Θελω να κανω ενα δωρο στο αγορι μου, κλεινουμε εναν χρονο, αλλα δεν ξερω τι?
Βοηθεια please!

dude η κοπέλα δεν ξέρει ότι ο γαμπρός σου είναι ο ultimate_aektzis..necrofear_13 wrote:Εγώ συμφωνώ με το γαμπρό μου!!!
Ωραίος!!!kokosteo wrote:Με τα ίδια λεφτά που σου πρότεινε ο rose υπάρχει και άλλη εναλλακτική: http://www.days4u.gr/catamaran-sleepover/
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
μην μου πεις ότι το έχεις αγοράσει αυτό?rose wrote:Αν εχει iphone και ειναι πλουσιος, δώσε 1000Ε και αγορασε ενα iam rich application, "the red icon". Μην περιμένεις να κάνει κάτι, ειναι απλα ενα ηλεκτρονικό κόσμημα. Πολύ εξυπνη λύση για λιγους και φυσικά συναισθηματικό και πρακτικό μαζί! Αν δεν το βρείς ευκολα πωλείται σιγουρα στην παράλληλη αγορά με κατι παραπάνω.
rose wrote:Αν εχει iphone και ειναι πλουσιος, δώσε 1000Ε και αγορασε ενα iam rich application, "the red icon". Μην περιμένεις να κάνει κάτι, ειναι απλα ενα ηλεκτρονικό κόσμημα. Πολύ εξυπνη λύση για λιγους και φυσικά συναισθηματικό και πρακτικό μαζί! Αν δεν το βρείς ευκολα πωλείται σιγουρα στην παράλληλη αγορά με κατι παραπάνω.
Και να ρωτας και σε forum πληροφορικής?zweistein wrote:PS: πως είναι δυνατόν να είσαι 1 ολόκληρο χρόνο με ένα άνθρωπο και να μην ξέρεις τι δώρο να του πάρεις?