aguero88 wrote:Λοιπόν έχω μια εκκρεμότητα να ενημερώσω τι ακριβώς έγινε γιατί ο κάθε(ο χαρακτηρισμός λείπει προσθέστε τον) λέει την βλακεία του.
Τετάρτη:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Υπήρχε πληροφορία ότι θα γίνει ντου από Χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς...
Για αυτό από το στέκι είχαν μαζευτεί όλη μέρα στην σχολή. Οι μεγαλοΔΑΠίτες της σχολής για έναν περίεργο λόγο είχαν εξαφανιστεί από το πρωί. Το απόγευμα πριν το μικρό ντου ήταν ελάχιστοι...
Οι παρατάξεις είχαν ενημερώσει τον πρύτανη και είχαν κλείσει οι πλαϊνές είσοδοι και για αυτό νομίζω ακυρώθηκαν και τα μαθήματα το απόγευμα...
Εν τέλει σκάσανε μύτη κάτι τυπάδες και χτύπησαν κάτι αφρικανούς μικροπωλητές. Επειδή ήμουν έξω από το Αμφιθέατρο Δεριγνύ άκουσα φασαρίες και είδα γύρω στους 10-15 τυπάδες να τρέχουν στην δεριγνύ προς τα πάνω. Δεν είδαμε ξυρισμένους...Ήταν φυσιολογικά άτομα...Μάλλον δηλαδή για στρουμφς μου έκαναν...
Μετά πήγα έξω και μου είπαν ότι ήταν και ξυρισμένοι μαζί τους...
Τέλος πάντων ντου έγινε και τους απώθησαν φοιτητές της ασοεε...
Τώρα η ουσία είναι άλλη:
Ποια η στάση μας απέναντι στις ρατσιστικές επιθέσεις των μικροπωλητών;
Ποια η στάση μας απέναντι στις πολιτικές ομάδες που εξαφανίζονται δια μαγείας;
Ποια η στάση μας απέναντι στα άτομα αυτά καθ' αυτά τα οποία συμμετέχουν σε τέτοιες "εκδηλώσεις" ;
Λοιπόν εγώ
καταδικάζω όλους αυτούς και δρω αναλόγως...
Οι υπόλοιποι ας κάνουν αστειάκια με τα ρολόγια και τις τεστοστερόνες...Ο καθένας κρίνει και κρίνεται
Καλή νύχτα και καλό Πάσχα.
ΥΓ. Πλζ μην παραπληροφορείτε.
ΥΓ1. Στο πολυτεχνείο η ΚΝΕ και τα ΚΝΑΤ κάνουν κουμάντο και αυτοί "βαράνε" όλους τους άλλους για τα τραπεζάκια και την κατανομή. Για αυτό έχουν τα περισσότερα άλλωστε. Απορώ πως αυτό το θέμα δεν το έχει βγάλει καμία άλλη πολιτική δύναμη στην δημοσιότητα για να δούμε πια θα είναι η επίσημη απάντηση του ΚΚΕ στις πρακτικές της Νεολαίας της(λέμε τώρα)
Υ.Γ2 Τώρα για τα στρουμφάκια τι να πω; Υποτιμώντας τους συμφοιτητές μου (ναι το κάνω και δεν νιώθω μη περήφανος) δείτε απλά ποιοι είναι οι εκπρόσωποι τους...Η σάρα και η μάρα...Τέσπα δεν ασχολούμαι εξάλλου απλά γελάω...Χαχαχαχαχαχα..
Καλό Πάσχα και πάλι σε όλους
εμείς τι στάση να πάρουμε?
μόνο όταν γίνονται ρατσιστικά επεισόδεια πρέπει να κάνουμε κάτι όταν βλέπουμε συνέχεια τα άλλα φαινόμενα διαφθοράς και εγκληματικότητας είναι καλά?δεν μας νοιάζει?
η φοβερή κυβέρνηση μας και οι σαπίλες οι κομματάρχες-βουλευτές φταίνε για την τόση παρακμή στα πανεπιστήμια..
επίσης είναι σοβαρό πράγμα να κλείνουμε την σχολή επειδή ακούστηκε ότι θα γίνει ντου?πόσο γαι το π....ο είμαστε?
μόνο όταν φύγουν τα κόμματα από τις σχολές τέτοια φαινόμενα βίας θα εξαλειφθούν..
επίσης για την κνε και τα κνατ..δεν έχουν καμία διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα..
όλοι μέσα στην λαμογιά είναι και όλοι ακολουθούν την ίδια γραμμή(λες και είναι στρατός) που ορίζεται από τα κομματικά επιτελεία και 40-50χρονους που δεν έχουν καμία επαφή με την νεολαία και το πανεπιστήμιο..
και τραπεζάκια δεν θα έπρεπε να έχει κανένα κόμμα γιατί είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ανήκει σε όλους τους φοιτητές ούτε γραφεία θα έπρεπε να έχουν τα κόμματα..
ειδικά στην ασοεε που η έλλειψη χώρου είναι μείζον πρόβλημα..
τόσο πολύ νοιάζονται για τους φοιτητές που γεμίζουν την σχολή αφίσες,τα επικίνδυνα ταμπλό που κλείνουν τις εισόδους και παίζουν ξύλο μόνο και μόνο επειδή το βρίσκουν αστείο και θέλω κάθε τόσο "νταβαντούρι"..
πραγματικά είναι ντροπή που τέτοιας νοοτροπίας άνθρωποι βρίσκονται στα πανεπιστήμια..