Επαναστάτες από κούνια με τα λεφτά του μπαμπά

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year
Re: Επαναστάτες από κούνια με τα λεφτά του μπαμπά

Post by rose » Mon Dec 07, 2009 2:09 pm

WoLfeN Ilic wrote:Καποιος δεν μπορει να ειναι αναρχικος αν οι γονεις του εχουν λεφτα?
Η ιστορία εχει δείξει οτι η επανάσταση πολλές φορές ξεκινάει απο τα ανώτερα στρώματα, κλασικό παράδειγμα η Γαλλική Επανάσταση αλλα αλλες εποχές αλλα μυαλά.
Last edited by rose on Mon Dec 07, 2009 4:24 pm, edited 1 time in total.
που θα πάει θα το δουμε...
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Mon Dec 07, 2009 2:43 pm

Εγω να ξεκαθαρίσω οτι οι τοποθετήσεις μου αναφέρονται στο γενικό σχόλιο του tzole:
tzole wrote:Για άλλη μία φορά παιδιά πολιτικών ή ανθρώπων του συστήματος, το παίζουν επαναστάτες πριν φορέσουν τα κουστούμια τους. Ελπίζω να μην κάνει η δικαιοσύνη πάλι τα στραβά μάτια.
και όχι στα δυο συγκεκριμένα παιδιά. Ξεκίνησα να σχολιάζω το αν οι ψευτοεπαναστάτες θα φορέσουν κάποτε κουστούμια και μετά το είπα και παραπάνω οτι μιλάω για το ρεύμα που βλέπω εγω και για την πλειοψηφία των περιπτώσεων γιατί μου έχει τύχει να βρεθώ σε πολλά περιστατικά. Προφανώς και δεν δικάζω αγνώστους.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Dec 07, 2009 6:42 pm

tZoLe wrote: Στο Κερατσίνι, όπου έμενα μέχρι τον Σεπτέμβριο, έχει και έναν σύνδεσμο της θύρας 7. Μέσα έχει κάτι τσεκούρια και μπαλτάδες. Υποθέτω ότι τα χρησιμοποιούν για δεντροφυτεύσεις και οικοδομικές εργασίες. Αντίστοιχα, τα μπουκάλια τα μάζευαν για ανακύκλωση για αυτό τα είχαν στοιβαγμένα σε βιβλιοθήκη και όχι σε σακούλες. Επίσης, λίγο πιο πάνω από το σημείο που είναι το κτίριο έχει κάδο ανακύκλωσης για γυαλιά, αλλά δεν τα πηγαίναν ακόμα γιατί περιμέναν να μαζέψουν πολλές χιλιάδες με σκοπό να κάνουν ρεκόρ γκίνες. Γενικώς, αν εγώ είμαι ξερόλας ή κάθετι το οποίο μας ενοχλεί είναι παραπληροφόρηση, τότε απλά κάποιοι θέλετε να κρύβεστε πίσω από το δαχτυλάκι σας. Κάντε το. Διαβάστε indymedia γιατί μόνο αυτό ξέρει.
Γενικα η νομοθεσια των κρατων λειτουργει με στοιχεια και οχι με υποψιες.Τι παει να πει τα ειχα για μολοτοφ?Βρηκαν βενζινη ή στουπια ή οτιδηποτε αλλο να συνηγορει στην αποψη οτι ολα αυτα(200) προοριζονταν για μολοτοφ?Γενικα τα αδεια μπουκαλια μπυρας μπορεις να τα πουλησεις και στο super market και να σου δωσουν λεφτα(νομιζω 10 λεπτα το μπουκαλι).Δεν λεω οτι για αυτο τα ειχαν.Αλλα προφανως το οτι βρεθηκαν αδεια μπουκαλια απλα σε ενα σπιτι δε νομιζω πως αποτελει αδικημα συμφωνα με καποιο νομο.Ουτε αποτελει αδικημα το να εχεις αντιασφυξιογονα μασκα(ειδικα με τα χημικα που πεφτουν τωρα τελευταια).Επισης ο μονος λογος που πιστευω οτι το εφλεκτο υλικο που βρεθηκε ηταν για σομπα, ειναι το γεγονος οτι τα ΜΜΕ δεν συγκεκριμενοποιησαν τι ευφλεκτο υλικο ηταν ενω σε κατι τετοια ειναι μανουλες και θα εδενε το γλυκο μια χαρα.Δε νομιζω επισης οτι η βαρια ειναι παρανομη, ενω ο υπολογιστης που "με μανια προσπαθησαν να καταστρεψουν πριν μπει η αστυνομια" εμενα απο την φωτο μου φανηκε αθικτος.Κροτου λαμψης δεν ειδα σε καμια φωτογραφια(τι περιεργο αραγε να παρουσιαζονται ολα τα "ενοχοποιητικα" στοιχεια εκτος απο το "ευφλεκτο" υλικο και τη χειροβομβιδα).Ο μπαλτας απο την αλλη θεωρειται οπλοκατοχη οταν τον φερνεις βολτα(που φανταζομαι αυτο υπονοεις).Αμα ειναι να βασιζουμε κατηγοριες σε υποθεσεις τοτε παει τελειωσε.Να ερθουν στο χωριο μου που η γιαγια μου μαγειρευε με γκαζι να της φορτωσουν οτι εφτιαχνε βομβα.
tZoLe wrote:έλεος ρε παιδιά. διαβάστε τί γράφουμε. Γενικά μίλησα και το έγραψα και στο πρώτο ποστ. Με αφορμή αυτό το γεγονός επαναφέρω ένα θέμα που εγώ προσωπικά έχω δει πολύ συχνά να γίνεται. Παιδιά από εύπορες οικογένειες να το παίζουν επαναστάτες και παιδιά δημοσίων προσώπων να τη γλιτώνουν εύκολα. Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους και σε καμία περίπτωση δεν καταδίκασα ή κατηγόρησα κανένα. Δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε και "προοδευτικός"(π.χ. όλοι οι μπάτσοι είναι γουρούνια) να δικάζω και να καταδικάζω.
tZoLe wrote: Για άλλη μία φορά παιδιά πολιτικών ή ανθρώπων του συστήματος, το παίζουν επαναστάτες πριν φορέσουν τα κουστούμια τους. Ελπίζω να μην κάνει η δικαιοσύνη πάλι τα στραβά μάτια.
Φασκεις και αντιφασκεις.Οταν λες "για αλλη μια φορα" σημαινει οτι συμπεριλαμβανεις και το συγκεκριμενο περιστατικο.Τεσπα.
Για πες τουλαχιστον ενα παραδειγμα που συνελληφθη καποιος "επαναστατης" γονος πλουσιας οικογενειας και τη γλιτωσε.Το τουλαχιστον το λεω γιατι για να φτιαχνεις τον κανονα, φανταζομαι πως θα εχεις πληθωρα παραδειγματων που σε οδηγησαν σε αυτο το συμπερασμα

rose wrote: Η ιστορία εχει δείξει οτι η επανάσταση πολλές φορές ξεκινάει απο τα ανώτερα στρώματα, κλασικό παράδειγμα η Γαλλική Επανάσταση αλλα αλλες εποχές αλλα μυαλά.
κλασσικος εκθειασμος του παρελθοντος και μηδενισμος του παροντος.Μηπως τελικα εισαι αυτο που κραζεις, δηλαδη αριστερος?
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Mon Dec 07, 2009 6:58 pm

Ότι πεις, θα πάρουν βραβείο για υπερπροσπάθεια ανακύκλωσης.
Τώρα που το σκέφτομαι τη βαριοπούλα μάλλον για καμία επισκευή στο κτήριο τη θέλανε. Παρασύρθηκα από την μη αντικειμενική ενημέρωση, αλλά ακολουθώντας το παράδειγμα σου υπέθεσα ότι η αστυνομία λέει ψέμματα για τα στοιχεία που βρήκε και πως οι φιάλες ήταν για ανακύκλωση. Όχι δεν υποτιμώ καθόλου την νοημοσύνη μας, ούτε κρύβομαι πίσω από το δαχτυλάκι μου.

Αν τυχόν δεν κατάλαβες πάλι τι ήθελα να θίξω, το ξαναλέω γιατί πέρα του ότι μπορεί να μην θέλεις λόγω απόψεων και πεποιθήσεων να καταλάβεις, μπορεί και να μην το εξήγησα καλά. Προσωπικά έχω αρκετά παραδείγματα νέων από οικογένειες χωρίς οικονομικά προβλήματα που παίζουν τον επαναστάτη. Παράλληλα, έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις τέκνων δημοσιών προσώπων που την είδαν αναρχικοί, αλλά όταν χρειάστηκε να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους καθάρισε ο μπαμπάκας ή τα κονέ του. Για τα συγκεκριμένα 2 παιδιά δεν έχω άποψη. Έχω άποψη όμως για το Ρεσάλτο.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Dec 07, 2009 7:10 pm

tZoLe wrote:Ότι πεις, θα πάρουν βραβείο για υπερπροσπάθεια ανακύκλωσης.
Τώρα που το σκέφτομαι τη βαριοπούλα μάλλον για καμία επισκευή στο κτήριο τη θέλανε. Παρασύρθηκα από την μη αντικειμενική ενημέρωση, αλλά ακολουθώντας το παράδειγμα σου υπέθεσα ότι η αστυνομία λέει ψέμματα για τα στοιχεία που βρήκε και πως οι φιάλες ήταν για ανακύκλωση. Όχι δεν υποτιμώ καθόλου την νοημοσύνη μας, ούτε κρύβομαι πίσω από το δαχτυλάκι μου.
μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα ή αλλο θελησες να καταλαβεις.
Ξαναλεω λοιπον οτι ο νομος απαιτει χειροπιαστα στοιχεια και οχι υποψιες.Αν ερθει καποιος σπιτι μου και βρει κουζινομαχαιρο δεν μπορει να μου πει κατι.Αν κυκλοφορω με αυτο το κουζινομαχαιρο στο δρομο, ειμαι παρανομος.Οποτε λοιπον αν οντως ολααα αυτα τα μπουκαλια προοριζοντας για μολοτοφ,γιατι δεν περιμενε η αστυνομια να φτιαχτουν οοολες αυτες οι μολοτοφ αφου φανταζομαι θα προοριζονταν για τη χθεσινη πορεια.Ξαναλεω λοιπον και οποιος θελει να καταλαβει θα καταλαβει τι εννοω: Οι νομοι απαιτουν αποδειξεις, οχι υποψιες.Δεν μπορουν να γινονται συλληψεις με υποψιες.Γιατι οι υποψιες ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα- π.χ σε συλλαμβανω γιατι υποψιαζομαι οτι θες να δολοφονησεις τη γυναικα σου, και βρηκα στο σπιτι σου ενα μαχαιρι!
tZoLe wrote: Αν τυχόν δεν κατάλαβες πάλι τι ήθελα να θίξω, το ξαναλέω γιατί πέρα του ότι μπορεί να μην θέλεις λόγω απόψεων και πεποιθήσεων να καταλάβεις, μπορεί και να μην το εξήγησα καλά. Προσωπικά έχω αρκετά παραδείγματα νέων από οικογένειες χωρίς οικονομικά προβλήματα που παίζουν τον επαναστάτη. Παράλληλα, έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις τέκνων δημοσιών προσώπων που την είδαν αναρχικοί, αλλά όταν χρειάστηκε να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους καθάρισε ο μπαμπάκας ή τα κονέ του. Για τα συγκεκριμένα 2 παιδιά δεν έχω άποψη. Έχω άποψη όμως για το Ρεσάλτο.
Βασικα αν λογω πεποιθησεων δεν θελω να καταλαβω, δεν θα εμπαινα σε μια διαδικασια συζητησης.Βολικοτατη απαντηση το "εχω ακουσει και ξερω πολλα παραδειγματα αλλα δεν τα λεω".Εγω σου ειπα παραδειγμα που λεγοταν ακριβως το ιδιο και εγινε ακριβως το αντιθετο.

Οταν δεν εχεις αποψη για τα παιδια δεν λες "Για άλλη μία φορά παιδιά πολιτικών ή ανθρώπων του συστήματος, το παίζουν επαναστάτες πριν φορέσουν τα κουστούμια τους.". Με αυτο τον τροπο τα περιλαμβανεις στον κανονα που δημιουργεις
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Dec 07, 2009 7:17 pm

στο σπιτι μου εχω Πολλα μπουκαλια (οχι μονο μπυρας, αλλα και ποτων - με τα jameson πχ μπορει να με βαλουν και μερος του IRA) , αρκετα μαχαιρια, κατσαβιδια, μια βαριοπουλα, δυο σφυρια, ενα μπαλτα. και αρκετα αλλα φανταζομαι
εχω δυο μπουκαλια καθαρη βενζινη και κανα δυο στουπια. οταν ειμαι στο δρομο εχω μαζι μου ενα κοπιδι.
Μπορει να ειμαι εγκληματιας

μπορει ομως απλα να πινουμε καποιες μπυρες και ποτε και να βαριομαστε να κουβαλησουμε γιατι ειναι μακρια η ανακυκλωση, θα τα παμε καποτε
μαχαιρια εχω γιατι πρεπει καπως να κοβω πραγματα, ο μπαλτας για το κρεας
βαριοπουλα και σφυρια εχουν μεινει απο οταν φτιαχναμε το σπιτι στο χωριο
η βενζινη ειναι για να καθαριζουμε υφασματα, κανει αρκετα καλη δουλεια
τα στουπια για να καθαριζει ο πατερας μου το αμαξι
το κοπιδι επειδη δουλευω διανομεας διαφημιστικων και θελω να ανοιγω καπως τα πακετα

αμα βαλεις την ιστορια μεχρι τις τρεις πρωτες γραμμες στην τηλεοραση, η πιθανοτητα να μην μπω φυλακη για τουλαχιστον 1-2 χρονια ειναι ελαχιστη
ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να συλλαμβανουν κοσμο επειδη "μπορει και να σκεφτηκε" να κανει ενα εγκλημα (!)
οι συλληψεις θελουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οχι υποψιες.
πριν κανουν το εγκλημα ειναι αθωοι. ποτε γυρισε η χουντα και δεν το προσεξα;;
-------------
τωρα για το αμα το παρει κανεις γενικοτερα, και παλι ειναι παραλογο .
ναι μπορει να υπαρχουν πολλοι που να ντροπιαζουν καθε μορφη αγωνα με αλλαγες της φασης "παιδακι του μπαμπα τη μερα, επαναστατης το βραδυ"
μεχρι να γνωρισω αρκετους απο αυτους αρνουμαι να παρω θεση εναντιον τους
KMP
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by KMP » Mon Dec 07, 2009 7:22 pm

rose wrote: Η ιστορία εχει δείξει οτι η επανάσταση πολλές φορές ξεκινάει απο τα ανώτερα στρώματα, κλασικό παράδειγμα η Γαλλική Επανάσταση αλλα αλλες εποχές αλλα μυαλά.
Αυτό αποτελεί κανόνα και όχι εξαίρεση, πολύ απλά επειδή μόνο τα μεσαία και ανώτερα στρώματα έχουν τον χρόνο και τα εργαλεία (μόρφωση κλπ) για να το κάνουν. Τα "κατώτερα" στρώματα, εν ονόματι των οποίων συνήθως γίνονται όλα αυτά, έχουν άλλα, πιο άμεσα προβλήματα.

Όσο για το αν κάποιο παιδί 15-20 χρονών έχει η όχι το δικάιωμα να αντιδράει σε έναν κόσμο που δεν του αρέσει, η αποψή μου είναι οτι φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα, ακόμα και αν δεν γνωρίζει καλά αυτό ενάντια στο οποίο αντιδράει. Προσωπικά πάντως προτιμώ την δράση, η αντίδραση σημαίνει οτι είσαι πάντα ένα βημα πίσω. Και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με κάνουν να πιστεύω πως ως κοινωνία είμαστε πολλά χρόνια πίσω απ' τις πραγματικά σημαντικές εξελίξεις, εγλωβισμένοι σε ιδέες που ανήκουν στο παρελθόν. Είμαστε φορείς ενός κατώτερου πολιτισμού.
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Dec 07, 2009 7:52 pm

wolfen την χειροβομβίδα κρότου λάμψης δεν την έδειξαν τα κανάλια γιατί ήταν χειροβομβίδα σκασμένη, από πορεία και την είχαν πάρει για διακόσμηση :!:
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Mon Dec 07, 2009 8:07 pm

και άλλη λάσπη και άλλο ψέμα. Ακούγεται πως τα παιδιά του Κουράκη πιάστηκαν με μολότοφ και μετά από παρέμβασή του αφέθηκαν ελεύθερα. Οργανωμένο σχέδιο για τους αγωνιστές της μολότοφ και της ανακύκλωσης.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Dec 07, 2009 8:07 pm

ποιος είναι ο κουράκης και από ποιον ακούγεται;
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Mon Dec 07, 2009 8:12 pm

giak wrote:ποιος είναι ο κουράκης και από ποιον ακούγεται;
βουλευτής του σύριζα. Μου το μετέφεραν από την τηλεόραση, της οποίες η ενημέρωση ελέγχεται από τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα.

Απλά δεν χρειάζεσαι μολότοφ για να αγωνιστείς.
Image

έτσι

WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Dec 07, 2009 8:15 pm

Ο κουρακης ειναι βουλευτης του συριζα.
εδω ομως τζολε κανεις ενα λαθος.Οταν πραγματοποιειται μια συλληψη, δεν μπορει καποιος να αφεθει ελευθερος πριν περασει απο ανακριτη ή εισαγγελεα.Οταν ειναι προσαγωγη ειτε μετα απο προσαψη επιβαρυντικων στοιχειων ή ευρεση παρανομων αντικειμενων συλλαμβανεται, αλλιως αφηνεται ελευθερος.Τα ΜΜΕ οταν καποιος οδηγειται στη Γαδα το ονομαζουν συλληψη.Και οντως μονο ο αστυνομικος που πραγματοποιησε την προσαγωγη γνωριζει εκεινη τη στιγμη αν ειναι συλληψη ή προσαγωγη.Οποτε μαλλον προσηχθη ο γιος του(αν οντως ισχυει κατι τετοιο) και αφεθη ελευθερος.Να συλληφθηκε, να μην περασε εισαγγελεα και ανακριτη και απλα να αφεθηκε ελευθερος, μιλαμε για οχι 1 λαδωμενο αστυνομικο αλλα ολοκληρη την αστυνομικη διευθυνση.Ουτε η μαφια να ηταν ο συριζα
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Dec 07, 2009 8:16 pm

το είδες εσύ στην τηλεόραση (λολ εδώ). σε ποιο κανάλι; σε ποια πόλη έπιασαν τα παιδιά;
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Mon Dec 07, 2009 8:17 pm

WoLfeN Ilic wrote:Ο κουρακης ειναι βουλευτης του συριζα.
εδω ομως τζολε κανεις ενα λαθος.Οταν πραγματοποιειται μια συλληψη, δεν μπορει καποιος να αφεθει ελευθερος πριν περασει απο ανακριτη ή εισαγγελεα.Οταν ειναι προσαγωγη ειτε μετα απο προσαψη επιβαρυντικων στοιχειων ή ευρεση παρανομων αντικειμενων συλλαμβανεται, αλλιως αφηνεται ελευθερος.Τα ΜΜΕ οταν καποιος οδηγειται στη Γαδα το ονομαζουν συλληψη.Και οντως μονο ο αστυνομικος που πραγματοποιησε την προσαγωγη γνωριζει εκεινη τη στιγμη αν ειναι συλληψη ή προσαγωγη.Οποτε μαλλον προσηχθη ο γιος του(αν οντως ισχυει κατι τετοιο) και αφεθη ελευθερος.Να συλληφθηκε, να μην περασε εισαγγελεα και ανακριτη και απλα να αφεθηκε ελευθερος, μιλαμε για οχι 1 λαδωμενο αστυνομικο αλλα ολοκληρη την αστυνομικη διευθυνση.Ουτε η μαφια να ηταν ο συριζα
επειδή μάλλον είσαι πολύ ψείρας, πρόσεξε τι λέω: πιάστηκαν, όχι συνελήφθησαν.

Edit: Η γη είναι επίπεδη και η μολότοφ ιδεολογία. Με πείσατε, παραδίνομαι. :lol: :-D
Image

έτσι

giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Dec 07, 2009 8:20 pm

βρε παιδί μου πες σε ποιο κανάλι, σε ποια πόλη;

---
τώρα μου έστειλε pm και μου λέει ότι δεν το είδε καν ο ίδιος αλλά του το είπανε. ωραία. πετάμε μια μπούρδα και άντε γεια.
Last edited by enum21 on Mon Dec 07, 2009 8:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: posts merged
WoLfeN Ilic
Mbyte level
Mbyte level

Post by WoLfeN Ilic » Mon Dec 07, 2009 8:29 pm

tZoLe wrote:
WoLfeN Ilic wrote:Ο κουρακης ειναι βουλευτης του συριζα.
επειδή μάλλον είσαι πολύ ψείρας, πρόσεξε τι λέω: πιάστηκαν, όχι συνελήφθησαν.

Edit: Η γη είναι επίπεδη και η μολότοφ ιδεολογία. Με πείσατε, παραδίνομαι. :lol: :-D
ξαναλεω.Οταν πραγματοποιειται προσαγωγη ειναι ουσιαστικα καποιος "υποπτος" ή απλα του πραγματοποιειται μια εξακριβωση στοιχειων.Οταν γινεται μια συλληψη γινεται συνηθως επαυτοφορω ή αν προκυψουν επιβαρυντικα στοιχεια κατα τη διαρκεια της προσαγωγης.ΑΡΑ το εκαναν προσαγωγη σε καποιον οτι πεταγε μολοτοφ και τον αφησαν ΔΕΝ υφισταται.Η του εκαναν προσαγωγη θεωροντας τον υποπτο οτι συμμετειχε σε επεισοδια ή τον συνελλαβαν επειδη πεταγε μολοτοφ.Ειναι 1 απο τα 2, οχι το μισο απο το καθενα.Το πιαστηκαν με μολοτοφ = συλληψη.Ουτε προσαγωγη ουτε τιποτα.Οταν καποιος σε βλεπει να πετας μολοτοφ και σε πιανει εκεινη τη στιγμη ή σε πιανει ανοιγει την τσαντα σου και βρισκει μολοτοφ, τοτε ειναι συλληψη.Τοσο απλο.
Ειμαι τοσο ψειρας επειδη στα νομικα ζητηματα δεν ειναι "βαλε στο περιπου"

Το συμπερασμα απο που βγηκε δεν καταλαβαινω.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Mon Dec 07, 2009 8:31 pm

giak wrote:τώρα μου έστειλε pm και μου λέει ότι δεν το είδε καν ο ίδιος αλλά του το είπανε. ωραία. πετάμε μια μπούρδα και άντε γεια.
φίλε μου την μπούρδα δεν την πετάω εγώ. Αλλά ο κάθε εξυπνάκιας που βλέπει τον μπαλτά και τα μπουκάλια και αρνείται να παραδεχθεί την πραγματικότητα. Εγώ την κολοκυθιά δεν θα την παίξω. Οι προοδευτικοί όμως ξέρουν να την παίζουν (την κολοκυθιά) όλα αυτά τα χρόνια από το πολυτεχνείο μέχρι σήμερα.
Image

έτσι

giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Mon Dec 07, 2009 8:36 pm

θολοκουλτουριάριδες πες καλύτερα...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Dec 07, 2009 8:39 pm

ακομα και να τα ειχαν για να κανουμε καποιο εγκλημα
αμα δεν το εχουν κανει ακομα, πως γινεται να τους συλλαβουν; πολυ οργουελ διαβαζουμε τελευταια νομιζω
*("1984 ο μεγαλος αδερφος" και αστυνομια της σκεψης)

αμα ειχαν τον ιδιο εξοπλισμο στα γραφεια της νεας δημοκρατιας η του πασοκ, θα γινοταν καμια συλληψη;
αν πει κανεις ναι, αμφιβαλω αμα θα το πιστευει - ολοι ξερουμε οτι εκει οι δικαιολογιες θα επεφταν αμεσως (και πριν πειτε οτι δεν θα υπηρχαν τα αναλογα πραγματα εκει, μην κοροιδευμαστε, η ΟΝΝΕΔ ειναι γνωστο πως εχει εμπλακει Πολλες φορες σε επιθεσεις εναντια πολιτων, ακομα και σε δολοφονιες)

βλεπετε να γινονται συλληψεις Χωρις καποιο εγκλημα,βασισμενες καθαρα σε ρατσιστικες αντιληψεις εναντια σε ιδεολογιες και κοινωνικες ομαδες, και το υπερασπιζεστε απλα επειδη "μπορει να ηθελαν να διαπραξουν καποιο εγκλημα στο μελλον";;;;
Δεν παμε καλα νομιζω
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Mon Dec 07, 2009 10:05 pm

Και για άλλη μια φορά tZole είσαι μπροστάρης της παλαιάς (γιατί βλέπω καινούριο κόσμο με άλλες ιδέες πλέον εδώ μέσα) συντηρητικής φρουράς του Venus. Και για να σου καταρίψω και τον τίτλο του ποστ ολοκληρωτικά:
1ον. Ο όρος επαναστάτης δεν υφίσταται καθώς δεν έχει αυτοαποκαλεστεί κάποιος από αυτούς που συνέλαβαν έστι, καθώς επίσης να σου θυμίσω ότι ζούμε σε καθεστώς αστικής δημοκρατίας και δε διανύουμε κάποια επαναστατική περίοδο
2ον. "από κούνια" Τα δυο παιδιά αυτά λέει είναι 28 και 30 χρονών αντίστοιχα. Τώρα άμα παίζεις με όρους κιτρινίλας esspresso για να χαρακτηρίσεις δύο ενήλικες 30αρηδες "από κούνια" τότε πέφτεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο.
3ον Τα παιδιά αυτά δεν ανέπτυξαν κάποιου είδους πολιτική δράση με τα "λεφτά του μπαμπά" . Τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ από όλα τα δημοσιεύματα που έχω δει αλλά και από indymedia κλπ.Άμα έχεις άλλες πληροφορίες επιτέλους λέγε τες ξεκάθαρα για να αποτελέσουν επιχειρήματα και σταμάτα με τις αερολογίες και τα παραδείγματα του στυλ "ένας γνωστός μου είχε ένα ξάδερφο που ήξερε έναν αναρχικό..."
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Mon Dec 07, 2009 10:12 pm

Το ότι 2 από τα άτομα που ήταν στο Ρεσάλτο είναι παιδιά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για μερικούς είναι πιο σημαντικό από το ότι η αστυνομία παρακολουθεί ελεύθερους κοινωνικούς χώρους και όποτε θέλει κάνει ντου και συλλαμβάνει όποιον θέλει. Επίσης για μερικούς είναι πιο σημαντικό να αφήσουν μια αίσθηση ότι όλοι είναι επαναστάτες εκ του ασφαλούς κάνοντας τις ηλίθιες γενικεύσεις τους από 2 άτομα -των οποίων σημειωτέον την δράση δεν γνωρίζουμε- και να καλύψουν με τις συκοφαντίες τους το ενδεχόμενο κάποια άτομα να κατηγορηθούν για κακούργημα επειδή δίπλα τους βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και εύλεκτο υλικό.

Ο ηλεκτρονικός γκεμπελισμός στο μεγαλείο του.
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Mon Dec 07, 2009 10:29 pm

Απλά ρε PASCAL κάποιοι έχουν φάει τόσα χρόνια τα σ***ά της τηλεόρασης και μέσα από αυτά έχουν δημιουργήσει δική τους άποψη και ψάχνουν κάθε ευκαιρία για να πουν "Α!Να, τα λεγα ε΄γω, τα πράγματα έτσι είναι!"
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”