Οδηγός σπουδών
Re: Οδηγός σπουδών
Καλά σ***ά τα έκαναν πάλι όντως. Ζώα κόψτε το λαιμό σας μας λένε, να μην χρωστάγατε και να ήσασταν επιμελείς. Άλλωστε αυτό είναι το καλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας αυριανός εργαζόμενος, μαζί με την υπακοή βέβαια.
Επίσης υπολογιστικά στο Μ-Ω πάλι Βασσάλο βάλανε. Τουλάχιστον στις βάσεις αλλάζουν κάθε χρονιά. Κατακαημένο Μ-Ω θα φτύσεις αίμα για το κ@λ@χαρτο!
Επίσης υπολογιστικά στο Μ-Ω πάλι Βασσάλο βάλανε. Τουλάχιστον στις βάσεις αλλάζουν κάθε χρονιά. Κατακαημένο Μ-Ω θα φτύσεις αίμα για το κ@λ@χαρτο!
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Ας διατηρήσουμε τις εκφράσεις μας σε κόσμιο επίπεδο, αλλιώς θα μείνουμε χωρίς forum

ρε παιδιά δεν κάνω κάτι επίτηδες. βασικά δεν έχω καταλάβει καν τι σε πείραξε τώρα! τεσπα παραδίνομαι κάντε έντιτ ότι νομίζετε..
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
dexter wrote:πάω να πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!

--
Εγώ κοίταξα τις ώρες 10 μαθημάτων κ μόνο η ΔΕΠ κ ένα άλλο δίωρο πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο. Όλα τα υπόλοιπα έχουν απλωθεί ιδανικά μέσα στο πρόγραμμα

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- sandra
- Wow! Terabyte level
OK, το δα.Theofaman wrote:Λάθος είναι.sandra wrote:Γίνεται να είναι 2 υποχρεωτικά του ίδιου κύκλου την ίδια ώρα? theo, κάτι παίζει με ειδικά θέματα αλγορίθμων και υπολογισιμότητα
Μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με κ.Βαζιργιάννη να δούμε αν μπορούμε να παρακολουθούμε μηχανική μάθηση στο μεταπτυχιακό?
Άλλη ερώτηση: Το καινούργιο μαθημα με τις τεχνολογίες του web γιατί έχει μόνο ένα δίωρο? Όχι ότι με χαλάει

Επίσης Δυναμικά συστήματα yok φέτος?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- Serendipity
- Gbyte level
Θα τον ρωτήσωsandra wrote:OK, το δα.Theofaman wrote:Λάθος είναι.sandra wrote:Γίνεται να είναι 2 υποχρεωτικά του ίδιου κύκλου την ίδια ώρα? theo, κάτι παίζει με ειδικά θέματα αλγορίθμων και υπολογισιμότητα
Μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με κ.Βαζιργιάννη να δούμε αν μπορούμε να παρακολουθούμε μηχανική μάθηση στο μεταπτυχιακό?
Άλλη ερώτηση: Το καινούργιο μαθημα με τις τεχνολογίες του web γιατί έχει μόνο ένα δίωρο? Όχι ότι με χαλάει
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- sandra
- Wow! Terabyte level
Έχουμε νέαΜάθημα "Μηχανική Μάθηση" - εναρξη 18/2/
Γεια σας,
Με το μήνυμα αυτό θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με το μάθημα «Μηχανική Μάθηση» το όποιο *προσφέρεται* στο εαρινό εξάμηνο σε συνδιδασκαλία με το μεταπτυχιακό μάθημα. Οι διαλέξεις θα γίνονται κάθε Πέμπτη 15:00-18.00 - ΑΙΘ. 608, κτίριο Ευελπιδων 47a και ξεκινούν Πέμπτη 18/02.
Όσοι/ες από εσάς ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν παρακαλώ να εγγράφουν στην σχετική ιστοσελίδα του eclass ώστε να έχω μια εκτίμηση των πόρων που θα χρειαστούν για το εργαστήριο.
Η ιστοσελίδα του μαθήματος είναι: http://eclass.aueb.gr/courses/INF160/
Χαιρετισμούς
Μ. Βαζιργιάννης

edit: Μα καλά ίδια ύλη έχουν με εξόρυξη ?

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Πως λεγεται ακριβως?Δεν το βρηκα.sandra wrote:OK, το δα.Theofaman wrote:Λάθος είναι.sandra wrote:Γίνεται να είναι 2 υποχρεωτικά του ίδιου κύκλου την ίδια ώρα? theo, κάτι παίζει με ειδικά θέματα αλγορίθμων και υπολογισιμότητα

- sandra
- Wow! Terabyte level
Μηχανική Μάθηση. Δεν είναι στο πρόγραμμα του προπτυχιακού, αλλά από ότι βλέπω ενώ είχα καταλάβει πως θα ήταν συνέχεια της εξόρυξης, είναι επανάληψη με 2 προσθήκες? Μας είχε πει για SVM ειδικά, και πάλι τίποτα 

- Michelle
- Gbyte level
"Τεχνολογίες εφαρμογών στον Ιστό" το λέει το πρόγραμμα, "Τεχνολογίες και Προγραμματισμός Εφαρμογών στον ιστό" στο eclass.ultimate_aektzis wrote:Πως λεγεται ακριβως?Δεν το βρηκα.sandra wrote: Άλλη ερώτηση: Το καινούργιο μαθημα με τις τεχνολογίες του web γιατί έχει μόνο ένα δίωρο? Όχι ότι με χαλάει
Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οκ thanks...περι του διωρου που λεμε παραπανω εχει βγει ανακοινωση.
Οι μέρες/ώρες δεν έχουν καθοριστεί ακόμα -- στο πρόγραμμα μας έχουν δώσει μόνο ένα δίωρο (Παρασκευή 5-7), αυτό θα διορθωθεί.
-
- Kilobyte level
να ρωτησω κατι που εχω μπερδευτει. για να παρεις πτυχιο πρεπει να συμπληρωσεις 36 μαθηματα + ξενη γλωσσα ή 35 + ξενη γλωσσα?

- Loner
- Academic status: N>4
36 + ξένη γλώσσα IV
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Βέβαια, αν έχεις Proficiency, απλά το καταθέτεις στην γραμματεία και απαλλάσεσαι από τα Αγγλικά IV.
What to say man...what to say....
- Phoenix!
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Τελικά δεν ισχύει σίγουρα το παραπάνω?*estrngd wrote:Δεν ισχύει, προσωπική άποψη.melen wrote:[b]Οδηγός σπουδών[/b] wrote:Δεν επιτρέπεται η δήλωση μαθημάτων
των οποίων συμπίπτουν οι ώρες διδασκαλίας σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που εκδίδεται στην
αρχή κάθε εξαμήνου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπω καλά?

Ξέρει κανείς να μου πει?
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Η πρόβλεψη αυτή πρέπει να αναφέρεται στον Οδηγό Σπουδών, τουλάχιστον για τυπικούς λόγους.
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Παρατηρήστε το "στην αρχή του εξαμήνου" και μάθετε να διαβάζετε "ανάμεσα από τις λέξεις"...
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Παρατηρήστε το "στην αρχή του εξαμήνου" και μάθετε να διαβάζετε "ανάμεσα από τις λέξεις"...
- Theofaman
- Mbyte level
redlabel wrote:Η πρόβλεψη αυτή πρέπει να αναφέρεται στον Οδηγό Σπουδών, τουλάχιστον για τυπικούς λόγους.
Δ. Γκρ.
Πιστεύω το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι να μπορούν οι φοιτητές να διαβάζουν μέσα από τις λέξεις, αλλά να είναι σωστός ο οδηγός σπουδών.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
ΚΑΙ ο Οδηγός Σπουδών πρέπει να γράφει αυτό που είναι τυπικά επιβεβλημένο ΚΑΙ οι φοιτητές πρέπει να μπορούν να τον ερμηνεύουν σωστά. Τελικός στόχος είναι η διευκόλυνσή σας, με ταυτόχρονη εγγύηση της ποιότητας των σπουδών σας.Theofaman wrote:...το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι να μπορούν οι φοιτητές να διαβάζουν μέσα από τις λέξεις, αλλά να είναι σωστός ο οδηγός σπουδών.
Δ. Γκρ.
- Theofaman
- Mbyte level
Αυτή η εγγύηση δυσκολεύομαι να αντιληφθώ πως διασφαλίζεται όταν για τουλάχιστον 2 χρόνια υπάρχουν μαθήματα που διδάσκονται σε διαφορετικό εξάμηνο από αυτό που αναφέρεται στον οδηγό σπουδών (πχ. Κατανεμημένα Συστήματα, Αρχιτεκτονική Υπολογιστών) και άλλα δεν διδάσκονται καθόλου. Η σωστή ερμηνεία σε αυτές τις περιπτώσεις πώς επιτυγχάνεται?redlabel wrote:ΚΑΙ ο Οδηγός Σπουδών πρέπει να γράφει αυτό που είναι τυπικά επιβεβλημένο ΚΑΙ οι φοιτητές πρέπει να μπορούν να τον ερμηνεύουν σωστά. Τελικός στόχος είναι η διευκόλυνσή σας, με ταυτόχρονη εγγύηση της ποιότητας των σπουδών σας.Theofaman wrote:...το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι να μπορούν οι φοιτητές να διαβάζουν μέσα από τις λέξεις, αλλά να είναι σωστός ο οδηγός σπουδών.
Δ. Γκρ.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- Zifnab
- Academic status: MSc
Theofaman++
Επίσης μερικά μαθήματα είναι too abstract στην περιγραφή και έχουν παρόμοια με αυτή των αντίστοιχων μαθημάτων του μεταπτυχιακού! Άλλα αναφέρουν πράγματα που δεν γίνονται ή είναι επουσιώδη ή απλά θίγονται στο μάθημα...
Επίσης το τμήμα μας έχει αξιολογηθεί όσον αφορά τα credits των μαθημάτων - γιατί δεν μας ανακοινώνονται τα αποτελέσματα? Δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τα μαθήματα 4 ή 5 credits...
Επίσης μερικά μαθήματα είναι too abstract στην περιγραφή και έχουν παρόμοια με αυτή των αντίστοιχων μαθημάτων του μεταπτυχιακού! Άλλα αναφέρουν πράγματα που δεν γίνονται ή είναι επουσιώδη ή απλά θίγονται στο μάθημα...
Επίσης το τμήμα μας έχει αξιολογηθεί όσον αφορά τα credits των μαθημάτων - γιατί δεν μας ανακοινώνονται τα αποτελέσματα? Δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τα μαθήματα 4 ή 5 credits...
- madness
- Mbyte level
έχει γίνει κάποια αλλαγή στον οδηγό σπουδών??? έχω ένα θέμα με την "ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"
αν δείτε στην ηλεκτρονική γραμματεία το έχει ως μάθημα "ΕΠΙΛΟΓΗΣ" ενώ μέσα στον οδηγό σπουδών μας (εκδ. 2005) ήταν "ΕΠ. ΚΥΚΛΟΥ" τώρα παρατήρησα αυτό:

αν δείτε στην ηλεκτρονική γραμματεία το έχει ως μάθημα "ΕΠΙΛΟΓΗΣ" ενώ μέσα στον οδηγό σπουδών μας (εκδ. 2005) ήταν "ΕΠ. ΚΥΚΛΟΥ" τώρα παρατήρησα αυτό:
ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Κωδικός: 3802
Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τίτλος: ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διατίθεται: ΝΑΙ
Τύπος: ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Εξάμηνο: Χ/Ε
Διδακτικές μονάδες: 4
Μαθήματα που αντικατέστησε: ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (3490)
ξέρει κάποιος πως μετράει στο πτυχίο μας εμάς των παλιών που δεν έχουμε πάρει ακόμα πτυχίο... το έχει ψάξει??? γιατί όπως ξέρω έχουμε 4 μαθήματα επιλογής και αν έχεις περάσει 4 άσχετα από άλλα τμήματα και έχεις κάνει και εργασία, τότε τσάμπα παιδευόσουν, ποιος ο λόγος να την κάνεις την εργασία δηλ.ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Κωδικός: 3490
Τμήμα: ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Τίτλος: ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διατίθεται: ΟΧΙ
Τύπος: ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
Εξάμηνο: Η
Αντικαταστήθηκε από το μάθημα: ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (3802)

Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)