το 's εδω δεν ειναι το is
και στα αγγλικα που μετραγαμε λεξεις (τοοοοοοοοοτε που πηγαινα αγγλικα) μας ελεγε πως δεν μετραει γιατι ειναι καταληξη (κατι διπλο εχει αυτη η λεξη η οχι;) που κολλαω κι εγω ε; παντως ειναι 10 λεξεις ανα "αρθρο"
το 's εδω δεν ειναι το is
και στα αγγλικα που μετραγαμε λεξεις (τοοοοοοοοοτε που πηγαινα αγγλικα) μας ελεγε πως δεν μετραει γιατι ειναι καταληξη (κατι διπλο εχει αυτη η λεξη η οχι;) που κολλαω κι εγω ε; παντως ειναι 10 λεξεις ανα "αρθρο"
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
υπαρχει τροπος να συνδεσει κανεις ενα λαπτοπ με ethernet στα εργαστηρια;
απο οτι φαινεται δεν συνδεεται απλα αμα το βαλεις οποτε να φανταστω πως περιοριζουν αναλογα με mac η κατι παρομοιο;
Εγώ μια χαρά internet έχω στα cslab με το wireless. Με ethernet πάντως δεν νομίζω να αφήνουν.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
Ρώτα κανέναν admin πάντως δεν νομίζω πως επίσημα επιτρέπεται!!!
Χωρίς να είμαι σίγουρος, θα πρέπει να βγάλεις τo ethernet καλώδιο κάποιου μηχανήματος για να βάλεις δικό σου μηχάνημα, καθώς δεν υπάρχουν μπρίζες ελεύθερες, πράγμα που δεν επιτρέπεται... Επίσης, μπαίνοντας στο τοπικό δίκτυο του cslab μπορείς να εκτυπώσεις χωρίς να χρεώνεσαι σελίδες, αφού δεν τρέχει το process που ανοίγει αυτόματα αν μπεις κανονικά από μηχάνημα κάποιου lab (δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό,αλλά έτσι πρέπει να είναι)
edit: Επίσης πρέπει να ξέρεις το ip range των μηχανημάτων ώστε να μην υπάρχουν conflicts στο δίκτυο
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
ultimate_aektzis wrote:Απαγορευεται να συνδεσεις λαπτοπ με ethernet της σχολης.Αν θελεις για καποιο σοβαρο λογο να το κανεις ζητα το απο τον Σαζονοφ.
καλα ναι το καταλαβα, το ειπε και παραπανω
το θεμα ειναι αμα ξερει κανεις το γιατι
δεν με καιει ιδιαιτερα ωστε να κατσω να ασχοληθω να ψαχνω τον ανθρωπο, απλα ειναι περιεργο
Λογικά, δεν θέλει κανείς να έχει πρόσβαση στο δίκτυο ethernet του lab και από εκεί στου πανεπιστημίου, χωρίς να ξέρει ποιος είναι αυτός.Από τα pc του lab δίνεις το username σου, το ίδιο και από το wireless.Αν βάλεις ένα pc δικό σου στο δίκτυο,τότε πως θα ξέρει ποιος είσαι και τι κάνεις? Μια υπόθεση όλα αυτά. Δεν ξέρω για σίγουρα... : /
nickpro wrote:
Λογικά, δεν θέλει κανείς να έχει πρόσβαση στο δίκτυο ethernet του lab και από εκεί στου πανεπιστημίου, χωρίς να ξέρει ποιος είναι αυτός.Από τα pc του lab δίνεις το username σου, το ίδιο και από το wireless.Αν βάλεις ένα pc δικό σου στο δίκτυο,τότε πως θα ξέρει ποιος είσαι και τι κάνεις? Μια υπόθεση όλα αυτά. Δεν ξέρω για σίγουρα... : /
ναι βασικα εχεις δικιο, το εβλεπα καθαρα με τη λογικη του "τι μπορω να τον πειραξω εγω" ως φοιτητης, αλλα πραγματι δεν μπορει να ξερει ποιος ειναι αυτος που συνδεεται
κανα ευκολο μαθημα επιλογης(πλην παιδαγωγικης) για να συμπληρωσω 9αδα εχει να προτεινει κανεις??και να περνιεται και με σχετικα καλο βαθμο αν γινεται...ζηταω πολλα???
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE... http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE... http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
samiwinch wrote:κανα ευκολο μαθημα επιλογης(πλην παιδαγωγικης) για να συμπληρωσω 9αδα εχει να προτεινει κανεις??και να περνιεται και με σχετικα καλο βαθμο αν γινεται...ζηταω πολλα???
Διάρθρωση και Προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας (Οικονομικό)