Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Θα κλείσει?
"Έτσι είναι έαν έτσι νομίζεις."
Luigi Pirantello
Luigi Pirantello
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Φοβερο επιχειρημα.
Αν ειναι ετσι να καταργησουμε την εννοιας της επιχειρηματολογιας.

Αν ειναι ετσι να καταργησουμε την εννοιας της επιχειρηματολογιας.
ρε naz πες μου, πως γινεται εσυ να το εμαθες το πρωι και εγω να το ηξερα πιο πριν; πως βρεθηκα εγω μαγικα στη σχολη και οι πασπιτες δεν ηξεραν οτι ειναι ανοιχτη; και καλα αυτο, πως το ηξεραν μονο παιδια απο αριστερες παραταξεις, αριστερες αποψεις γενικοτερα (εννοω να μην ειναι μελη αλλα να πιστεουν παρομοια πραγματα, εγω πχ) και τα παιδια απο το στεκι;
εκτος αμα πιστευεις κι εσυ οτι οι αριστεροι εχουν καποια μυστηρια συμφωνια με την αστυνομια και την πρυτανεια και ξερουν ο,τι παιζεται στη σχολη μυστικα , οπως ειπε και ο πασπιτης που μιλησε την πεμπτη(!)
η μπορει απλα να διαβασα την ανακοινωση που γραψαμε εδω, αυτην που μπηκε στο aueb.gr , τα μηνυματα που ηρθαν στο email μου,να το εμαθα γιατι ειχα ενδιαφερθει την πεμπτη να κατσω εκει να δω τι θα γινει με τη σχολη μου...ε...ναι, αυτα οι πασπιτες δεν τα ηξεραν, χρειαζεται να δηλωσεις πως υποστηριζεις καποια αριστερη παραταξη για να στα πουν (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
εκτος αμα πιστευεις κι εσυ οτι οι αριστεροι εχουν καποια μυστηρια συμφωνια με την αστυνομια και την πρυτανεια και ξερουν ο,τι παιζεται στη σχολη μυστικα , οπως ειπε και ο πασπιτης που μιλησε την πεμπτη(!)
η μπορει απλα να διαβασα την ανακοινωση που γραψαμε εδω, αυτην που μπηκε στο aueb.gr , τα μηνυματα που ηρθαν στο email μου,να το εμαθα γιατι ειχα ενδιαφερθει την πεμπτη να κατσω εκει να δω τι θα γινει με τη σχολη μου...ε...ναι, αυτα οι πασπιτες δεν τα ηξεραν, χρειαζεται να δηλωσεις πως υποστηριζεις καποια αριστερη παραταξη για να στα πουν (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
"Έτσι είναι έαν έτσι νομίζεις."
Luigi Pirantello
Luigi Pirantello
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Η ανακοίνωση ότι η σχολή θα είναι ανοιχτή την Παρασκευή ανέβηκε γύρω στις 3 το απόγευμα της Πέμπτης στο site του πανεπιστημίου. Προφανώς όποιος ενδιαφερόταν για να ενημερωθεί μπορούσε να μάθει ότι η σχολή θα ήταν ανοιχτή την Παρασκευή.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
στη συνελευση ειχαμε παντως την τραγικο προσελευση των : 1 απο πασπ, 0 δαπ , τουλαχιστον απο οτι ειδα
τωρα αμα θεωρει κανεις οτι εγινε τυχαια, τι να πω - μπορει να ειχαν επειγουσες υποχρεωσεις οι ανθρωποι
τωρα αμα θεωρει κανεις οτι εγινε τυχαια, τι να πω - μπορει να ειχαν επειγουσες υποχρεωσεις οι ανθρωποι

Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά.
Την Τετάρτη το βράδυ ο πρύτανης μας διαβεβαιώνει ότι η σχολή θα παραμείνει ανοιχτή την πέμπτη. Την πέμπτη η σχολή είναι κλειστή. Στη συνέλευση που ακολούθησε ξέρεις ότι συζητήθηκε πολύ σοβαρά αυτό να γίνει και την παρασκευή από τον πρύτανη. Παρ' όλα αυτά δεν έγινε. Κι εγώ σε ρωτάω. Εφ' όσον την τετάρτη το βράδυ αποδείχτηκε αναξιόπιστος τι σε έκανε να πιστεύεις ότι θα ήταν αξιόπιστος την επόμενη μέρα?
chriskin, ο πασπίτης την πέμπτη εξέφρασε μια μικρή απορία. Πως γίνεται ενώ η σχολή είδαμε ότι ήταν κλειστή στις 9 το πρωί και δεν το γνωρίζαμε πιο πριν, συγκεκριμένη παράταξη να μοίραζε φυλλάδια για το κλείσιμο της σχολής μόλις μισή ώρα αργότερα. Καμία σχέση ούτε με μυστικές συμφωνίες με αστυνομία και λοιπά που λες.
Επίσης μπορείτε να καλέσετε για συνέλευση και σήμερα το απόγευμα που δεν θα υπάρχει πασπίτης στη σχολή, για να λές ότι η πασπ σαμποτάρει τις συνελεύσεις. Είναι πολύ εύκολο, δοκιμάστε το...
υγ: @ nikolas,
http://www.ntng.gr/displayDigitalObject ... 1&id=13066
Την Τετάρτη το βράδυ ο πρύτανης μας διαβεβαιώνει ότι η σχολή θα παραμείνει ανοιχτή την πέμπτη. Την πέμπτη η σχολή είναι κλειστή. Στη συνέλευση που ακολούθησε ξέρεις ότι συζητήθηκε πολύ σοβαρά αυτό να γίνει και την παρασκευή από τον πρύτανη. Παρ' όλα αυτά δεν έγινε. Κι εγώ σε ρωτάω. Εφ' όσον την τετάρτη το βράδυ αποδείχτηκε αναξιόπιστος τι σε έκανε να πιστεύεις ότι θα ήταν αξιόπιστος την επόμενη μέρα?
chriskin, ο πασπίτης την πέμπτη εξέφρασε μια μικρή απορία. Πως γίνεται ενώ η σχολή είδαμε ότι ήταν κλειστή στις 9 το πρωί και δεν το γνωρίζαμε πιο πριν, συγκεκριμένη παράταξη να μοίραζε φυλλάδια για το κλείσιμο της σχολής μόλις μισή ώρα αργότερα. Καμία σχέση ούτε με μυστικές συμφωνίες με αστυνομία και λοιπά που λες.
Επίσης μπορείτε να καλέσετε για συνέλευση και σήμερα το απόγευμα που δεν θα υπάρχει πασπίτης στη σχολή, για να λές ότι η πασπ σαμποτάρει τις συνελεύσεις. Είναι πολύ εύκολο, δοκιμάστε το...
Κοίτα επειδή δεν είμαστε τίποτα παιδαρέλια να μας κοροϊδεύει ένας πασόκος.
Όταν υπάρχει συνέλευση όλες μα όλες οι παρατάξεις που θέλουν να την στηρίξουν ακολουθούν την εξής τακτική. Εκεί κοντά στη 1 παίρνουν τα πιο ψημένα μέλη τους και πάνε και κάθονται στο Α. Αυτό το κάνουν για να δει ο κόσμος ότι η ΓΣ έχει αρχίσει και μαζεύει κόσμο και πιθανόν να έχει απαρτία και άρα να κάτσουν και αυτοί. Έχουν ήδη ξεκινήσει από πριν να τηλεφωνούν σε κόσμο, κάνουν ανακοινώσεις στις σελίδες τους κτλ και να καλούνε στην συνέλευση. Όταν δεν θέλουν να γίνει ΓΣ τότε ή δεν πατάνε καθόλου στο Α ή στέλνουν λίγους οι οποίοι κάθονται λίγο και μετά σηκώνονται και φεύγουν όλοι λέγοντας ότι δεν έχει απαρτία και δεν αναγνωρίζουν την ΓΣ. Έχουν ήδη ξεκινήσει από πριν να τηλεφωνούν σε κόσμο και να λένε σε όποιον βρίσκουν ότι δεν θα γίνει συνέλευση γιατί δεν παίζει να μαζευτεί κόσμος.
Άντε γιατί πολύ το κουράσαμε. Δεν απευθύνεσαι σε ηλίθιους.
Όταν υπάρχει συνέλευση όλες μα όλες οι παρατάξεις που θέλουν να την στηρίξουν ακολουθούν την εξής τακτική. Εκεί κοντά στη 1 παίρνουν τα πιο ψημένα μέλη τους και πάνε και κάθονται στο Α. Αυτό το κάνουν για να δει ο κόσμος ότι η ΓΣ έχει αρχίσει και μαζεύει κόσμο και πιθανόν να έχει απαρτία και άρα να κάτσουν και αυτοί. Έχουν ήδη ξεκινήσει από πριν να τηλεφωνούν σε κόσμο, κάνουν ανακοινώσεις στις σελίδες τους κτλ και να καλούνε στην συνέλευση. Όταν δεν θέλουν να γίνει ΓΣ τότε ή δεν πατάνε καθόλου στο Α ή στέλνουν λίγους οι οποίοι κάθονται λίγο και μετά σηκώνονται και φεύγουν όλοι λέγοντας ότι δεν έχει απαρτία και δεν αναγνωρίζουν την ΓΣ. Έχουν ήδη ξεκινήσει από πριν να τηλεφωνούν σε κόσμο και να λένε σε όποιον βρίσκουν ότι δεν θα γίνει συνέλευση γιατί δεν παίζει να μαζευτεί κόσμος.
N@z_Plir wrote:Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά.
1)και επειδη δεν ξερεις αμα θα ειναι αξιοπιστος η οχι, θα αγνοησεις τη σχολη σου; Οχι! θα πας, θα δεις αμα θα γινει μαθημα, αμα θα γινει συνελευση - θα ενδιαφερθεις
Ολοι της πασπ αποφασισαν γι αυτο το λογο να μην ερθουν? ελα τωρα (!)
2)δεν ηταν απορια, ηταν προσβολη. και να μιλησει πασπιτης για διαφθορα σε αριστερο ειναι ΝΤΡΟΠΗ - δεν ειναι απορια να λες "αλλοι ηξεραν για σημερα και ηταν προετοιμασμενοι" - λες και θελει πανω απο μιση ωρα να εκτυπωσεις ενα χαρτι (!)
3)μα σημερα δεν θα το ξερει η πασπ, για την παρασκευη το ηξερε - (ειδα και μια πασπιτισα μεσα που συνηθως ειναι με το τηλεφωνο στο χερι, πως δεν ενημερωσε εσας που "δεν" ξερατε?) , εκει ηταν την ωρα που το κανονισαμε- παραλογιζεσαι! θυμησου τι λεει ο απο πανω μου : δεν απευθυνεσαι σε ηλιθιους, δεν πειθεις καθολου. ασε που ενα παιδι μου ειπε την παρασκευη πως "με πηραν απο την πασπ σημερα και μου ειπαν πως δεν θα γινει η συνελευση τελικα", λες να μου ελεγε ψεματα; η αλλος λεει ψεματα εδω μεσα;
- dexter
- Venus Former Team Member
chriskin+++
επίσης όταν είναι για μπουζούκια ή παρτι η πασπ ειδοποιεί εκατοντάδες άτομα σε λίγες ώρες..
για καμια συνέλευση να πάρει τηλ δεν μπορεί..
επίσης όταν είναι για μπουζούκια ή παρτι η πασπ ειδοποιεί εκατοντάδες άτομα σε λίγες ώρες..
για καμια συνέλευση να πάρει τηλ δεν μπορεί..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δεν θέλω να μπλέξω στην αντιπαράθεση σας, μιας και δεν γνωρίζω τα παραταξιακά σας, ωστόσο με ξενίζει chriskin η φράση σου:
είναι κάτι που γνωριζεις εσυ και για αυτο το λές? αν μπορείς βασισε το κάπου... γτ προσωπικά μου ακουγεται σαν ταμπέλα πως οι πασπιτες ειναι κακοι και οι αριστεροι οι σωστοί και τίμιοι...
Είμαι βεβαιως πως δεν το εγραψες σαν ταμπελα, απλα σου εξηγω το πως το ειδα, για να μην παρεξηγηθω...
..να μιλησει πασπιτης για διαφθορα σε αριστερο ειναι ΝΤΡΟΠΗ
είναι κάτι που γνωριζεις εσυ και για αυτο το λές? αν μπορείς βασισε το κάπου... γτ προσωπικά μου ακουγεται σαν ταμπέλα πως οι πασπιτες ειναι κακοι και οι αριστεροι οι σωστοί και τίμιοι...
Είμαι βεβαιως πως δεν το εγραψες σαν ταμπελα, απλα σου εξηγω το πως το ειδα, για να μην παρεξηγηθω...
proskopos wrote:Δεν θέλω να μπλέξω στην αντιπαράθεση σας, μιας και δεν γνωρίζω τα παραταξιακά σας, ωστόσο με ξενίζει chriskin η φράση σου:..να μιλησει πασπιτης για διαφθορα σε αριστερο ειναι ΝΤΡΟΠΗ
ναι ρε συ δεν το εγραψα προφανως ως ταμπελα
αλλα μην κοροιδευομαστε
μεγαλυτερα επιπεδα διαφθορας υπαρχουν στη δεξια .....ε....στη σοσιαλιστικη κεντροαριστερα παρα στην αριστερα, ετσι δεν ειναι;
δεν νομιζω να χρειαζεται να αποδειξω το παραπανω
--
αμα εβλεπες το παιδι την ωρα που κατηγορουσε την αρενα , θα καταλαβαινες γιατι
ηρθε, μιλησε , εφυγε, φερθηκε αισχρα και γεμισε την αιθουσα με μεγαλα λογια για την αγωνιστικοτητα της πασπ - μεγαλα λογια που, με την ευκαιρια, επεσαν λιγο κενα μιας και η πασπ αγνοησε την συνελευση την αλλη μερα
--
οσο για τα παραταξιακα, δεν ειμαι μελος καποιας παραταξης, ουτε υποστηριζω καποια αποκλειστικα (σαν εμμεσο μελος εννοω) - απλα σιχαινομαι το τοσο συχνο διπλο προσωπο της πασπ. δεν μπορει να κατηγορει αλλος για διαφθορα ενω αυτος εχει πιο βρωμικη φωλια - δεν χρειαζεται να ειναι οι αριστεροι τελειοι (στο συγκεκριμενο θεμα παντα - για αλλα δεν ειναι το μερος να τα κουβεντιασουμε, ουτε η ωρα) και οι πασπιτες ο πατος για να κρινει κανεις ποιος ειναι καλυτερος - αυτο νομιζω.
Τελικά επειδή δεν έχω καταλάβει, η σχολή παρέμεινε ανοιχτή;Τη δευτέρα θα γίνουν τα μαθήματα;
- nikolas17
- Gbyte level
Η σχολή ήταν ανοιχτή κανονικά την Παρασκευή. Υποθέτω ότι και την Δευτέρα (...εκτός απροόπτων) θα είμαστε ανοιχτά...
giak wrote:Κοίτα επειδή δεν είμαστε τίποτα παιδαρέλια να μας κοροϊδεύει ένας πασόκος.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η Γενική Συνέλευση είναι μια μάζωξη παραταξιακών και κινητοποιημένων προβάτων;; Προφανώς μία υπεύθυνη και συνεπής πολιτικά παράταξη δεν μπορεί να αναγνωρίσει μια Γενική Συνέλευση χωρίς απαρτία και μια δημοκρατική παράταξη, επειδή ούτε σταλινικά ούτε φασιστικά κατάλοιπα έχει,δεν μπορεί αναγκάσει τον κόσμο της (είτε τον "ψημένο" όπως λες είτε τον περιφερειακό) να παραστεί σε οποιαδήποτε διαδικασία
@chriskin
Όχι δεν βάζεις ταμπέλα... το "ΠΑΣΠ=λαμόγια" και "υπόλοιποι αριστεροί=τίμιοι" δεν είναι ταμπέλες... Εγώ όμως επειδή βάζω ταμπέλες και θεωρώ ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι εξ ορισμού ΤΙΜΙΑ, δεν θεωρώ αριστερούς όσους πουλάνε αριστεριλίκι και αγωνιστικότητα και με την πρώτη ευκαιρία τα ξεπουλάνε όλα αυτά είτε στον Πρύτανη είτε στην ΔΑΠ είτε οπουδήποτε αλλού για να πλήξουν τους "κακούς ΠΑΣΟΚους"... να τους χαίρεσαι...
Τι λες βρε πασόκε; Τα διάβασες αυτά που έγραψα; Είπα εγώ ότι φταίει η ΠΑΣΠ που δεν πήρε κόσμο με το ζόρι να έρθει. Είπα ότι η ΠΑΣΠ κακώς δεν αναγνώρισε απαρτία;Vag_plir wrote:giak wrote:Κοίτα επειδή δεν είμαστε τίποτα παιδαρέλια να μας κοροϊδεύει ένας πασόκος.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η Γενική Συνέλευση είναι μια μάζωξη παραταξιακών και κινητοποιημένων προβάτων;; Προφανώς μία υπεύθυνη και συνεπής πολιτικά παράταξη δεν μπορεί να αναγνωρίσει μια Γενική Συνέλευση χωρίς απαρτία και μια δημοκρατική παράταξη, επειδή ούτε σταλινικά ούτε φασιστικά κατάλοιπα έχει,δεν μπορεί αναγκάσει τον κόσμο της (είτε τον "ψημένο" όπως λες είτε τον περιφερειακό) να παραστεί σε οποιαδήποτε διαδικασία
Λέμε η ΠΑΣΠ δεν ήθελε συνέλευση και εσύ λες ότι ήθελε απλά όλως τυχαίως δεν πάτησαν οι πασόκοι στο Α.
Το ότι η ΠΑΣΠ ήθελε Γ.Σ φάνηκε από την στάση της την Πέμπτη. Αλήθεια πόσα άτομα που δεν θα ήθελαν πραγματικά ΓΣ θα καθόντουσαν να φάνε δακρυγόνα και να κυνηγιούνται με τα ΜΑΤ για να υπερασπιστούν το αυτονόητο δικαίωμά τους να μπουν στην σχολή τους και να κάνουν Γ.Σ.;;;;
Εκτός αν είσαι και εσυ "ΠΑΣΟΚος" και ξέρεις καλύτερα την στάση της ΠΑΣΠ...
Εκτός αν είσαι και εσυ "ΠΑΣΟΚος" και ξέρεις καλύτερα την στάση της ΠΑΣΠ...
μα καλά είσαι σοβαρός; θα λέμε τα ίδια και τα ίδια; αν δεν έχεις κάτι καινούργιο να πεις άσε μας ήσυχους πασόκε και μην χρησιμοποιείς την τακτική πες πες και κάτι θα μείνει.
giak wrote:την πέμπτη το πρωί ήρθαν οι πασόκοι ακριβώς για αυτό, για να δείξουν ότι δεν ήξεραν τίποτα. και όταν λέμε ήρθαν οι πασόκοι δεν μιλάμε για 100άδες ε; τα κεφάλια ήταν και μερικοί μικρότεροι. και σιγά μην ξέρεις καλύτερα επειδή απλά ανήκεις στην ΠΑΣΠ, δεν είσαι κανένας μεγαλοπασόκος, μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου όσο οι άλλοι χτίζουν καριέρες στην πλάτη σου.
εγώ πιστεύω ότι και εσύ ήρθες (αν ήρθες) στην σχολή όχι για να μπεις μέσα αλλά για να το εξαργυρώσεις αύριο-μεθαύριο και να χτίζεις σιγά-σιγά ένα προφίλ και μια καριέρα... Είναι εύκολο πάντα να σου φταίει ο άλλος... Ακόμα και όταν δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις, εφευρίσκεις ιστορίες για αγρίους, επείδη ευτυχώς για το σύνολο, δυστυχώς για εσένα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΕΠΗΣ
χαχχαχαχχα καριέρα λέει!Vag_plir wrote:εγώ πιστεύω ότι και εσύ ήρθες (αν ήρθες) στην σχολή όχι για να μπεις μέσα αλλά για να το εξαργυρώσεις αύριο-μεθαύριο και να χτίζεις σιγά-σιγά ένα προφίλ και μια καριέρα... Είναι εύκολο πάντα να σου φταίει ο άλλος... Ακόμα και όταν δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις, εφευρίσκεις ιστορίες για αγρίους, επείδη ευτυχώς για το σύνολο, δυστυχώς για εσένα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΕΠΗΣ
Τέσπα , πες μας vag τότε γιατί η ΠΑΣΠ ενώ ήθελε Γ.Σ. όπως λες, δεν πάτησε το πόδι της στην συνέλευση όπως λένε πολλοί από εδώ???
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ας προσέξουμε λίγο τον τόνο μας και τους όποιους χαρακτηρισμούς γίνονται σε αυτό το τόπικ.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...