Mπα περισσότερο με το emoticon μοιάζω όταν παίζω κιθάρα, παρά με κανονικό άνθρωποenum21 wrote:Stoupeace, νομίζω ότι αυτήν την εικόνατην προτιμάς από αυτήν
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
![]()

Mπα περισσότερο με το emoticon μοιάζω όταν παίζω κιθάρα, παρά με κανονικό άνθρωποenum21 wrote:Stoupeace, νομίζω ότι αυτήν την εικόνατην προτιμάς από αυτήν
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
![]()
δεν εξηγούσαν κάτι τέτιο στην ταινια 21, για άλλη ταινία θα λές..Loner wrote:Τι θέμα έχεις? Το είχαν εξηγήσει και στην ταινία 21Το θέμα είναι όμως αν σε ρωτάει πάντα να αλλάξεις επιλογή ή μόνο όταν ξέρει ότι έχεις επιλέξει τη σωστή "κουρτίνα" και υπολογίζει να ξέρεις αυτή την έρευνα, οπότε πρέπει να μείνεις στην επιλογή σου... Εκτός αν ξέρει ότι ξέρεις ότι ξέρει οπότε πρέπει να αλλάξεις
![]()
Loner ή δεν κατάλαβα τι είπες ή πρέπει να αλλάξεις κουρτίνα σίγουραthefreak wrote:δεν εξηγούσαν κάτι τέτιο στην ταινια 21, για άλλη ταινία θα λές..Loner wrote:Τι θέμα έχεις? Το είχαν εξηγήσει και στην ταινία 21Το θέμα είναι όμως αν σε ρωτάει πάντα να αλλάξεις επιλογή ή μόνο όταν ξέρει ότι έχεις επιλέξει τη σωστή "κουρτίνα" και υπολογίζει να ξέρεις αυτή την έρευνα, οπότε πρέπει να μείνεις στην επιλογή σου... Εκτός αν ξέρει ότι ξέρεις ότι ξέρει οπότε πρέπει να αλλάξεις
![]()
Tι εχει κανει πια ρε παιδια τοσο περιεργο, ολοι στη σχολη σημερα γι'αυτο λεγανε. Δηλαδη δεν το περιμενατε?h4wk wrote:Πιστεύει κανείς την Αλεξανδράτου;
Μπορει να ηθελε να το κανει με 9κάμερο και boomanh4wk wrote:Ε δε περιμέναμε να πεί οτι ήταν και ερασιτεχνικό
στα ubuntu ειναι σιγουρα πιο αργος απο τον chrome. δεν ξερω για windowsh4wk wrote:Εγώ λέω οτι το γύρισε κανονικά με sirina και πως είχαν αποφασίσει να ψιλοφαίνεται ερασιτεχνικό για να μπορεί να έχει κάτι να πεί μετά για να φανεί τόσο π___ά_α.
Από εκεί και πέρα βάλτε opera 10.5 και παρατήστε firefox!!!!!
Λένε οτι είναι πιό γρήγορος και απο chrome.Άλλοι λένε πως όχι, αλλά όλοι συμφωνούν οτι είναι στους τοπ 2 πιό γρήγορους φυλλομετρητές!!
τυχαιο ειναι που το λενε ολοι αυτο??καθε φορα οποιος καθεται πιο μακρια απο τον ismael κερδιζει...necrofear_13 wrote:Απλά αν παίξουμε δεν κάθεσαι δίπλα μου!!!!!!(δεν υπονοώ κάτι)![]()
![]()
![]()
![]()
samiwinch wrote: μετα ειναι οτι το ενδιαφερον θα επικεντρωθει για το ποιος θα βγει 2ος..![]()