Λογικα 4ο οροφο δεριγνυ. Το Δ ειναι η πτερυγα, το επομενο ψηφιο ειναι ο οροφος και το μεθεπομενο (οταν υπαρχει) ειναι η αιθουσα στον οροφο αυτον.chriskin wrote:η αιθουσα Δ4 που πεφτει περιπου;
το περιεργο ειναι ομως πως δεν υπαρχει πουθενα στο χαρτη , ουτε τη βρηκα οταν πηγα σημερα να ψαξω ολο το τεταρτο οροφοcypher wrote:Λογικα 4ο οροφο δεριγνυ. Το Δ ειναι η πτερυγα, το επομενο ψηφιο ειναι ο οροφος και το μεθεπομενο (οταν υπαρχει) ειναι η αιθουσα στον οροφο αυτον.chriskin wrote:η αιθουσα Δ4 που πεφτει περιπου;
δοκίμασε να πας τέρμα πάνω στην δεριγνύ υπάρχει μια αίθουσα που λέγεται δώμα και είναι πάνω πάνω,ουσιαστικά ταράτσα..chriskin wrote:το περιεργο ειναι ομως πως δεν υπαρχει πουθενα στο χαρτη , ουτε τη βρηκα οταν πηγα σημερα να ψαξω ολο το τεταρτο οροφοcypher wrote:Λογικα 4ο οροφο δεριγνυ. Το Δ ειναι η πτερυγα, το επομενο ψηφιο ειναι ο οροφος και το μεθεπομενο (οταν υπαρχει) ειναι η αιθουσα στον οροφο αυτον.chriskin wrote:η αιθουσα Δ4 που πεφτει περιπου;
κανει αυριο εκει ενημερωση το οικονομικο για το erasmus και θελει να παει η κοπελια να ρωτησει
το 4 εμενα μου ειχε καλυτερες επιδοσειςh4wk wrote:ext3 ή ext4;
μπα το κοιταξα δεν ειναι αυτηdexter wrote:δοκίμασε να πας τέρμα πάνω στην δεριγνύ υπάρχει μια αίθουσα που λέγεται δώμα και είναι πάνω πάνω,ουσιαστικά ταράτσα..chriskin wrote:το περιεργο ειναι ομως πως δεν υπαρχει πουθενα στο χαρτη , ουτε τη βρηκα οταν πηγα σημερα να ψαξω ολο το τεταρτο οροφοcypher wrote: Λογικα 4ο οροφο δεριγνυ. Το Δ ειναι η πτερυγα, το επομενο ψηφιο ειναι ο οροφος και το μεθεπομενο (οταν υπαρχει) ειναι η αιθουσα στον οροφο αυτον.
κανει αυριο εκει ενημερωση το οικονομικο για το erasmus και θελει να παει η κοπελια να ρωτησει
μπορεί να είναι και αυτή..
θέλω να παίξω λίγο οπότε θα δοκιμάσω ext4chriskin wrote: το 4 εμενα μου ειχε καλυτερες επιδοσεις
απο την αλλη, οταν εβαλα το 4 ηξερα και πως να μην μαμησω το λειτουργικο μου μονος μου
οχι εννοω οτι με το 3 τοτε επειδη εκανα πολλες βλακειες στο χειρισμο του λειτουργικου ειναι ψιλοπροβλεψιμο οτι σιγα σιγα θα πηγαινε πιο αργαh4wk wrote:θέλω να παίξω λίγο οπότε θα δοκιμάσω ext4chriskin wrote: το 4 εμενα μου ειχε καλυτερες επιδοσεις
απο την αλλη, οταν εβαλα το 4 ηξερα και πως να μην μαμησω το λειτουργικο μου μονος μου
τι είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθει;
Εγω βρηκα πως φτιάχνονται..
εχουν ομως μια παγιδα
ε ενταξει "userbars" στον γουγλη και εχει site που στο φτιαχνει μονο τουproskopos wrote:Εγω βρηκα πως φτιάχνονται..Και προσθεσα..