Κι αυτοί που δεν έχουνε τίποτα να παρκάρουν τι κάνουνε?undeadpunk wrote:ερχεσαι μια ωρα νωριτερα και βρισκεις να παρκαρεις στη περιοχη.
αλλιως τι θα κανουμε εμεις που ερχομαστε με τρενο;;
έρχονται αγκαλιά με τον ταρίφα..Stoupeace wrote:Κι αυτοί που δεν έχουνε τίποτα να παρκάρουν τι κάνουνε?undeadpunk wrote:ερχεσαι μια ωρα νωριτερα και βρισκεις να παρκαρεις στη περιοχη.
αλλιως τι θα κανουμε εμεις που ερχομαστε με τρενο;;
Γιατι μπορει να παει κοντα στις 23-25 και αυτο δεν βολευει ακομα περισσοτερο.Michelle wrote:Απ'ότι βλέπω πάντως, για τους περισσότερους μόνο η ημ/νια των Λειτουργικών δεν βολεύει (myself included).
Ε, γιατί δεν ζητάμε να αλλάξει; How hard can it be?
Η πιθανότητα να πάει σε ημ/νια που βολεύει όμως είναι μεγαλύτερη ...νομίζω.cypher wrote:Γιατι μπορει να παει κοντα στις 23-25 και αυτο δεν βολευει ακομα περισσοτερο.Michelle wrote:Απ'ότι βλέπω πάντως, για τους περισσότερους μόνο η ημ/νια των Λειτουργικών δεν βολεύει (myself included).
Ε, γιατί δεν ζητάμε να αλλάξει; How hard can it be?
Να δω τι ώρα θα ξυπνάω για να ρθω από το Μενίδιcypher wrote:Yeah τελειωνω 17 ιουνη. \m/
Αν δεν ηταν και ολα τα μαθηματα 8-11 το πρωι θα ηταν gg. Αλλα που.
@cypher: τουλάχιστον 8 το πρωί έχει δροσούλα ,το μεσημέρι καλοκαιριάτικα μέσα στην ασοεε είναι κόλαση..mpatsis wrote:Να δω τι ώρα θα ξυπνάω για να ρθω από το Μενίδιcypher wrote:Yeah τελειωνω 17 ιουνη. \m/
Αν δεν ηταν και ολα τα μαθηματα 8-11 το πρωι θα ηταν gg. Αλλα που.και άμα θέλω να βρω και καμια θέση ψηλά θα μένω εκεί το βράδυ?
Θες να σου πω την δικαιολογία ότι θέλω να βγάλω τα σκονάκια μου δεν πρόκειται γιατί δεν θα έχω, ίσως μου δώσουν τίποτα αν και δεν νομίζωdexter wrote:@cypher: τουλάχιστον 8 το πρωί έχει δροσούλα ,το μεσημέρι καλοκαιριάτικα μέσα στην ασοεε είναι κόλαση..mpatsis wrote:Να δω τι ώρα θα ξυπνάω για να ρθω από το Μενίδικαι άμα θέλω να βρω και καμια θέση ψηλά θα μένω εκεί το βράδυ?
@mpatsis: γιατί να κάτσεις ψηλά? δεν βολεύουν οι θέσεις μπροστά-μπροστά?![]()
που είναι ο esteban να πει ότι δεν μας νοιάζει πόσο πήρες?mpatsis wrote:Θες να σου πω την δικαιολογία ότι θέλω να βγάλω τα σκονάκια μου δεν πρόκειται γιατί δεν θα έχω, ίσως μου δώσουν τίποτα αν και δεν νομίζωdexter wrote:@cypher: τουλάχιστον 8 το πρωί έχει δροσούλα ,το μεσημέρι καλοκαιριάτικα μέσα στην ασοεε είναι κόλαση..mpatsis wrote:Να δω τι ώρα θα ξυπνάω για να ρθω από το Μενίδικαι άμα θέλω να βρω και καμια θέση ψηλά θα μένω εκεί το βράδυ?
@mpatsis: γιατί να κάτσεις ψηλά? δεν βολεύουν οι θέσεις μπροστά-μπροστά?Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει προληπτικός, όταν γράψεις 3 10αρια στην ίδια θέση χωρίς σκονάκι ενώ αλλού δεν το έγραφες ούτε με σκονάκι δεν την αφήνεις
![]()
Άμα έχω πάρει και στο ΟΣΥ νάρκες θα βάλω γύρω γύρω
hiro wrote: αλλα ακουσα (ας το επιβεβαιωσει καποιος) οτι απο 15 μαιου θα κλεισουν οι σταθμοι αττικη,βικτωρια , ομονοια και απο τις 2 πλευρες για να αρχισουν τα εργα. ε ρε γλεντια!!!!![]()
![]()
Αυτό μου απάντησε ο αρμόδιος του ΗΣΑΠ.Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, οι εργασίες ανακαίνισης της γραμμής στο τμήμα Ομόνοια-Αττική προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2010, πλην όμως τεχνικές δυσκολίες καθώς και απρόβλεπτες εργασίες είναι δυνατόν να δημιουργήσουν χρονικές καθυστερήσεις οι οποίες πιθανόν να οδηγήσουν σε τροποποίηση του υπάρχοντος χρονοδιαγράμματος.
μας γ.....ε κανονικότατα άμα είναι όλο το μάιο..weird_13 wrote:hiro wrote: αλλα ακουσα (ας το επιβεβαιωσει καποιος) οτι απο 15 μαιου θα κλεισουν οι σταθμοι αττικη,βικτωρια , ομονοια και απο τις 2 πλευρες για να αρχισουν τα εργα. ε ρε γλεντια!!!!![]()
Αυτό μου απάντησε ο αρμόδιος του ΗΣΑΠ.Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, οι εργασίες ανακαίνισης της γραμμής στο τμήμα Ομόνοια-Αττική προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2010, πλην όμως τεχνικές δυσκολίες καθώς και απρόβλεπτες εργασίες είναι δυνατόν να δημιουργήσουν χρονικές καθυστερήσεις οι οποίες πιθανόν να οδηγήσουν σε τροποποίηση του υπάρχοντος χρονοδιαγράμματος.