της TV)
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
ουτε αυτος ηταν μπροστα ομως απο οτι καταλαβαh4wk wrote:δέ θα πάρω θέση,γιατί δεν ήμουν μπροστά,αλλά ρώτησα ένα φίλο μου που τον έχει τον καθηγητή αυτό σχετικά με τις δηλώσεις του στεκιού και μου είπε
"δεν υπάρχει περίπτωση να έσπρωξε,πόσο μάλλον πρώτος.ένας κυριούλης είναι,μεγάλος κιόλας που δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.Ο μόνος λόγος που κανείς δε παρακολουθεί το μάθημά του τώρα είναι οτι δίνει έτοιμες τις σημειώσεις του"
ήταν κάθετος στην άποψή του πάντως
παντως redlabel εξαρταται παντα ομως πως οριζει ο καθενας τη βια.Για μενα βια ειναι επισης να πρεπει σε μια βδομαδα να κανω 3 εργασιες και το επομενο part απο 2 project, αλλιως να πρεπει να γραψω 8 για να περασω.
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Καταλαβαίνω το ζήτημα που θέτεις, αλλά αυτό δεν δίνει σε μένα το δικαίωμα να σε σπρώξω, ούτε σε σένα το δικαίωμα να με χτυπήσεις, έτσι δεν είναι;WoLfeN Ilic wrote:...παντως redlabel εξαρταται παντα ομως πως οριζει ο καθενας τη βια.Για μενα βια ειναι επισης να πρεπει σε μια βδομαδα να κανω 3 εργασιες και το επομενο part απο 2 project, αλλιως να πρεπει να γραψω 8 για να περασω.
Δ. Γκρ.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
δεν ειπα οτι δινεται σε κανεναν τετοιο δικαιωμα.απλα λεω οτι το να καταδικαζει καποιος τη βια, απαιτει και εναν ορισμο αυτης.Αλλιως ο καθενας καταλαβαινει συμφωνα με τον ορισμο της βιας που εχει στο κεφαλι του. Πρεπει να εχουμε κοινο contextredlabel wrote:Καταλαβαίνω το ζήτημα που θέτεις, αλλά αυτό δεν δίνει σε μένα το δικαίωμα να σε σπρώξω, ούτε σε σένα το δικαίωμα να με χτυπήσεις, έτσι δεν είναι;WoLfeN Ilic wrote:...παντως redlabel εξαρταται παντα ομως πως οριζει ο καθενας τη βια.Για μενα βια ειναι επισης να πρεπει σε μια βδομαδα να κανω 3 εργασιες και το επομενο part απο 2 project, αλλιως να πρεπει να γραψω 8 για να περασω.
Δ. Γκρ.

Αφού στην ανακοίνωση τους οι καθηγητές (το ΔΣ την έγραψε αλλά οι καθηγητές την υιοθέτησαν) γράφουν: "Ζητά επίσης από τις Πρυτανικές αρχές του ΟΠΑ, το Υπουργείο Παιδείας και τα άλλα όργανα της πολιτείας, να μας γνωστοποιήσουν τι μέτρα προτίθενται να λάβουν επιτέλους, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον και να υπάρξει στοιχειώδης έστω προστασία των εργαζομένων στο πανεπιστήμιο." Όταν ζητάνε από το υπουργείο και τα άλλα όργανα της πολιτείας να πάρουν μέτρα προστασίας τότε νομίζω είναι προφανές τι μέτρα θα είναι αυτά. Το κάνουν αυτοί αλλά δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε και εμείς πίσω από το δάχτυλό μας.N@z_Plir wrote: Το σκοπό της αποχής,προσωπικά ακόμα τον αναζητώ, καθότι έχω την εντύπωση πως η πλειοψηφία των καθηγητών μας τάσεται υπερ του ασύλου, οπότε δεν θεωρώ ότι υπήρξε προσπάθεια συκοφάντησης του ασύλου.
Πανεπιστημιακό κίνημα υπάρχει μόνο στα μυαλά ορισμένων καθηγητών.redlabel wrote: (...)Σίγουρα όχι το πανεπιστημιακό κίνημα.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Πεταγομαι για να πω οτι εδω στην -πανεμορφη- Στοκχολμη, που εχουμε "μπαμπουλες Σεκιουριτι" να μας φυλανε και χτυπαμε καρτα για να μπουμε στο κτηριο, η ελευθερια μας ειναι τοσο πνιγμενη σαν φοιτητες! Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι μας ελεγχουν! Το κτηριο ειναι ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο σε αντιθεση με την ΑΣΟΕΕ που κλεινει 21¨00, τα εργαστηρια το ιδιο για οποιον θελει να δουλεψει, ενω λειτουργουν μονο 2 bars στον χωρο του πανεπιστημιου ωστε να μεθοκοπησουμε αν θελησουμε!
Μπορειτε να τα συγκρινετε αυτα με τις ελευθεριες που μου προσεφερε το Ασυλο 5 χρονια??? Πως αλλιως θα ειχα δει μολοτοφ και Σουγιαδες??
ΥΓ.trollllllllll
Μπορειτε να τα συγκρινετε αυτα με τις ελευθεριες που μου προσεφερε το Ασυλο 5 χρονια??? Πως αλλιως θα ειχα δει μολοτοφ και Σουγιαδες??
ΥΓ.trollllllllll
Λίγο καιρό πριν στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης συνελήφθησαν δύο άτομα από την αστυνομία γιατί πέταξαν ένα παπούτσι και ένα βιβλίο προς την κατεύθυνση του πρέσβη του Ισραήλ. Κίνηση που ήταν προφανώς καθαρά συμβολική λόγω και του προηγουμένου με το παπούτσι στον Μπους. Από το βίντεο προκύπτει πως η αστυνομία άρχισε να απομακρύνει τα άτομα που μπήκαν στην αίθουσα πριν καν πετάξουν το παπούτσι.
Να τους χαίρεσαι λοιπόν τους σεκιουριτάδες σου που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής σε αντίθεση με την ΑΣΟΕΕ που σε κάθε γωνία σε περίμενε και ένας βιαστής. Εγώ από την άλλη χαίρομαι που δεν μπορεί να έρθει στην ΑΣΟΕΕ πρέσβης ενός από τα πιο δολοφονικά κράτη στο κόσμο. Ίσως να είναι και πιο σημαντικό αυτό από τα μεταμεσονύκτια ποτάκια.
Να τους χαίρεσαι λοιπόν τους σεκιουριτάδες σου που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής σε αντίθεση με την ΑΣΟΕΕ που σε κάθε γωνία σε περίμενε και ένας βιαστής. Εγώ από την άλλη χαίρομαι που δεν μπορεί να έρθει στην ΑΣΟΕΕ πρέσβης ενός από τα πιο δολοφονικά κράτη στο κόσμο. Ίσως να είναι και πιο σημαντικό αυτό από τα μεταμεσονύκτια ποτάκια.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Φανταζομαι το να μπορουν οι φτωχοι φοιτητες που υπερασπιζονται οι "πατερες" να εχουν προσβαση 24/7 σου περασε στο ντουκου ετσι? Η προσβαση σε αναγνωστηρια κτλ και αυτη στο ντουκου... μια χαρα το πας.
Σοβαρα ε? Πρεπει να εχουμε δηλαδη το αναρχικο στεκι-γιαφκα στην ΑΣΟΕΕ για "ζυμωμα", αλλα σε μαρανε μια ομιλια οποιου και να ητανε. Απο αυτη δεν προκυπτει "ζυμωμα" προφανως αφου δεν συμφωνουμε
Το ολο ποιντ στην ιστορια σου ποιο ειναι?
α.Οι φοιτητες δεν επρεπε να συλληφθουν επειδη θα επρεπε να υπαρχει ασυλο ωστε να κανουν οτι γουσταρουν χωρις συνεπειες?
β. Οι φοιτητες αυτοι ειχαν μεγαλα cojones και καναν αυτο που πιστευαν οτι πρεπει να κανουν, και ανελαβαν ευθηνη των πραξεων τους?
γ. Αλλο (ποιο?)
Για εμενα ειναι β οσο και αν σου φαινεται περιεργο. Προσωπικα εχω μαθει να υπερασπιζομαι οτι πιστευω και μετα να πληρωνω. Αν θελω να βαρεσω τη μουρη καποιου επειδη με προσεβαλε θα το κανω στο δρομο, δεν θα περιμενω να τον πετυχω μεσα στο "ασυλο" ωστε να τη βγαλω ζαχαρη μετα.
Σοβαρα ε? Πρεπει να εχουμε δηλαδη το αναρχικο στεκι-γιαφκα στην ΑΣΟΕΕ για "ζυμωμα", αλλα σε μαρανε μια ομιλια οποιου και να ητανε. Απο αυτη δεν προκυπτει "ζυμωμα" προφανως αφου δεν συμφωνουμε

α.Οι φοιτητες δεν επρεπε να συλληφθουν επειδη θα επρεπε να υπαρχει ασυλο ωστε να κανουν οτι γουσταρουν χωρις συνεπειες?
β. Οι φοιτητες αυτοι ειχαν μεγαλα cojones και καναν αυτο που πιστευαν οτι πρεπει να κανουν, και ανελαβαν ευθηνη των πραξεων τους?
γ. Αλλο (ποιο?)
Για εμενα ειναι β οσο και αν σου φαινεται περιεργο. Προσωπικα εχω μαθει να υπερασπιζομαι οτι πιστευω και μετα να πληρωνω. Αν θελω να βαρεσω τη μουρη καποιου επειδη με προσεβαλε θα το κανω στο δρομο, δεν θα περιμενω να τον πετυχω μεσα στο "ασυλο" ωστε να τη βγαλω ζαχαρη μετα.
Σε ποιους πατέρες αναφέρεσαι;
Ναι γιατί αν έκαναν την εξωτερική αίθουσα στην ΑΣΟΕΕ αναγνωστήριο θα γινόταν αμέσως Παλαιστίνη. Όπως στο Γουδί. Το πολυτεχνείο που είναι ανοιχτό όλο το βράδυ στήνονται κάθε μέρα οδοφράγματα ε;
Ωραία αφού την βρίσκεις κάτσε όλο το βράδυ μέσα, και όταν το πρωί έρθει κανένας δολοφόνος για διάλεξη σκέψου Παλαιστίνη και μ******ς, εγώ έχω εργαστήριο 24/7.
Αν θέλουν λοιπόν οι φοιτητές 24/7 ας το διεκδικήσουν, να διεκδικήσουν και σεκιούριτι και μπάτσους και ότι θέλουν. Αλλιώς γκρίνια και πάλι γκρίνια. (ή καλύτερα να σηκωθούν να φύγουν σε καμιά Σουηδία και να μην γυρίσουν ποτέ)
-----
ή έκανες μετά έντιτ ή εγώ δεν πρόσεξα ότι είχε και άλλο το ποστ σου.
Στα υπόλοιπα. Χαρακτηρίζεις το στέκι γιάφκα. Έχεις αποδείξεις για αυτό ή πετάς μ******ς από εδώ και από εκεί; Προφανώς για σένα δεν έχει καμία σημασία ότι πετάς δημόσια τέτοιες κατηγορίες για τα παιδιά που διαλέγουν να δρουν στο στέκι. Γενικά πες μας αν έχεις αποδείξεις για να αρχίσουμε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τα μπαν.
Ναι γιατί αν έκαναν την εξωτερική αίθουσα στην ΑΣΟΕΕ αναγνωστήριο θα γινόταν αμέσως Παλαιστίνη. Όπως στο Γουδί. Το πολυτεχνείο που είναι ανοιχτό όλο το βράδυ στήνονται κάθε μέρα οδοφράγματα ε;
Ωραία αφού την βρίσκεις κάτσε όλο το βράδυ μέσα, και όταν το πρωί έρθει κανένας δολοφόνος για διάλεξη σκέψου Παλαιστίνη και μ******ς, εγώ έχω εργαστήριο 24/7.
Αν θέλουν λοιπόν οι φοιτητές 24/7 ας το διεκδικήσουν, να διεκδικήσουν και σεκιούριτι και μπάτσους και ότι θέλουν. Αλλιώς γκρίνια και πάλι γκρίνια. (ή καλύτερα να σηκωθούν να φύγουν σε καμιά Σουηδία και να μην γυρίσουν ποτέ)
-----
ή έκανες μετά έντιτ ή εγώ δεν πρόσεξα ότι είχε και άλλο το ποστ σου.
Αν είναι να επαναφέρουμε και τα τανκς για να λέμε μετά ότι έχουμε μεγαλύτερα α*****α. Τα δικαιώματα είναι για τους φλώρους.Ganther wrote:Σοβαρα ε? Πρεπει να εχουμε δηλαδη το αναρχικο στεκι-γιαφκα στην ΑΣΟΕΕ για "ζυμωμα", αλλα σε μαρανε μια ομιλια οποιου και να ητανε. Απο αυτη δεν προκυπτει "ζυμωμα" προφανως αφου δεν συμφωνουμε
γ. Αλλο (ποιο?)
Στα υπόλοιπα. Χαρακτηρίζεις το στέκι γιάφκα. Έχεις αποδείξεις για αυτό ή πετάς μ******ς από εδώ και από εκεί; Προφανώς για σένα δεν έχει καμία σημασία ότι πετάς δημόσια τέτοιες κατηγορίες για τα παιδιά που διαλέγουν να δρουν στο στέκι. Γενικά πες μας αν έχεις αποδείξεις για να αρχίσουμε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τα μπαν.
Last edited by enum21 on Wed Dec 02, 2009 4:35 am, edited 3 times in total.
Reason: posts merged+bad language
Reason: posts merged+bad language
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Ας πάρουμε το υποθετικό σενάριο ότι η ΑΣΟΕΕ είναι υπό καθεστώς security κλπ και κάποια μέρα επισκέπτεται ως τιμώμενο πρόσωπο ο μπους το αμφιθέατρο Α.
Παρκάρει με άνεση στο προαύλιο, όπου και κάποιος ανεγκέφαλος κακός του σπάει το παρμπρίζ ή του διαλύει το αμάξι.
Νομίζω όλοι μπορούμε να φανταστούμε ότι το άσυλο είναι απαράδεκτο, με το να επιτρέψει να γίνονται τέτοια πράγματα. Όσο για τον δολοφόνο Μπους, αυτός θα κριθεί από τον θεό. Και οι ιδέες του από τους ακροατές του.
(ή καλύτερα να βάλει κανείς στην ιστορία αυτή ρήματα του παρελθόντος πχ ήταν/επισκέφθηκε κλπ)
------
έχει γίνει μεγάλη καραμέλα το άσυλο, όταν πραγματικά τα προβλήματα είναι εντελώς αλλού.
Παρκάρει με άνεση στο προαύλιο, όπου και κάποιος ανεγκέφαλος κακός του σπάει το παρμπρίζ ή του διαλύει το αμάξι.
Νομίζω όλοι μπορούμε να φανταστούμε ότι το άσυλο είναι απαράδεκτο, με το να επιτρέψει να γίνονται τέτοια πράγματα. Όσο για τον δολοφόνο Μπους, αυτός θα κριθεί από τον θεό. Και οι ιδέες του από τους ακροατές του.
(ή καλύτερα να βάλει κανείς στην ιστορία αυτή ρήματα του παρελθόντος πχ ήταν/επισκέφθηκε κλπ)
------
έχει γίνει μεγάλη καραμέλα το άσυλο, όταν πραγματικά τα προβλήματα είναι εντελώς αλλού.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
τοτε θα ειναι ηδη αργα.*estrngd wrote: Νομίζω όλοι μπορούμε να φανταστούμε ότι το άσυλο είναι απαράδεκτο, με το να επιτρέψει να γίνονται τέτοια πράγματα. Όσο για τον δολοφόνο Μπους, αυτός θα κριθεί από τον θεό. Και οι ιδέες του από τους ακροατές του.
οσο για παρανομες ενεργειες που γινονται μεσα απο το ασυλο ή χρησιμοποιειται το ασυλο σαν καταφυγιο, φανταζομαι οτι δεν ειναι θεμα του ποιος εχει τα μεγαλα α****δια. Οταν κανεις μια ενεργεια τη θεωρεις δικαιη οποτε εκεινη τη στιγμη αν ο νομος την απαγορευει θεωρεις οτι το δικιο το εχεις εσυ και οχι η αστικη δικαιοσυνη.Οποτε αν κανεις κατι και κατσεις μετα να σε συλλαβουν ή ηλιθιος θα εισαι ή απλα θα ειναι μια απο τις χιλιαδες συμβολικες ενεργειες(εχουμε μπουχτησει απο συμβολα).
Ποιος μιλησε για πανεπιστημιακο κινημα?Ενωμενοι οι φοιτητες με τους καθηγητες για να διεκδικησουν τι?Σα να λεμε οι εργαζομενοι μαζι με τα αφεντικα σε ενα πανεργατικο κινημα.Οταν ενας κυκλος κινειται ολοκληρος δεν σπαει.Ο σκοπος ειναι να σπασει. Οσο το αφεντικο ελεγχει τον μισθο μου, τη ζωη μου και μπορει να με απολυσει οποτε θελει, ο κυκλος παραμενει κυκλος(καπιταλιστικος κυκλος).Οσο ο καθηγητης μού ελεγχει τη ζωη με τις απειρες εργασιες, παιζει με τη νοϋμοσύνη μου διορθωνοντας οπως να ναι, παιζει με την υπομονη μου κανοντας διακοπες ενω εγω περιμενω να βγει 1 μαθημα, για ποιο πανεπιστημιακο κινημα να συζητησουμε?
Το πανεπιστημιο διωκοταν οταν παρηγαγε γνωση αφιλτραριστη απο την εξουσια.Τοτε υπηρχε και τοτε ειχε νοημα ενα πανεπιστημιακο κινημα. Τωρα απο ποιον διωκεται το πανεπιστημιο?Ειδικα το πανεπιστημιο που παραγει μελλοντικα στελεχη για τη eurobank
edit: Οποτε το θεμα ειναι απλο. Οποιος καταδικαζει τη βια- μια τοσο γενικη λεξη ας ερθει εδω και ας μας την ορισει.Τι ειναι η βια?Η βια υπαρχει απο την αρχη αυτου του κοσμου. Βιαιο ηταν και το big bang.Τεσπα. Οποτε σαν συνεπεια αυτου και των πανω που ελεγα αποψη μου ειναι οτι καποιος αν θελει να βγαλει μια αποψη για παρανομες ενεργειες μεσα απο το ασυλο θα πρεπει να πει αν συμφωνει ή διαφωνει με τη συγκεκριμενη ενεργεια.Εκτος και αν καποιος συμφωνει απολυτα με την αστικη δικαιοσυνη, οποτε πασο.
- marios
- Wow! Terabyte level
Επειδή έχει ξεφύγει το όλο θέμα, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να λέμε τι θα γινόταν αν είμασταν Σουηδία. Θα είχαμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά από αυτά που έχουμε εδώ. Ο καθένας διαλέγει την πλευρά του και τέλος.
Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για το αν ο καθηγητής προκάλεσε/χτύπησε τα παιδιά ή το αντίστροφο. Μπορεί στην τελική να μην συνέβει και τίποτα και απλά να παρατράβηξε.
Αυτό που όμως θεωρώ ότι έχει νόημα να συζητήσουμε/αναλογιστούμε είναι το ότι (κατα την γνώμη μου) θα έπρεπε να ήταν αδιανόητο να διακόπτεται το μάθημα. Από τον οποιοδήποτε, είτε τον πρωθυπουργό είτε τον Obama είτε τον τελευταίο αφισοκολλητή(no offence στα παιδιά, απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα "άσημου" άσχετου με το Πανεπιστήμιο). Για μένα αυτό αλλοτριώνει το νόημα και την ουσία του Πανεπιστημίο και όχι αν ο καθηγητής έσπρωξε ή αν τα παιδιά σπρώξανε.
Φυσικά κανονικά θα έπρεπε πριν από αυτό να βάζω την χρήση βίας, αλλά επειδή αυτό είναι κοινωνικό και όχι φοιτητικό πρόβλημα το θεωρω φυσικό επακόλουθο του πάτου που έχουμε πιασεί σαν χώρα σε όλα τα επίπεδα
edit: WoLfeN Ilic νομίζω ότι η παραπάνω χρήση της βίας αναφέρεται σε χειροδικία(από τους άλλους, από μένα σίγουρα αυτό εννοώ). Από κει και πέρα σε άλλα που λες συμφωνώ, σε άλλα διαφωνω αλλά δεν είναι on-topic για να το συζητήσουμε
Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για το αν ο καθηγητής προκάλεσε/χτύπησε τα παιδιά ή το αντίστροφο. Μπορεί στην τελική να μην συνέβει και τίποτα και απλά να παρατράβηξε.
Αυτό που όμως θεωρώ ότι έχει νόημα να συζητήσουμε/αναλογιστούμε είναι το ότι (κατα την γνώμη μου) θα έπρεπε να ήταν αδιανόητο να διακόπτεται το μάθημα. Από τον οποιοδήποτε, είτε τον πρωθυπουργό είτε τον Obama είτε τον τελευταίο αφισοκολλητή(no offence στα παιδιά, απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα "άσημου" άσχετου με το Πανεπιστήμιο). Για μένα αυτό αλλοτριώνει το νόημα και την ουσία του Πανεπιστημίο και όχι αν ο καθηγητής έσπρωξε ή αν τα παιδιά σπρώξανε.
Φυσικά κανονικά θα έπρεπε πριν από αυτό να βάζω την χρήση βίας, αλλά επειδή αυτό είναι κοινωνικό και όχι φοιτητικό πρόβλημα το θεωρω φυσικό επακόλουθο του πάτου που έχουμε πιασεί σαν χώρα σε όλα τα επίπεδα

edit: WoLfeN Ilic νομίζω ότι η παραπάνω χρήση της βίας αναφέρεται σε χειροδικία(από τους άλλους, από μένα σίγουρα αυτό εννοώ). Από κει και πέρα σε άλλα που λες συμφωνώ, σε άλλα διαφωνω αλλά δεν είναι on-topic για να το συζητήσουμε

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
http://www.posdep.gr/index.php?option=c ... Itemid=118
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1110896
αυτα ειναι, πανεπιστημιακο κινημα
και μεσα στα περιστατικα και ενα αμφιβολου αληθειας περιστατικο βασισμενο σε μια αμφιβολου αληθειας ανακοινωση των μελων ΔΕΠ.
Συγχαρητηρια, αποδικνυεται για αλλη μια φορα οτι φοιτητες και καθηγητες δεν ειναι μαζι
Και ολα αυτα ποτε?Μια βδομαδα πριν τις 6 δεκεμβρη.Μπραβο και παλι μπραβο.
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1110896
αυτα ειναι, πανεπιστημιακο κινημα
και μεσα στα περιστατικα και ενα αμφιβολου αληθειας περιστατικο βασισμενο σε μια αμφιβολου αληθειας ανακοινωση των μελων ΔΕΠ.
Συγχαρητηρια, αποδικνυεται για αλλη μια φορα οτι φοιτητες και καθηγητες δεν ειναι μαζι
Και ολα αυτα ποτε?Μια βδομαδα πριν τις 6 δεκεμβρη.Μπραβο και παλι μπραβο.
Κάνεις ένα λάθος. Το ότι δεν υπάρχει κίνημα φοιτητών και καθηγητών μπορείς να το δεις από παντού εκτός από τις ανακοινώσεις της ΠΟΣΔΕΠ. Η ΠΟΣΔΕΠ είναι συνδικαλιστικό όργανο και μάλιστα όχι πρωτοβάθμιο. Αν, λέμε τώρα, η ΕΦΕΕ ήταν κατά των καταλήψεων θα σήμαινε αυτόματα ότι το φοιτητικό κίνημα είναι κατά των καταλήψεων;
Last edited by giak on Wed Dec 02, 2009 1:17 am, edited 1 time in total.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
δεν λεω οτι ειναι η αποδειξη.απλα λεω οτι ειναι αλλη μια αποδειξηgiak wrote:Κάνεις ένα λάθος. Το ότι δεν υπάρχει κίνημα φοιτητών και καθηγητών μπορείς να το δεις από παντού εκτός από τις ανακοινώσεις της ΠΟΣΔΕΠ. Η ΠΟΣΔΕΠ είναι συνδικαλιστικό όργανο και μάλιστα όχι πρωτοβάθμιο. Αν, λέμε τώρα, η ΕΦΕΕ ήταν κατά των καταλήψεων θα σήμαινε αυτόματα ότι το φοιτητικό κίνημα είναι κατά των καταλήψεων.

προσωπικα δεν μου κανει εντυπωση το συγκεκριμενο
απλα οταν βλεπεις και καθηγητες, αλλα και ποσδεπ να ενστερνιζονται το ιδιο πραγμα τοτε αυτο κατι σημαινει.Αλλιως αν ηταν μονο η ποσδεπ δεν θα με απασχολουσε, δεν τσουβαλιαζω καθε τομεα στο ανωτατο συνδικαλιστικο του οργανο
- sandra
- Wow! Terabyte level
tvxsΔυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται παρατεταγμένες μπροστά από την ΑΣΟΕΕ στην οδό Πατησίων, με σκοπό να εγγυηθούν την εφαρμογή της χθεσινοβραδινής απόφασης του Πρύτανη να παραμείνει κλειστή η σχολή «λόγω της Νέας Γρίπης», όπως είναι η επίσημη αιτιολογία της απόφασης.
Ταυτόχρονα, έξω από την ΑΣΟΕΕ βρίσκονται συγκεντρωμένοι περίπου 200 φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνει η σχολή ανοικτή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση η οποία θα συζητήσει ζητήματα που αφορούν τις κινητοποιήσεις με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ταυτόχρονα, οι φοιτητές αντιλαμβάνονται την επίκληση της Νέας Γρίπης ως απλή πρόφαση για να κλείσει το πανεπιστήμιο από τις πρυτανικές αρχές, ενώ αίτημα τους αποτελεί το άνοιγμα του πανεπιστημίου με απόφαση του πρύτανη.
Νωρίτερα τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να απωθήσουν τους φοιτητές, ενώ κάποιοι από τους φοιτητές κατόρθωσαν να εισέλθουν στο κτίριο και δέχθηκαν την επίθεση των ΜΑΤ. Αυτή τη στιγμή η μία κατεύθυνση της οδού Πατησίων είναι αποκλεισμένη από τους αστυνομικούς.
Άρχισαν τα όργανα
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Zifnab
- Academic status: MSc
Και εγώ πέρασα πριν λίγο από την σχολή (δεν είδα την ανακοίνωσηcypher wrote: Btw περασα μια βολτα απο την σχολη. Εχει καμια 20αρια+ μπατσους παραταγμενους απο δεριγνυ προς την κεντρικη εισοδο και καμια 15αρια+ απο αντωνιαδου προς κεντρικη. Ολοι εχουν ενα υφος...

Έλεος ποιά γρίπη? Καλύτερα να έλεγαν προς αποφυγή επεισοδίων ή κάτι τέτοιο! Και μάλιστα επ' αόριστον!
Παιδιά η ασοεε ηταν κλειστή από μπάτσους το πρωί και κόσμος που ήταν μαζεμένος την άνοιξε κατα τις 11.30. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στον κόσμο που πήγαινε να μπει μέσα, ψέκασαν με χημικά και πέταξαν και μια κρότου λάμψης μέσα στη σχολή. Η έμπρακτη κατάργηση του ασύλου έιναι γεγονός. Μαζεύεται και άλλος κόσμος τώρα σιγά σιγά στην ασοεε. Στην 1 είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του ΦΣ ΑΣΟΕΕ. Αναμένουμε εξελίξεων. Αφήστε τα PC και ελάτε στη σχολή.
indymediaεπειγον
από κ 11:51πμ, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009
ανοιξε η πορτα της πατησιων απο μεσα, προσπαθησε να μπει ο κοσμος που ηταν εξω.Τα ματ που ηταν δεξια και αριστερα μας μπηκαν μπροστα στη πυλη και εριξαν δακρυγονα μεσα. 50 ατομα καταφεραν να μπουν μεσα, οποτε χρειαζεται κοσμος. Οι μπατσοι ειναι ακομα στη πυλη.
Το παραπάνω το επιβεβαιώνω από τηλεφώνημα που είχα. Τώρα επικρατεί ψιλοηρεμία...
- zaveti
- Mbyte level
- Academic status: N>4
νομιζω οι ιδιοι οι μπατσοι δυναμιτιζουν πιο πολυ το κλιμα παρα η συνελευση που θα γινοταν σε 40 λεπτα απο τωρα..κατα την ταπεινη μου γνωμη δηλαδη
- Zifnab
- Academic status: MSc
Άρα πέρασαν και μέσα στη σχολή ε? Τα πολλά άτομα θα κατεύουν στη 1, όπως είναι ανακοινωμένο και στο http://athens.indymedia.org
-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
Γεια σας,zaveti wrote:βλεπω οτι στο φορουμ ειναι ο κ.Τουμπης.
Περιμενω ανυπομονα σχολιο του
(σχεδον συνεχής

http://athens.indymedia.org/front.php3? ... id=1111696
Σχετικά με σχόλιο δικό μου που ζητήθηκε άνω: η θέση μου είναι λίγο ιδιάζουσα, ως καθηγητή. Αν πάρω θέση ενδεχομένως να ληφθεί αυτό ως προσπάθεια καθ' έδρας κύρυγματος, καπελώματος, κτλ. κτλ. (Γι' αυτό στο παρελθόν είχα πει ότι μιλάω μόνο για μαθηματικά και τον Παναθηναϊκό) Προφανώς οι περισσότεροι εδω πέρα αντιλαμβάνονται ότι είμαι εδώ ως μέλος του forum και τίποτα άλλο, αλλά καλύτερα να κάτσω στη γωνία μου, αν και προφανώς έχω πολύ συγκεκριμένες απόψεις για το τι συμβαίνει.
Πρώτα όμως θέλω να πω (σε σχέση με προηγούμενα posts που με αφορούν άμεσα) ότι, προφανέστατα, δεν αντιλαμβάνομαι τα συμφέροντα των καθηγητών (και βέβαια τα δικά μου) ως αντίθετα των φοιτητών, αλλά προφανώς το αντίθετο. Ελπίζω η εν γένει συμπεριφορά μου να το δείχνει αυτό. Από κει και πέρα, ελεύθερη χώρα είμαστε, ο καθένας πιστεύει και λέει ό,τι θέλει.