artemis_h wrote:για όσους είδανε το 3o..
ε ελεός ξενέρωσα παρα πολύ...
σκέφτομαι να περιμένω να τα δω όλα μαζί...ο ρυθμός είναι απίστευτα αργός..
fotini wrote:Αν κρίνω από τους προηγούμενους κύκλους, συνήθως το τέλος κάθε κύκλου είναι πολύ δυνατό, η αρχή του επόμενου σου απαντάει κάποια ερωτήματα δημιουργώντας σου παράλληλα καινούρια και τα επόμενα επεισόδια προχωρούν αργά και λίγο ψυχοβγαλτικά. Παρόλα αυτά, το Lost το βρίσκω εθιστικότατο, με ένα τρόπο που ακόμα δεν μπορώ να προσδιορίσω. Αρχίζω ότι να πιστεύω ότι εθίζομαι λόγω περιέργειας για το τι θα γίνει στην συνέχεια, και για το τρόπο που ενδιαφέρεσαι να δεις/ βεβαιωθείς ότι τελικά οι ήρωες της σειράς θα βγουν ακέραιοι(=ζωντανοί) από την όλη περιπέτεια.
Είναι ο τελευταίος κύκλος, οπότε θέλω οπωσδήποτε να δω τι θα συμβεί. Αν όμως δεν είχαν ανακοινώσει ότι η σειρά θα έχει 6 μόνο κύκλους, ξέρω ότι θα είχα παρατήσει την σειρά από τον τρίτο κύκλο...
αξιζει σαν επεισοδιο (να κατεβασω την 720) η να κρατησω τη σκετη π εχω;*Natasa* wrote:Θεωρώ ότι έχουμε γίνει ένας αχταρμάς στο Lost,αλλά μας έχει τσιτώσει τόσο!!
Το "Sundown" δεν ήταν και άσχημο,τώρα ίσως αρχίσει κ λίγη παραπάνω δράση!
chriskin wrote:αξιζει σαν επεισοδιο (να κατεβασω την 720) η να κρατησω τη σκετη π εχω;*Natasa* wrote:Θεωρώ ότι έχουμε γίνει ένας αχταρμάς στο Lost,αλλά μας έχει τσιτώσει τόσο!!
Το "Sundown" δεν ήταν και άσχημο,τώρα ίσως αρχίσει κ λίγη παραπάνω δράση!
Τωρα τα ειδα αυτα κουφαλιτσες!!ismael blanco wrote:Καλα μν εισαι και τοσο σιγουρος για τα bold πιστευω εχει πολλους αποδεκτες απο τον keeper![]()
![]()
για ποιο λογο να πεθανει ο hugo??το πας με τη σειρα των αριθμων??αν ειναι ετσι θα μεινει ο kwon μονο στο τελος!!θα ηταν καπως κουφο αυτο...chriskin wrote:δεν ξερω αμα το εχουμε ξαναπει αλλα προσεξα οτι τα νουμερα ειναι αυτα που αντιστοιχουν σε ατομα που εχουν επιβιωσει
4 - Locke
8 - Reyes
15 - Ford
16 - Jarrah
23 - Shephard
42 - Kwon
με το locke νεκρο να φανταστω οτι στο επομενο επεισοδιο θα πεθανει και ο hugo? ( η εστω συντομα;) (μην καταληξει σαν το Harper's Island παντως)
Ενδιαφέρον αυτό, κάπου είχα δει την promo photo που λες αλλά δεν είχα κάνει την σύνδεση με τον μυστικό δείπνο.keeper21 wrote: Οσο για Sayid,στις promo photos για την 6η σεζον ηταν 2 αλα μυστικος δειπνος(πινακας)και ο torturer ηταν στη θεση του Ιουδα ενω ο Locke/Man in black στη θεση του Ιησου,οτι και αν σημαινει αυτο..
Αν παρατηρήσεις στο Lighthouse υπάρχει κι ένα ακόμη όνομα που δεν είναι διεγραμμένο, 51 - Austen. Άρα αν ισχύει αυτό, η μόνη που θα επιζήσει μέχρι το τέλος θα είναι η Kate.samiwinch wrote: για ποιο λογο να πεθανει ο hugo??το πας με τη σειρα των αριθμων??αν ειναι ετσι θα μεινει ο kwon μονο στο τελος!!θα ηταν καπως κουφο αυτο...![]()
προς το τελος που χρησιμοποιησε τα email για να κανει το διευθυντη να κανει ο,τι θελει αυτος ηταν ΤΕΛΕΙΟ*Natasa* wrote:Ήταν επεισοδιάρα το Dr.Linus!!
Πραγματικά φοβερό. Εγώ περίμενα ο Ben να διαλέξει την θέση του διευθυντή από το να βοηθήσει την Alex, εντελώς άλλος άνθρωπος στα flash sideways. Χαίρομαι που σιγά σιγά η ομάδα του Jacob αρχίζει να συγκροτείται και ο Jack φαίνεται να λαμβάνει ηγετικό ρόλο για ακόμη μία φορά (α ρε Jack, πάλι εσύ θα βγάλεις το φίδι απ'την τρύπα*Natasa* wrote:Ήταν επεισοδιάρα το Dr.Linus!!
Έχει σφάξει το μισό νησί ο ψευτο-locke ρε, καλός είναι;chriskin wrote: (επισης εμενα καθε φορα η "ομαδα του jacob" μου φαινεται σαν η κακια ομαδα, οχι του αλλου. αν μπορει κανεις να ορισει κακια/καλη μια τετοια ομαδα)