Επεισόδια στη σχολή

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
chip
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: Επεισόδια στη σχολή

Post by chip » Fri Mar 26, 2010 8:22 pm

thefreak wrote:
micky wrote:τοσο κακο για το τιποτα!!!ολοι φοιτητες ειμαστε!!δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν να χωρισουν και εχουμε καθε λιγο και λιγακι επεισοδια!!!ολοι προσπαθουμε να παρουμε ενα πτυχιο για να βγουμε μεθαυριο να δουλεψουμε προκειμενου να ζησουμε!!!ελεος πια!!!εχει καταντησει αηδια αυτη ιστορια!!δεν λεω ασ εχει ο καθενασ τα πιστευω του αλλα μεχρι εκει ....οχι να σκοτωνει στο ξυλο αλλουσ !!δεν αξιζει ρε παιδια!!ολοι αυτοι που κυβερνανε τα εχουν καλα μεταξυ τουσ και αφηνουν εμασ να σκοτονομαστε!! :smt071
προτείνω να κάνουμε αυτό το ποστ Sticky.. , micky+++
θα συμφωνησω!!!πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι ολοι εχουμε τα ιδια συμφεροντα ως φοιτητες!!ή μηπως δεν το βλεπουν ετσι εκεινοι??? :shock:
"Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν την ζωή είναι:κάτι να κάνεις,κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις." Joseph Addison
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Mar 26, 2010 8:59 pm

chip wrote:
thefreak wrote:
micky wrote:τοσο κακο για το τιποτα!!!ολοι φοιτητες ειμαστε!!δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν να χωρισουν και εχουμε καθε λιγο και λιγακι επεισοδια!!!ολοι προσπαθουμε να παρουμε ενα πτυχιο για να βγουμε μεθαυριο να δουλεψουμε προκειμενου να ζησουμε!!!ελεος πια!!!εχει καταντησει αηδια αυτη ιστορια!!δεν λεω ασ εχει ο καθενασ τα πιστευω του αλλα μεχρι εκει ....οχι να σκοτωνει στο ξυλο αλλουσ !!δεν αξιζει ρε παιδια!!ολοι αυτοι που κυβερνανε τα εχουν καλα μεταξυ τουσ και αφηνουν εμασ να σκοτονομαστε!! :smt071
προτείνω να κάνουμε αυτό το ποστ Sticky.. , micky+++
θα συμφωνησω!!!πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι ολοι εχουμε τα ιδια συμφεροντα ως φοιτητες!!ή μηπως δεν το βλεπουν ετσι εκεινοι??? :shock:
ειναι λιγο αφελες αυτο που λετε
εμεις θελουμε να παρουμε πτυχιο και να πιασουμε μια καλη δουλεια/παμε για μεταπτυχιακο/κανουμε κατι τιμιο τελος παντων

αυτοι οχι.

αρα προφανως δεν εχουμε τα ιδια συμφεροντα. αμα δεν τους συνεφερε να πλακωνονται σαν τα σκυλια ολη την ωρα, δεν θα το εκαναν.
αναφερομενος κυριως στη δεξια/ακροδεξια πτερυγα - γιατι ειναι αλλο τα επεισοδια για να περασει κατι (οχι οτι συμφωνω πληρως αλλα τα καταλαβαινω) και αλλο το να επιτεθεις σε συμφοιτητες σου χωρις λογο απλα για μαγκια (δαπ κανεις;) , σε τυχαιους περαστικους που δουλευουν ολη μερα μπας και βγαλουν κανα ευρω (χρυσαυγιτες/δαπιτες κανεις;) η σε αλλους επειδη κερδισες τις εκλογες (πασπ κανεις;)

ειναι πολυ ωραιο να ειμαστε ενωμενοι οπως λετε, και πρεπει να το κανουμε εμεις που εχουμε κοινα συμφεροντα. αλλα αλλο εμεις και αλλο αυτοι :???:
οταν εγω παω στη σχολη για να κανω μαθημα και να παρω γρηγορα ενα χαρτι με καλο νουμερακι πανω μπας και με παρουν σε κανα μεταπτυχιακο και βρω κατι να κανω στη ζωη μου ΔΕΝ εχω τα ιδια συμφεροντα με αυτον που παει για να γλυψει κυνηγωντας ψηφους (τα κορακια της πασπ ολη μερα στα αμφιθεατρα πχ, ευτυχως η δαπ το κοβει σιγα σιγα) - συνηθως παιρνοτας και ενα μισθο απο το κομμα στο ενδιαμεσο.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Fri Mar 26, 2010 9:15 pm

Θα γράψω αναλυτικά αύριο γιατί δεν προλαβαίνω...

Μέχρι τότε απολαύστε ανακοίνωση:

http://www.dapasoee.gr/intro.html
Last edited by aguero88 on Sun Mar 28, 2010 1:55 am, edited 1 time in total.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
thefreak
Mbyte level
Mbyte level

Post by thefreak » Fri Mar 26, 2010 9:17 pm

chriskin wrote:
chip wrote:
thefreak wrote: προτείνω να κάνουμε αυτό το ποστ Sticky.. , micky+++
ειναι λιγο αφελες αυτο που λετε
εμεις θελουμε να παρουμε πτυχιο και να πιασουμε μια καλη δουλεια/παμε για μεταπτυχιακο/κανουμε κατι τιμιο τελος παντων

αυτοι οχι.

αρα προφανως δεν εχουμε τα ιδια συμφεροντα. αμα δεν τους συνεφερε να πλακωνονται σαν τα σκυλια ολη την ωρα, δεν θα το εκαναν.
αναφερομενος κυριως στη δεξια/ακροδεξια πτερυγα - γιατι ειναι αλλο τα επεισοδια για να περασει κατι (οχι οτι συμφωνω πληρως αλλα τα καταλαβαινω) και αλλο το να επιτεθεις σε συμφοιτητες σου χωρις λογο απλα για μαγκια (δαπ κανεις;) , σε τυχαιους περαστικους που δουλευουν ολη μερα μπας και βγαλουν κανα ευρω (χρυσαυγιτες/δαπιτες κανεις;) η σε αλλους επειδη κερδισες τις εκλογες (πασπ κανεις;)

ειναι πολυ ωραιο να ειμαστε ενωμενοι οπως λετε, και πρεπει να το κανουμε εμεις που εχουμε κοινα συμφεροντα. αλλα αλλο εμεις και αλλο αυτοι :???:
οταν εγω παω στη σχολη για να κανω μαθημα και να παρω γρηγορα ενα χαρτι με καλο νουμερακι πανω μπας και με παρουν σε κανα μεταπτυχιακο και βρω κατι να κανω στη ζωη μου ΔΕΝ εχω τα ιδια συμφεροντα με αυτον που παει για να γλυψει κυνηγωντας ψηφους (τα κορακια της πασπ ολη μερα στα αμφιθεατρα πχ, ευτυχως η δαπ το κοβει σιγα σιγα) - συνηθως παιρνοτας και ενα μισθο απο το κομμα στο ενδιαμεσο.
....μήπως γράφεις σε λάθος thread? δεν διάβασα κάπου, κάποιο να γράφει για εμάς και αυτούς... είμαστε όλοι το ίδιο είτε ασχολούντε με παρατάξεις είτε όχι, όλοι φοιτητές είμαστε... πάλι λάθος κατανόησες τα γραφόμενα των συμφουρίτων σου νομίζω..
aquila non captat muscas. numero 5
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Mar 26, 2010 9:28 pm

ειναι αλλο να ασχολεισαι με μια παραταξη και αλλο με το να κανεις επεισοδια στο ονομα της
και οχι δεν εγραψα κατι λαθος, εσυ νομιζω οτι ειδες κατι λαθος : δεν ειπα πουθενα οτι αναφερθηκε ηδη διαχωρισμος , εγω ειπα την αποψη μου οτι τα συμφεροντα μας και τα συμφεροντα τους δεν ειναι ιδια (αρα και ειναι αφελες το επειχειρημα "φοιτητες δεν ειμαστε ολοι; ιδια συμφεροντα θα εχουμε")
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level

Post by elsupreme » Fri Mar 26, 2010 10:07 pm

aguero88 wrote:Θα γράψω αναλυτικά αύριο γιατί δεν προλαβαίνω...

Μέχρι τότε απολαύστε ανακοίνωση:

http://www.dapasoee.gr/intro.html

Ρε Περικλή εσύ πως πέρασες το face control όντας αεκτζης ? Χαχαχα....Ρε τι λένε τα κοτόπουλα...Χαχαχαχα
... :?:
Μα καλά, τι καπνίζουν στο υπόγειο ρε...
Να περνάω πιο συχνά :lol:
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Mar 27, 2010 2:07 pm

chriskin wrote: αναφερομενος κυριως στη δεξια/ακροδεξια πτερυγα - γιατι ειναι αλλο τα επεισοδια για να περασει κατι (οχι οτι συμφωνω πληρως αλλα τα καταλαβαινω) και αλλο το να επιτεθεις σε συμφοιτητες σου χωρις λογο απλα για μαγκια (δαπ κανεις;) , σε τυχαιους περαστικους που δουλευουν ολη μερα μπας και βγαλουν κανα ευρω (χρυσαυγιτες/δαπιτες κανεις;) η σε αλλους επειδη κερδισες τις εκλογες (πασπ κανεις;)
βασικά μάλλον δεν ήσουνα στο πολυτεχνείο την 17η νοεμβρίου να δεις τους εαακίτες να δέρνουν τους αρενίτες για να τους πάρουν τα τραπεζάκια.ή μάλλον δεν έχεις ακούσει γενικά για τα εαακ του πολυτεχνείου.είναι άστοχο να κατηγορούμε μόνο κάποιες παρατάξεις γιατί όλοι όταν αποκτούν δύναμη αρχίζουν τους τραμπουκισμούς-άλλο αν στην σχολή μας ο κύριος εκφραστής είναι η δασπ.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Mar 27, 2010 4:28 pm

ja_the_invincible wrote:
chriskin wrote: αναφερομενος κυριως στη δεξια/ακροδεξια πτερυγα - γιατι ειναι αλλο τα επεισοδια για να περασει κατι (οχι οτι συμφωνω πληρως αλλα τα καταλαβαινω) και αλλο το να επιτεθεις σε συμφοιτητες σου χωρις λογο απλα για μαγκια (δαπ κανεις;) , σε τυχαιους περαστικους που δουλευουν ολη μερα μπας και βγαλουν κανα ευρω (χρυσαυγιτες/δαπιτες κανεις;) η σε αλλους επειδη κερδισες τις εκλογες (πασπ κανεις;)
βασικά μάλλον δεν ήσουνα στο πολυτεχνείο την 17η νοεμβρίου να δεις τους εαακίτες να δέρνουν τους αρενίτες για να τους πάρουν τα τραπεζάκια.ή μάλλον δεν έχεις ακούσει γενικά για τα εαακ του πολυτεχνείου.είναι άστοχο να κατηγορούμε μόνο κάποιες παρατάξεις γιατί όλοι όταν αποκτούν δύναμη αρχίζουν τους τραμπουκισμούς-άλλο αν στην σχολή μας ο κύριος εκφραστής είναι η δασπ.

νομιζω ειπα "αναφερομενος κυριως στη δεξια/ακροδεξια πτερυγα "
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sun Mar 28, 2010 2:33 am

Λοιπόν έχω μια εκκρεμότητα να ενημερώσω τι ακριβώς έγινε γιατί ο κάθε(ο χαρακτηρισμός λείπει προσθέστε τον) λέει την βλακεία του.

Τετάρτη:
Υπήρχε πληροφορία ότι θα γίνει ντου από Χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς... Για αυτό από το στέκι είχαν μαζευτεί όλη μέρα στην σχολή. Οι μεγαλοΔΑΠίτες της σχολής για έναν περίεργο λόγο είχαν εξαφανιστεί από το πρωί. Το απόγευμα πριν το μικρό ντου ήταν ελάχιστοι... Οι παρατάξεις είχαν ενημερώσει τον πρύτανη και είχαν κλείσει οι πλαϊνές είσοδοι και για αυτό νομίζω ακυρώθηκαν και τα μαθήματα το απόγευμα... Εν τέλει σκάσανε μύτη κάτι τυπάδες και χτύπησαν κάτι αφρικανούς μικροπωλητές. Επειδή ήμουν έξω από το Αμφιθέατρο Δεριγνύ άκουσα φασαρίες και είδα γύρω στους 10-15 τυπάδες να τρέχουν στην δεριγνύ προς τα πάνω. Δεν είδαμε ξυρισμένους...Ήταν φυσιολογικά άτομα...Μάλλον δηλαδή για στρουμφς μου έκαναν... Μετά πήγα έξω και μου είπαν ότι ήταν και ξυρισμένοι μαζί τους... Τέλος πάντων ντου έγινε και τους απώθησαν φοιτητές της ασοεε...
Τώρα η ουσία είναι άλλη:
Ποια η στάση μας απέναντι στις ρατσιστικές επιθέσεις των μικροπωλητών;
Ποια η στάση μας απέναντι στις πολιτικές ομάδες που εξαφανίζονται δια μαγείας;
Ποια η στάση μας απέναντι στα άτομα αυτά καθ' αυτά τα οποία συμμετέχουν σε τέτοιες "εκδηλώσεις" ;

Λοιπόν εγώ καταδικάζω όλους αυτούς και δρω αναλόγως...
Οι υπόλοιποι ας κάνουν αστειάκια με τα ρολόγια και τις τεστοστερόνες...Ο καθένας κρίνει και κρίνεται

Καλή νύχτα και καλό Πάσχα.

ΥΓ. Πλζ μην παραπληροφορείτε.
ΥΓ1. Στο πολυτεχνείο η ΚΝΕ και τα ΚΝΑΤ κάνουν κουμάντο και αυτοί "βαράνε" όλους τους άλλους για τα τραπεζάκια και την κατανομή. Για αυτό έχουν τα περισσότερα άλλωστε. Απορώ πως αυτό το θέμα δεν το έχει βγάλει καμία άλλη πολιτική δύναμη στην δημοσιότητα για να δούμε πια θα είναι η επίσημη απάντηση του ΚΚΕ στις πρακτικές της Νεολαίας της(λέμε τώρα)
Υ.Γ2 Τώρα για τα στρουμφάκια τι να πω; Υποτιμώντας τους συμφοιτητές μου (ναι το κάνω και δεν νιώθω μη περήφανος) δείτε απλά ποιοι είναι οι εκπρόσωποι τους...Η σάρα και η μάρα...Τέσπα δεν ασχολούμαι εξάλλου απλά γελάω...Χαχαχαχαχαχα..

Καλό Πάσχα και πάλι σε όλους
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Sun Mar 28, 2010 4:25 am

aguero88 wrote:Λοιπόν έχω μια εκκρεμότητα να ενημερώσω τι ακριβώς έγινε γιατί ο κάθε(ο χαρακτηρισμός λείπει προσθέστε τον) λέει την βλακεία του.

Τετάρτη:
Υπήρχε πληροφορία ότι θα γίνει ντου από Χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς... Για αυτό από το στέκι είχαν μαζευτεί όλη μέρα στην σχολή. Οι μεγαλοΔΑΠίτες της σχολής για έναν περίεργο λόγο είχαν εξαφανιστεί από το πρωί. Το απόγευμα πριν το μικρό ντου ήταν ελάχιστοι... Οι παρατάξεις είχαν ενημερώσει τον πρύτανη και είχαν κλείσει οι πλαϊνές είσοδοι και για αυτό νομίζω ακυρώθηκαν και τα μαθήματα το απόγευμα... Εν τέλει σκάσανε μύτη κάτι τυπάδες και χτύπησαν κάτι αφρικανούς μικροπωλητές. Επειδή ήμουν έξω από το Αμφιθέατρο Δεριγνύ άκουσα φασαρίες και είδα γύρω στους 10-15 τυπάδες να τρέχουν στην δεριγνύ προς τα πάνω. Δεν είδαμε ξυρισμένους...Ήταν φυσιολογικά άτομα...Μάλλον δηλαδή για στρουμφς μου έκαναν... Μετά πήγα έξω και μου είπαν ότι ήταν και ξυρισμένοι μαζί τους... Τέλος πάντων ντου έγινε και τους απώθησαν φοιτητές της ασοεε...
Τώρα η ουσία είναι άλλη:
Ποια η στάση μας απέναντι στα άτομα αυτά καθ' αυτά τα οποία συμμετέχουν σε τέτοιες "εκδηλώσεις" ;

Οι υπόλοιποι ας κάνουν αστειάκια με τα ρολόγια και τις τεστοστερόνες...Ο καθένας κρίνει και κρίνεται

ΥΓ1. Στο πολυτεχνείο η ΚΝΕ και τα ΚΝΑΤ κάνουν κουμάντο και αυτοί "βαράνε" όλους τους άλλους για τα τραπεζάκια και την κατανομή. Για αυτό έχουν τα περισσότερα άλλωστε. Απορώ πως αυτό το θέμα δεν το έχει βγάλει καμία άλλη πολιτική δύναμη στην δημοσιότητα για να δούμε πια θα είναι η επίσημη απάντηση του ΚΚΕ στις πρακτικές της Νεολαίας της(λέμε τώρα)
Υ.Γ2 Τώρα για τα στρουμφάκια τι να πω; Υποτιμώντας τους συμφοιτητές μου (ναι το κάνω και δεν νιώθω μη περήφανος) δείτε απλά ποιοι είναι οι εκπρόσωποι τους...Η σάρα και η μάρα...Τέσπα δεν ασχολούμαι εξάλλου απλά γελάω...Χαχαχαχαχαχα..

εμείς τι στάση να πάρουμε?

μόνο όταν γίνονται ρατσιστικά επεισόδεια πρέπει να κάνουμε κάτι όταν βλέπουμε συνέχεια τα άλλα φαινόμενα διαφθοράς και εγκληματικότητας είναι καλά?δεν μας νοιάζει?

η φοβερή κυβέρνηση μας και οι σαπίλες οι κομματάρχες-βουλευτές φταίνε για την τόση παρακμή στα πανεπιστήμια..

επίσης είναι σοβαρό πράγμα να κλείνουμε την σχολή επειδή ακούστηκε ότι θα γίνει ντου?πόσο γαι το π....ο είμαστε?

μόνο όταν φύγουν τα κόμματα από τις σχολές τέτοια φαινόμενα βίας θα εξαλειφθούν..

επίσης για την κνε και τα κνατ..δεν έχουν καμία διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα..
όλοι μέσα στην λαμογιά είναι και όλοι ακολουθούν την ίδια γραμμή(λες και είναι στρατός) που ορίζεται από τα κομματικά επιτελεία και 40-50χρονους που δεν έχουν καμία επαφή με την νεολαία και το πανεπιστήμιο..

και τραπεζάκια δεν θα έπρεπε να έχει κανένα κόμμα γιατί είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ανήκει σε όλους τους φοιτητές ούτε γραφεία θα έπρεπε να έχουν τα κόμματα..
ειδικά στην ασοεε που η έλλειψη χώρου είναι μείζον πρόβλημα..
τόσο πολύ νοιάζονται για τους φοιτητές που γεμίζουν την σχολή αφίσες,τα επικίνδυνα ταμπλό που κλείνουν τις εισόδους και παίζουν ξύλο μόνο και μόνο επειδή το βρίσκουν αστείο και θέλω κάθε τόσο "νταβαντούρι"..

πραγματικά είναι ντροπή που τέτοιας νοοτροπίας άνθρωποι βρίσκονται στα πανεπιστήμια..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Mar 28, 2010 4:31 am

dexter wrote: παίζουν ξύλο μόνο και μόνο επειδή το βρίσκουν αστείο
ειναι να απορεις μερικες φορες γιατι δεν πανε για κανα paintball, πιο φθηνα θα τους βγει :lol:

κατα τ'αλλα ωραιο το μηνυμα σου (κλασικο "+1") αλλα δεν εισαι λιγο υπερβολικος με την κριτικη στην κνε/πκσ?
το οτι κανουν βλακειες σε διαφορα πανεπιστημιο, οκ δεκτο. δεν στεκει να μπουν στην ιδια ομαδα με δαπιτες/πασπιτες που κανουν βλακειες σε Καθε πανεπιστημιο που εχουν παραταξη - και συνχοτερες/χειροτερες βλακειες κιολας.
(ναι υπαρχουν και καποια ιδανικα μερη που δεν υπαρχει εστω ο ενας απο τους δυο - σαν ονειρο ακουγεται :lol:)
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Mar 28, 2010 4:34 am

dexter++

Πάντως νομίζω όλες οι παρατάξεις τα ίδια χάλια είναι και θα τις έβαζα στο ίδιο τσουβάλι χωρίς τύψεις...
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Sun Mar 28, 2010 4:38 am

chriskin wrote:
dexter wrote: παίζουν ξύλο μόνο και μόνο επειδή το βρίσκουν αστείο
ειναι να απορεις μερικες φορες γιατι δεν πανε για κανα paintball, πιο φθηνα θα τους βγει :lol:

κατα τ'αλλα ωραιο το μηνυμα σου (κλασικο "+1") αλλα δεν εισαι λιγο υπερβολικος με την κριτικη στην κνε/πκσ?
το οτι κανουν βλακειες σε διαφορα πανεπιστημιο, οκ δεκτο. δεν στεκει να μπουν στην ιδια ομαδα με δαπιτες/πασπιτες που κανουν βλακειες σε Καθε πανεπιστημιο που εχουν παραταξη - και συνχοτερες/χειροτερες βλακειες κιολας.
(ναι υπαρχουν και καποια ιδανικα μερη που δεν υπαρχει εστω ο ενας απο τους δυο - σαν ονειρο ακουγεται :lol:)
εντάξει μπορεί ας πούμε η κνε να μην κάνει μόνο μπουζουκοπάρτυ και να μην μοιράζει λύσεις και σκονάκια σε κάθε εξεταστική..
όμως λέω ότι είναι το ίδιο από την άποψη του τραμπουκισμού, της κατάχρησης των πόρων του πανεπιστημίου και της ακαμψίας στις απόψεις και στην "γραμμή" του κόμματος..

δεν ξέρω αν έχει πετύχει ποτέ κάποιος καβγά μεταξύ ατόμων από την ίδια παράταξη επειδή ο ένας είπε κάτι λάθος ή δεν έκανε αυτό που του έχουν πει..

επίσης το ιδανικό μέρος είναι για εμένα η αρχιτεκτονική στο πολυτεχνείο όπου κατεβαίνουν μόνο ανεξάρτητα σχήματα..
και στην σχολή διοργανώνονται μόνο πολιτιστικού περιεχομένου εκδηλώσεις και δράσεις για πρόσφατα γεγονότα.. :smt023
και όχι σαν τα σάπια δασπιτο πάρτυ ούτε τα ελεεινά καραόκε.. :lol:
ALL BLACKS supporter..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Mar 28, 2010 4:49 am

Zifnab wrote:dexter++

Πάντως νομίζω όλες οι παρατάξεις τα ίδια χάλια είναι και θα τις έβαζα στο ίδιο τσουβάλι χωρίς τύψεις...
οταν με βαζουν να διαλεξω αναμεσα στη διαλεξη που διοργανωνει η αρενα και τους χρυσαυγιτες(δαπιτες απο τεφαα + "φιλοι" τους) που φερνει η δαπ, αρνουμαι να πω οτι ειναι ιδιο.
σε κανενα σημειο δεν ειναι ιδιες, ουτε σε επιπεδο καταχρησεων (ενα τραπεζακι σε μια γωνια δεν ειναι το ιδιο με 100 ατομα σε ενα αμφιθεατρο να σε πριζουν + αρκετα τραπεζια + τεραστια μερη για ανακοινωσεις που κοβουν ολο το χωρο της γραμματειας), ουτε σε συμπεριφορα (πχ παραδειγμα απο πανω), ουτε σε ενδιαφερον για το φοιτητικο συλλογο (πχ δαπ σε γενικη συνελευση παιζει να πετυχαινει πολυ σπανια κανεις)

προσωπικη αποψη παρακατω : ουτε σε χαρακτηρες παιδιων μπορω να τους βαλω μαζι. ο μεσος οργανωμενος δαπιτης/πασπιτης που παιρνει το μικροφωνο μυριζει απο μακρια οτι κατι θελει απο τον ακροατη για ανταλλαγμα.
dexter wrote:επίσης το ιδανικό μέρος είναι για εμένα η αρχιτεκτονική στο πολυτεχνείο όπου κατεβαίνουν μόνο ανεξάρτητα σχήματα..
και στην σχολή διοργανώνονται μόνο πολιτιστικού περιεχομένου εκδηλώσεις και δράσεις για πρόσφατα γεγονότα.. :smt023
και όχι σαν τα σάπια δασπιτο πάρτυ ούτε τα ελεεινά καραόκε.. :lol:
:smt023 :smt023 :smt023
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Sun Mar 28, 2010 5:12 am

dexter++
zifnab++

Όλες οι παρατάξεις είναι το ίδιο χάλια. Όλες αποτελλούν τον μεγάλο καρκίνο του ελληνικού πανεπιστημίου. Όλοι έχουν σαν στόχο την τσέπη τους και την μελλοντική τους καριέρα στην πολιτική σκήνη της χώρας μας(ποιας χώρας να μου πείτε). Είτε είναι αριστεροί, είτε είναι δεξιοί , είτε είναι κεντρώοι. Σε οποιοδήποτε μηχανισμό του κράτους (πάλι γελάμε) έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους οι πολιτικάρες μας έχει καταστραφεί. Τυχαίο; Τυχαίο που οι συνδυκαλιστές κάνουν άνω κάτω όποτε θέλουν την "χώρα"; Τυχαίο που όλοι οι συνδυκαλιστές* έχουν 3-4 σπίτια; Τυχαίο που όλοι οι πολιτικοί έχουν 30-40 σπίτια; Όλα για το χρήμα δυστυχώς σε αυτή την κ**οκοινωνία. Γενικά πολιτική και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί στην πρώην Ελλαδίτσα μας. Πλέον δεν υπάρχει , επειδή την κατέστραψαν οι ίδιοι οι φοιτητές που πάλευαν και με το δίκιο τους τότε στο Πολυτεχνείο. Βέβαια η ιστορία απέδειξε , ότι πάλευαν για την τσέπη τους κι αυτοί.

Edit: Και αυτή η σύγκριση με τις φοιτητικές παρατάξεις είναι όλα τα λεφτά. "Εμείς έχουμε πλακώσει 10 άτομα , ενώ εσείς 15". "Εμείς έχουμε 2m^2 τραπέζι και μία καρέκλα , ενώ εσείς 2.2m^2 και 2 καρέκλες" και άλλα τέτοια ωραία. Σαν τα κόμματα κάτι.

*Μιλάω για τους ανώτατους κι όχι ίσως για τον απλό εργαζόμενο (δεν ξέρω και πως πάει η ιεραρχία κιόλας)
Last edited by gasparosoft on Sun Mar 28, 2010 5:25 am, edited 1 time in total.
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Sun Mar 28, 2010 5:25 am

gasparosoft wrote:dexter++
zifnab++

Όλες οι παρατάξεις είναι το ίδιο χάλια. Όλες αποτελλούν τον μεγάλο καρκίνο του ελληνικού πανεπιστημίου. Όλοι έχουν σαν στόχο την τσέπη τους και την μελλοντική τους καριέρα στην πολιτική σκήνη της χώρας μας(ποιας χώρας να μου πείτε). Είτε είναι αριστεροί, είτε είναι δεξιοί , είτε είναι κεντρώοι. Σε οποιοδήποτε μηχανισμό του κράτους (πάλι γελάμε) έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους οι πολιτικάρες μας έχει καταστραφεί. Τυχαίο; Τυχαίο που οι συνδυκαλιστές κάνουν άνω κάτω όποτε θέλουν την "χώρα"; Τυχαίο που όλοι οι συνδυκαλιστές έχουν 3-4 σπίτια; Τυχαίο που όλοι οι πολιτικοί έχουν 30-40 σπίτια; Όλα για το χρήμα δυστυχώς σε αυτή την κωλοκοινωνία. Γενικά πολιτική και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί στην πρώην Ελλαδίτσα μας. Πλέον δεν υπάρχει , επειδή την κατέστραψαν οι ίδιοι οι φοιτητές που πάλευαν και με το δίκιο τους τότε στο Πολυτεχνείο. Βέβαια η ιστορία απέδειξε , ότι πάλευαν για την τσέπη τους κι αυτοί.

Edit: Και αυτή η σύγκριση με τις φοιτητικές παρατάξεις είναι όλα τα λεφτά. "Εμείς έχουμε πλακώσει 10 άτομα , ενώ εσείς 15". "Εμείς έχουμε 2m^2 τραπέζι και μία καρέκλα , ενώ εσείς 2.2m^2 και 2 καρέκλες" και άλλα τέτοια ωραία. Σαν τα κόμματα κάτι.
gasparosoft++

η περίφημη γενιά του πολυτεχνείου αποδείχθηκε μακράν η πιο αποτυχημένη,σάπια,"δήθεν",διεφθαρμένη και ανίκανη γενιά στην ιστορία της ελλάδος..
και το πιο άθλιο είναι ότι μας πιπιλίζουν το μυαλό με την "φοβερή" εξέγερση του πολυτεχνείου, που στο κάτω κάτω την έκαναν μόνο λίγες χιλιάδες άξια άτομα(η πλειονότητα των οποίων από τα εξέρχεια,που μετέπειτα απαξιώθηκαν και σαν περιοχή και σαν ιδεολογία όσο δεν πάει άλλο μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικοί(το αν είναι σωστή η ιδεολογία μόνο στην πράξη φαίνεται οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε))
και μετά και η κουτσή μαρία ισχυρίζεται ότι ηταν στο πολυτεχνείο..(ειδικά όλοι οι βουλευτές εκτός δεξιάς)

για το edit αυτό είναι το θέμα δεν μας νοιάζει ποιος παρασιτεί λιγότερο το θέμα είναι ότι παρασιτεί εις βάρος των υπολοίπων..
το επιχείρημα του chriskin είναι σαν την παροιμία "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος νικάει"..
ALL BLACKS supporter..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Mar 28, 2010 5:33 am

dexter wrote: το επιχείρημα του chriskin είναι σαν την παροιμία "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος νικάει"..
η λογικη λεει πως οταν υπαρχει ενα προβλημα υπαρχουν τρεις επιλογες
1)να ακολουθησεις την ομαδα που σε συμφερει
2)να μεινεις απ'εξω επειδη κανενας δεν ειναι τελειος
3)να βοηθησεις αυτον που ειναι καλυτερος και να τον κανεις καλυτερο απ'οτι ειναι
(edit : νομιζω οτι ειναι προφανες ποιο βοηθαει και το ατομο και την κοινωνια μακροπροθεσμα)

με την ευκαιρια
δεν βαρεθηκατε να κραζετε τους παντες αλλα να μην κανετε καμια κινηση για τη δημιουργια μιας ανεξαρτητης ομαδας;

δεν λες πως δεν εχετε δικαιωμα να το κανετε, αλιμονο. απλα ειναι περιεργο :smt017
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Sun Mar 28, 2010 5:39 am

Μα το θέμα μας δεν είναι να φτιαχτεί μια ανεξάρτητη ομάδα (υπήρχε η Φ.ΑΝ.ΚΙ. , αλλά την κατασπαράξανε). Το θέμα μας και το θέμα του ελληνικού πανεπιστήμιου είναι να φύγουν ΟΛΕΣ οι πολιτικά υποκινούμενες φοιτητικές ομάδες. Είτε είναι κόκκικες, είτε πράσινες , είτε μπλε, είτε οποιοδήποτε χρώμα. Προφανώς το 90% των φοιτητών είναι υπέρ των ανεξάρτητων ομάδων (ένα πράγμα σαν τις λέσχες στο εξωτερικό). Το υπόλοιπο 10% γλύφει τα κοκκαλάκια του. Όταν φύγει η πολιτική μέσα από το πανεπιστήμιο τότε όλα θα είναι καλύτερα (και οι χώροι και θα έχουμε ακαδημαικό προσωπικό το όποιο θα αξίζει και δεν θα μπαίνει από την πίσω πόρτα κτλ).
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Mar 28, 2010 5:47 am

gasparosoft wrote:Μα το θέμα μας δεν είναι να φτιαχτεί μια ανεξάρτητη ομάδα (υπήρχε η Φ.ΑΝ.ΚΙ. , αλλά την κατασπαράξανε). Το θέμα μας και το θέμα του ελληνικού πανεπιστήμιου είναι να φύγουν ΟΛΕΣ οι πολιτικά υποκινούμενες φοιτητικές ομάδες. Είτε είναι κόκκικες, είτε πράσινες , είτε μπλε, είτε οποιοδήποτε χρώμα. Προφανώς το 90% των φοιτητών είναι υπέρ των ανεξάρτητων ομάδων (ένα πράγμα σαν τις λέσχες στο εξωτερικό). Το υπόλοιπο 10% γλύφει τα κοκκαλάκια του. Όταν φύγει η πολιτική μέσα από το πανεπιστήμιο τότε όλα θα είναι καλύτερα (και οι χώροι και θα έχουμε ακαδημαικό προσωπικό το όποιο θα αξίζει και δεν θα μπαίνει από την πίσω πόρτα κτλ).
η φανκι , με τα πολλα μελη της, δεν ειναι το καλυτερο παραδειγμα.

μα αμα το θεμα σου ειναι να φυγουν οι πολιτικα υποκινουμενες ομαδες απο τη σχολη δεν ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος να φτιαχτει μια ομαδα που δεν ειναι υποκινουμενη;
να απαγορευτει η ελευθερια του λογου μου φαινεται λιγο απιθανο, οποτε ο μονος τροπος ειναι να βγει πρωτη δυναμη μια παραταξη που δεν εχει απο πισω καποιο κομμα

αμα κανω καπου λαθος πες μου, αν και νομιζω πως ειναι ο μονος , μη ουτοπικος, τροπος να διορθωθει η κατασταση.
τι αλλο εχεις να προτινεις εκτος απο αυτο; "να φυγουν , να παν αλλου";
αφου αυτο δεν θα γινει και το ξερουμε.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Mar 28, 2010 10:50 am

chriskin wrote:τι αλλο εχεις να προτινεις εκτος απο αυτο; "να φυγουν , να παν αλλου";
Εμείς Θα φυγουμε θα πάμε αλλού! - τώρα κάνουμε υπομονή - πιθανώς η χώρα βουλιάζει... θα το καταλάβουν οι "αγωνιστές" σε 20-30 χρόνια που θα παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ γιατί το ταμείο δεν έχει άλλα...
Για να φτιάξει η χώρα πρέπει να πέσει βόμβα και να ξαναγίνουν όλα από την αρχή - το ίδιο ισχύει και για τα πανεπιστήμια.
Βέβαια αν δεν επιστραφούν τα δισεκατομμύρια που έχουν φαγωθεί από τους εκάστοτε - ή αν δεν πονέσει ο λαός για να τα ισοζυγίσει, απλά προσωπικά δεν βλέπω γρήγορα επιστροφή.

Σε σχέση με προηγούμενη ερώτησή σου chriskin, ναι φυσικά και οι Δασπίτες τσακώνονται στα κεντρικά γραφεία τους μεταξύ τους, πέρα από την κοινή κομματική γραμμή, θέλουν να αναδειχθούν και οι υπεύθυνοί τους, ώστε να κάνουν την πολιτική καριέρα τους. Άρα μπλέκουν σε εσωτερικές διαμάχες που δεν φτάνουν στα αυτιά των περισσότερων φοιτητών.
Επίσης επειδή "η λίστα αναμονής" για τα δύο μεγάλα κόμματα είναι πολύ μεγάλη, πολλοί επιλέγουν τα αριστερά σχήματα για να υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός - έπειτα θα μπορέσουν να ανελιχθούν και να πάνε και στο κόμμα που τους εκφράζει.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sun Mar 28, 2010 3:29 pm

dexter wrote:
aguero88 wrote:Λοιπόν έχω μια εκκρεμότητα να ενημερώσω τι ακριβώς έγινε γιατί ο κάθε(ο χαρακτηρισμός λείπει προσθέστε τον) λέει την βλακεία του.

Τετάρτη:
Τώρα η ουσία είναι άλλη:

εμείς τι στάση να πάρουμε?

μόνο όταν γίνονται ρατσιστικά επεισόδεια πρέπει να κάνουμε κάτι όταν βλέπουμε συνέχεια τα άλλα φαινόμενα διαφθοράς και εγκληματικότητας είναι καλά?δεν μας νοιάζει?

η φοβερή κυβέρνηση μας και οι σαπίλες οι κομματάρχες-βουλευτές φταίνε για την τόση παρακμή στα πανεπιστήμια..

επίσης είναι σοβαρό πράγμα να κλείνουμε την σχολή επειδή ακούστηκε ότι θα γίνει ντου?πόσο γαι το π....ο είμαστε?

μόνο όταν φύγουν τα κόμματα από τις σχολές τέτοια φαινόμενα βίας θα εξαλειφθούν..

επίσης για την κνε και τα κνατ..δεν έχουν καμία διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα..
όλοι μέσα στην λαμογιά είναι και όλοι ακολουθούν την ίδια γραμμή(λες και είναι στρατός) που ορίζεται από τα κομματικά επιτελεία και 40-50χρονους που δεν έχουν καμία επαφή με την νεολαία και το πανεπιστήμιο..

και τραπεζάκια δεν θα έπρεπε να έχει κανένα κόμμα γιατί είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ανήκει σε όλους τους φοιτητές ούτε γραφεία θα έπρεπε να έχουν τα κόμματα..
ειδικά στην ασοεε που η έλλειψη χώρου είναι μείζον πρόβλημα..
τόσο πολύ νοιάζονται για τους φοιτητές που γεμίζουν την σχολή αφίσες,τα επικίνδυνα ταμπλό που κλείνουν τις εισόδους και παίζουν ξύλο μόνο και μόνο επειδή το βρίσκουν αστείο και θέλω κάθε τόσο "νταβαντούρι"..

πραγματικά είναι ντροπή που τέτοιας νοοτροπίας άνθρωποι βρίσκονται στα πανεπιστήμια..

Λάθος εμείς φταίμε...ΕΜΕΙΣ. Απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κατηγορούμε τους άλλους συνέχεια...Και δεν το λέω για σένα γενικώς το λέω...

Δεν ξέρω αν έχεις βρεθεί σε ντου των χρυσαυγιτών αλλά πίστεψε με κάτι ξέρανε αυτοί που αποφασίσανε να κλείσουν την σχολή...Τα φασισταριά μετά το ντου στους μικροπωλητές είχαν μαζευτεί στο πεδίο άρεος...Και έμειναν εκεί για αρκετή ώρα...

Υ.Γ Όταν λέω στο Πολυτεχνείο εννοώ την επέτειο...Όπου νύχτα μαζεύονται και πέφτει ξύλο για να βάλει το ΚΚΕ τα περισσότερα τραπεζάκια και να καπιλευτεί την επέτειο...Όποιος το αμφισβητεί αυτό ας μου πει...Έχω βρεθεί και το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια τι γίνεται...Και όποιος έχει πάει έχει παρατηρήσει τα εκατοντάδες τραπεζάκια της ΚΝΕ και τα ελάχιστα των άλλων...

Υ.Γ2 Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε είναι θέμα πολιτικής. Οι απολιτικ στάσεις τύπου ΦΑΝΚΙ δεν μας πάνε μπροστά. Και είναι θέμα πολιτικής ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε γιατί εγώ αναγκάζομαι να αναπνέω κάθε μέρα περισσότερο καυσαέριο επειδή ο Κακλαμάνης (εξαιτίας των ηλίθιων λευκών που τον ψήφισαν) δεν έχει αφήσει πάρκο για πάρκο στο κέντρο της Αθήνας...Αντίθετα κυκλοφορεί με ένα αλυσιδοπρύονο στο χέρι και κόβει δέντρα από παντού και με ένα καρότσι γεμάτο τσιμέντο και τσιμεντώνει όπου έχει χώμα...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sun Mar 28, 2010 5:20 pm

aguero88 wrote:...Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε είναι θέμα πολιτικής. Οι απολιτικ στάσεις τύπου ΦΑΝΚΙ δεν μας πάνε μπροστά. Και είναι θέμα πολιτικής ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε...
...συμφωνώ και θα πρόσθετα ότι ούτε ο στείρος καταγγελτικός λόγος βοηθάει, ούτε η απάθεια. Ειδικά για τους ερασιτέχνες κατηγορο-λάγνους "εισαγγελείς", η γνώμη μου είναι ότι η αρνητική κριτική, για να είναι εποικοδομητική, θα πρέπει να συνοδεύεται από θετική αντιπροσφορά.

Δ. Γκρ.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”