Λοιπον, κανω κοπηπεηστ απο ενα εξ'αυτων το προβλημα μου:
Λοιπον, το θεμα μου ειναι το εξης.
Παω τεχνολογικη, δινω σε 124 μερες(ακριβεια, οχι αστεια), και θελω να σπουδασω πληροφορικη. Και ειδικοτερα, θελω να εισαχθω στη σχολη που θα εχει την υψηλοτερη ενασχοληση με προγραμματισμο. Τον λατρευω, αν και οι γνωσεις μου περιοριζονται σε pascal και λιγο C.
Στην αρχη ειχα στο νου μου τα εξης(να σημειωσω οτι για οικονομικους λογους θελω αθηνα):
ΗΜΜΥ
Πληροφορικη και Τηλεπικοινωνιες ΕΚΠΑ
Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ
Πληροφορικη Πα.Πει.
Το ΗΜΜΥ εφυγε απο τη λιστα μολις ειδα το προγραμμα σπουδων. Πολυ hardware-κλινει και δεν θελω. Ειπαμε ειμαι του καθισιου και του κωδικα.
Οποτε ειμαι αναμεσα στα αλλα 3. Το προγραμμα σπουδων της ΑΣΟΕΕ ειναι αυτο που με ελκυει μεχρι στιγμης πιο πολυ, αλλα εδω εχουμε αλλο θεμα. Γνωστοι στην ΑΣΟΕΕ, ειτε στο οικονομικο ειτε στην πληροφορικη, μου λενε συχνα οτι ως πανεπιστημιο παρουσιαζει πιο εντονα τα γνωστα σε ολους μας προβληματα(κομματοσκυλοφοιτητες, καταληψεις), και I'm giving it a second thought.
Του Πα.Πει. επισης μου αρεσε αρκετα, σχεδον οσο και της ΑΣΟΕΕ.
Για του ΕΚΠΑ εχω ακουσει τα καλυτερα. Ομως το προγραμμα σπουδων δεν με ενθουσιασε, γιατι δινει βαση και σε τομεις οι οποιοι δεν με ενδιαφερουν.
Θα μου πειτε οτι σε καμια σχολη δεν θα ειμαι 100% καλυμμενη οσον αφορα τα γουστα, αλλα λεω τι σκεφτομαι.
Θελω αποψεις. Απο φοιτητες κυριως στα τμηματα που ανεφερα, αλλα και γενικα ανθρωπων που ξερουν.
Δεν ηξερα που να καμω το θρεντ. Το εκανα στο οφτοπικ, ελπιζω να ειναι οκ