Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Θέλω να δω που θα χωρέσουν 2 έτη σχεδόν σε Δ21 και Δ23 στο μάθημα των λειτουργικών.
Επίσης Τρίτη Πέμπτη 8ωρα και ένα 2ωρο την Δευτέρα (και με συγκρούσεις μαθημάτων). Ωραίο πρόγραμμα
gasparosoft wrote:Θέλω να δω που θα χωρέσουν 2 έτη σχεδόν σε Δ21 και Δ23 στο μάθημα των λειτουργικών.
Επίσης Τρίτη Πέμπτη 8ωρα και ένα 2ωρο την Δευτέρα (και με συγκρούσεις μαθημάτων). Ωραίο πρόγραμμα
πάρα πολλές συγκρουσεις..
δεν μπορώ να βρω μάθημα 2ου έτους που να μην συγκρούεται τουλάχιστον 1 φορά με μάθημα 3ου έτους..
μου φαίνεται ή ηπαρασκευή είναι τελείως άδεια από μαθήματα 2ου-3ου έτους?(διαλέξεις εννοώ όχι φροντιστήρια-εργαστήρια)
Είναι τόσο δύσκολο να δουν πόσοι χρωστάνε ένα μάθημα πχ 2ου έτους (βλ Λειτουργικά) και να το κάνουν να μην πέφτει με υποχρεωτικό 3ου σε περίπτωση που το χρωστάνε αρκετοί 3ετείς και πάνω; Αυτό συμβαίνει με Μεταγλωττιστές και Λειτουργικά.
Εχω βαρεθει να κραζω αυτους που βγαζουν το προγραμμα μαθηματων.Πραγματικα ειμαι 3 χρονια στη σχολη και στα 3 εαρινα εξαμηνα υπηρχε συγκρουση μεταξυ λειτουργικων και μεταγλωττιστων.Ποσα κιλα μ...ες ειναι εκει πανω μπορει να μου πει καποιος?
Ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει μια λυση?Και Ο(2^n) να ηταν το προβλημα μεσα σε 3(τουλαχιστον) χρονια θα ειχε λυθει.Λιγη τσιπα ρε...πληρωνεστε για να βγαζετε 5 προγραμματα τον χρονο και το κανετε και λαθος.
[quote="crash_override"]Δεν γίνεται να βγει ένα πρόγραμμα που να τους βολεύει όλους.
Επίσης, δεν γίνεται να ξέρει αυτός που το βγάζει πόσα χρωστάει ο καθένας.
Και μην νομίζεις ότι το δικό μου πρόγραμμα είναι καλύτερο!
Το 50% είναι 2 και 3 μαθήματα.
Απλώς συνεχίζουμε!!
Και για να μπαίνουμε στο κλίμα!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pEFo3bGg-oU&feature=related[/youtube][/quote]
Συμφωνω, αλλα μιλαμε για υποχρεωτικα μαθηματα του ιδιου τμηματος.Εχω και αλλες συγκρουσες αλλα ειναι με εργαστηρια και κατι γινεται εκει.Και οπως ειπε και ο gasparosoft να δουμε που θα χωρεσουν σχεδον 2 ετη(ζητημα να περασε ενα 30% στον καβουρα περσι) στην Δ23.Θα γελασει και το ποικιλοχρωμον εριφιον.
κοιτάξτε πρόγραμμα..
το μόνο μου μάθημα που δεν συμπέφτει με άλλο είναι η λογιστική..
πάω να κάνω χαρακίρι..
τι λέτε να στείλουμε κανά mail άμα έχουμε πολλοί το ίδιο πρόβλημα?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Είναι δύσκολο, για να μην πω αδύνατο το πρόγραμμα να τους ικανοποιεί όλους, έστω και το θέμα της επικάλυψης υποχρεωτικών μαθημάτων διαφορετικών ετών. Το βασικό πρόβλημα της σχολής είναι η έλλειψη αιθουσών και μέχρι να διορθωθεί αυτό μόνο μικρές βελτιώσεις μπορούν να γίνονται.
Απ'όσο γνωρίζω,ας με διαψεύσει κάποιος,στα πανεπιστήμια της Αμερικής το μάθημα(η ίδια διάλεξη) γίνεται 2 φορές,μία το πρωί και μία το βράδυ,γι'αυτούς που δουλεύουν............
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Loner wrote:Απ'όσο γνωρίζω,ας με διαψεύσει κάποιος,στα πανεπιστήμια της Αμερικής το μάθημα(η ίδια διάλεξη) γίνεται 2 φορές,μία το πρωί και μία το βράδυ,γι'αυτούς που δουλεύουν............
ultimate_aektzis wrote:
Συμφωνω, αλλα μιλαμε για υποχρεωτικα μαθηματα του ιδιου τμηματος.Εχω και αλλες συγκρουσες αλλα ειναι με εργαστηρια και κατι γινεται εκει.Και οπως ειπε και ο gasparosoft να δουμε που θα χωρεσουν σχεδον 2 ετη(ζητημα να περασε ενα 30% στον καβουρα περσι) στην Δ23.Θα γελασει και το ποικιλοχρωμον εριφιον.
Eννοείς 3%!
Έπρεπε να μας βάλουν σε κανά αμφιθέατρο (πχ Δεριγνύ) και φυσικά άλλες ώρες!..
Αχ όντως να δούμε τι θα κάνουμε με το σκ@τοπρόγραμμα.Γαμπρούλη!!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise