Tά 'σπασε η υπογραφή του Xrhstou_kiP!!
Άλλοι 5-10 σαν εμένα που ακούνε pokemon κ ψαρώνουν να βρεθούν και τα βγάλατε τα λεφτά της η υπογραφή

υπολογιστικά με χίλια..emperormario wrote:Αν σας έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό, και σας ρώταγαν να διαλέξετε 1 απο τα 3 παρακάτω μαθηματα για παρακολούθηση, ποιο θα επιλέγατε?
-Μεταγλωτιστες
-Υπολογιστικά (Βασσαλος)
-Βάσεις(Βασσαλος)
Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει επικάλυψη μαθημάτων, και πρέπει να πάρω μια απόφαση
Τι λέτε?
Διαφωνώ εν μέρη.. Σίγουρα αν αλλάξουν οι μεταγλωτιστές μπορεί να γίνουν απαγορευτικοί οπότε θα τρέχεις μέχρι να πιάσεις χιόνι, αλλα τα υπολογιστικά δεν ειναι να τα αφήνεις... Πάρε υπολογιστικά και παρακολούθα συνεχώς, και παράλληλα πάρε και μεταγλωτιστές... Δεν χρειάζονται ιδιαιτερη παρακολούθηση και με τακτικό διάβασμα την παλεύεις αν βρεις και ομάδα για project... Άσε τις βασεις για του χρόνου... Δεν ειναι και τιποτα τραγικο...necrofear_13 wrote:Αν θυμάμαι καλά ο κ.Βενέρης θα αφήσει τους μεταγλωτιστές του χρόνου οπότε δεν ξέρεις τι γίνεται μετά. Οπότε θα έλεγα μεταγλωτιστές γιατί στα υπολογιστικά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι τραγικό και όσο για βάσεις μπορείς να περιμένεις να αλλάξει η χρονιά και να αλλάξεις τμήμα και να κουραστείς λιγότερο!!!
Αυτες ειναι σημειώσεις... Dragon book απο βιβλιοθήκη ή αν το βρεις (θα το βρεις) ηλεκτρονικά "κάπως"...emperormario wrote:Χμμ, κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κ εγώ (δλδ. παρακολουθηση υπολογιστικά), απλά καλό είναι να υπάρχουν διάφορες απόψεις..Dragon book είναι αυτό το εκτυπωμένο απο τη βιβλιοδιανομή, σωστά?
Η πας με φίλους, που λογικά για να μην το'χεις σκεφτεί, σημαίνει ότι θα πάρεις όλο το βάρος πάνω σου... Η γνωρίζεις νέα άτομα, ή ρωτάς εδώ σε αντίστοιχα τόπικ.nikolas17 wrote:Απορία : δεν μπορώ να βρω καμμιά καλή ομάδα για projects.
Καμμιά ιδεά?![]()
Netbeans, αλλα εφοσον ο interpreter το βλεπει ως σωστο δεν εχει λογο να μου το δειχνει.chriskin wrote:σε ποιο ide προγραμματιζεις; δεν θα επρεπε να σου γραφει μικροβλακειες σαν αυτες στο πλαι;