Αναδρομική Αναβαθμολόγηση στο τμήμα μας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Αναδρομική Αναβαθμολόγηση στο τμήμα μας

Post by enum21 » Thu Mar 25, 2010 2:28 pm

Zifnab wrote:
h4wk wrote: ξέχασα το sarcasm tag παραπάνω και με παρεξήγησες νομίζω.Αυτό που έλεγα είναι πως γνωρίζω αρκετά παιδιά που δεν παίρνουν τη σχολή στα σοβαρά στην αρχή.(και δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω,πέρσυ άρχισα τη σχολή και είμαι 4ο τώρα).έλλειψη ωριμότητας θες; δεν ξέρουν τι θέλουν; πες το όπως θες. και αναγκάζονται να ξεσκίζονται σε 3ο ή 4ο ή 5 ή 6 για το πτυχίο και βλέπουν οτι θα μπορούσαν να το βγάλουν με αρκετά καλύτερο βαθμό και να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί γιατί το αξίζουν κιόλας.Ε αν δε μας αφήσετε να διωρθώσουμε βαθμό σε μαθήματα που αξίζουμε λογικό είναι να ψάχνουμε διδακτικές και παιδαγωγικές για να ανεβάσουμε βαθμό και να γελάνε στις αιτήσεις μεταπτυχιακού με τέτοια μαθήματα.
Μας τρώει το σύστημα.
Θυμίζω στην Γερμανία σε μερικά πανεπιστήμια αν δεν περάσεις σε ένα εξάμηνο κάποια Υποχρεωτικά απλά χαιρετάς το πτυχίο. Αν ήταν και εδώ n=4 θα βλέπαμε πώς θα έτρεχαν όλοι να προλάβουν !! το n=4+2 είναι ενας καλός συμβιβασμός για το ελληνικό σύστημα από το n=oo που ήταν παλιά
2n δεν είναι? :smt017
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu Mar 25, 2010 2:35 pm

[off]
enum21 wrote: 2n δεν είναι? :smt017
προσωρινά απ' όσο ξέρω... για τους νέους είναι 6 χρόνια ... μπορεί και να κάνω λάθος[/off]
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Mar 25, 2010 2:54 pm

Zifnab wrote:
h4wk wrote: ξέχασα το sarcasm tag παραπάνω και με παρεξήγησες νομίζω.Αυτό που έλεγα είναι πως γνωρίζω αρκετά παιδιά που δεν παίρνουν τη σχολή στα σοβαρά στην αρχή.(και δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω,πέρσυ άρχισα τη σχολή και είμαι 4ο τώρα).έλλειψη ωριμότητας θες; δεν ξέρουν τι θέλουν; πες το όπως θες. και αναγκάζονται να ξεσκίζονται σε 3ο ή 4ο ή 5 ή 6 για το πτυχίο και βλέπουν οτι θα μπορούσαν να το βγάλουν με αρκετά καλύτερο βαθμό και να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί γιατί το αξίζουν κιόλας.Ε αν δε μας αφήσετε να διωρθώσουμε βαθμό σε μαθήματα που αξίζουμε λογικό είναι να ψάχνουμε διδακτικές και παιδαγωγικές για να ανεβάσουμε βαθμό και να γελάνε στις αιτήσεις μεταπτυχιακού με τέτοια μαθήματα.
Μας τρώει το σύστημα.
Θυμίζω στην Γερμανία σε μερικά πανεπιστήμια αν δεν περάσεις σε ένα εξάμηνο κάποια Υποχρεωτικά απλά χαιρετάς το πτυχίο. Αν ήταν και εδώ n=4 θα βλέπαμε πώς θα έτρεχαν όλοι να προλάβουν !! το n=4+2 είναι ενας καλός συμβιβασμός για το ελληνικό σύστημα από το n=oo που ήταν παλιά
Πιστεύω δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε αγγούρια με τομάτες. Ναι θα έτρεχαν και μετά θα σταμάταγαν επειδή θα έκλεινε οι σχολή 3 μήνες λόγω κατάληψης.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu Mar 25, 2010 3:14 pm

Προφανώς σε ένα τέτοιο σύστημα εννοούμε τα πάντα όπως πχ στην Γερμανία - άρα ούτε καταλήψεις ούτε τπτ...Anyway back on topic
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Thu Mar 25, 2010 4:43 pm

Πάντως συμφωνώ με το ότι πρέπει να γίνουν κατάλληλες ρυθμίσεις για να ισχύσει αυτό το μέτρο!
Πρεπει να δωθεί ενα χρονικό περιθώριο μεγαλύτερο του έτους για αναδρομική βαθμολόγηση στα μαθήματα όπως αναφέρθηκε παραπάνω!
επίσης θα πρέπει να προσμετράται καλύτερα ένας χαμηλότερος μέσος όρος στα χρόνια που ορίζει ακριβώς το τμήμα, παρά ένας μεγαλύτερος μέσος όρος με επιπλέον έτη σπουδών στο τμήμα!
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Thu Mar 25, 2010 10:47 pm

όχι hawk δεν παρεξήγησα κάτι απλά προσέθεσα κάποιες xtra κατηγορίες που παρότι ξεκίνησαν σοβαρά τη σχολή τα πράγματα δεν πήγαν επιθυμητά.στην ουσία συμφωνούμε ;)
Theofaman wrote: Πιστεύω δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε αγγούρια με τομάτες. Ναι θα έτρεχαν και μετά θα σταμάταγαν επειδή θα έκλεινε οι σχολή 3 μήνες λόγω κατάληψης.
:smt023
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”