Venus Feedback
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Re: Venus Feedback
Me wants Quick Reply.

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Υπηρχε αλλα για καποιο λογο αφαιρεθηκε καμποσες αναβαθμισεις πισω...
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
δύο οι λόγοι
1) έγινε αναβάθμιση σε phpbb3.0 και δεν το ξαναπεράσαμε (not really an excuse
)
2) μερικές φορές καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε άλλη μια φορά πριν γράψουμε κάτι
Τέσπα, αν το θέλετε, το βάζουμε. Απλά μην είστε μόνο 2

1) έγινε αναβάθμιση σε phpbb3.0 και δεν το ξαναπεράσαμε (not really an excuse

2) μερικές φορές καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε άλλη μια φορά πριν γράψουμε κάτι

Τέσπα, αν το θέλετε, το βάζουμε. Απλά μην είστε μόνο 2

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οταν πατησα σημερα προβολη νεων δημοσιευσεων, μου εβγαλε και αυτο στο λινκ(που δεν μου το εβγαζε μεχρι χθες):
Τι ειναι? 
Code: Select all
&sid=ca154238ac3bdecd6cf876db79883f79

- para
- Wow! Terabyte level
Ισχύουν ακόμα οι παραπάνω κανόνες;VPF rules wrote:1. Οι χρήστες που θα δημοσιεύουν αγγελίες να έχουν τουλάχιστον 10 δημοσιεύσεις σε άλλες κατηγορίες.
..
5. Σε περίπτωση παράβασης των ανωτέρω οι παραβάτες θα προειδοποιούνται και οι υπότροποι θα αποκλείονται από τη συμμετοχή τους στο forum (ban). Η παραβίαση ειδικά του 1 θα σημαίνει τον αυτόματο αποκλεισμό του χρήστη χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- para
- Wow! Terabyte level
Κάπου πήρε το μάτι μου post edit reason:
Εκεί, αν δεν κάνω λάθος, κράταγε την πρώτη ημερομηνία. Αλλά λογικά θα μπορεί να γίνει να κρατάει και την τελευταία.
Μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ για να μην τρέχουν συνέχεια τα παιδιά να κάνουν merge.Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
Εκεί, αν δεν κάνω λάθος, κράταγε την πρώτη ημερομηνία. Αλλά λογικά θα μπορεί να γίνει να κρατάει και την τελευταία.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
- cypher
To ζητημα ειναι οτι δεν βολευει παντα το automerge π.χ. στα πρωτα posts των νηματων η οταν η διαφορα αναμεσα στα συνεχομενα ποστς ειναι πανω απο 1-2 μερες οποτε και ουσιαστικα πρεπει να ξεχωριζει καπως το νεο ποστ και αρα δεν νομιζω να οριζεται κατι τετοιο στο automerge. Αλλιως ναι νομιζω γινεται.para wrote: Μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ για να μην τρέχουν συνέχεια τα παιδιά να κάνουν merge.

Κι εγώ το έχω δει το automerge και νομίζω ότι λαμβάνει υπόψην του την ημερολογιακή διαφορά των posts. Αν είναι π.χ. πάνω από 24 ώρες δεν κάνει automerge. Δεν ξέρω βέβαια αν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο από την phpbb.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Σε v-bulletin πρέπει να υπάρχει, σχεδόν σίγουρα.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Σε vbulletin υπάρχει 100% και το επιβεβαιώνω και έχει condition για χρονική απόσταση μεταξύ των δύο μηνυμάτων, που φαντάζομαι ότι μπορεί να ρυθμιστεί απ'τον admin.
Πάντως θα άξιζε, με τη βοήθεια της Michelle που ειναι και στο e-steki.gr και στο ischool.gr να δούμε και τι παίζει στο vbulletin από τεχνική και οικονομική άποψη, νομίζω η άδεια δεν έχει και τρελή χρέωση, αλλά δεν κόβω και το λαιμό μου. Το λέω απλά γιατί θα ήταν ωραία ιδέα η μετάβαση του forum σε κάτι τέτοιο, κάτι που είχαμε συζητήσει και στο τελευταίο meeting.
Πάντως θα άξιζε, με τη βοήθεια της Michelle που ειναι και στο e-steki.gr και στο ischool.gr να δούμε και τι παίζει στο vbulletin από τεχνική και οικονομική άποψη, νομίζω η άδεια δεν έχει και τρελή χρέωση, αλλά δεν κόβω και το λαιμό μου. Το λέω απλά γιατί θα ήταν ωραία ιδέα η μετάβαση του forum σε κάτι τέτοιο, κάτι που είχαμε συζητήσει και στο τελευταίο meeting.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
-
1) Δεν βλέπω λόγο γιατί ξαφνικά η phpBB δε μας κάνει
2) Το θέμα του automerge είχε αναφερθεί και παλιότερα και είχαμε αποφασίσει να μην το ψάξουμε καν. Το θέμα είναι ότι το σωστό moderation δε γίνεται από Botάκια, αλλιώς να την κάνουμε όλη η ομάδα κι απλά να βάλουμε την phpbb να σβήνει posts, να κάνει merge, split κλπ. Η κρίση του moderator είναι κάτι πολύ σημαντικό (ακόμη και στις περιπτώσεις του merge). Δε χρειάζονται όλα τα posts merge (ακόμη κι αν απέχουν 1 λεπτό). Οπότε εμπιστεύομαι περισσότερο την κρίση των moderators μας από την κρίσης μιας συνάρτησης compare_post_date_and_merge

2) Το θέμα του automerge είχε αναφερθεί και παλιότερα και είχαμε αποφασίσει να μην το ψάξουμε καν. Το θέμα είναι ότι το σωστό moderation δε γίνεται από Botάκια, αλλιώς να την κάνουμε όλη η ομάδα κι απλά να βάλουμε την phpbb να σβήνει posts, να κάνει merge, split κλπ. Η κρίση του moderator είναι κάτι πολύ σημαντικό (ακόμη και στις περιπτώσεις του merge). Δε χρειάζονται όλα τα posts merge (ακόμη κι αν απέχουν 1 λεπτό). Οπότε εμπιστεύομαι περισσότερο την κρίση των moderators μας από την κρίσης μιας συνάρτησης compare_post_date_and_merge

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
-
Τώρα να σου πω απλά ένα όχι, θα σε καλύψω? 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οχι.
Δεν ξερω τι ακριβως διαδικασια θελει, αλλα υποθετω οτι ειναι εκνευριστικο γιατι ειναι ρουτινα.

Δεν ξερω τι ακριβως διαδικασια θελει, αλλα υποθετω οτι ειναι εκνευριστικο γιατι ειναι ρουτινα.
- Zifnab
- Academic status: MSc
Εδώ εμείς οι mods δεν λέμε ότι είναι κουραστικό 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ειναι εφικτο να παμε το inbox σε πιο μεγαλα νουμερα?200-250?Ειναι εκνευριστικα λιγο.Καθε λιγο και λιγακι πρεπει να σβηνω...