Επεισόδια στη σχολή
- netharis
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Επεισόδια στη σχολή
Να 'μαστε πάλι σαν τα περσινά ξινά σταφύλια...
Τώρα θέλει κανένας από εσάς να κάνει split το topic και να το πετάξει στο offtopic;
Γιατί εμείς βαρεθήκαμε να το κάνουμε και να τα λέμε.
To Venus δεν είναι τόπος για πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Δεν μπορείτε απλά να μιλήσετε μεταξύ σας χωρίς να αναφέρετε ο ένας τον άλλον πασόκο, ψευτοπασόκο, κτλ κτλ;
Τελευταία επισήμανση για το θέμα. Διαβάστε ξανά το τίτλο και αναθεωρήστε αν αξίζει να χαλάτε bytes στην βάση για
τα κομματικά σας, που ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα.
--netharis--
Τώρα θέλει κανένας από εσάς να κάνει split το topic και να το πετάξει στο offtopic;
Δεν μπορείτε απλά να μιλήσετε μεταξύ σας χωρίς να αναφέρετε ο ένας τον άλλον πασόκο, ψευτοπασόκο, κτλ κτλ;
Τελευταία επισήμανση για το θέμα. Διαβάστε ξανά το τίτλο και αναθεωρήστε αν αξίζει να χαλάτε bytes στην βάση για
--netharis--

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Ζητώ εξ των προτέρων συγνώμη για το off αλλά πρέπει να απαντήσω γιατί θεωρώ ότι δημιουργείτε ένα σοβαρό θέμα...netharis wrote:Να 'μαστε πάλι σαν τα περσινά ξινά σταφύλια...
--netharis--
Θα μπορούσα να θέσω το θέμα της ανωνυμίας στο ίντερνετ για το οποίο και εδώ μέσα έχει γίνει μεγάλη κουβέντα...Θα μπορούσα να θέσω το θέμα της ασφάλειας(κ. Γκρίτζαλης rulezzzzzz)...Τώρα από που βρήκες ποιος είμαι δεν ξέρω...Γιατί το έκανες μου είναι αδιάφορο...Για να αποδείξεις τι; Το θέμα είναι αν βρήκες στοιχεία απο την Βάση του venus το οποίο είναι unfair...Το θέμα είναι όμως ότι θα έπρεπε να δώσεις σημασία σε αυτά που λέω και όχι ποιος είμαι...giak wrote:Κοίτα, εδώ δεν είναι κάποιο φόρουμ με πάρα πολλά μέλη από όλη την Ελλάδα. Είναι φόρουμ τμήματος και όπως όλα τα τμήματα είμαστε και εμείς ένα μικρό χωριό. Όταν λοιπόν κάποιος εκφράζει δημόσια irl κάποιες πολιτικές προτιμήσεις λογικό είναι στον μικρόκοσμο της σχολής να το μάθουν πολλοί ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούνται με τα πολιτικά. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ με το που ανήκεις αλλά δεν μπορείς να γράφεις σε ένα φόρουμ δήθεν σαν ανεξάρτητος και να μην λέμε τίποτα. Στο κάτω κάτω δεν κοροϊδεύεις και κανέναν.
Ποιος είμαι λοιπόν. Πολλοί εδώ μέσα με ξέρουν και προσωπικά. Το τι είμαι πολιτικά είναι δικό μου θέμα και ότι μπορώ να κάτσω να σου αναλύσω τώρα την προσωπική μου διαδρομή(δεν νομίζω να αφορά και κανέναν). Με ξέρουν αυτοί που με ξέρουν και έχουν καλή ή κακή άποψη για μένα. Ούτε έκρυψα ποτέ τις απόψεις μου, ούτε στο venus ούτε στους διαδρόμους της ΑΣΟΕΕ. Ίσα ίσα με πάθος και σθένος τις υπερασπίζομαι. Οι απόψεις και τα προσωπικά πιστεύω του καθενός δεν μπαίνουν σε κομματικά καλούπια...
Γιάννης
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Zifnab
- Academic status: MSc
Για τι περάσατε τη βάση του Venus? για το σύστημα του eclass ή του dias... (για να μην πω ότι οι περισσότερες υπηρεσίες στο aueb έχουν προβλήματα ...)?? Ας γελάσω επιδεικτικάΤο θέμα είναι αν βρήκες στοιχεία απο την Βάση του venus το οποίο είναι unfair...

Από πού και ως πού να βρεθούν στοιχεία της πραγματικής ζωής για κάποιον χρήστη μέσω του Venus και να δωθούν σε κάποιον giak (τον οποιοδήποτε giak) ? Δεν αποθηκεύονται τέτοια στοιχεία και αν ακούγεται κάτι τέτοιο είναι σκέτη λασπολογία

Τέρμα το offtopic μην πέσει κανα λουκέτο

Εντάξει ρε zifnab δεν είπα τίποτα
Μπορεί να είχε κανένα μέσον ξέρω γω

Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Ισοβίτης
LOL, ούτε εμείς δεν μπορούμε να τα δούμε.aguero88 wrote:Εντάξει ρε zifnab δεν είπα τίποταΜπορεί να είχε κανένα μέσον ξέρω γω
![]()
3...2...1...LOCKED

επειδή μ' αρέσουν οι αλήθειες, aguero88 ο tzole έδωσε τα στοιχεία σου.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
here we go...
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
3...2...1...LOCKED 

- netharis
- Academic status: Alumnus/a
Γειά Χαραντάν 

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."