είπα να κάνω το θέμα ώστε αν έχει και κάποιος άλλος να μοιραστούμε συμβουλές και γνώσεις..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
xaxaxaxax!!!philimonas wrote:Τον πρόλαβα τον Αμμάρ!
Για να το κάνεις πιο ευτυχισμένο, πάρε του άλλο ένα, μπλε, να κάνουνε παρέα!
από τότε που μου το είπε αυτό δεν τον έχω ξαναπιάσει από την ουρά μην πάθω το ίδιο..proskopos wrote:xaxaxaxax!!!
αμα ρωτας τον αμμάρ τότε σε λίγες μέρες το ιγκουάνα σου δεν θα έχει ουρά...
τα μπλε δεν είναι όμορφαphilimonas wrote:Τον πρόλαβα τον Αμμάρ!
Για να το κάνεις πιο ευτυχισμένο, πάρε του άλλο ένα, μπλε, να κάνουνε παρέα!
~~Wind~~ wrote:έχουμε την ίδια καρέκλα
Σκυλάκια και χάμστερ, έχω εμπειρία άμα θέλετε!kwnccc wrote:καλή αρχή dexter!![]()
Να ανοίξουμε τόπικ και για άλλα κατοικίδια!ακούω προτάσεις!
αυτό δεν παίζει τα ιγκουάνα είναι πολύ ευαίσθητα και ήρεμα ζώα, σιγά μην το φέρω στην σχολή που έχει τόση φασαρία με την κάθε βλ...νη να τσιρίζει όποτε το βλέπει και να το τρομάξει το κακόμοιρο..PASCAL wrote:Φέρτε τα καμιά φορά στη σχολή να τα γνωρίσουμε!
dexter wrote:
Εμένα πάλι μέχρι πριν κάποιους μήνες ήταν κάπως έτσι!η μόνη φορά που αντιστέκεται είναι όταν καταλαβαίνει ότι το πάμε στο κλουβί
καλα τι μου θύμισες τωρα!! πέρσι μεταγλωτιστές προς το τέλος του εξαμήνου. είμασταν 10 παιδια στο μάθημα. και ξαφνικά μας χτυπάνε την πορτα 3 παιδια και εντρομα ρωτούσαν αν είδαμε κανένα ιγκουάνα ,γιατί τους έφυγε . είχα λιωσει στα γελιαdexter wrote:αυτό δεν παίζει τα ιγκουάνα είναι πολύ ευαίσθητα και ήρεμα ζώα, σιγά μην το φέρω στην σχολή που έχει τόση φασαρία με την κάθε βλ...νη να τσιρίζει όποτε το βλέπει και να το τρομάξει το κακόμοιρο..PASCAL wrote:Φέρτε τα καμιά φορά στη σχολή να τα γνωρίσουμε!
επίσης άμα μου φύγει επειδή είναι ακόμα μικρό και τρέχει πολύ γρήγορα δεν πρόκειται να το ξαναπιάσω..
βόλτα τον πηγαίνουμε σε συγγενείς και ο αδερφός μου το πάει στο φροντιστήριο..![]()
εγώ μπορώ να πω ότι το δικό μου μας βγήκε πολύ ήρεμο και φιλικό προς τον άνθρωπο..
δεν θυμάμαι από πότε έχω να το δω θυμωμένο μαζί μας και μας αφήνει να το κάνουμε ότι θέλουμε..η μόνη φορά που αντιστέκεται είναι όταν καταλαβαίνει ότι το πάμε στο κλουβί , γιατί όλη την μέρα εκτός από όταν κοιμόμαστε τον έχουμε ελεύθερο και στο κλουβί τον βάζουμε για να μην πάθει τίποτα από το κρύο..
επίσης και το δικό μου το λένε μήτσο(την ίδια σειρά βλέπαμε..) και τον φωνάζω godzilla γιατί μοιάζει με μικρό δεινόσαυρο..
![]()
ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν ξέρω αν είναι αρσενικό ή θηλυκό(και το δήμητρα ωραίο όνομα είναι..)
όταν δεν βαριέμαι και βρω το καλώδιο θα περάσω φωτό να το δείτε..
Έλα ρε φίλε τόσο ζωηρά είναι τα ιγκουάνα;AmmarkoV wrote:Εμένα πάλι μέχρι πριν κάποιους μήνες ήταν κάπως έτσι!η μόνη φορά που αντιστέκεται είναι όταν καταλαβαίνει ότι το πάμε στο κλουβί
Link