Δε μπορεί, κάποιος θα έβγαλε κανα screenshotJoanna wrote:Κρίμα που έλειπα μακριά από τον πολιτισμό και δεν το πέτυχα... Επικό! Και του χρόνου

Δε μπορεί, κάποιος θα έβγαλε κανα screenshotJoanna wrote:Κρίμα που έλειπα μακριά από τον πολιτισμό και δεν το πέτυχα... Επικό! Και του χρόνου
here you goStoupeace wrote:Δε μπορεί, κάποιος θα έβγαλε κανα screenshotJoanna wrote:Κρίμα που έλειπα μακριά από τον πολιτισμό και δεν το πέτυχα... Επικό! Και του χρόνου
Μπορείς να δώσεις ένα screenshot? Γιατί εμένα μου φαίνονται κανονικά..nickpro wrote:Παρατηρώ ότι στο portal κάποια άρθρα επικαλύπτουν τα tech feeds. Μπορεί να διορθωθεί αυτό??
ναι αλλά έπρεπε να φτιαχτεί!nickpro wrote:Να κοίτα εκεί με το twitter.Μήπως έχω εγώ μικρή οθόνη?? :/
Confirmed!Luke wrote:Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και φαίνεται εντάξει τώρα.
Αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι πανταχού παρόντες.enum21 wrote:Παρατήρησα ότι οι The Punisher,Zifnab,HdkiLLeR και ultimate δηλαδή χρήστες (καλύτερα trollers![]()
) με 5000+ posts δεν έχουν "Πιο ενεργή Δ. Συζήτηση" και "Πιο ενεργή Θ. Ενότητα".. why?
Stoupeace wrote:Αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι πανταχού παρόντες.enum21 wrote:Παρατήρησα ότι οι The Punisher,Zifnab,HdkiLLeR και ultimate δηλαδή χρήστες (καλύτερα trollers![]()
) με 5000+ posts δεν έχουν "Πιο ενεργή Δ. Συζήτηση" και "Πιο ενεργή Θ. Ενότητα".. why?
BAAAAANenum21 wrote:Παρατήρησα ότι οι The Punisher,Zifnab,HdkiLLeR και ultimate δηλαδή χρήστες (καλύτερα trollers ) με 5000+ posts
:arrow: ΒΑΝ!!h4wk wrote:[μπλα μπλα μπλα...]
Γενικότερα θα έπρεπε να υπάρχουν επιλογές και τα δύο φύλα.Και για τα παιδιά και για τα κορίτσια