Blair Witch Project
- semis19
- Gbyte level
Blair Witch Project
Μύθος ή πραγματικότητα; Μπορεί κάποιος να μου δώσει extra πληροφοριές για αυτήν την ταινία(;) ...
Πήρα ερέθισμα γιατί την πρόβαλε χθες το μέγκα 1 - 3 μμ ...
Το φινάλε (ψεύτικο ή αληθινό) απλά τρομακτικό, άρρωστο και ψυχεδελικό ...
Πήρα ερέθισμα γιατί την πρόβαλε χθες το μέγκα 1 - 3 μμ ...
Το φινάλε (ψεύτικο ή αληθινό) απλά τρομακτικό, άρρωστο και ψυχεδελικό ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- ailouros
- Gbyte level
Χε χε.Βασικά είναι εντελώς ψέματα!Το όλο σκηνικό είναι στημένο!Άμα μπεις στο http://www.allmovie.com θα διαπιστώσεις ότι οι ηθοποιοί του παίζαν σε κάτι εφηβικές σειρές και κάποιος από αυτούς συνεχίζει ακόμα την καριέρα του.Όταν το είχα δει είχα ψάξει τα λάθη που καρφώνουν τον σκηνοθέτη.Ένα που θυμάμαι είναι ότι τα ποτάμια πηγαίνουν πάντα ευθεία.Πως γίνεται να ακολουθούν το ποτάμι και να βγαίνουν στο ίδιο σημείο;Και άλλα τέτοια!
- semis19
- Gbyte level
Εγώ το είδα σινεμά! Είχα συγκλονιστεί πιστεύοντας ότι είναι αληθινή αλλά μετά που έμαθα ότι με δουλέψανε χοντρά τα κωλ@παιδα ξενέρωσα ...Erevodifwntas wrote:Η ταινία ήταν απλά αηδία (την είδα σε DVD και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου....) δεν ξέρω ούτε καν γιατί γυρίστηκε
ailouros, ξέρεις τπτ άλλο παρασκηνιακό ...
- ailouros
- Gbyte level
Ότι οι συνεντεύξεις που υπάρχουν στα εξτρα του DvD είναι φυσικά μύθος.Νομίζω ότι στην αρχή υπήρχε πέπλο μυστηρίου και εν συνεχεία αφού έβγαλαν αρκετά λεφτά αποκαλύφθηκε η φενάκη.
http://www.cinematter.com/movie.php3?blairwitch ,εδώ έχει διάφορες απόψεις!
http://www.cinematter.com/movie.php3?blairwitch ,εδώ έχει διάφορες απόψεις!
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
φυσικά το 2 είναι ακόμα πιο άθλιο από το 1ο..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Το 2ο είναι π@π@ρια σκέτη αλλά το 1 στο τέλος όπως προείπα είανι γ@μ@το! Έστω και σικέ!
- ttoppouzokypraios
- Kilobyte level
Μα η ρεαλιστικότητα της ταινείας ήταν όλη η πρωτοτυπία της ταινείας Να μην ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι αλήθεια ή όχι ήταν το όλο θέμα της ταινείας.
Πάντως αν και ήταν σκηνοθετιμένη η όλη υπόθεση είχε και τις ιδιαιτερότητες της. Γυρίστικε εξ'ολοκλήρου σε πραγματικό χώρο και συνθήκες. Οι πρωταγονιστές δεν έβλεπαν το συνεγείο παραγωγής και τους άφηναν φαγητό σε προκαθορισμένα σημεία. Το πιο σημαντικό είναι όμως πως οι πρωταγονιστές ήξεραν μόνο το τι θα κάνουν αυτοί. Δηλαδή δεν είχαν ιδέα για το τι έλεγε το σενάριο των άλλων 2. Οπότε όταν αρχίζουν οι εξαφανίσεις οι άλλοι δεν ήξεραν τι συμβαίνει.
Είτε σας άρεσε είτε όχι αυτό που πρέπει να τους δώσετε είναι η πρωτοτυπία. Ακόμα και να μην το κάνετε όμως τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Ήταν η πιο επικερδης ταινία όλων των εποχών μέχρι τότε αφού τους στοίχισε μερικές χιλιάδες δολάρια και τους έκανε όλους πλούσιους, πολύ πλούσιους!!!
Την περίοδο που θα παιζόταν στην Ελλάδα κυκλοφόρισε το περιοδικό Σινεμά αποκλειστικά αφιερωμένο στην ταινία και η κασέτα του ήταν ένα "ντοκυμαντερ" πάνω στη μάγισσα του Μπλαίρ και τους 3 φοιτητές κινηματογράφου, που σε έκανε να "χάψεις" την ιστορία ακόμη περισσότερο αρκεί να μην άφηνες την κασέττα να συνεχίσει στην συνέντευξη των συντελεστών.. Πρέπει να είναι οι συνεντέξεις που λέει ο ailouros πως υπάρχουν στο DVD.
Να προσθέσω επίσης πως ήταν από τις πρώτες ταινίες που το promotion τους έγινε σχεδόν αποκλειστικά μέσω του Internet μέσω της ιστοσελίδας blairwitch.com η οποία ακόμα υπάρχει. Μερικά εκατομύρια χρηστών του internet περίμεναν με ανυπομονησία για πολλούς μήνες νέα και ειδήσεις για τους 3 φοιτητές μέχρι που βγήκε η ταινία στους κινηματογράφους και έγινε το χάος! Κλάματα, ιστερικές αντιδράσεις, λιποθημίες, μόνιμη φοβία ήταν μόνο μερικά από τα αποτελέσματα της ταινίας. Θυμούμε πως το Σινεμά κάπου έλεγε για μια κοπέλα που γιοα περίπου 2 βδομάδες μετά που είδε την ταινία δεν πήγε να ταϊσει τον σκύλο της επειδή έπρεπε να περάσει μέσα από μερικά δέντρα.
Μετά από αυτά δεν χρειάζεται να σας πω πως είχα πορωθεί αφάνταστα με την ταινία
(αν δεν έβγαινε και εκείνο το άθλιο το sequel
)
Πάντως αν και ήταν σκηνοθετιμένη η όλη υπόθεση είχε και τις ιδιαιτερότητες της. Γυρίστικε εξ'ολοκλήρου σε πραγματικό χώρο και συνθήκες. Οι πρωταγονιστές δεν έβλεπαν το συνεγείο παραγωγής και τους άφηναν φαγητό σε προκαθορισμένα σημεία. Το πιο σημαντικό είναι όμως πως οι πρωταγονιστές ήξεραν μόνο το τι θα κάνουν αυτοί. Δηλαδή δεν είχαν ιδέα για το τι έλεγε το σενάριο των άλλων 2. Οπότε όταν αρχίζουν οι εξαφανίσεις οι άλλοι δεν ήξεραν τι συμβαίνει.
Είτε σας άρεσε είτε όχι αυτό που πρέπει να τους δώσετε είναι η πρωτοτυπία. Ακόμα και να μην το κάνετε όμως τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Ήταν η πιο επικερδης ταινία όλων των εποχών μέχρι τότε αφού τους στοίχισε μερικές χιλιάδες δολάρια και τους έκανε όλους πλούσιους, πολύ πλούσιους!!!
Την περίοδο που θα παιζόταν στην Ελλάδα κυκλοφόρισε το περιοδικό Σινεμά αποκλειστικά αφιερωμένο στην ταινία και η κασέτα του ήταν ένα "ντοκυμαντερ" πάνω στη μάγισσα του Μπλαίρ και τους 3 φοιτητές κινηματογράφου, που σε έκανε να "χάψεις" την ιστορία ακόμη περισσότερο αρκεί να μην άφηνες την κασέττα να συνεχίσει στην συνέντευξη των συντελεστών.. Πρέπει να είναι οι συνεντέξεις που λέει ο ailouros πως υπάρχουν στο DVD.
Να προσθέσω επίσης πως ήταν από τις πρώτες ταινίες που το promotion τους έγινε σχεδόν αποκλειστικά μέσω του Internet μέσω της ιστοσελίδας blairwitch.com η οποία ακόμα υπάρχει. Μερικά εκατομύρια χρηστών του internet περίμεναν με ανυπομονησία για πολλούς μήνες νέα και ειδήσεις για τους 3 φοιτητές μέχρι που βγήκε η ταινία στους κινηματογράφους και έγινε το χάος! Κλάματα, ιστερικές αντιδράσεις, λιποθημίες, μόνιμη φοβία ήταν μόνο μερικά από τα αποτελέσματα της ταινίας. Θυμούμε πως το Σινεμά κάπου έλεγε για μια κοπέλα που γιοα περίπου 2 βδομάδες μετά που είδε την ταινία δεν πήγε να ταϊσει τον σκύλο της επειδή έπρεπε να περάσει μέσα από μερικά δέντρα.
Μετά από αυτά δεν χρειάζεται να σας πω πως είχα πορωθεί αφάνταστα με την ταινία

"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
David Letterman
- semis19
- Gbyte level
Το 1 ασχέτως με το αν είναι αλήθεια ή όχι έχει τρομερό σασπένς απλά σου τη δίνει η κάμερα που ανεβοκατεβαίνει και θες να κάνεις εμετό ...
Μιλάμε τα ουρλιακτά, τα κλάματα, το ξύλο που παίζουν σε κάποια φάση και οι λιγμοί είναι ρε παιδιά απίστευτα αληθινοί ...
Χθες που το είδα 2η φορά γνωρίζοντας ότι είναι αβαβά τρόμαξα το ίδιο με την 1η φορά ...
Αν και μεταξύ μας πρέπει να είσαι πολύ βλάκας να μην μπορείς να βγεις από ένα δάσος με χάρτη και αφήνωντας πίσω ένα αυτοκίνητο ... εγώ εκεί λέω ότι κάτι δεν πάει καλά αυτά λέω γίνονται στο friday the 13th όχι στη πραγματικότητα ... όλα τα άλλα (εκτός από αυτο με το ποτάμι που λέει ο ailouros που θέλει τρελή παρατηρητικότητα) είναι πέρα για πέρα αληθοφανή ...
Μιλάμε τα ουρλιακτά, τα κλάματα, το ξύλο που παίζουν σε κάποια φάση και οι λιγμοί είναι ρε παιδιά απίστευτα αληθινοί ...
Χθες που το είδα 2η φορά γνωρίζοντας ότι είναι αβαβά τρόμαξα το ίδιο με την 1η φορά ...
Αν και μεταξύ μας πρέπει να είσαι πολύ βλάκας να μην μπορείς να βγεις από ένα δάσος με χάρτη και αφήνωντας πίσω ένα αυτοκίνητο ... εγώ εκεί λέω ότι κάτι δεν πάει καλά αυτά λέω γίνονται στο friday the 13th όχι στη πραγματικότητα ... όλα τα άλλα (εκτός από αυτο με το ποτάμι που λέει ο ailouros που θέλει τρελή παρατηρητικότητα) είναι πέρα για πέρα αληθοφανή ...
- semis19
- Gbyte level
Άλλο ένα κουλό που διάβασα σε ένα από τα urls είναι πώς είναι δυνατόν να βρήκανε ολόκληρο σπίτι με 2 ή 3 ορόφους την νύκτα αντί της ημέρας ... ;;;
- ttoppouzokypraios
- Kilobyte level
Ρε semis μιλούμε για υπερφυσικές δραστηριότητες.
Αφού η μάγισσα δεν ήθελε να βγουν από το δάσος και αυτή τους οδηγούσε.
Όσο για το
Πόσο μάλλων άμα έχεις και μια μάγισσα μέσα στα πόδια σου
Αφού η μάγισσα δεν ήθελε να βγουν από το δάσος και αυτή τους οδηγούσε.
Όσο για το
μην το πεις. Δεν είναι τόσο εύκολο να προσανατολιστείς ακόμα και όταν έχεις ένα πολύ ακριβές χάρτη. Τόσοι και τόσοι έμπειροι ορηβάτες έχουν χαθεί έχοντα μάλιστα και περισσότερο εξοπλισμό από ότι απλώς ένα χάρτη. Είναι ακόμα δύσκολο απλά και μόνο να κρατίσεις μια ευθεία πορεία. Και άμα νοιώσεις πως έχεις χαθεί τότε είναι που αρχίζουν και γίνονται άσχημα τα πράγματαΑν και μεταξύ μας πρέπει να είσαι πολύ βλάκας να μην μπορείς να βγεις από ένα δάσος με χάρτη
Πόσο μάλλων άμα έχεις και μια μάγισσα μέσα στα πόδια σου

David Letterman
David Letterman
- semis19
- Gbyte level
Δυσκολέυομαι να το πιστέψω ttoppouzokypraios πώς μπορείς να χαθείς με χάρτη (ώντας έμπειρος καθώς επίσης και με πολλούς τρόπους μπορείς να φτιάξεις μια πρόχειρη πυξίδα βλέπε "The edge" Hopkins) αλλά για να το λες σίγουρα έχει συμβεί ...
Είναι και θέμα ψυχολογίας αν νιώθεις ότι έχεις χαθεί μετά σε παίρνει από κάτω δεν έχεις καθαρό μυαλό κτλ
Το πιο αστείο της ταινίας νομίζω είναι όταν ο τζος (νομίζω ότι ήταν αυτός) λέει ότι πέταξε το χάρτη αφού ήταν άχρηστος ... τρελή φάση αυτή (για εμάς όχι για αυτούς) και τον αρχίζει ο άλλος στις κλωτσιές ...
Επίσης, επειδή βλέπω ότι την έχουμε δει πολλοί την ταινία αυτή στο τέλος που η κοπέλα κατεβαίνει τρέχοντας και βλέπει "όρθιο" τον Mike εκεί τι σκ@τ@ έχει γίνει αυτός είναι κρεμασμένος, έγινε ζόμπι τι παίζει; (αν παρατηρήσετε πριν έχει δείξει ένα σχοινί να κρέμεται από το ταβάνι πολύ φευγαλέα εγώ στην κωλοφαρδία το είδα...)
Πάτνως η σκηνή που πέφτει η κάμερα απότομα είναι όπως και να το κάνουμε γ@μ@τη!
Είναι και θέμα ψυχολογίας αν νιώθεις ότι έχεις χαθεί μετά σε παίρνει από κάτω δεν έχεις καθαρό μυαλό κτλ
Το πιο αστείο της ταινίας νομίζω είναι όταν ο τζος (νομίζω ότι ήταν αυτός) λέει ότι πέταξε το χάρτη αφού ήταν άχρηστος ... τρελή φάση αυτή (για εμάς όχι για αυτούς) και τον αρχίζει ο άλλος στις κλωτσιές ...
Επίσης, επειδή βλέπω ότι την έχουμε δει πολλοί την ταινία αυτή στο τέλος που η κοπέλα κατεβαίνει τρέχοντας και βλέπει "όρθιο" τον Mike εκεί τι σκ@τ@ έχει γίνει αυτός είναι κρεμασμένος, έγινε ζόμπι τι παίζει; (αν παρατηρήσετε πριν έχει δείξει ένα σχοινί να κρέμεται από το ταβάνι πολύ φευγαλέα εγώ στην κωλοφαρδία το είδα...)
- ttoppouzokypraios
- Kilobyte level
http://www.google.com.gr/search?hl=el&q ... hiker+lostsemis19 wrote:Δυσκολέυομαι να το πιστέψω ttoppouzokypraios πώς μπορείς να χαθείς με χάρτη (ώντας έμπειρος καθώς επίσης και με πολλούς τρόπους μπορείς να φτιάξεις μια πρόχειρη πυξίδα βλέπε "The edge" Hopkins) αλλά για να το λες σίγουρα έχει συμβεί ...
Θυμόμουνα πως στο τέλοςστέκετε στη γωνιά του. Άνοιξα την ταινία με το Virtual Dub και το είδα frame προς frame και νομίζω πως απλά στέκεται εκεί.semis19 wrote:Επίσης, επειδή βλέπω ότι την έχουμε δει πολλοί την ταινία αυτή στο τέλος που η κοπέλα κατεβαίνει τρέχοντας και βλέπει "όρθιο" τον Mike εκεί τι σκ@τ@ έχει γίνει αυτός είναι κρεμασμένος, έγινε ζόμπι τι παίζει; (αν παρατηρήσετε πριν έχει δείξει ένα σχοινί να κρέμεται από το ταβάνι πολύ φευγαλέα εγώ στην κωλοφαρδία το είδα...)
David Letterman
David Letterman
- semis19
- Gbyte level
ttoppouzokypraios, είσαι απλά αποστομοτικός!
Μου αρέσει να μιλάμε με στοιχεία ...
Κάτσε ρε συ ttoppouzokypraios αυτός δεν είναι ο Mike που πριν είχε φάει κάτι στο κεφάλι και σωριάστηκε; Πώς είναι δυνατόν να στέκεται στη γωνία; Κάποιος τον σήκωσε και το στερέωσε; Η' μήπως είναι ο Τζος;
Θυμάμαι φεύγοντας απο το σινεμά μιλούσαμε κανένα 3ωρο για αυτό ... είναι λίγο ανεξήγητο ... να μου πεις το μόνο;

Κάτσε ρε συ ttoppouzokypraios αυτός δεν είναι ο Mike που πριν είχε φάει κάτι στο κεφάλι και σωριάστηκε; Πώς είναι δυνατόν να στέκεται στη γωνία; Κάποιος τον σήκωσε και το στερέωσε; Η' μήπως είναι ο Τζος;
Θυμάμαι φεύγοντας απο το σινεμά μιλούσαμε κανένα 3ωρο για αυτό ... είναι λίγο ανεξήγητο ... να μου πεις το μόνο;

-
- Buffer underflow exception
Χαίρετε
Πειράζει αν συμμετέχει στο φόρουμ κι ένας που δεν είναι φοιτητής του τμήματος σας;
ΔΙάβασα με ενδιαφέρον το θέμα και θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου για την ταινία.
Αντικειμενικά νομίζω ότι ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει. Πιστεύω ότι ο τρόμος που προκαλεί η ταινία βασίζεται ακριβώς στο γεγονός ότι η ταινία δεν παρουσιάζεται ως ταινία αλλά ως καταγραφή γεγονότων που όντως συνέβησαν.
Η προώθηση της ταινίας και τα site, τα περιοδικά, όλες οι αναφορές που παρουσίαζαν την εξαφάνιση των σπουδαστών σα να έχει συμβεί κανονικά είναι που δίνουν άλλη αίσθηση στην ταινία καθώς την παρακολουθεί κάποιος.
Δυστυχώς είχα την ατυχία να δω την ταινία χωρίς να έχω ακούσει τίποτα απ' όλ' αυτά (ξέρω, θα αναρωτιέστε από ποιο πλανήτη ήρθα
) και τελικά η ταινία δε με τρόμαξε καθόλου αλλά αντίθετα βαρέθηκα αφάνταστα.
Δε θα 'πρεπε η ταινία να έχει προνοήσει έτσι ώστε να είναι τρομαχτική και για όσους δεν έτυχε να μπουν στο κλίμα της; Εσείς τι λέτε;
Πειράζει αν συμμετέχει στο φόρουμ κι ένας που δεν είναι φοιτητής του τμήματος σας;

ΔΙάβασα με ενδιαφέρον το θέμα και θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου για την ταινία.
Αντικειμενικά νομίζω ότι ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει. Πιστεύω ότι ο τρόμος που προκαλεί η ταινία βασίζεται ακριβώς στο γεγονός ότι η ταινία δεν παρουσιάζεται ως ταινία αλλά ως καταγραφή γεγονότων που όντως συνέβησαν.

Η προώθηση της ταινίας και τα site, τα περιοδικά, όλες οι αναφορές που παρουσίαζαν την εξαφάνιση των σπουδαστών σα να έχει συμβεί κανονικά είναι που δίνουν άλλη αίσθηση στην ταινία καθώς την παρακολουθεί κάποιος.
Δυστυχώς είχα την ατυχία να δω την ταινία χωρίς να έχω ακούσει τίποτα απ' όλ' αυτά (ξέρω, θα αναρωτιέστε από ποιο πλανήτη ήρθα

Δε θα 'πρεπε η ταινία να έχει προνοήσει έτσι ώστε να είναι τρομαχτική και για όσους δεν έτυχε να μπουν στο κλίμα της; Εσείς τι λέτε;
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
αληθοφανέστατη που οι άνθρωποι απαγάγονται από εξωγήινους???περίεργο μου ακούγεται για να μην πω αντικρουόμενο!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind