Daywalkings... 06:01-23:59

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Daywalkings... 06:01-23:59

Post by zweistein » Wed Mar 31, 2010 6:33 pm

chriskin wrote:
zweistein wrote:
chriskin wrote:θελετε να βαλετε dropbox
ολοι το ξερουμε οτι θελετε

Απο εδω :)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

well these people obviusly dont know the use of SHARING via lan, wlan, or remote-deskope.
και πως ακριβως θα το κανεις αυτο με ολο τον κοσμο; :smt017
γιατί να θέλω να το κάνω με όλο τον κόσμο :-p
αν θέλω να συγχρονίσω αρχεία και δεδομένα από όλα μου τα pc και κινητό (όπως λέει και στο clip) τότε γιατί να μην ανοίξω ένα homegroup και να τα έχω όλα συνδεδεμένα?
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Mar 31, 2010 7:03 pm

zweistein wrote: γιατί να θέλω να το κάνω με όλο τον κόσμο :-p
αν θέλω να συγχρονίσω αρχεία και δεδομένα από όλα μου τα pc και κινητό (όπως λέει και στο clip) τότε γιατί να μην ανοίξω ένα homegroup και να τα έχω όλα συνδεδεμένα?
εγω πχ
εχω κοινο φακελο για αρχεια σχολης με εναν συμφοιτητη
εχω και ενα αλλο με φωτογραφιες που μας αρεσουν με την κοπελα μου
ενα τριτο για αστειες εικονες , κυριως, με τον αδερφο μου
και δυο για "δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι τα εχω" με εναν αλλο φιλο και εναν ξαδερφο μου.
επισης εχω χρησιμοποιησει το dropbox κατα καιρους για να μοιρασω αρχεια (τυπου rapidshare, πιο γρηγορες ταχυτητες Και δεν περιμενεις για να αρχισει)
και εχω ανεβασει μια σελιδα , προσωρινα, στο internet (οταν εκανα δοκιμες για την εργασια της επιστημης υπολογιστων αλλα και τωρα που φτιαχνω ενα site για ραδιοφωνο)
τι αλλο...εχω ενα φακελο με προσωπικα αρχεια που θελω να μπορω να τα βρισκω και απο αλλους υπολογιστες (και εχει τυχει να χρειαστει)
εχω εναν φακελο με screenshots του υπολογιστη μου για να βλεπω πως εχω αλλαξει την εμφανιση και τα διαφορα κολπα κατα καιρους γιατι κανω υπερβολικα συχνα φορματ
και, τελος, το εχω χρησιμοποιησει για να αποθηκευσω μερη του home folder που ηθελα οταν αλλαξα δισκο

τωρα τι αλλα παραδειγματα χρησεων μπορει να προτινει κανεις δεν ξερω :smt017
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Mar 31, 2010 7:56 pm

chriskin wrote:
zweistein wrote: γιατί να θέλω να το κάνω με όλο τον κόσμο :-p
εγω πχ
εχω κοινο φακελο για αρχεια σχολης με εναν συμφοιτητη
εχω και ενα αλλο με φωτογραφιες που μας αρεσουν με την κοπελα μου
ενα τριτο για αστειες εικονες , κυριως, με τον αδερφο μου
και δυο για "δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι τα εχω" με εναν αλλο φιλο και εναν ξαδερφο μου.
επισης εχω χρησιμοποιησει το dropbox κατα καιρους για να μοιρασω αρχεια (τυπου rapidshare, πιο γρηγορες ταχυτητες Και δεν περιμενεις για να αρχισει)
και εχω ανεβασει μια σελιδα , προσωρινα, στο internet (οταν εκανα δοκιμες για την εργασια της επιστημης υπολογιστων αλλα και τωρα που φτιαχνω ενα site για ραδιοφωνο)
τι αλλο...εχω ενα φακελο με προσωπικα αρχεια που θελω να μπορω να τα βρισκω και απο αλλους υπολογιστες (και εχει τυχει να χρειαστει)
εχω εναν φακελο με screenshots του υπολογιστη μου για να βλεπω πως εχω αλλαξει την εμφανιση και τα διαφορα κολπα κατα καιρους γιατι κανω υπερβολικα συχνα φορματ
και, τελος, το εχω χρησιμοποιησει για να αποθηκευσω μερη του home folder που ηθελα οταν αλλαξα δισκο

τωρα τι αλλα παραδειγματα χρησεων μπορει να προτινει κανεις δεν ξερω :smt017
άρα δηλαδή είναι για public sharing και όχι τόσο για ατομικό συγχρονισμό προσωπικών συσκευών?
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Mar 31, 2010 8:01 pm

φανταζομαι αλλοι θα το εχουν για δικα τους αρχεια, εγω δεν βλεπω το λογο.
ενα laptop εχω, το κινητο μου δεν ειναι smartphone, δεν βλεπω που θα μου χρησιμευε εμενα για προσωπικα αρχεια. (περα απο τα λιγα που εχω εκει)
αλλοι λογικα δεν θα βλεπουν το λογο να τα μοιραζονται με αλλο κοσμο
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat Apr 03, 2010 3:54 pm

Ειναι φυσιολογικό να έχω CPU θερμοκρασία 58-59-60C και GPU 68C?
CPU: Intel Q6600 QuadCore
GPU: Gigabyte Nvidia 9500GT

Oι μετρήσεις είναι με το hardware sensors app του awn σε ubuntu, και το κοντέρ του φτάνει κόκκινο :shock:

Στο γούγλη αλλοι λένε ναι, άλλοι όχι, εμένα μου φαίνεται πολύ!!!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Apr 03, 2010 3:56 pm

Stoupeace wrote:Ειναι φυσιολογικό να έχω CPU θερμοκρασία 58-59-60C και GPU 68C?

σταθερος φανταζομαι ? (αμα εχεις quad σε λαπτοπ θα σου φτιαξω αγαλμα)
δεν ειναι φυσιολογικο αλλα δεν νομιζω οτι κινδυνευεις ακομα. αμα βαλεις καμια παστα απο αυτες που βοηθανε να φυγει η θερμοκρασια θα πεσει αρκετα παντως, και 20-30 βαθμους ευκολα

το λεω γιατι σε αναλογο επεξεργαστη και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων ο αδερφος μου διπλα εχει τοσους βαθμους πιο κατω και εβαλε παστα για τη θερμοκρασια πριν απο ...3 μερες; (σε λαπτοπ που δουλευε ολο το βραδυ εχω 54 και 45 αναλογα, δεν εχω ανεμιστηρακι και ηταν σε κλειστο δωματιο δουλευοντας με cpu στα ορια)
Last edited by chriskin on Sat Apr 03, 2010 4:01 pm, edited 1 time in total.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sat Apr 03, 2010 3:59 pm

chriskin wrote:[σταθερος φανταζομαι ? (αμα εχεις quad σε λαπτοπ θα σου φτιαξω αγαλμα)
δεν ειναι φυσιολογικο αλλα δεν νομιζω οτι κινδυνευεις ακομα. αμα βαλεις καμια παστα απο αυτες που βοηθανε να φυγει η θερμοκρασια θα πεσει αρκετα παντως, και 20-30 βαθμους ευκολα

το λεω γιατι σε αναλογο επεξεργαστη και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων ο αδερφος μου διπλα εχει τοσους βαθμους πιο κατω και εβαλε παστα για τη θερμοκρασια πριν απο ...3 μερες;
Πάστα? Like a toothpaste? :-p Ναι ρε desktop ειναι το pc.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Apr 03, 2010 4:02 pm

Stoupeace wrote:
chriskin wrote:[σταθερος φανταζομαι ? (αμα εχεις quad σε λαπτοπ θα σου φτιαξω αγαλμα)

το λεω γιατι σε αναλογο επεξεργαστη και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων ο αδερφος μου διπλα εχει τοσους βαθμους πιο κατω και εβαλε παστα για τη θερμοκρασια πριν απο ...3 μερες;
Πάστα? Like a toothpaste? :-p Ναι ρε desktop ειναι το pc.
http://en.wikipedia.org/wiki/Thermal_grease
κι εγω ετσι αντεδρασα μολις την ειδα για πρωτη φορα(<---το "εβαλα" δνε ξερω που κολλαγε)

ο αδερφος μου παιρνει την arctic silver , την εχει και στο αρθρο που λεω παραπανω
Last edited by chriskin on Sat Apr 03, 2010 4:05 pm, edited 2 times in total.
netharis
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by netharis » Sat Apr 03, 2010 4:02 pm

Get some arctic silver in there.
Breach and clear. Use arctic silver on entry.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Πρέπει να σταματήσω να παίζω SWAT :lol:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sat Apr 03, 2010 4:05 pm

chriskin wrote: σταθερος φανταζομαι ? (αμα εχεις quad σε λαπτοπ θα σου φτιαξω αγαλμα)

H μειωση ειναι προφανως λογω του οτι καθαρισε την ψυκτρα η γιατι πριν η ψυκτρα δεν ακουμπουσε καλα και οχι λογω της παστας καθε'αυτης. Δεν ειναι εφικτη τετοια πτωση μονο λογω της παστας. Η παστα ειναι εκει μονο για να γεμιζει τα μικροσκοπικα κενα αναμεσα σε cpu heatsink και ψυκτρα και τιποτα παραπανω δεν κανει. Σε μεγαλες ποσοτητες εχει και την αναποδη δραση και λειτουργει ως μονωτης οποτε παιζει να ειχε μπει τσαπατσουλικα πριν. Εχω δοκιμασει και χωρις καν παστα στο pc μου και η διαφορα στις θερμοκρασιες με το ζορι ηταν +3-4 βαθμους (σε overclocked διπυρηνο).
Τωρα στο θεμα
Stoupeace wrote:Ειναι φυσιολογικό να έχω CPU θερμοκρασία 58-59-60C και GPU 68C?
Oι μετρήσεις είναι με το hardware sensors app του awn σε ubuntu, και το κοντέρ του φτάνει κόκκινο :shock:
Για τον συγκεκριμενο τετραπυρηνο μια χαρα στα ορια εισαι. Απλα οταν ερθει και το καλοκαιρι θα ειναι too much.
Τι θα εκανα εγω στην θεση σου: καθαρισμα εσωτερικου κουτιου απο σκονη γιατι σιγουρα εχει μαζεψει κατι, (μονο αν χρησιμοποιησες μαπα παστα του κιλου και οχι π.χ. καποια με βαση το ασημι η καποια κεραμικη) αλλαζεις και παστα βαζωντας μια πολυ πολυ λεπτη στρωση και να βεβαιωθεις οτι η ψυκτρα εχει κουμπωσει καλα, απο το bios επειτα ριχνεις το cpu voltage οσο παει (αφου ελεγχεις σε καθε βημα με στρεσαρισμα σε orthos-2 instances η prime95-4 instances του για το αν δουλευει σταθερα ο επεξεργαστης) και οταν βρεις το οριο στο οποιο δουλευει σταθερα ο επεξεργαστης βαζεις το voltage 2 σταθμες παραπανω για ασφαλεια και λογικα θα δεις αρκετη πτωση στις θερμοκρασιες. Αν δεν βαριεσαι κοιτα και στο cpu-z τι stepping εχει ο επεξεργαστης και γραψτο και εδω. :-)
υ.γ. η καρτα ειναι σε οκ θερμοκρασιες. :-)
ImageImageImageImageImageImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Apr 03, 2010 4:11 pm

cypher wrote: H μειωση ειναι προφανως λογω του οτι καθαρισε την ψυκτρα η γιατι πριν η ψυκτρα δεν ακουμπουσε καλα και οχι λογω της παστας. Δεν ειναι εφικτη τετοια πτωση μονο λογω της παστας. Η παστα ειναι εκει μονο για να γεμιζει τα μικροσκοπικα κενα αναμεσα σε cpu heatsink και ψυκτρα και τιποτα παραπανω δεν κανει. Σε μεγαλες ποσοτητες εχει και την αναποδη δραση και λειτουργει ως μονωτης.
δεν αμφιβαλω οτι αμα βαλεις πολυ κανει κακο.
αλλα το οτι δεν εκανε μονο αυτο αλλα καθαρισε και τον υπολογιστη, ασε να το ξερω καλυτερα , μπροστα ημουν :)
(μονιμα καθαρος ειναι ο υπολογιστης τοσο συχνα που τον καθαριζουμε)

και μια χαρα ακουμπουσε η ψυχτρα, αφου παλιοτερα ειχε τετοια θερμοκρασια και μετα απο καποιο καιρο αρχισε να ανεβαινει - στο internet ελεγαν αρκετοι πως ειναι λογικο στο συγκεκριμενο γιατι φευγει η παστα της εταιρειας

δεν αμφιβαλω οτι χρειαζεται να καθαριζει κανεις τον υπολογιστη συχνα, χρειαζεται προφανως , απλα εδω δεν ηταν αυτη η περιπτωση
μπορει να ετυχε να υπηρχε καποιο μικροπροβλημα σε τετοιο σημειο που να εκανε καρτα γραφικων και επεξεργαστη (κυριως) να υπερθερμαινονται
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sat Apr 03, 2010 4:16 pm

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="chriskin"] δεν αμφιβαλω οτι αμα βαλεις πολυ κανει κακο. αλλα το οτι δεν εκανε μονο αυτο αλλα καθαρισε και τον υπολογιστη, ασε να το ξερω καλυτερα , μπροστα ημουν :) (μονιμα καθαρος ειναι ο υπολογιστης τοσο συχνα που τον καθαριζουμε) και μια χαρα ακουμπουσε η ψυχτρα, αφου παλιοτερα ειχε τετοια θερμοκρασια και μετα απο καποιο καιρο αρχισε να ανεβαινει - στο internet ελεγαν αρκετοι πως ειναι λογικο στο συγκεκριμενο γιατι φευγει η παστα της εταιρειας δεν αμφιβαλω οτι χρειαζεται να καθαριζει κανεις τον υπολογιστη συχνα, χρειαζεται προφανως , απλα εδω δεν ηταν αυτη η περιπτωση μπορει να ετυχε να υπηρχε καποιο μικροπροβλημα σε τετοιο σημειο που να εκανε καρτα γραφικων και επεξεργαστη (κυριως) να υπερθερμαινονται[/quote]
H κυρια διαφωνια μου ηταν στο μεγεθος της πτωσης που ηταν "20-30 βαθμούς εύκολα" που δεν ειναι εφικτη μονο με αλλαγη παστας εκτος αν πριν ειχε μονωτικο και οχι παστα. :)
Οι παστες του κιλου που βαζουν οι κατασκευαστιες εταιριες στα pc οντως μετα απο κανα 6-8μηνο στεγνωνουν και αποκτουν και μικρα "ραγισματακια" που δυσκολευουν την μεταδωση της θερμοτητας. Απλα η διαφορα σε θερμοκρασια σε σχεση με την καλη παστα ειναι σαφως μικροτερη απο 20-30 βαθμους.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Apr 03, 2010 4:21 pm

cypher wrote: H κυρια διαφωνια μου ηταν στο μεγεθος της πτωσης που ηταν "20-30 βαθμούς εύκολα" που δεν ειναι εφικτη μονο με αλλαγη παστας εκτος αν πριν ειχε μονωτικο και οχι παστα. :)
αμα υπηρχε μια ρωγμη σε τετοιο σημειο που να προκαλουσε σοβαρο προβλημα, δεν βλεπω γιατι να μην μπορουσε να πεσει τοσο. πριν ηταν 50 χαλαρο 70 οταν εκανε δουλεια/παιχνιδια ενω τωρα ειναι 35-55 (πες 15 βαθμους) και δεν εχει περασει ακομα το χρονικο διαστημα που λεει η arctic silver πως θελει για να κατσει πληρως
το χειμωνα που ειχε 40αρια+ με την arctic silver παλι ειχε πεσει στους 25-27 χαλαρο (για μετα απο πιεση δεν θυμαμαι, αυτο ειχαμε βγαλει print screen)

(φανταζομαι πως για να βγαζει διαφορα 15-20 ο σταθεροας μας (καλα "μας" εγω μονο για παιχνιδια τον εχω :smt020 ) καποιος πιο αδυναμος ευκολα θα βγαζει 20-25
τελος παντων, το θεμα ειναι να φτιαξει τον υπολογιστη του πριν αρχισει να τηγανιζει αυγα πανω του, το ποσο μας το λεει και μετα
Last edited by chriskin on Sat Apr 03, 2010 4:29 pm, edited 1 time in total.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sat Apr 03, 2010 4:29 pm

Ειδα τη θερμοκρασία της CPU να πηγαίνει 70C και κλεινω το pc γιατι φοβήθηκα.

Το άνοιξα και guess what? ΣΚΟΝΗ! Οχι όση θα περίμενα όμως. Τεσπά τώρα να δείτε διαφορά
CPU: 34C
GPU: 48C

Το θέμα ειναι ότι έχει μαζέψει και περισσότερη σκόνη από αυτή που του καθάρισα, αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Τώρα με λίγοτερη σκόνη και ανέβηκε 35 βαθμούς! Και είχε αισθητή μείωση της ταχύτητας. Θα ανοίξω 30 tabs να δω τώρα τι παίζει :lol:

Ευχαριστώ για την προσπάθεια παιδιά!
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Apr 03, 2010 4:30 pm

Stoupeace wrote:Ειδα τη θερμοκρασία της CPU να πηγαίνει 70C και κλεινω το pc γιατι φοβήθηκα.

Το άνοιξα και guess what? ΣΚΟΝΗ! Οχι όση θα περίμενα όμως. Τεσπά τώρα να δείτε διαφορά
CPU: 34C
GPU: 48C

Το θέμα ειναι ότι έχει μαζέψει και περισσότερη σκόνη από αυτή που του καθάρισα, αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Τώρα με λίγοτερη σκόνη και ανέβηκε 35 βαθμούς! Και είχε αισθητή μείωση της ταχύτητας. Θα ανοίξω 30 tabs να δω τώρα τι παίζει :lol:

Ευχαριστώ για την προσπάθεια παιδιά!

καλα ρε απο ποτε ειχε να τον καθαρισεις; :lol: :lol: :lol:
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nikolas17 » Sat Apr 03, 2010 4:31 pm

Επειδή το είχα ψάξει και εγώ το θέμα παλαιότερα, νομίζω πάνω από (το πολύ!!) 5 βαθμούς θερμοκρασία δεν πρόκειται να δεις με την αλλαγή/τοποθέτηση πάστας πάντως.

Τουλάχιστον σε όλες τις δικές μου δοκιμές, η αλλαγή στην θερμοκρασία ήταν 1-2 βαθμοί :smt017

Stoupeace : Πιστεύω η θερμοκρασία θα ανέβει σταδιακά απλά είχες ανοιχτό το κουτί ώρα γι'αυτό δείχνει "τόσο" χαμηλή θερμοκρασία
Image
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sat Apr 03, 2010 4:33 pm

Παιδιά είχα να τον ανοίξω το πολύ 2 μήνες, τον καθαρίζω τακτικά. Δεν ξέρω τι έγινε πάλι.

Η GPU ξαναπήγε 52 τώρα, θα δοκιμάσω το undervoltage του cypha μήπως αλλάξει κάτι.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sat Apr 03, 2010 4:36 pm

Stoupeace wrote: Η GPU ξαναπήγε 52 τώρα, θα δοκιμάσω το undervoltage του cypha μήπως αλλάξει κάτι.
Η gpu λογικο ειναι να δουλευει σε αυτα τα επιπεδα. Μην σε αγχωνει. Ειναι φτιαγμενες για να αντεχουν και σε 80αρια.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Apr 06, 2010 6:13 am

μπορω στο google images να ψαξω σε συγκεκριμενο site μονο;

(γιατι ειναι τοσο για τον ουτσο το history του chrome? σαν να βγηκε απο το 50, δεν εχει βασικες λειτουργιες. θα περιμενε , επισης, κανεις απο τη google που ξερει κατι ψιλα απο searches να λειτουργουσε σωστα το search στο history :???:)
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Apr 06, 2010 6:31 am

Το google.com δεχεται παραμετρους στα searches οποτε π.χ. με leksi_tin_opoia_psaxneis inurl:site.com λογικα θα βγαλει αυτο που θες. Αλλιως προσθεσε και το + inurl:.jpg η οποιο αλλο φορματ θες για να σου βγαζει τις photo στα web search results και οχι στις εικονες.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Apr 06, 2010 6:32 pm

Γεια και Χρόνια Πολλά!
Ερώτηση: Θέλω να πάω από Πειραιά στα Κ.Πατήσια. Τι παίζει με τον ηλεκτρικό? Υπάρχει κάποιο κομμάτι που πρέπει να γίνει με λεωφορείο? Κ.Πατήσια-Μαρούσι υπάρχει πρόβλημα? Επίσης, υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί προαστιακός από Πειραιά μέχρι Στ.Λαρίσης? thaaanx, βοηθείστε την άσχετη χωριατοπούλα :-p
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
philimonas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by philimonas » Tue Apr 06, 2010 7:09 pm

Χρόνια Πολλά!

Από το site του ΟΑΣΑ:
Από 29/03/2010 και μέχρι νεωτέρας οι σταθμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ & Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ και ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ στη κατεύθυνση προς ΠΕΙΡΑΙΑ παραμένουν κλειστοί.
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ δρομολόγια μέχρι 30-4-2010

στο τμήμα ΦΑΛΗΡΟ - ΚΑΛΙΘΕΑ

(Δρομολόγηση γραμμής Χ13)
Ο Προαστιακός φεύγει κάθε ώρα στις ΧΧ:44 από Πειραιά και κάνει κανένα 20λεπτο μέχρι Σταθμό Λαρίσης. Τελευταίο τραίνο στις 22:44.
Από http://www.trainose.gr.
Post Reply

Return to “off-topic”