Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?
δεν αλλαζει η αποφαση του συλλογου αναλογα με το τι "προτεινει" η πρυτανεια; 

-
- Kilobyte level
- Academic status: Professor
Γεια ξανά, αναφέρεσε στο δικό μου σχόλιο περι απεργίας? Αν ναι, ενδεχομένως ο σύλλογος να επιρρεαστεί από ότι έχει να πει η πρυτανεία, και αντιστρόφως. Αυτό είναι λογικό. Αλλά τα όργανα είναι σαφώς διακριτά, ανεξάρτητα μεταξύ τους, και από την εμπειρία μου τον χρόνο που είμαι εδώ, πολύ συχνά διαφωνούν. Αν και δεν είμαι σίγουρος, δεν φαντάζομαι ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν να έχει αποφασίσει ή να έχει προτείνει η πρυτανεια να γίνει απεργία. Αυτό είναι θέμα του Συλλόγου ΔΕΠ και της ΠΟΣΔΕΠ. Αν κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία έχει να πει κάτι, ας το πει, δεν είμαι ειδικός.chriskin wrote:δεν αλλαζει η αποφαση του συλλογου αναλογα με το τι "προτεινει" η πρυτανεια;
Από ότι έχω δει (ήμουν μέσα στο αμφιθέατρο μια προηγούμενη φορά) από ότι έχω ακούσει από φοιτητές που ήταν υπό την επιτήρηση των γιαουρτωμένων, τα γιαρτώματα έγιναν μόνο σε περιπτώσεις που ο επιτηρητής αποφάσισε να το παίξει μπάτσος, έδειχνε υπερβάλλοντα ζήλο, απαγόρευε με το έτσι θέλω την τουαλέτα ακόμα και σε κοπέλες που μπορεί να είχαν κάτι γυναικολογικό και την απαγόρευση αυτή την αποφασίζουν μόνοι τους ενώ ο καθηγητής έχει δώσει άδεια να πάει όποιος θέλει. Την φορά που ήμουν εγώ μάλιστα μέσα ήταν δύο επιτηρητές και γιαουρτώθηκε μόνο ο ένας, ο "φύρερ" και τον άλλον ούτε που τον κοίταξαν.?:=2b|~2b wrote: Πέραν των όσων είπε ο πρύτανης, με τα οποία συμφωνώ απόλυτα, να προσθέσω ότι ο αποτελεσματικότερος τρόπος αυτά τα φαινόμενα να εξαληφθούν, είναι να υπάρξει ενεργή υποστήριξη των φοιτητών προς τους καθηγητές. Δεν εννοώ βέβαια βία, απλώς αν εκεινη τη στιγμή έπεφτε ένα γερό κράξιμο, ίσως στιγμιαία οι μασκοφόροι να άφηναν τη δική τους εναλλακτική πραγματικότητα, και να προσγειωνόντουσαν σε αυτή των υπολοίπων.
Σταύρος Τουμπής
Οπότε κ. Τουμπή μην ελπίζετε να υπάρχει ενεργή υποστήριξη των φοιτητών και κράξιμο. Κανένας δεν συμπαθεί τέτοιου τύπου άτομα που στα 26 τους τους δίνεται λίγη δύναμη και αυτοί ηδονίζονται. Όλοι ξέρουμε ότι αυτοί αύριο μεθαύριο αυτοί θα είναι οι ρουφιάνοι της δουλειάς, οι γλύφτες του αφεντικού και σε λίγα χρονάκια τα χειρότερα αφεντικά. Δεν τα συμπαθούμε και δεν έχουμε διάθεση να τα υποστηρίξουμε. Εγώ λέω καλά να πάθουν και το λένε και πολλοί συμφοιτητές μου!
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ακόμα κι αν είναι έτσι, που αμφιβάλω για το συγκεκριμένο άτομο, και μακάρι να είχαμε άλλους 10 τέτοιους καθηγητές, δε συνηθίζουμε όταν διαφωνούμε με κάποιον να πετάμε γιαούρτια. Άνανδρο, ηλίθιο, γελοίο και με πολλές άλλες λέξεις μπορώ να το χαρακτηρίσω. Και η φάση είναι ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι από τους ελάχιστους που κάθεται και αφιερώνει μερικές ώρες από το μάθημα της για συζήτηση και για να ακούσει γενικά τους φοιτητές, πως σκέφτονται, τι τους πειράζει κτλ. Μάλλον δεν ήταν αρκετά οπισθοδρομική γι'αυτό της το ριξαν. Ξεφτίλες!
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Σε ποιό μάθημα έγινε αυτό; Σε ποιά επιτηρήτρια;
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα ξεκινάν η λογική της κουκούλας. Παλικαρίσια κίνηση όπως πάντα από τους τιμωρούς... 

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Επειδή "o σιωπών δοκεί συναινείν", η δική μου γνώμη εκφράζεται στο μήνυμα που διαβίβασα στη συνάδελφό μου:
---
Αγαπητή ****,
Χαίρομαι που είμαι συνάδελφός σου.
Σε τιμώ, γιατί παλεύεις - ως Καθηγήτρια - για το καλύτερο.
Σε ευχαριστώ που νοιάζεσαι για τους φοιτητές μας.
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης Γκρίτζαλης
---
Σας καλώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Της το χρωστάμε. Ας αντισταθούμε έτσι στην άκριτη βία. Ο καθένας και τα όπλα του.
Δ. Γκρ.
---
Αγαπητή ****,
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης Γκρίτζαλης
---
Σας καλώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Της το χρωστάμε. Ας αντισταθούμε έτσι στην άκριτη βία. Ο καθένας και τα όπλα του.
Δ. Γκρ.
- tZoLe
Είναι αυτονόητο πως η βία καταδικάζεται από όλα τα "υγιή" μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας από όποιον και αν προέρχεται, όποιος και αν είναι ο στόχος. Το θέμα είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια γεγονότα και τα οποία εκ των υστέρων αποδοκιμάζουμε. Θα έπρεπε να δράσει η ακαδημαϊκή κοινότητα ώστε το ελληνικό πανεπιστήμιο να απαλλαγεί από αυτή τη βία. Ίσως αυτοί που έχουν κάποια εξουσία θα έπρεπε να αναλάβουν τις ευθύνες τους πρώτοι και να πάψουν να αρκούνται στο να βγάζουν ανακοινώσεις κατόπιν εορτής.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Εγω ημουν μεσα στο αμφιθεατρο την ωρα που εγινε το συγκεκριμενο περιστατικο.sandra wrote:Ακόμα κι αν είναι έτσι, που αμφιβάλω για το συγκεκριμένο άτομο, και μακάρι να είχαμε άλλους 10 τέτοιους καθηγητές, δε συνηθίζουμε όταν διαφωνούμε με κάποιον να πετάμε γιαούρτια. Άνανδρο, ηλίθιο, γελοίο και με πολλές άλλες λέξεις μπορώ να το χαρακτηρίσω. Και η φάση είναι ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι από τους ελάχιστους που κάθεται και αφιερώνει μερικές ώρες από το μάθημα της για συζήτηση και για να ακούσει γενικά τους φοιτητές, πως σκέφτονται, τι τους πειράζει κτλ. Μάλλον δεν ήταν αρκετά οπισθοδρομική γι'αυτό της το ριξαν. Ξεφτίλες!
Για ποιον ακριβως λογο θα επρεπε να κραξω αυτους που το εκαναν, ακομα δεν καταλαβα.
Και επιτελους εχω βαρεθει να ακουω περι καταδικων βιας ετσι αοριστα.
Βια για μενα ηταν και το γεγονος οτι ειχα 2 επιτηρητες πανω απο το κεφαλι μου συνεχως, να στριφογυρνανε, να κοιτανε τα ποδια μου και τα χερια μου αν ηταν κατω απο το εδρανο, βια ηταν να μου μετακινουν το κινητο μου πιο διπλα και να μου σημειωνουν την κολλα αν πηγα τουαλετα. Αυτο ειναι αντρικιο(αν και διαφωνω με τετοιους χαρακτηρισμους)? Με ποια εννοια ειναι αντρικιο ας μου εξηγησει καποιος. Καποιος εκεινη τη στιγμη εχει περισσοτερη εξουσια, και την ασκει πανω μου. Δεν μπορω να κανω κατι σε αυτο. Δεν ειμαστε ισοι εκεινη τη στιγμη αρα τα περι δειλιας και ολα αυτα μου φαινονται αστεια.
Δεν θα κατσω να σχολιασω τη συγκεκριμενη καθηγητρια την οποια εχω ζησει και με αυτη την ιδιοτητα της.
Οσοι θελουν μπατσους επιτηρητες πανω απο τα κεφαλια τους συνεχεια, ας τα καταδικασουν τη στιγμη που γινονται. Εγω πραγματικα δεν το καταδικαζω, γιατι οπως καποιος μου ασκει εξουσια, ετσι και αυτου του ασκουν καποιοι αλλοι τη δικια τους εξουσια. Αλλα μαλλον καποιοι τωρινοι καθηγητες/βοηθοι/επιτηρητες καλομαθανε στη μια πλευρα της εξουσιας και ξεχασαν τα δικα τους φοιτητικα χρονια.
P.S: Ολοι καταδικαζουν τη βια, αλλα κανουν το λαθος και ξεχνανανε να μας ξεκαθαρισουν οτι καταδικαζουν τη βια που δεχονται και οχι τη βια που ασκουν. Εκεινη φαινεται ειναι η σωστη/καλη
- rapadder
- Gbyte level
Καταργήστε το...
[αυτοσαρκασμός]Ξέρω, ξέρω, έχω γίνει λίγο γραφικός.[/αυτοσαρκασμός]

[αυτοσαρκασμός]Ξέρω, ξέρω, έχω γίνει λίγο γραφικός.[/αυτοσαρκασμός]
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- KMP
- byte level
- Academic status: N>4
Η ηλιθιότητα είναι αήττητη. Μπορείς μόνο να την αγνοήσεις η να την διακωμωδήσεις. Η επιτηρήτρια έπρεπε να τους ζητήσει και λίγο μέλι, έτσι σκέτο το γιαούρτι δεν λέει.
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."
-
- bit level
@WoLfeN Ilic
Η ουσία της συζήτησης ξεκινά με το αν αποδέχεσαι η όχι την έννοια της εξέτασης.
Έστω ότι την αποδέχεσαι. Αν την αποδέχεσαι θα πρέπει να διατηρηθεί η αξιοκρατία κ η ισονομία. Δηλαδή δεν μπορείς εσύ να κάνεις ο,τι γουστάρεις κ να μην σου λένε τπτ. Δεν μπορεί να σηκώνεσαι να πηγαίνεις για καφέ την ώρα της εξέτασης, να μιλάς με όποιον γουστάρεις, να παίζεις με το κινητό να ανοίγεις βιβλία κλπ. Καταλύεις την αξιοκρατία ρε φίλε πώς να το κάνουμε. 'Η νόμίζεις ότι οι επιτηρητές είναι ηλίθιοι κ δεν καταλαβαίνουν τι πας κ κάνεις στην τουαλλέτα ή τι συμβαίνει όταν ενώ γραφείς σαν δαιμονισμένος μόλις πλησιάσει "σκέφτεσαι". Το να πάνε μέσα σε 3 ώρες 10-15 άτομα στην τουαλλέτα είναι λογικό, το να πάει το μισό Α είναι παράλογο. Η βία που λές εσύ, πηγάζει από την δικιά σου ανωριμότητα να υπερασπιστείς κ να διατηρήσεις την ευνομία κ την αξιοκρατία στην κοινότητα του πανεπιστημίου. Αφού εσύ δεν μπορείς, οι καθηγητές εκμεταλλεύονται μια άλλη ομάδα φοιτητών να σου κρατήσει τα χαλινάρια. Αυτοί οι "μπάτσοι" που λές είναι εκεί γιατί εσύ είσαι ασύδωτος. Και λόγω αυτής της άρρωστης κ λαθεμένης λογικής (κάνω ό,τι γουστάρω κ στα α...α μου όλα) θα μπούν κανονικοί μπάτσοι στα πανεπιστήμια. Ξέρεις γιατί? Γιατί είσαι ανίκανος και ανώριμος να αυτο-περιοριστείς.
'Έστω όμως ότι δεν αποδέχεσαι την εξέταση. Πώς θεωρείς ότι θα πρέπει να αξιολογείται η επάρκεια των γνώσεων σου πάνω σε ένα αντικείμενο? Μήπως να αφήσουμε την οικονομία να κρίνει τους καλούς κ τους κακούς? Πρότεινε κάτι καινούριο ή σήκω φύγε. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές. Αν η κοινωνία έχει αποφασίσει να βαδίσει σε έναν δρόμο κ εσύ βαδίζεις σε άλλον μοιραία θα μείνεις μόνος σου κ μακριά της.
Εν κατακλειδι, η δικιά σου λογική είναι αυτή που αρρωσταίνει το πανεπιστήμιο. Άτομα με την δικιά σου λογική θα φέρουν τους κανονικούς μπάτσους μέσα (κ μετά να δεις καλοπέραση με το γκλοπ στο κεφάλι σου). Ελευθερία δεν είναι κάνω ό,τι γουστάρω κ ας θίξω το κοινωνικό σύνολο. Ελευθερία είναι να κάνεις ό,τι θές αλλά να μπορείς να περιορίζεσαι μόνος σου όταν θίγεις κάποιον/κάποιους και όχι να στο επιβάλλουν. Καταλαβαίνεις λοιπόν πώς μόνος σου χάνεις την ελευθερία σου?
Η ουσία της συζήτησης ξεκινά με το αν αποδέχεσαι η όχι την έννοια της εξέτασης.
Έστω ότι την αποδέχεσαι. Αν την αποδέχεσαι θα πρέπει να διατηρηθεί η αξιοκρατία κ η ισονομία. Δηλαδή δεν μπορείς εσύ να κάνεις ο,τι γουστάρεις κ να μην σου λένε τπτ. Δεν μπορεί να σηκώνεσαι να πηγαίνεις για καφέ την ώρα της εξέτασης, να μιλάς με όποιον γουστάρεις, να παίζεις με το κινητό να ανοίγεις βιβλία κλπ. Καταλύεις την αξιοκρατία ρε φίλε πώς να το κάνουμε. 'Η νόμίζεις ότι οι επιτηρητές είναι ηλίθιοι κ δεν καταλαβαίνουν τι πας κ κάνεις στην τουαλλέτα ή τι συμβαίνει όταν ενώ γραφείς σαν δαιμονισμένος μόλις πλησιάσει "σκέφτεσαι". Το να πάνε μέσα σε 3 ώρες 10-15 άτομα στην τουαλλέτα είναι λογικό, το να πάει το μισό Α είναι παράλογο. Η βία που λές εσύ, πηγάζει από την δικιά σου ανωριμότητα να υπερασπιστείς κ να διατηρήσεις την ευνομία κ την αξιοκρατία στην κοινότητα του πανεπιστημίου. Αφού εσύ δεν μπορείς, οι καθηγητές εκμεταλλεύονται μια άλλη ομάδα φοιτητών να σου κρατήσει τα χαλινάρια. Αυτοί οι "μπάτσοι" που λές είναι εκεί γιατί εσύ είσαι ασύδωτος. Και λόγω αυτής της άρρωστης κ λαθεμένης λογικής (κάνω ό,τι γουστάρω κ στα α...α μου όλα) θα μπούν κανονικοί μπάτσοι στα πανεπιστήμια. Ξέρεις γιατί? Γιατί είσαι ανίκανος και ανώριμος να αυτο-περιοριστείς.
'Έστω όμως ότι δεν αποδέχεσαι την εξέταση. Πώς θεωρείς ότι θα πρέπει να αξιολογείται η επάρκεια των γνώσεων σου πάνω σε ένα αντικείμενο? Μήπως να αφήσουμε την οικονομία να κρίνει τους καλούς κ τους κακούς? Πρότεινε κάτι καινούριο ή σήκω φύγε. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές. Αν η κοινωνία έχει αποφασίσει να βαδίσει σε έναν δρόμο κ εσύ βαδίζεις σε άλλον μοιραία θα μείνεις μόνος σου κ μακριά της.
Εν κατακλειδι, η δικιά σου λογική είναι αυτή που αρρωσταίνει το πανεπιστήμιο. Άτομα με την δικιά σου λογική θα φέρουν τους κανονικούς μπάτσους μέσα (κ μετά να δεις καλοπέραση με το γκλοπ στο κεφάλι σου). Ελευθερία δεν είναι κάνω ό,τι γουστάρω κ ας θίξω το κοινωνικό σύνολο. Ελευθερία είναι να κάνεις ό,τι θές αλλά να μπορείς να περιορίζεσαι μόνος σου όταν θίγεις κάποιον/κάποιους και όχι να στο επιβάλλουν. Καταλαβαίνεις λοιπόν πώς μόνος σου χάνεις την ελευθερία σου?
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
redlabel wrote:Επειδή "o σιωπών δοκεί συναινείν", η δική μου γνώμη εκφράζεται στο μήνυμα που διαβίβασα στη συνάδελφό μου:
---
Αγαπητή ****,
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης Γκρίτζαλης
---
Δ. Γκρ.
Οκ,αλλα νομιζω θα επρεπε να γνωριζουμε και για ποια προκειται.Ποια καθηγητρια γιαουρτοθηκε δηλαδη.
Αν και πιστευω οτι οποια και να ηταν,ειτε την θεωρω καλη ειτε κακη,καλα θα της κανανε γιατι μπορω να φανταστω την επιτηρηση...
Cohiba Vs Partagas
- Zifnab
- Academic status: MSc
Νομίζω ήταν η κ.Φουστούκου.
Αυτό το καλά κάνανε είναι σχετικό... ομολογουμένως μόνο στην Ελλάδα γίνονται τέτοια φαινόμενα...
Αυτό το καλά κάνανε είναι σχετικό... ομολογουμένως μόνο στην Ελλάδα γίνονται τέτοια φαινόμενα...
-
- bit level
cohiba, ο,τι να ναι γράφουμε ε? trollαρισμα κ τα μυαλά στα κάγκελα...
Εγώ θεωρώ ότι όλοι οι φοιτητές που γράφουν κάτω από 5 σε μια εξέταση πρέπει να τσιτσιδώνονται και να περιφέρονται γυμνοί στην Πατησίων με μια ταμπέλα που να λέει "Είμαι χαζός! Έγραψα κάτω από 5". Δεδομένου ότι είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι θέλω θα μπώ την επόμενη φορά στην ΑΟΣΕΕ με 100 τετράγωνους-ντουλάπες κ θα το κάνω...
Αν δεν σου αρέσει η Φουστούκου κ αυτό που κάνει μπορείς με πολλούς τρόπους να την "χτυπήσεις", όχι όμως άνανδρα κ με αυτόν τον τρόπο.
Εγώ θεωρώ ότι όλοι οι φοιτητές που γράφουν κάτω από 5 σε μια εξέταση πρέπει να τσιτσιδώνονται και να περιφέρονται γυμνοί στην Πατησίων με μια ταμπέλα που να λέει "Είμαι χαζός! Έγραψα κάτω από 5". Δεδομένου ότι είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι θέλω θα μπώ την επόμενη φορά στην ΑΟΣΕΕ με 100 τετράγωνους-ντουλάπες κ θα το κάνω...
Αν δεν σου αρέσει η Φουστούκου κ αυτό που κάνει μπορείς με πολλούς τρόπους να την "χτυπήσεις", όχι όμως άνανδρα κ με αυτόν τον τρόπο.
- marios
- Wow! Terabyte level
Ρε παιδιά sorry κιόλας, αλλά πόσοι πιστεύετε ότι αυτοί που θέλουν (και ξέρουν) να αντιγράψουν, δεν θα τα καταφέρουν; Από την δική μου εμπειρία, πολύ περισσότερο επηρεάζουν οι επιτηρητές αυτούς που θέλουν να συγκεντρωθούν και να γράψουν, παρά αυτούς που θέλουν να αντιγράψουν, αφού οι δεύτεροι δεν σκέφτονται τίποτα, ενώ για τους δεύτερους είναι σπάσιμο νεύρων να χτυπάει κάθε λίγο και λιγάκι ο καθηγητής το εδρανο για να σταματήσουν κάποιοι ή να φωνάζει ή να πηγαίνει πέρα δώθε σαν τον αστυνόμο Σαϊνη.
Είναι στην διακριτή ευχέρεια του επιτηρητή να μηδενίσει κάποιον, οπότε προσωπικά θα προτιμούσα να μηδένιζαν όποιον αντέγραφε, παρά να ενοχλουν όλο το αμφιθέατρο/αίθουσα με τα παραπάνω.
P.S.: Καταδικάζω το γιαούρτωμα(προφανώς), αλλά έχω ζήσει επιτηρητές που στο τέλος της εξέτασης ήθελα να τους σφάξω...
Είναι στην διακριτή ευχέρεια του επιτηρητή να μηδενίσει κάποιον, οπότε προσωπικά θα προτιμούσα να μηδένιζαν όποιον αντέγραφε, παρά να ενοχλουν όλο το αμφιθέατρο/αίθουσα με τα παραπάνω.
P.S.: Καταδικάζω το γιαούρτωμα(προφανώς), αλλά έχω ζήσει επιτηρητές που στο τέλος της εξέτασης ήθελα να τους σφάξω...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Φυσικα γραφω οτι θελω , λεω την αποψη μου δεν βριζω κανεναν.Μονο οι διαχειριστες μπορουν να με κρινουν και να με διαγραψουν ,πραγμα το οποιο και θα το δεχτω.
Χχαχαχαχαχαχαχα
Πραγματικα δεν ηξερα οτι ηταν η κ.Φουστουκου,αλλα επρεπε να το φανταστω.ε ρε γελια...
Οσο για ενα προηγουμενο ποστ συμφωνα με το οποιο η κ.Φουστουκου ειναι κοντα στον φοιτητη και τον ακουει και αφιερωνει ωρες για το μαθημα (ελπιζω φετος να εχει αλλαξει τις απαρχεωμενες διαφανειες απο σκαναρισμα στασ αυτοματα) τι να πω .ειναι πιο υπερβολικο και απο το δικο μου "καλα της κανανε"......
Zifnab wrote:Νομίζω ήταν η κ.Φουστούκου.
Χχαχαχαχαχαχαχα

Πραγματικα δεν ηξερα οτι ηταν η κ.Φουστουκου,αλλα επρεπε να το φανταστω.ε ρε γελια...
Οσο για ενα προηγουμενο ποστ συμφωνα με το οποιο η κ.Φουστουκου ειναι κοντα στον φοιτητη και τον ακουει και αφιερωνει ωρες για το μαθημα (ελπιζω φετος να εχει αλλαξει τις απαρχεωμενες διαφανειες απο σκαναρισμα στασ αυτοματα) τι να πω .ειναι πιο υπερβολικο και απο το δικο μου "καλα της κανανε"......
Cohiba Vs Partagas
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Τουλάχιστον αυτή ό,τι κάνει(άμα κάνει) το κάνει επώνυμα. Οι "κουκουλοφόροι" το μόνο που κάνουν είναι να σκέφτονται έξυπνες ατάκες για να πουν είτε το πως θα γίνουν καπνός. Πολυ αντρίκια συμπεριφορά πάντως......συγχαρητήρια μας αξίζουν 
edit:Υπάρχουν αρνητικά πράγματα που κάνουν οι επιτηρητές προφανώς αλλά ο θεός μας έδωσε στόμα γλώσσα και χείλια για να σχηματίζουμε κάποιους ήχους και να μπορούμε να συνεννοούμαστε μεταξύ μας. Με τέτοιες πράξεις όπως αυτή και να έχεις δίκιο το χάνεις.

edit:Υπάρχουν αρνητικά πράγματα που κάνουν οι επιτηρητές προφανώς αλλά ο θεός μας έδωσε στόμα γλώσσα και χείλια για να σχηματίζουμε κάποιους ήχους και να μπορούμε να συνεννοούμαστε μεταξύ μας. Με τέτοιες πράξεις όπως αυτή και να έχεις δίκιο το χάνεις.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ακριβώς!!! /threadmarios wrote:Ρε παιδιά sorry κιόλας, αλλά πόσοι πιστεύετε ότι αυτοί που θέλουν (και ξέρουν) να αντιγράψουν, δεν θα τα καταφέρουν; Από την δική μου εμπειρία, πολύ περισσότερο επηρεάζουν οι επιτηρητές αυτούς που θέλουν να συγκεντρωθούν και να γράψουν, παρά αυτούς που θέλουν να αντιγράψουν
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Καλό και αυτό:
Δεν κάνω τη δουλειά μου καλά-->Γιαούρτωμα
Προτείνω την εξής τιμωρία για τη μοιχεία --> δημόσιος λιθοβολισμός
Δεν κάνω τη δουλειά μου καλά-->Γιαούρτωμα
Προτείνω την εξής τιμωρία για τη μοιχεία --> δημόσιος λιθοβολισμός
Last edited by emperormario on Wed Feb 10, 2010 1:28 pm, edited 1 time in total.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- sandra
- Wow! Terabyte level
Όταν κάτσεις και παρακολουθήσεις μάθημα της πέρα από τα Αυτόματα τα οποία έκανε πρώτη φορά μίλα. Το αν αφιερώνει δίωρα για να μιλάμε για τα προβλήματα της παιδείας, για τη Λογική γενικά, αφού δεν το ξέρεις μην το κρίνεις. Μέχρι τότε ξαναλέω μακάρι να χαμε 10 καθηγητές σαν κι αυτήν. Αλλά φυσικά προτιμάτε κάποιον που θα σας γράφει κανονικά και θα έχει χαλαρή εξέταση με ιδια θέματα 10 χρόνια παρά κάποιον που παίρνει προσωπικά τις αποτυχίες σας. Εκτός από ξεφτίλες θα ήθελα να προσθέσω και το υποκριτές.cohiba wrote: Χχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.