Βιντεάκια..
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Βιντεάκια..
Λιγο πεταχτα που το ειδα δεν βγαω νοημα...αλλα δεν εχω και ηχο εδω. 

- philimonas
- Kilobyte level
Ουσιαστικά δεν βλέπεις κάτι (λογικό, πέταγε πολύ πιο ψηλά απ' ότι κατάλαβα) - απλά αναφέρει πως είδε κάποια άτομα (που δεν έδειχναν να ανταποκρίνονται) στο πιλοτήριο του αεροπλάνου και σημείωνε την θέση ταχύτητα κατεύθυνση κλπ. μέχρι που το είδε να χάνει ύψος και να προσκρούει.ultimate_aektzis wrote:Λιγο πεταχτα που το ειδα δεν βγαω νοημα...αλλα δεν εχω και ηχο εδω.
Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι (ίσως για την ορολογία - εκτός από τα προφανή), νομίζω δεν προσθέτει παραπάνω αλλά είναι όντως ενδιαφέρον. Πιο ενδιαφέροντα ήταν τα πορίσματα της έκθεσης των εμπειρογνομώνων (είναι γνωστός ο κ.Τσολάκης).
Anyway, thx Punisher

@Ammarkov : nice

"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
- philimonas
- Kilobyte level
Το βίντεο αυτό είναι από το πρώτο F-16, το οποίο πέταγε παράλληλα στο boeing, οπότε η κάμερα δεν το δείχνει.
Στα αριστερά φαίνεται η ταχύτητα του F-16 σε κόμβους (ναυτικά μίλια / ώρα = 1,852Km/h) και στα δεξιά το υψόμετρό του σε πόδια (1 πόδι = 30,48cm).
Eδώ υπάρχουν οι απομαγνητοφωνήσεις του βίντεο αυτού (το οποίο συνολικά κρατάει 38 λεπτά τουλάχιστον, εδώ βλέπουμε τα τελευταία 10).
Το πόρισμα της επιτροπής διερεύνησης ατυχημάτων & ασφάλειας πτήσεων βρίσκεται εδώ.
Στα αριστερά φαίνεται η ταχύτητα του F-16 σε κόμβους (ναυτικά μίλια / ώρα = 1,852Km/h) και στα δεξιά το υψόμετρό του σε πόδια (1 πόδι = 30,48cm).
Eδώ υπάρχουν οι απομαγνητοφωνήσεις του βίντεο αυτού (το οποίο συνολικά κρατάει 38 λεπτά τουλάχιστον, εδώ βλέπουμε τα τελευταία 10).
Το πόρισμα της επιτροπής διερεύνησης ατυχημάτων & ασφάλειας πτήσεων βρίσκεται εδώ.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Last edited by AmmarkoV on Fri Apr 30, 2010 4:36 am, edited 2 times in total.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

Ωραίος, ευχαριστώphilimonas wrote:Το βίντεο αυτό είναι από το πρώτο F-16, το οποίο πέταγε παράλληλα στο boeing, οπότε η κάμερα δεν το δείχνει.

-
- Gbyte level
Holy crap, a guitar-synthesizer ! 

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Οσο πάει προς τα κει η κιθάρα τόσο λιγότερο με εντυπωσιάζει. Σαν τις variax της line6, απλά το ψηφιακό προσθέτει effects, το feeling χάνεται αισθητά όμως. Ντάξει εντυπωσιάζεσαι αρχικά, αλλά χάνει τη μοναδικότητά του το όργανο όταν ψηφιοποιείται τόσο πολύ. Ναι, έγινα old school πριν τα 30 μου 
Link

Link
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
kokosteo wrote:
Link
Ναι το ειχα δει τις προαλλες καπου.Αν και το σωστο ειναι "και καλα φοιτητης της ΑΣΟΕΕ".Ουτε εξετασεις δεν θα ερθει να δωσει.

- zweistein
- Wow! Terabyte level
Δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από το να βλέπεις μπροστά σου να γίνεται τέτοιο πράγμα και εσύ απλά να είσαι παρατηρητής του θεάματος.

- Loner
- Academic status: N>4
Υπάρχει... Να είσαι μέσαzweistein wrote:
Δεν υπάρχει πιο τραγικό πράγμα από το να βλέπεις μπροστά σου να γίνεται τέτοιο πράγμα και εσύ απλά να είσαι παρατηρητής του θεάματος.

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Εγώ προσωπικά μπορώ να χωνέψω πολύ καλύτερα την ιδέα του δικού μου θανάτου από τον θάνατο ενός αλλου που είναι ακριβώς μπροστά μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως από το να τον βλέπω. (με την προϋπόθεση να θέλω να βοηθήσω αλλα να μην μπορώ)Loner wrote:Υπάρχει... Να είσαι μέσαzweistein wrote:

- netharis

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- gasparosoft
- Gbyte level
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level