νομιζω πια τα spam filters ειναι αρκετα καλα , ακομα και του windows live. βαζω το email πανω κατω παντου χωρις να το κρυβω ποτε σε {at} κτλ, και δεν εχει τυχει να ερθει πανω απο ενα spam το μηνα, και αυτα σχεδον παντα (9 στα 10) καταληγουν αυτοματα στο φακελο "ανεπιθυμητη αλληλογραφια".Stoupeace wrote:Ναι αυτό εννοούσα. Αμα δε σε πειράζει όμως, βάλε και το κινητό σουchriskin wrote:αρα το πολυ πολυ να μου στειλει κανα spam?
δεν ειναι οπως παλιοτερα που με το που εβαζα το email καπου γεμιζε το inbox με σαβουρα
τελος παντων, προφανως ειναι επιλογη του καθενος να κανει οτι θελει, δεν μπορω να "αναγκασω" κανεναν να το βαλει
απλα δεν ενοχλει την εγγραφη αμα θελει να βαλει κανεις το δικο του (πχ αμα γινει καμια ενημερωση, πιο συχνα κοιταω το δικο μου - ολη την ωρα το κοιταει το emesene δηλαδη - παρα της σχολης . μακαρι να μπορουσα να παιρνω της σχολης τα email μεσω του δικου μου email αμεσα και να μην ειχα να διαλεξω αναμεσα σε δευτερο λογαριασμο σε evolution η σε forwarding των emails που συνηθως αργει χωρις λογο στο windows live)