Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Θα κλείσει?

Post by N@z_Plir » Wed Dec 02, 2009 1:50 pm

nikolas17 wrote:Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες πάντως, η ΠΑΣΠ δεν πρόκειται να κατεβάσει πλαίσιο για κατάληψη.
Η Πασπ όπως είπε ο nikolas ΔΕΝ θα προτείνει κατάληψη. Ανοιχτή σχολή και συμμετοχή στην πορεία την κυριακή 6 δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Dec 02, 2009 2:10 pm

Αρα τσαμπα χαρηκαμε ή "χαρηκαμε" για διακοπες διαρκειας.Εκτος και αν αληθευει η φημη οτι θα κλεισει απο την αστυνομια.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Wed Dec 02, 2009 2:15 pm

ultimate_aektzis wrote:Αρα τσαμπα χαρηκαμε ή "χαρηκαμε" για διακοπες διαρκειας.Εκτος και αν αληθευει η φημη οτι θα κλεισει απο την αστυνομια.
Μην βιάζεσαι.. ο χειμώνας ειναι μακρύς....
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Dec 02, 2009 2:21 pm

nickpro wrote:Έχω πληροφορίες πολύ έγκυρες ότι η ΔΑΠ θα κατέβει και θα προσπαθήσει να μην κλείσει η σχολή. Αλλά θα δείξει τώρα.
ελπιζω να μην προσπαθησει με τον αγαπήμενο της τροπο
nikolas17 wrote:Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες πάντως, η ΠΑΣΠ δεν πρόκειται να κατεβάσει πλαίσιο για κατάληψη.
δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις η πασπ να πει για καταληψη - λογικα και η μιση ελλαδα να δολοφονηθει η πασπ παλι κατα θα ειναι
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by para » Wed Dec 02, 2009 2:27 pm

chriskin wrote:δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις η πασπ να πει για καταληψη - λογικα και η μιση ελλαδα να δολοφονηθει η πασπ παλι κατα θα ειναι
Μπα, εδώ είσαι λάθος. Περισσότερες φορές λέει η πασπ για κατάληψη, παρά η πανσπουδαστική :ρ
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Wed Dec 02, 2009 2:33 pm

chriskin wrote:
δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις η πασπ να πει για καταληψη - λογικα και η μιση ελλαδα να δολοφονηθει η πασπ παλι κατα θα ειναι
Κάνεις λάθος. Στο παρελθόν στις καταλήψεις ιουνίου 2006-φεβρουαρίου 2007 η πασπ συμμετείχε σε πλαίσια καταλήψεων καθώς αυτό έκριναν τότε τα μέλη της.
Στην προκειμένη περίπτωση η κατάληψη δεν θεωρούμε ότι θα ωφελήσει κάτι στις ημέρες μνήμης της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου.

+1 para (τώρα το είδα-εύστοχο το σχόλιο)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Dec 02, 2009 2:46 pm

para wrote:
chriskin wrote:δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις η πασπ να πει για καταληψη - λογικα και η μιση ελλαδα να δολοφονηθει η πασπ παλι κατα θα ειναι
Μπα, εδώ είσαι λάθος. Περισσότερες φορές λέει η πασπ για κατάληψη, παρά η πανσπουδαστική :ρ
δεν ειπα οτι η πανσπουδαστικη θα πει για καταληψη
αμα το ελεγα, τοτε θα ειχα λαθος :)
N@z_Plir wrote:
chriskin wrote:
Κάνεις λάθος. Στο παρελθόν στις καταλήψεις ιουνίου 2006-φεβρουαρίου 2007 η πασπ συμμετείχε σε πλαίσια καταλήψεων καθώς αυτό έκριναν τότε τα μέλη της.
Στην προκειμένη περίπτωση η κατάληψη δεν θεωρούμε ότι θα ωφελήσει κάτι στις ημέρες μνήμης της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου.

ενα παιδακι εκτελεστηκε ρε συ, δεν αξιζει τουλαχιστον ενα σημαδι πως δεν μας αρεσε και πως δεν το ξεχναμε; μια μερα τουλαχιστον να κλεισει η σχολη και αντι για μαθηματα να μιλησει ο κοσμος για το παιδακι.
τοσο περισσοτερο αξιζει μια μερα μαθημα;

επισης, αμα το 06 ηταν το πασοκ κυβερνηση, θα προτινε η πασπ καταληψη; αμα δεν μπορεις να απαντησεις εδω ανοιχτα, στειλε μου σε μηνυμα
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Dec 02, 2009 2:51 pm

N@z_Plir wrote: Κάνεις λάθος. Στο παρελθόν στις καταλήψεις ιουνίου 2006-φεβρουαρίου 2007 η πασπ συμμετείχε σε πλαίσια καταλήψεων καθώς αυτό έκριναν τότε τα μέλη της.

κλασσικη ατακα πασπ για να δικαιολογησει οτι και καλα δεν ειναι κατα των καταληψεων.
Ναι κατεβαζε πλαισιο για καταληψη.Αυτο τις κοστησε τις εκλογες ομως και απο τοτε δεν εχει ξανακατεβασει πλαισιο για καταληψη.Αρα μην τρελαθουμε οτι σκεφτεται η πασπ οτι δεν ειναι η σωστη περιοδος για καταληψη.Καηκε μια φορα στο χυλο και τωρα φυσαει και το γιαουρτι
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Wed Dec 02, 2009 2:51 pm

N@z_Plir wrote:
chriskin wrote:

η πασπ κατέβαζε πλαίσιο για κατάληψη όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ τώρα που είναι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα παράπονο η πασπ όλα λειτουργούν ρολόι.. :smt019
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Dec 02, 2009 2:54 pm

dexter wrote: η πασπ κατέβαζε πλαίσιο για κατάληψη όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ τώρα που είναι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα παράπονο η πασπ όλα λειτουργούν ρολόι.. :smt019
σωστο και αυτο
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Dec 02, 2009 3:00 pm

απο οτι φαινεται δεν ειμαι ο μοναδικος που πιστευει πως η πασπ δεν θελει καταληψη απλα επειδη δεν τη συμφερει να θελει

ειναι περιεργο πως μπορει μια παραταξη να αποφασιζει αμα θελει η οχι καταληψη απλα με το αμα τη συμφερει η οχι - και οχι με το τι πιστευει - και παρ'ολα αυτα να υπαρχει κοσμος που , για καποιο λογο, να την ψηφιζει.
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Wed Dec 02, 2009 3:03 pm

Τα γνωστά αριστερών κ.α, σχεδον βεβαιο οτι η κατάληψη - αν γίνει - θα συνεχίσει, το γεγονός (της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου) ειναι απλά μια αφορμή για να εξαναγκασουν εκκολαπτόμενους επαναστάτες φοιτητές να ψωνισουν απο το μαγαζάκι τους.
που θα πάει θα το δουμε...
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Wed Dec 02, 2009 3:06 pm

rose wrote:Τα γνωστά αριστερών κ.α, σχεδον βεβαιο οτι η κατάληψη - αν γίνει - θα συνεχίσει, το γεγονός (της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου) ειναι απλά μια αφορμή για να εξαναγκασουν εκκολαπτόμενους επαναστάτες φοιτητές να ψωνισουν απο το μαγαζάκι τους.
η υποβαθμιστικη γλωσσα που χρησιμοποιεις οταν αναφερεσαι σε αριστερους, ειναι τοσο standar που προδιδει την ιδια σου την πολιτικη ταυτοτητα και το ποσο χωρις παρωπιδες εισαι(καθολου).
και οχι δεν ειμαι αριστερος
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Dec 02, 2009 3:12 pm

δεν μπορω να κατσω να ασχοληθω με το τελευταιο μηνυμα του Rose - ειναι παντα ετσι ενοχλητικα και προσβλητικα, με τον τροπο που αμα μιλαγα εγω η καποιος αλλος για τις δικες του ιδεες θα το θεωρουσε κακο - τοσο που θα κατηγορουσε σιγουρα την αριστερα γι αυτο .
απλα ειναι κριμα να υπαρχουν ανθρωποι Τοσο μακρια απο την ιστορια που να θεωρουν την αριστερα διαβολους που εχουν σκοπο να καταστρεψουν το ηθος της τελειας κοινωνιας μας, την αναρχια κατι αναλογο του οτι θα "γινει" το 2012 κτλ κτλ.
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Wed Dec 02, 2009 4:07 pm

"Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει". :?:

Δ. Γκρ.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Dec 02, 2009 5:05 pm

redlabel wrote:"Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει". :?:

Δ. Γκρ.
οπου εδω τι θελουν οι θεοι και τι οι ανθρωποι; :?:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Dec 02, 2009 6:02 pm

κάτι μου λέει ότι ο θεός είναι ο Χρυσοχοΐδης :)
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Dec 02, 2009 6:29 pm

chriskin wrote:απλα ειναι κριμα να υπαρχουν ανθρωποι Τοσο μακρια απο την ιστορια
Απο το λίγο που ξέρω τον rose, δε νομίζω ότι είναι αυτά που λες
rose wrote: Τα γνωστά αριστερών κ.α, σχεδον βεβαιο οτι η κατάληψη - αν γίνει - θα συνεχίσει, το γεγονός (της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου) ειναι απλά μια αφορμή για να εξαναγκασουν εκκολαπτόμενους επαναστάτες φοιτητές να ψωνισουν απο το μαγαζάκι τους.
Απο την άλλη, καλό είναι να τεκμηριώνουμε μια άποψη πριν την πούμε..Φιλικά
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Wed Dec 02, 2009 6:59 pm

redlabel wrote:"Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει". :?:

Δ. Γκρ.
Σε όποιον δεν κατάλαβε, λέει ότι άλλες είναι ο πεποιθήσεις των ανθρώπων, άλλα όμως έχει αποφασίσει ο Θεός.

Και μην βάζεται τον Χρυσοχοίδη για θεό.

Θέλω να πώ κάτι σε όσους ψηφίζουν υπέρ της κατάληψης.
Εγώ δεν είμαι αντίθετος στο να μην κάνουμε 1-2 μέρες μάθημα και να κάνουμε διαφορα events για τον Γρηγορόπουλο ή για σχετικά θέματα περί πολιτικής, κοινωνικά κλπ. Κάτι σαν διημερίδα. Αυτό θα άρμοζε σε ένα πανεπιστήμιο και είμαι σίγουρος ότι πολλοί καθηγητές θα το υποστήριζαν και ίσως συμμετείχαν και αυτοί.

Αλλά άλλο αυτό άλλο κατάληψη. Πρώτα από όλα χάνεται το ειρηνικό της σημασίας καθώς πρώτα από όλα έρχεσαι σε αντιπαράθσεη με τους καθηγητές (δεν θέλω να ακούσω σχόλια περι ψεμάτων για το περιστατικό με τον καθηγητή και για πιθανές λαμογιές, είναι άσχετα με την περίσταση).
Από εκεί και πέρα, ποιός λέει ότι δεν θα ''χάσουμε'' τη σχολή από τον έλεγχό μας (οι φοιτητές). Αν στην κατάληψη δεν μείνει αρκετός κόσμος, οι διάφοροι αλήτες που σπάνε και χρησιμοποιού την ΑΣΟΕΕ ως ορμητήριο θα μπορούν να μπουκάρουν μέσα και τότε το χάσαμε το παιχνίδι. Μπορεί να μείνουν και μήνα εκεί μέσα. Συν το ότι οι περσινές εικόνες καταστροφής του πανεπισστημίου ήταν ότι χειρότερο. Γιατί να το σπάσεις? Για να επιδεινώσεις την ήδη άθλια κατάσταση στη οποία βρίσκεται?? Αν η κατάληψη φύγει από τα χέρια των φοιτητών τότε θα έχουμε τα περσινά. Συν το ότι θα δώσουμε πάτημα να ειπωθεί ότι οι καταστροφές θα γίνουν απο φοιτητές. Αν δεν δώσουμε όμως αυτό το πάτημα, και απλά κάνουμε το πρώτο που πρότεινα, τότε όποιος τολμήσει να χαλάσει αυτη τη γιορτή-εκδήλωση,ειρηνικό φόρουμ, θα είναι κατακριταίος και καταδικαστέος, δεν θα έχει ούτε ένα επιχείρημα και θα υποστεί την οργή εκατομμυρίων κόσμου.
Με μη κατάληψη θα προστατέψουμε την ιδιότητά μας ως φοιτητές, και δεν παρομοιασθούμε με ταραξίες κλπ κλπ.

Αν πάλι δεν σας αρέσει η ιδέα του 2ήμερου φόρουμ, τότε καθένας ας τιμήσει όπως θέλει το παιδί, αλλά όχι εις βάρος του πανεπιστημίου και των φοιτητών του. Κάποιος είπε ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό ή υπό κατάληψη για να βρούν καταφύγιο στο άσυλο αυτοί που θα συμμετέχουν σε πορείες για τη μνήμη του Αλέξη.

Έχω να πω ότι αν είναι ειρηνικές οι πορείες, δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστούν άσυλο. Αν όμως δεν είναι ειρηνικές οι πορείες, δηλαδή γίνουν τα ίδια περσινά, δεν βρίσκω λόγο γιατί να δώσουμε άσυλο σε αυτούς που κάνουν κακό σε όλους εμάς είτε έμεσα είτε άμεσα. :smt017 Το τελευταίο το αφήνω πιο πολύ σαν τροφή σκέψης.

Κάτι τελευταίο. Άκουσα ότι φέτος οι αλήτες-που-σπάνε θα έχουν ενισχύσεις από άλλες χώρες. Αληθεύει?
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Wed Dec 02, 2009 8:39 pm

χαχαχααχαχα καιρό είχα να γελάσω τόσο στο venus!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Dec 02, 2009 9:31 pm

αυτο για τις ενισχυσεις, το ειπε ο Καρατζαφερης
αμα τον πιστευεις, δικο σου θεμα.

οσο για το "ειρηνικες πορειες δεν χρειαζονται το ασυλο" μπορω να σου πω οτι στην ειρινικοτατη καθιστικη διαμαρτυρια για τα καμμενα της Παρνηθας, η αστυνομια επιτεθηκε - δεν ειχαμε κανει Τιποτα απολυτως.
ειναι ευκολο να σκεφτομαστε λογικα - οταν ομως εχεις να κανεις με αστυνομικους καλυτερα να εχεις μια καχυποψια ομως , οι 7/8 στους 10 αστυνομικους δεν σκεφτονται οπως οι λογικοι ανθρωποι , προκαλουν επιτηδες.

αλλο παραδειγμα
φιλη μου, 1.50 μικροκαμωμενη, σε ειρηνικη πορεια, της αδειασαν την τσαντα (κατα τη διαρκεια "ελεγχου στοιχειων - αμα ηταν κουστουματος τυπος θα του αδειαζαν τον χαρτοφυλακα στο δρομο;- και οταν πηγε να τα μαζεψει απο κατω την εστειλαν στο νοσοκομειο με δεν ξερω ποσα κοκκαλα σπασμενα

ΜΗΝ κρινεις τη λογικη του αστυνομικου οπως κρινεις τη λογικη οποιουδηποτε αλλου - θα καταληξεις σε λανθασμενα συμπερασματα
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Dec 02, 2009 11:07 pm

"Οι αλήτες που τα σπάνε" nickpro που βιάζεσαι να κρίνεις, δεν θα έχουν ενισχύσεις, ή όπως το χαρακτηρίζεις.

Οπως στη G8 μαζεύονται για διαδηλώσεις απο διάφορες χώρες, και στα διάφορα G του κάθε αρχηγάρα του κόσμου, έτσι και το Δεκέμβρη μακάρι να έρθουνε να διαδηλώσουνε από όλες τις χώρες κατά της αστυνομικής βίας.

Τώρα αν νομίζεις ότι αυτό είναι ενίσχυση στους αλήτες που τα σπάνε τι να σου πω.

Επίσης "ειρηνικη πορεία" δε γίνεται να υπάρχει με τα ΜΑΤ δίπλα. Τα'χουμε ξαναπει, δεν δυναμιτίζεται απο μόνη της η ατμόσφαιρα, δεν είναι τυχαίο ότι σε ΚΑΘΕ συγκέντρωση διαμαρτυρίας, τα βρισίδια, και οι τσαμπουκάδες αρχίζουν οταν κατεβαίνουν τα ΜΑΤ απο τη βουλή, και αρχίζουνε την περικύκλωση.

Για άλλη μια φορά, μην κρίνετε ό,τι δεν έχετε ζήσει. Νεοέλληνες.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”