Βλέπω πως έχει επιλογή για ημερολόγιο. Απλά σου δείχνει τις μέρες? Δεν παίζει να μπορούμε να προσθέσουμε δικά μας γεγονότα? Κάτι σαν Google calendar?

me neitherproskopos wrote:Μήπως πέθανε σήμερα το eclass? δεν μπορώ να μπω... :\
eclass δεν μπορούμε να μπούμε - το www.aueb.gr φτιάχτηκεsandra wrote:Και παραδίδουμε....![]()
και μενα δεν μου τα βρισκει . ωραιοι πληροφορικαριοι ειναι.lolnickpro wrote:Υπάρχει κανείς που αδυνατεί να βρει τα μαθήματα ΑΣΠΣ και ΑΣΕΕ στην λίστα επιλογής του eclass ή είμαι μόνο εγώ??
Όχι τέτοιο πρόβλημα δεν έχω
Συνήθως είναι προσωρινό, απλά το αναφέρω για κανέναν άλλο που προσπαθεί να μπει.Could not connect to POP3 server 'dias.aueb.gr'
(οταν λες οτι συνηθως ειναι προσωρινο, μερικες φορες ηταν και μονιμο;Stoupeace wrote:Συνήθως είναι προσωρινό, απλά το αναφέρω για κανέναν άλλο που προσπαθεί να μπει.Could not connect to POP3 server 'dias.aueb.gr'
Για να λέει και στο aueb.gr ότι δεν είναι διαθέσιμο, δεν θα είναι πρόβλημα αλλά update φαντάζομαι.nikolas17 wrote:Καλά τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν το dias?
Μόνο το dias.aueb.gr και το webmail έχουν πρόβλημαStoupeace wrote:Για να λέει και στο aueb.gr ότι δεν είναι διαθέσιμο, δεν θα είναι πρόβλημα αλλά update φαντάζομαι.nikolas17 wrote:Καλά τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν το dias?
Ναι και?Zifnab wrote:Μόνο το dias.aueb.gr και το webmail έχουν πρόβλημαStoupeace wrote:Για να λέει και στο aueb.gr ότι δεν είναι διαθέσιμο, δεν θα είναι πρόβλημα αλλά update φαντάζομαι.nikolas17 wrote:Καλά τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν το dias?