:O :O :Ochriskin wrote: μπα τελευταια εχω ολο και καλυτερες εμπειριες με οδηγους σε ταξι, αντρες η γυναικες
Οδηγάς ή το λές απο τη θέση μεσα στο ταξί ;

:O :O :Ochriskin wrote: μπα τελευταια εχω ολο και καλυτερες εμπειριες με οδηγους σε ταξι, αντρες η γυναικες
κυριως απο τη θεση μεσα σε αμαξι, αλλα ως συνοδηγος, οχι οδηγος.Shocker wrote::O :O :Ochriskin wrote: μπα τελευταια εχω ολο και καλυτερες εμπειριες με οδηγους σε ταξι, αντρες η γυναικες
Οδηγάς ή το λές απο τη θέση μεσα στο ταξί ;
Τότε κατα ένα μικρό μέρος δικαιολογείσαι..chriskin wrote:
κυριως απο τη θεση μεσα σε αμαξι, αλλα ως συνοδηγος, οχι οδηγος.
Και τι να το κάνεις? υπάρχει κανένα forum όρθιο για να το κατεβάσεις????Stoupeace wrote:Ποτε βγαίνει το καινουργιο hitman, αργούνε!!!
Υπομονή, θα ξανανοίξουνproskopos wrote:υπάρχει κανένα forum όρθιο για να το κατεβάσεις????![]()
Ποια ταινία, who the hell cares??? Για το παιχνιδι λεω, εχω τερματισει το Blood Money 2 φορες και τα αλλα απο 3-4 το καθένα.emperormario wrote:Για την ταινία ή το παιχνίδι μιλάτε??
Dude, it's Hitman not Die Hardchriskin wrote:μονο εγω εκανα τις αποστολες στα hitman με τελειως λαθος τροπους;
απλα σκοτωνα οτι εμφανιζοταν μπροστα μου (ειδικα στο τελευταιο που επαιξα που δεν επρεπε να σε δει κανεις), εκτος φυσικα αμα δεν γινοταν αλλιως η πιστα
και παλι δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος να μην σε καταγραψει η καμερα και να μην υπαρχουν μαρτυρες απο το να προκαλεσεις ενα μακελειοStoupeace wrote:Dude, it's Hitman not Die Hardchriskin wrote:μονο εγω εκανα τις αποστολες στα hitman με τελειως λαθος τροπους;
απλα σκοτωνα οτι εμφανιζοταν μπροστα μου (ειδικα στο τελευταιο που επαιξα που δεν επρεπε να σε δει κανεις), εκτος φυσικα αμα δεν γινοταν αλλιως η πιστα
Kαλα σε βλεπανε, απλα λαδωνες τον chief και ολα οκchriskin wrote:και παλι δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος να μην σε καταγραψει η καμερα και να μην υπαρχουν μαρτυρες απο το να προκαλεσεις ενα μακελειο
το καλυτερο απο ολα ηταν τα επιθετα που ελεγαν μετα για "μενα" στις "εφημεριδες" μετα απο καθε αποστολη
Mια χαρα ειναι. Σε vista ισως χρειαστει να κανεις αυτο:Stoupeace wrote: Tι έχετε να πείτε για αυτό?
Θελω καρτα wireless συμβατη με windows 7. Μπορώου?
αλλα εφοσον θα την εχεις σιγουρα σε win 7 εισαι οκ.After manually installing the drivers I could attempt to connect to my network but DHCP would not resolve. After turning off power management (driver settings) for the card, it connected immediately to my network and without any problems.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612322cypher wrote: αλλα εφοσον θα την εχεις σιγουρα σε win 7 εισαι οκ.
Υπολόγισε από 10% και πάνω (σε ΕΤΕ τόσο είναι)ultimate_aektzis wrote:Το ποσο το ξερουμε?