Γραμματεία, Ηλεκτρονική Γραμματεία(e-grammateia), Δηλώσεις Μαθημάτων
Re: Δηλώσεις μαθημάτων και συγγραμμάτων 2009-2010
κάτι που δε θυμάμαι...αν έχουμε ήδη κάποιο σύγγραμα από ένα μάθημα,δε δηλώνουμε σύγγραμα ή δηλώνουμε με την ελπίδα να το πάρουμε και απλά στη χειρότερη δε θα το πάρουμε;
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Νομίζω "δηλώνουμε με την ελπίδα να το πάρουμε και απλά στη χειρότερη δε θα το πάρουμε" και ποτέ δεν το παίρνεις τελευταία 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εμενα δεν μου εβγαλε συγγραματα παντως σε οσα εχω παρει...
Ακριβώς. Δεν θα σου βγάλει συγγράματα.ultimate_aektzis wrote:Εμενα δεν μου εβγαλε συγγραματα παντως σε οσα εχω παρει...
-
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
kokosteo wrote:Ακριβώς. Δεν θα σου βγάλει συγγράματα.ultimate_aektzis wrote:Εμενα δεν μου εβγαλε συγγραματα παντως σε οσα εχω παρει...
παντως αυτο το μετρο ειναι κατακριτεο γτ σε ενα μαθημα που δεν καταφερες να περασεις για το χ,ψ λογο και αλλαξει η καθηγητρια ή βγει νεα εκδοση του βιβλιου εισαι αναγκασμενος να πας να το αγορασεις!!

- dexter
- Venus Former Team Member
και ε μερικά μαθήματα δεν έχει καν λίστα..hiro wrote:kokosteo wrote:Ακριβώς. Δεν θα σου βγάλει συγγράματα.ultimate_aektzis wrote:Εμενα δεν μου εβγαλε συγγραματα παντως σε οσα εχω παρει...
παντως αυτο το μετρο ειναι κατακριτεο γτ σε ενα μαθημα που δεν καταφερες να περασεις για το χ,ψ λογο και αλλαξει η καθηγητρια ή βγει νεα εκδοση του βιβλιου εισαι αναγκασμενος να πας να το αγορασεις!!
πολύ ηλίθιο..
π.χ. πιθανότητες
στο παπει τους δίνουν από 2 τόμους έναν με θεωρία και έναν μόνο ασκήσεις..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ALL BLACKS supporter..
- dexter
Re: Ηλεκτρονική γραμματεία
ρε παιδιά αν γίνει κανένα λάθος από την cardisoft και δεν μας περαστούν τα βιβλία-μαθήματα που δηλώσαμε εμείς τι κάνουμε?h4wk wrote:....δε θέλω να κάνω τη δήλωση...φοβούμαι
εφόσον δεν μας στείλαν mail και δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε τι δηλώσαμε?
να πάω να ζητήσω χαρτί από την κανονική γραμματεία για τα μαθήματα και τα συγγράμματα?
http://foss.aueb.gr
ALL BLACKS supporter..
ALL BLACKS supporter..
- cypher
Για αρχη παρε screenshots.dexter wrote:ρε παιδιά αν γίνει κανένα λάθος από την cardisoft και δεν μας περαστούν τα βιβλία-μαθήματα που δηλώσαμε εμείς τι κάνουμε?h4wk wrote:....δε θέλω να κάνω τη δήλωση...φοβούμαι
να πάω να ζητήσω χαρτί από την κανονική γραμματεία για τα μαθήματα και τα συγγράμματα?

Καπου ισως εχει επιλογη για τυπωση της δηλωσης αλλα μπορει να θυμαμαι και λαθος.

Γιατί δεν σώνεις τα .htm αρχεία?? Ή να τραβίξεις επί τόπου ένα print.cypher wrote:Για αρχη παρε screenshots.dexter wrote:ρε παιδιά αν γίνει κανένα λάθος από την cardisoft και δεν μας περαστούν τα βιβλία-μαθήματα που δηλώσαμε εμείς τι κάνουμε?h4wk wrote:....δε θέλω να κάνω τη δήλωση...φοβούμαι
να πάω να ζητήσω χαρτί από την κανονική γραμματεία για τα μαθήματα και τα συγγράμματα?![]()
Καπου ισως εχει επιλογη για τυπωση της δηλωσης αλλα μπορει να θυμαμαι και λαθος.

- zaveti
- Mbyte level
ωραια εστειλα την δηλωση με τα συγγραμματα στη γραμματεια.και τωρα τι?απο που την εκτυπωνω?
Εγώ στο προηγούμενο εξάμηνο που είχα δηλώσει ένα συγγραμμα μαθήματος προηγούμενου έτους μου είπαν στη βιβλιοδιανομή ότι και που το δήλωσα δεν πιάνεται, καθώς κάθε φοιτητής έχει δικαίωμα επιλογής ενός και μόνο συγγράμματος από κάθε μάθημα! Γιατί αν το πάρεις, μπορεί να μην μπορέσεις να πάρεις από κάποιο άλλο μάθημα αφού τα συγγράμματα για κάθε φοιτητή είναι 36 όσα δηλαδή και τα μαθήματα συμπλήρωσης πτυχίου συν τα όσα επιπλέον επιλογής πάρει κανείς!kokosteo wrote:Ακριβώς. Δεν θα σου βγάλει συγγράματα.ultimate_aektzis wrote:Εμενα δεν μου εβγαλε συγγραματα παντως σε οσα εχω παρει...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Η παλια ηλεκτρονικη γραμματεια λειτουργουσε με τον παλιο νομο.Ισως γι'αυτο να υπηρχε αυτο...
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Το τμήμα μηχανογράφησης τι ώρες είναι ανοιχτό???.Απλά να πάω για μια επιβεβαίωση!!!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- oldholborn
- Kilobyte level
να ρωτήσω κάτι
δήλωση μόνο ηλεκτρονικά γίνεται , γιατί έχουν περάσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητάς μου λάθος .

δήλωση μόνο ηλεκτρονικά γίνεται , γιατί έχουν περάσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητάς μου λάθος .
- cypher
Πηγαινε στο μηχανογραφικο (διπλα στο ιατρειο στο υπογειο) να στο διορθωσουν απο δευτερα αν ειναι.oldholborn wrote:να ρωτήσω κάτι![]()

- oldholborn
- Kilobyte level
thx Cypher, αλλά προλαβαίνουν να περάσουν το σωστό αριθμό για να κάνω τη δήλωση , γιατί μέχρι μεθαύριο είναι η προθεσμία
- netharis
Ένας γνωστός απλά το ανέφερε στη γραμματεία επειδή είχε χάσει τη ταυτότητα του, και η αλλαγή έγινε μέσα σε 1 ώρα.oldholborn wrote:thx Cypher, αλλά προλαβαίνουν να περάσουν το σωστό αριθμό για να κάνω τη δήλωση , γιατί μέχρι μεθαύριο είναι η προθεσμία

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- cypher
Στο μηχανογραφικο που πηγα παντως σε 2 λεπτα μου αλλαξαν το pass. Δεν βλεπω λογο να παρει παραπανω και στην δηλωση. Απο οτι εβλεπα ολα σε μια φορμα τα εχουν ετοιμα και αλλαζουν οτι θελουν τσακ μπαμ.

- Zifnab
- Academic status: MSc
Τώρα που δώθηκε η ανάκτηση στην γραμματεία - σας περάστηκε ο βαθμός? Γιατί εμένα έχει μόνο το 0 από την προηγούμενη εξεταστική... 

- Loner
Εμένα όχι...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Theofaman
- Mbyte level
Δεν έχουν περαστεί... από ανακοινώσεις
Τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων θα δοθούν στη γραμματεία στις 23 Μαρτίου 2010.
Όσοι φοιτητές χρειάζονται επειγόντως να γνωστοποιηθεί ο βαθμός τους στη γραμματεία προκειμένου να πάρουν αναλυτική βαθμολογία για να κάνουν αίτηση για μεταπτυχιακό, παρακαλούνται να έρθουν αύριο Πέμπτη, 18/3, και ώρα 15:00-16:00, στο γραφείο του κ. Καλαμπούκη (5ος όροφος, Κοδριγκτώνος 12) αν θέλουν να δουν το γραπτό τους ή απλά να αιτηθούν να δοθεί άμεσα ο βαθμός τους μέσω email στον κ. Καλαμπούκη (tzk[ατ]aueb.gr) και σε εμένα (tonia[ατ]aueb.gr).
ΤΚ
Last edited by enum21 on Thu Mar 25, 2010 1:25 pm, edited 1 time in total.
Reason: edit mail
Reason: edit mail
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- oldholborn
- Kilobyte level
ευχαριστώ , ανησυχούσα γιατί άλλα με έχουν συνηθίσει ,
αύριο θα πάρω άδεια για να δώσω το παρών στο μηχανογραφικό
αύριο θα πάρω άδεια για να δώσω το παρών στο μηχανογραφικό