κάτι λίγα είδα εγώ είχα αγγλικά δίπλα από την νομική και 8κ30 με 9κ30 ότι έγινε τα είδα..
το σπασμένο αμάξι ήταν μία άσπρη μερτσέντα(κρίμα ήταν ωραίο αμάξι..) που είδα και τον οδηγό να μπάινει μέσα έντρομος να το μετακινήσει μην του το κάψουν όλο..
επίσης όλο το τζέρτζελο έγινε μπροστά από την είσοδο της νομικής και στην ακαδημίας..
κάτι λίγες πέτρες έπεσαν και οι ματαδες το μόνο που κάνανε ήταν να πλησιάζουν να ρίχνουν δακρυγόνο και κρότου λάμψης και να απομακρύνονται πάλι..
επίσης επειδή μια ώρα ήμουν στο τετράγωνο της νομικής και έκοβα βόλτες άκουσα και κάτι τραγικούς διαλόγους μεταξύ ματάδων(πιο γελοίοι δεν γίνεται..)
πολύς κόσμος είχε μαζευτεί και χάζευε σαν να μην συμβαίνει τίποτα..
επίσης όλο το κωλονάκι έκανε εκκένωση στα αμάξια μην τους τα σπάσουμε,τρελή παρέλαση αυτοκινήτων πολυτελείας..
και η νομική ήταν ανοιχτή και από την πίσω είσοδο είδα προσωπικό να μπαινοβγαίνει κανονικότατα σαν να μην γίνονταν επεισόδια στην κεντρική είσοδο..
κατά τις 9κ15 πήγα και ακριβώς στην είσοδο στην νομική και οι τελευταίοι 100 που είχαν μαζευτεί μέσα ψιλοδιαλύονταν σιγά σιγά..
και τραβηξα και βίντεο ένα ντου με δακρυγόνα αλλά από κινητό και έχει χάλια ανάλυση..
αυτά είδα από 8μιση μέχρι και 9μιση
αυτό που μου έκανε απίστευτη εντύπωση ήταν η χαλαρότητα που επικρατούσε στο υποτιθέμενο "κέντρο" των επεισοδίων ας πούμε είδα άτομα που έδωσαν ραντεβού με φίλους στην είσοδο στην νομική και άτομα που γωρίζονταν και συστήνονταν ανάμεσα στις πέτρες και τα σπασμένα..
πραγματικά σουρεαλιστική κατάσταση..