Ναι, τώρα.Σε "απόσυρση" τα δακρυγόνα
Τα προβλήματα δύσπνοιας και καταρροής που αντιμετώπιζαν έως σήμερα οι διαδηλωτές λόγω των χημικών, όπως όλα δείχουν, θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και θα αντικατασταθούν από την υγρασία!
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, προανήγγειλε τη μερική αντικατάσταση της χρήσης χημικών ουσιών, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, με νερό.
Στόχος του υπουργείου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υφυπουργού, Σπύρου Βούγια, στον BHMA FM 99,5, αποτελεί η σταδιακή κατάργηση της χρήσης χημικών, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης τους σε περιπτώσεις πράξεων βίας, όπως η καταστροφή περιουσιών.
Ως πιθανότερο σενάριο ανέφερε την αντικατάσταση των χημικών ουσιών με νερό, σημειώνοντας βέβαια πως επί του θέματος θα εισηγηθούν υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ανακοινώσεις αναφορικά με το σχέδιο του υπουργείου αναμένεται να πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Δευτέρας (15/3), οπότε και το ζήτημα θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το θέμα της αντιμετώπισης των διαδηλωτών πρόκειται να βρεθεί στο επίκεντρο των επαφών του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του διοικητή της Αντιτρομοκρατικής με τους ομολόγους τους στη Γερμανία.
Καουτσούκ, taser και αύρες κατά διαδηλωτών
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Καουτσούκ, taser και αύρες κατά διαδηλωτών
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Το νερό με πιεση ενδεχομένως να κάνει μεγαλύτερη ζημιά απο τα χημικα..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Mbyte level
- Academic status: N>4
το νερό παίζει να έχει χημικά - άποψή μου.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Προφανώς και θα είναι χειρότερα (σιγά μην πετάνε μπουκαλάκια νερού κιόλας), αλλά είναι ετσι διατυπωμένο που δίνει την εντύπωση μιας πιο "ειρηνικής" αστυνομίας.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ελα μωρε, δεν βαρεθηκατε το τρεξιμο με το μαντηλι στο χερι ;(η δεμενο, δεν ξερω τα γουστα σας) . μια δυο φορες να πεσεις σε δακρυγονα και το βαριεσαιStoupeace wrote:Προφανώς και θα είναι χειρότερα (σιγά μην πετάνε μπουκαλάκια νερού κιόλας), αλλά είναι ετσι διατυπωμένο που δίνει την εντύπωση μιας πιο "ειρηνικής" αστυνομίας.
το νερο ομως θα εχει λιγη περιπετεια..
ασχετο :πριν απο καμια βδομαδα εβλεπα ενα "ντοκιμαντερ" (πως τα λενε αυτα τυπου myth busters? ενα τετοιο τελος παντων) που ελεγε οτι αυτο με το νερο μπορει να προκαλεσει ευκολα σοβαρους τραυματισμους. και κατι μ λεει οτι θα το ριχνουν κανονικοτατα μεσα στη πορεια
στους τυφλους πχ που βαρεσαν προσφατα, η στους ηλικιωμενους που βαρανε που και που. αντε και σε καμια ομαδα με παιδακια γυμνασιων αμα ξανακατεβουν οπως το 8 για να παρουν μαθηματα ζωης.
σοβαρα τωρα, για καλο το εφεραν το νεο "μετρο" η για κακο;

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Το καλοκαίρι θα έχει φάση όμως, μιας και θα κάνεις την πορεία, και θα απολαμβάνεις το "μπανακι" σου παράλληλα 

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
προετοιμασία πριν την πορεία

emperormario wrote:Το καλοκαίρι θα έχει φάση όμως, μιας και θα κάνεις την πορεία, και θα απολαμβάνεις το "μπανακι" σου παράλληλα
μια χαρα, παντα με ενοχλουσε ο ιδρωτας οταν περπαταγα για πολλη ωρα το καλοκαιρι
Αυτο θα πει σοσιαλισμος, σκεφτονται και τις αναγκες της κοινωνιας που η ιδια η κοινωνια δεν εχει σκεφτει ακομα

The Punisher wrote:προετοιμασία πριν την πορεία

αυτό με το νερό δεν παίζει και το ξέρουν. ή μάλλον παίζει σε ορισμένα σημεία μόνο. στα άλλα άντε να μπει η αύρα, να προσεγγίσει τα κ***παιδα και να τους απωθήσει. σκεφτείτε πχ συγκρούσεις στην πανεπιστημίου με κόσμο μπροστά και πίσω, από που θα βγει η αύρα και πως θα τους πλησιάσει (δεν θέλω εξυπνάδες!);
Last edited by enum21 on Tue Mar 16, 2010 9:59 am, edited 1 time in total.
Reason: bad language
Reason: bad language
Οι σφαιρες απο καουτσουκ θα εχουν φαση παντως.
Φανταστειτε να τις ριχνουν στα ποδια και να βλεπετε σε high definition στις 52" τους μπαχαλακηδες να χορευουν σαν τους χαρτοκλεφτες στα lucky luke!
Φανταστειτε να τις ριχνουν στα ποδια και να βλεπετε σε high definition στις 52" τους μπαχαλακηδες να χορευουν σαν τους χαρτοκλεφτες στα lucky luke!

-
- Venus Former Team Member
Είσαι υπερβολικά προκλητικός και δυναμιτίζεις συνεχώς το κλίμα (aka flame), με ό,τι αυτό συνεπάγεται
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Όχι δε θα ταϊσουμε το troll σήμερα!

- zweistein
- Wow! Terabyte level
new police student-friendly crowd control/law enforcement measurements..

απορια προς admins/mods/κτλjimm wrote:Οι σφαιρες απο καουτσουκ θα εχουν φαση παντως.
ως ποτε θα δεχομαστε ενα ατομο στο forum που δεν ειναι μελος της σχολης και μονο προκαλει, προσβαλει και κοροιδευει;
λεω εγω τωρα

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αμα οποιοσδηποτε αλλος προσεβαλε τοσο συχνα την ιδεολογια καποιου αλλου θα ετρωγε καποιο ban
προσωρινο, μονιμο, δεν ξερω
κατι θα το ετρωγε φανταζομαι
- The Heart Collector
- Kilobyte level
Απλά επειδή δεν είμαστε όλοι κακοί εδώ πέρα.... Σου εύχομαι αν ποτέ φαληρίσει ο μπαμπάκας σου που σε πληρώνει και δεν έχεις να φας και βγεις στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς ώστε να πάρεις πίσω λεφτά ή δικαιώματα που σου ανήκουν και έχεις αγωνιστεί για αυτά, να μη βρεθεί κάποιος σαν εσένα που να θεωρεί ότι θα έχει "φάση" να σου ρίχνουν σφαίρες από καουτσούκ. Αλλά τι μιλάμε για σφαίρες? εσύ μάλλον δεν έχεις φάει ούτε σφαλιάρα απ'τη ζωή αγόρι μου. Μα πάντα έτσι είναι. Οι βολεμένοι μιλάνε και λένε τις μεγαλύτερες χοντράδες. Και αν κάνω λάθος και δεν είσαι ούτε βολεμένος , ούτε παίρνεις τα λεφτά του μπαμπάκα σου, τότε είσαι απλά ηλίθιος.δεν εξηγείται αλλιώς. Και ηλίθιος είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή που ασχολούμαι με αισχρές μειοψηφίεςjimm wrote:Οι σφαιρες απο καουτσουκ θα εχουν φαση παντως.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
jimm wrote:Οι σφαιρες απο καουτσουκ θα εχουν φαση παντως.
Έχω μια ιδέα, να σε φέρω στην προπόνηση της ομάδας μου μια μέρα αλλα εσύ να μην έχεις εξοπλισμό, απλά να σε βαράμε με max επιτρεπτό fps velocity και εσύ να τρέχεις

χαχαχαχαχαχα τωρα φανταζομαι την εικονα του jimm να ειναι φτωχος και να το παιζει πλουσιοςThe Heart Collector wrote:Απλά επειδή δεν είμαστε όλοι κακοί εδώ πέρα.... Σου εύχομαι αν ποτέ φαληρίσει ο μπαμπάκας σου που σε πληρώνει και δεν έχεις να φας και βγεις στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς ώστε να πάρεις πίσω λεφτά ή δικαιώματα που σου ανήκουν και έχεις αγωνιστεί για αυτά, να μη βρεθεί κάποιος σαν εσένα που να θεωρεί ότι θα έχει "φάση" να σου ρίχνουν σφαίρες από καουτσούκ. Αλλά τι μιλάμε για σφαίρες? εσύ μάλλον δεν έχεις φάει ούτε σφαλιάρα απ'τη ζωή αγόρι μου. Μα πάντα έτσι είναι. Οι βολεμένοι μιλάνε και λένε τις μεγαλύτερες χοντράδες. Και αν κάνω λάθος και δεν είσαι ούτε βολεμένος , ούτε παίρνεις τα λεφτά του μπαμπάκα σου, τότε είσαι απλά ηλίθιος.δεν εξηγείται αλλιώς. Και ηλίθιος είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή που ασχολούμαι με αισχρές μειοψηφίεςjimm wrote:Οι σφαιρες απο καουτσουκ θα εχουν φαση παντως.
Τριπλή αποτυχια (θρασυδειλος, ανηθικος και υποκριτης , ολα σε ενα νοικοκυρεμενα)

- zweistein
- Wow! Terabyte level
[off]chriskin wrote:χαχαχαχαχαχα τωρα φανταζομαι την εικονα του jimm να ειναι φτωχος και να το παιζει πλουσιοςThe Heart Collector wrote:Απλά επειδή δεν είμαστε όλοι κακοί εδώ πέρα.... Σου εύχομαι αν ποτέ φαληρίσει ο μπαμπάκας σου που σε πληρώνει και δεν έχεις να φας και βγεις στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς ώστε να πάρεις πίσω λεφτά ή δικαιώματα που σου ανήκουν και έχεις αγωνιστεί για αυτά, να μη βρεθεί κάποιος σαν εσένα που να θεωρεί ότι θα έχει "φάση" να σου ρίχνουν σφαίρες από καουτσούκ. Αλλά τι μιλάμε για σφαίρες? εσύ μάλλον δεν έχεις φάει ούτε σφαλιάρα απ'τη ζωή αγόρι μου. Μα πάντα έτσι είναι. Οι βολεμένοι μιλάνε και λένε τις μεγαλύτερες χοντράδες. Και αν κάνω λάθος και δεν είσαι ούτε βολεμένος , ούτε παίρνεις τα λεφτά του μπαμπάκα σου, τότε είσαι απλά ηλίθιος.δεν εξηγείται αλλιώς. Και ηλίθιος είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή που ασχολούμαι με αισχρές μειοψηφίεςjimm wrote:Οι σφαιρες απο καουτσουκ θα εχουν φαση παντως.
Τριπλή αποτυχια (θρασυδειλος, ανηθικος και υποκριτης , ολα σε ενα νοικοκυρεμενα)![]()
Για εσάς που δεν θέλετε να χάνετε τον χρόνο σας πληρώνοντας
τις οφειλές σας σε διαφορετικές τράπεζες και σε διαφορετικές ημερομηνίες, η ALPHA BANK σας προσφέρει το
“Πρόγραμμα Μεταφοράς Δανείων και Καρτών ALPHA Όλα σε 1” επιτυγχάνοντας την συγκέντρωση όλων των οφειλών σας
σε μία μόνο χαμηλότερη δόση από αυτές που πληρώνατε μέχρι σήμερα. Όλα σε 1… δηλαδή νοικοκυρεμένα!
'Yψος Δανείου: Από Ευρώ 1.500 έως Ευρώ 100.000.
Επιτόκιο:
Επιλέξτε τώρα:
Σταθερό επιτόκιο 9,75%για πάντα! (πλέον εισφοράς Ν.128/75, 0,60%).
ή
Kυμαινόμενο επιτόκιο, σήμερα 9,25% (πλέον εισφοράς Ν.128/75, 0,60%)
Διάρκεια: Από 6 έως 120 μήνες
'Εξοδα Επεξεργασίας Αιτήματος: Ευρώ 120 για ποσά έως Ευρώ 5.000 και Ευρώ 180 για ποσά άνω των Ευρώ 5.000.
Υπολογισμός Μηνιαίας Δόσεως: Αν θέλετε να υπολογίσετε το ύψος της μηνιαίας δόσεως που θα πληρώνετε καθώς και τη διάρκεια αποπληρωμής
Υποβολή αιτήσεως: Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σε ένα από τα 431 Καταστήματά μας ή τηλεφωνώντας τώρα στο 801-11-701-801, έχοντας μαζί σας:
Το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητάς σας ή άλλο πιστοποιητικό.
Το εκκαθαριστικό της εφορίας για την τελευταία οικονομική χρήση.
τον τελευταίο λογαριασμό κάθε προϊόντος για το οποίο επιθυμείτε τη μεταφορά του.
Ασφάλιση Δανείου: Προαιρετικό πρόγραμμα ασφαλίσεως δανείου με ευνοϊκή τιμολόγηση, το οποίο σας εξασφαλίζει από τυχαία και απρόβλεπτα γεγονότα που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ομαλή αποπληρωμή των δόσεων του δανείου σας. Το ασφαλιστικό αυτό πρόγραμμα προσαρμόζεται ακριβώς στο υψος και τη διάρκεια του δανείου σας και εξασφαλίζει εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, από απρόβλεπτα γεγονότα, αναλαμβάνοντας την αποπληρωμή (ολοσχερή εξόφληση) του υπολοίπου ανεξόφλητου δανείου καθώς και των δεδουλευμένων τόκων.
Τρόπος Εξυπηρετήσεως:
Μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις, η εξόφληση των οποίων θα πραγματοποιείται με πληρωμή στα ταμεία της Τραπέζης, μέσω πάγιας εντολής με σύνδεση λογαριασμού καταθέσεων, με χρήση καρτών εκδόσεων Alpha Bank μέσω ΑΤΜ, μέσω Alpha Web Banking και με μετρητά στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (ΚΑΣ).
Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβαρύνσεως: Σταθερό επιτόκιο
Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβαρύνσεως (ΣΕΠΠΕ) 10,64% για δάνειο Ευρώ 15.000, διάρκειας 120 μηνών και έξοδα επεξεργασίας αιτήματος Ευρώ 180 (συμπ. εισφοράς Ν.128/75, 0,6%)
Kυμαινόμενο επιτόκιο
Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβαρύνσεως (ΣΕΠΠΕ) 10,14% για δάνειο Ευρώ 15.000, διάρκειας 120 μηνών και έξοδα επεξεργασίας αιτήματος Ευρώ 180 (συμπ. εισφοράς Ν.128/75, 0,6%)
[off]

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Sorry mods, but...he's right chriskin++++++++++++;chriskin wrote:απορια προς admins/mods/κτλ
ως ποτε θα δεχομαστε ενα ατομο στο forum που δεν ειναι μελος της σχολης και μονο προκαλει, προσβαλει και κοροιδευει;
λεω εγω τωρα
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αμα οποιοσδηποτε αλλος προσεβαλε τοσο συχνα την ιδεολογια καποιου αλλου θα ετρωγε καποιο ban
προσωρινο, μονιμο, δεν ξερω
κατι θα το ετρωγε φανταζομαι
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
"Ουδέν κακόν αμιγές καλού", συνforumίτες. Μήπως αξίζει να το δούμε κι έτσι;
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Και δεν αναφέρομαι στα μέσα καταστολής...
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Και δεν αναφέρομαι στα μέσα καταστολής...
Πιτσιρικο, οταν εγω χτυπαγα 12ωρα στη δουλειά του "μπαμπακα" και εκανα confront με καθε λογης απατεωνα μικρό ή μεγάλο και μαθαινα την πιάτσα και τον πραγματικό κόσμο, "εσυ" ελυνες τις ασκησεις για την επομενη μέρα.The Heart Collector wrote: Απλά επειδή δεν είμαστε όλοι κακοί εδώ πέρα.... Σου εύχομαι αν ποτέ φαληρίσει ο μπαμπάκας σου που σε πληρώνει και δεν έχεις να φας και βγεις στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς ώστε να πάρεις πίσω λεφτά ή δικαιώματα που σου ανήκουν και έχεις αγωνιστεί για αυτά, να μη βρεθεί κάποιος σαν εσένα που να θεωρεί ότι θα έχει "φάση" να σου ρίχνουν σφαίρες από καουτσούκ. Αλλά τι μιλάμε για σφαίρες? εσύ μάλλον δεν έχεις φάει ούτε σφαλιάρα απ'τη ζωή αγόρι μου. Μα πάντα έτσι είναι. Οι βολεμένοι μιλάνε και λένε τις μεγαλύτερες χοντράδες. Και αν κάνω λάθος και δεν είσαι ούτε βολεμένος , ούτε παίρνεις τα λεφτά του μπαμπάκα σου, τότε είσαι απλά ηλίθιος.δεν εξηγείται αλλιώς. Και ηλίθιος είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή που ασχολούμαι με αισχρές μειοψηφίες
Κι οταν στην ασοεε μερικοί "συναδελφοι" τρεχανε στις ΓΣ και στα κομματα για εργατικα δικαιωματα κλπ κλπ ,εγω ετρεχα σαν το βέγγο για να κουμανταρω τους πελατες μου και τις δουλειες και τα μαθηματα, αλλά μπορεί να εβγαζα σε ενα καλό μηνα όσα εβγαζε π.χ. ο redlabel σε ενα χρονο. Ουδεν κακο (βεγγος) αμιγες καλου ($$$) δηλαδη, συμφωνω με τον redlabel.
Κατα τ'αλλα τα εργατικά δικαιωματα και οι πορειες τους ειχανε μαράνει, που μου ειχανε δουλεψει γκαρσόνια για κανα 6μηνο και νομίζαν οτι ειδαν κι όλας τα δυσκολα και την "καταπιεση" και το ριξαν στον αγωνα (και στον φραπε του κυλικειου)... κουνια που τους κουναγε, οπως αποδειχτηκε αργοτερα.

Γιατι δε πα να 'σαι ο εγγονος του rockefeller, αμα δε βαλεις τον κ**ο σου (και το μυαλο σου) κατω να δουλεψει τα λεφτα εχουν εξαφανιστει (ή στα εχουν φαει) σε χρονο dt.
Τις εξυπναδες λοιπον περι δουλειάς κλπ σε αυτούς που περνανε και στους αφελεις που τις χαφτουν.

Αυτή ειναι η διαφορά jimm, κανένας επιχειρηματίας δεν θα εβαζε εναν τελειοφοιτο να κάνει business για τοσα λεφτά εκτός και αν ηταν στην οικογένεια.
Φυσικά εσύ καλά εκανες - πανω απο ολα τα μετρητά - αλλα τα παιδιά εχουν κάθε δικαίωμα να παραπονιούνται που δεν θα μπορουν ευκολα να κάνουν την αρχή και να εχουν απο τοσο μικροι επαφές με τον υπόκοσμο και τον πραγματικό κόσμο γενικά. 

Last edited by rose on Thu Mar 18, 2010 3:19 pm, edited 1 time in total.
που θα πάει θα το δουμε...